O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁR SLOVÍČEK PRO MÉ PAPPENHEIMSKÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 červen 2015
Koukám, že když napíše na kudlu nějakej chlap, už všechny hledáte, kterej by to mohl být... No, mohu vás ubezpečit, že to není ani Sportovní postava, ani zapškloun NČ. Nakonec, některé (někteří) pochopili, vo co asi pisateli gou, i přes ten můj titulek. Taky ho docela chápu: i přes to, že vím, že už pradávno nejsem svižné útloboké dívče, že pokud bych měla napsat, co se mi na mně nelíbí, tak bych snad popsala celý sešit, tak ve svých myšlenkách bych - pokud vůbec - chtěla vedle sebe něco pěkného, mladého... A když není, tak raději nic.

 

 

 

 

      A pro případné rejpaly - nehodlám být nevěrná... :-)).  Schválně jsem se koukla na seznamku a zadala "ke mně vhodný věk". No, a musím napsat, že bych si ani jednoho dědka nevybrala. Ano, něco jiného, když vedle toho svého stárnete. Je to pomalé, pozvolné a člověk změny moc nevnímá. Ale nějakého nového? Scvrklého a povislého? Fuj.  Ale toť můj osobní názor. A taky souhlasím s tím, že pokud bych si někoho přeci jen vybrala, tak opravdu jen na komunikaci. Minimálně na dost dlouhou dobu.... Snad někdy pak, později - ale rozhodně bych se už nedokázala chovat tak spontánně, jako za mlada, když  -  ale co vám budu zdůvodňovat, věřím, že to už všichni chápete.

 

      Jo, Jarda poněkud neobratně hájil svůj názor, že po vzpomínkách na ty předchozí mladé a pěkné, si neumí představit milování obstarožní. Ale věřím, že pokud by na něj dámy nespěchaly, kdož ví?

Tím tedy už dost na toto téma.

 

      Chtěla bych vám nabídnout pár témat, na která bychom mohli diskutovat: 

 

  • Zaujalo mne, když někdo z vás napsal, že si dnes děti nemají kde hrát. Vzpomínáte? To bylo u článku, ve kterém jsem psala, jak parta dětí si natahala nejrůznější krámy od popelnic a stavěla si z nich bunkr (mj. nakonec to dopadlo tak, že to stejně po sobě neuklidily, jen to naházely do křoví směrem k silnici a museli to uklidit za ně "dospělé námezdné pracovní síly", povolané místním úřadem... Máte nějaký nápad, jak tohle řešit? Podotýkám, že tady okolo je opravdu plno nejrůznějších hřišť, lesoparky, cyklostezky, parky... 

 

  • Jsem absolutní nekuřák a téměř abstinent, takže osobně bych uvítala, aby se v restauraci nekouřilo. Nedávno jsem byla na obědě v jedné příjemné hospůdce, ale jestli mi něco vadilo, tak to byl právě kouř. Ovšem zase plno těch, kteří jdou "posedět na pívo", si u toho rádi pokouří. Na kterou stranu se přidáváte vy?

 

  • V pátek kolem třetí odpoledne, v centru Olomouce, brutálně napadla stánek s peticí proti přijímání uprchlíků a velká skupina arabských přistěhovalců. Křičeli, že co si to dovolujeme je tu nechtít. „Do 15 let budete naši otroci!“ Prý mají tolik peněz, že to tady koupí. A začali všechno ničit. Kopali do věcí, rozbili stánek. Na místě musela zakročit policie.

 

 

Vyberte, které se vám líbí.

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (37)add feed
Hraní dětí : Aggitta
Moc se mi líbilo, že v parku v Amsterdamu bylo u dětského hřiště možnost stavět si domečky tak, že děti využily ořezané větve. Třeba si je jen opřely o kmen stromu ve formě teepee... Ano, byly tam také houpačky, pískoviště a prolézačky. Ale koho by bavily stále stejné věci?
červen 01, 2015 19:26
Kudlí : mia I
tak mladého pěkného??? smilies/grin.gif hned se mi vybavilo tohle https://www.youtube.com/watch?v=2XQyHfyAKaM
červen 01, 2015 20:08
Tak : Krakonoš
téma "co děti, maj si kde hrát?" jde mimo mě, na venkově s timhle problém neregistruju. Spíš je problém v tom, že kromě vorganizovaný činnosti se dětem moc nechce vstávat vod všech těch přiblblejch chytrejch strojů, jsem fakt rád, že když byly mý děti malý, tak nic takovýho ještě nebylo, jenom doma PC s vomezenym provozem od - do.
Téma kouření je fajn a vo těch zlejch musulmanech taky, tam si dycky pěkně pokecáme. A ještě bych navrhoval třeba romantickej příběh plenj protivenství a úkladů, proti kterejm musela bojovat (a samozřejmě zvítězila) velká a čistá láska Petra a Jany - nejsilnější milostnej příběh český politiky posledních deseti let. smilies/cheesy.gif
červen 01, 2015 20:08
Že si děti nemají kde hrát mně zase tak moc momentálně netrápí. : Myška
Stejně je rodiče samotné ven téměř nepouští. Mají o ně strach, což v dnešní době chápu. Moji synové (nyní 29 a 25 let) ven chodili, lítali po sídlišti i přilehlém lese, ale už neteř, které je 14, ven jen tak "lítat" nechodila a nechodí. Nemá s kým a kde, do lesa by ji rodiče oprávněně nepustili. Je ale fakt, že má tolik aktivit, které chce dělat, že by na lítání po venku stejně neměla čas.


Kouření - já bych uvítala, kdyby se v restauracích a jiných podnicích nekouřilo. I když už dnes jsou části hospod nekuřácké, nikde nejsou prostory natolik oddělené, aby cigaretový kouř nepronikl i do části nekuřácké. A proč bych musela být po každé návštěvě nějakého podniku vyuzená a smradlavá jak popelník, že... Krom toho, mě cigaretový kouř dráždí, pálí mě oči a kašlu.

Imigranti - svůj názor jsem napsala pod článek pana Podrackého. To napadení v Olomouci je jen slabý odvar toho co se děje v západní a jižní Evropě. No schválně - jeli byste teď na dovču do Řecka na ostrov Kos? Nebo do Itálie? Jsem ráda, že jsem Itálii stihla aspoň trošku poznat, dokud byla ještě bez těchto lidských "sarančat".

červen 01, 2015 20:10
A jinak pro trochu toho voddychu : Krakonoš
doporučuju četbu "roku na Šumavě" zde: http://www.isusice.eu/index.php/susice/historie-obce?start=10
U toho se člověk pěkně naladí, když má chvilku času.
červen 01, 2015 20:16
Ok, tak máme pár krásnejch témat... : d@niela
jinak - ta parta dětiček, co si tu posledně "hrála", tak i když slíbila to po sobě uklidit, tak se vypařila a tohle po nich zůstalo:



takže to tam asi shnije. Je to u krásný, jinak vůkol upravený cesty...
červen 01, 2015 20:23
To jsem byla já, občas se zajímám i o to, co mě nemusí trápit : bb.
nojo : bb.

ale kde si ty chudáci děti mají na sídlišti hrát? Furt si stěžujeme, že dřepí u počítačů a mobilů, a když si najdou společnou tvořivou činnost, tak šup na ně strážník.
My tu na venkově sice taky máme hřišťata, ale moje děti i jejich kamarády nejvíc bavilo právě tohle. To bylo bunkrů, hradů, skrýší, pohádkových říší se zákazem vstupu pro dospělé, "kluboven". Někde stranou od domů a rodičů, nanosili si z domova materiál, něco posbírali venku,

Chápu, že dospělým se líbá upravené parkové cesty a zahrady a že ten "bordel" na fotce vadí a že děti by si měly hrát na místech jim určených, jenže to prostě není ono - viz můj citovaný komentář. Ostatně, my pejskaři bychom taky neradi venčili psy na volno jen v ohraničeném prostoru k tomu určeném. A to jde o psy, ne o děti.
Kromě toho, tohle se týká dětí mladších, ve 14 už mají děti úplně jiné zájmy než si stavět teepee, bunkr, srub, obzvlášť holky.
Moje děti na tyhle dětské kolektivní spontánní a tvořivé hry v Indiánské zemi, v Zahradě snů, v Kouzelném městě atd. vzpomínají dodnes. Taky po nich zůstal binec, ten jsme uklízeli my, rodiče, protože jsme o tom věděli. Kdybychom to nevěděli a dozvěděli se to tak, že by na děti někdo poslal městskou policii, to by nám asi vyrazilo dech.
Ale chápu, že ve městě je nereálné, aby někdo měl pochopení pro takové dětské hry a současně aby rodiče těch dětí bez vyzvání po svých dětech uklidili veřejný prostor.
červen 01, 2015 20:46
kouření : bb.
mi vadí, smrdí to, ničí to zdraví kuřáků i těch, co jsou kouři vystaveni, stojí to majlant.To říkám jako dítě ze silně kuřácké rodiny, i v širší rodině byli nekuřáci výjimkou. Dnes je to naopak, z kuřáků jsou vesměs nekuřáci.
Normální hospoda, kde se podává jídlo, je nekuřácká, otatní jsou pajzly, do kterých na jídlo nechodím, přece nepůjdu jíst do zahuleného doupěte. Je dost nekuřáckých hospod a restaurací, nebo takových, kde je zakázáno kouřit dvě tři hodiny během podávání obědů a večeří a mají dobrou ventilaci. Akcí, co se konají v kuřáckém doupěti, se neúčastním, naštěstí už je to běžná věc. Před patnácti lety to bylo horší, kdo netoleroval kouření, ten byl za přinejmenším podivína.
Ale kuřácké hospody bych nerušila, někdo chce po jídle kávu, koňak, někdo doutník a někdo k pivu cigaretu. Každému jeho hřebíček do rakve :-) ale ať mi s tím nesmrdí pod nos.
červen 01, 2015 21:06
nekuřácké podniky : bb.
se dají najít ne netu, s našimi smartphony už není problém jít městem a během chvilky najít nejbližší nekuřáckou kavárnu nebo restauraci
červen 01, 2015 21:07
vandalové z Ostravy : bb.
doufám budou postiženi rukou zákona stejně, jako by byli čeští vandalové, já bych byla pro horní hranici nějakého postihu, je-li možno, zkrátka když pokutu, tak nejvyšší možnou, a to proto, že jsou tu hosty a mají se podle toho chovat, no a když to po prvním postihu, zápisu do papírů, nepochopí, nepřizpůsobí se, tak deportace - rozhodně ne vězení s komfortem, který zaplatí český daňový poplatník. Pokud by byl problém s určitou skupinou větší, než s jinou, tak vízová povinnost a pro bezvízové deportace.
Proti slušným přistěhovalcům nic nemám, je jich tu takových dost.
červen 01, 2015 21:15
dovolená na Kosu, v Itálii : bb.
No schválně - jeli byste teď na dovču do Řecka na ostrov Kos? Nebo do Itálie? Jsem ráda, že jsem Itálii stihla aspoň trošku poznat, dokud byla ještě bez těchto lidských "sarančat".

Kdybych chtěla jet na Kos, zjistila bych si situaci od turistů v místě, nebo po jejich návratu, na diskuzích apod., nespoléhala bych na média.
Některé ohlasy vypovídají o desítkách, stovkách lidí, kteří nikoho nijak neobtěžují, zdržují se poblíž policejních stanic, vyřizují si doklady a nic neničí, mají peníze, bez nich by se ani na uprchlickou lod nedostali.
Do Itálie letos ne, na jih by se mi nechtělo a sever v létě ne.


červen 02, 2015 00:09
Myško : bb.
No schválně - jeli byste teď na dovču do Řecka na ostrov Kos? Nebo do Itálie? Jsem ráda, že jsem Itálii stihla aspoň trošku poznat, dokud byla ještě bez těchto lidských "sarančat".

Jo, ale kdybys ji chěla fakt poznat, nebo jen navštívit, pobýt u moře, měla jsi posledních 25 let příležitost.
Kdysi jsme tu diskutovali o dovolených u moře, na horách a jinde. Pamatuju, že tě dovolená v cizině, u moře nebrala, psala jsi, žes byla jednou v Itálii, tuším Bibione, a že ti to stačilo, netoužíš po tom.
Pamatuji si to proto, že mi to připomnělo mamku, ta měla k moři a plážím podobně jasný postoj.
červen 02, 2015 00:15
bb, nepamatuješ si dobře, co jsem psala. Ale to je úplně putna. Jde o to, že už nebude moc dlouho trvat, a nebude co poznávat. : Myška
Nikdo nemohl tušit, co se tam nahrne, a tak tvá poznámka, že jsem měla 25 let příležitost je naprosto aut. Měla, a to znamená co?
Nejde o to, jestli se někdo z nás středoevropanů rád griluje nebo ne, jestli měl nebo neměl příležitost poznávat země jižní Evropy, ale o to, že ta lidská sběř srovná Itálii a možná nejen Itálii se zemí. Jo, je to trochu přehnané, ale jen trochu. To, co muslimové, islamisté, páchají jinde, ničí památky, muzejní exponáty, sochy, stavby, to vidí všichni, kdo nejsou slepí či zaslepení. Díky jejich chování ustane v takto zasažených oblastech cestovní ruch a místní lidé budou mít ztrátu dvakrát - za prvé z absence cestovního ruchu a za druhé ze zničeného majetku.
červen 02, 2015 04:57
tak já se přiznám, : Já
že při každém článku o emigrantech je mi ouzko. Bojím se, co nás a hlavně naše děti čeká??? A klidně se přiznám, že jsem RASISTA a na každého černocha či Araba se dívám s obavami......
Trápí mě, že naše země musí přijmout obrovské množství těchto lidí a poskytnout jim vše k přežití.... umíte si představit, že by pár těchto jedinců bylo ubytováno ve vaší těsné blízkosti? Já tedy neee..... smilies/cry.gif
červen 02, 2015 06:52
Letos uplynulo 1560 let od dobyti Rima Vandaly, : moira2
a uz je to tady znovu. Tentokrat jde o dobyti Evropy islamem. Pricemz precivilizovana Evropa, ktera se dodnes uplne nevyporadala s druhou svetovou valkou, jen bezmocne prihlizi. Je mi lito vsech generaci nasich predku, ktere tady stovky let vytvarely kulturni prostredi, ktere je ted vydano napospas hordam pasaku koz. Je mi lito vsech generaci, ktere budou prezivat v marnem usili o zachovani vlastni kultury. Tohle dedictvi, ktere nasim detem odevzdame, je bohuzel dusledkem naseho selhani ucinne se branit. Historie se opakuje a my si to vyzkousime na vlastni kuzi.
červen 02, 2015 07:09
nejsmutnější je : vlk
že pořád jsou tu lidé, kteří hlásají naši povinnost pomáhat invazní armádě muslimů pomáhat a respektovat jejich odlišnost (Halík).

Místo aby rodiče pomáhali dětem a děti pak starým rodičům. Jak to dopadne, když už to generace dětí a rodičů nedělají a zhroutí se sociální a důchodový systém?

Máme povinnost vyházet neschopné politiky z okna jejich úřadů a volit mozkem a ne otylým břichem. Sebral bych volební právo příživníků a ne že budu platit alimenty za někoho, komu se nechce makat, jak může mít volební právo matka, co si naseká kupu dětí s kriminálníkem a násilníkem co nikdy makat nebude?

Děti si nebudou mít kde hrát, protože venku bude černo a budeme s láskou vzpomínat na hodné cigány, kteří dělali jen obyčejný hlasitý bordel, ale ještě nešlo o život.

A to kouření už bude vyřešeno samo, zvykejte si na vodní dýmky. Pivo ani cigarety asi přes nové fousaté zákonodárce neprojdou.

Ale jinak pěkný den ...
červen 02, 2015 07:10
No tak já jsem se : Ketrin
nedávno zúčastnila setkání se 3 rodinami ze Sýrie, které tu žádají o trvalý pobyt a považte, nebyli to žádní pasáci koz, byli pěkně oblečení, ženy krásné a upravené, děti dobře vychované, anglicky mluvili líp než mnozí z nás, za sousedy bych je brala rozhodně radši než mnohé tuzemské voliče koblih a Lukoilu.
červen 02, 2015 08:49
... : Sandra.
Dneska ráno jsem narazila na moc pěkný blog, který naprosto vystihuje můj postoj k "uprchlíkům". http://houska.blog.idnes.cz/c/459186/do-evropy-nemiri-zadni-uprchlici.html
Něco jiného je přijímat skutečné uprchlíky, rodiny s dětmi, které prchají před válkou a hledají dočasnou ochranu, než se situace v jejich zemi neuklidní. A něco jiného je přijímat migranty, kteří si představují, že jim tady v Evropě budou lítat pečení holubi do pusy. A těch je většina. Všimněte si, že když píší noviny o uprchlících, tak střídají pořád dokola asi 3, nebo 4 fotky, na kterých se vyloďují ženy s malými dětmi. Proč asi? Není to třeba proto, že ženy s dětmi jsou vzácnost, že v převážné většině přijíždí mladí muži?
O tom, jak se chovají ti, co nás připluli kulturně obohatit v jejich hostitelské zemi pojednává tento aktuální článek, pod kterým je video staršího data- nicméně momentálně to bohužel není o nic lepší- http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2461-italove-bojuji-v-ulicich-na-jihu-zeme-s-islamskymi-imigranty-zacala-multikulturni-valka
Doporučuji shlédnout a představit si, jestli bych si něco takového přála pro své děti/ snuky u nás...
červen 02, 2015 09:11
... : Sandra.
A ještě k těm dětem- bunkry se stavěly vždycky, my jsme si také jako malí stavěli bunkr- i Svěrák popisoval, jak si stavěli jako kluci bunkr na hřbitově z pohřebních věnců. A myslíte, že si to kdy po sobě děcka uklízela? Haha. Dneska je samostatná kreativní činnost u dětí vzácná- menší děti sedí na hřištích podle směrnic EU pod přísným dohledem rodičů a větší děti svůj volný čas místo venku tráví raději u kompu. Takže já kdybych viděla, jak si parta děcek staví bunkr, tak jim budu fandit...
červen 02, 2015 09:22
kéž : vlk
by byli imigranti jen spořádaní vzdělaní a anglicky mluvící. Mám obavu, že drtivá většina z nich vyrostla spíše s mačetou a kalašnikovem v ruce jako s dětskými hračkami.
červen 02, 2015 09:40
Sandro, : Krakonoš
Houškův článek nejni špatnej, jenom všechno vidí moc jednoduše (a pak se samozřejmě zdá, že i řešení jsou jednoduchý). Docela se mi líbí reakce v komentářích pod ním, napsal Michal Merhaut:
Zajímavý názor a z velké části pravdivý, jen si nemyslím, že vystihuje realitu ve svém celku. Na záběrech lodí plujících z Libye do Itálie jsou často vidět mladí muži. Jde nepochybně v drtivé většině o ekonomické migranty ze severu Arfiky. Ta hranice mezi ekonomickým migrantem a skutečným utečencem je ale poměrně tenká. Například lidé, kteří utíkají ze severu Nigérie před šílenci z Boko Haram. Jsou to utečenci. Utečou s rodinami na jih své země, kde přežívají v drsných podmínkách slamů, stát na ně peče, a okolí jim dává najevo, že jsou nevítání, protože jsou třeba příslušníky etnika, který je vnímán cizorodě. Místní dřou bídu a ještě si k nim někdo příjde. Situace je dlouhodobě neudržitelná. Široká rodina urpchlíků se tedy rozhodne, že dají dohromady své úspory, aby jeden z nich (mládí má budoucnost) odjel do Evropy, kde si najde práci a bude finančně podporovat zbytek rodiny živořící na jihu Nigérie. Ze "skutečného" uprchlíka se tak najednou stane ekonomický migrant, jehož smrt ve vlnách Středozemského moře "oslaví" nejeden český diskutér. Specifickou skupinou jsou pak Eritrejci, kteří často utíkají před povinnou vojenskou službou, která je v jednom z nejdespotičtějších režimů na světě, velmi drsná. Tito lidé utíkají před službou tomuto režimu, jde skutečně o ekonomické migranty? A to jsou zde také Syřané, ti utíkají často s celými rodinami (přes Turecko do Řecka a Bulharska). Byť ekonomické důvody jsou i zde, myslím, že bezpečnostní důvody převládají.. Problém je to prostě mnohem složitější.

Tvrzení, že za dění v Africe není Evropa vůbec zodpovědná, taky není úplně přesný. Vono si stačí trošku uvědomit a nastudovat něco vo kolonialismu a vo tom, jak vlastně ta bohatá blahobytná Evropa z temnýho a bídnýho středověku povstala. Když už se tak rádi Američanům vyčítaj Indiáni, mohli bysme se taky vobčas podívat do vlastní minulosti. Nas*ali jsme se do Afriky s křesťanstvím, technologiema, zbraněma, kapitálem, takže černí dacani se vod našich dacanů naučili tyhle věci použít a zneužít. Můžeme je ponechat sobě samým, ale tím problém invaze nevyřešíme, voni se budou chtít proniknout dál.
Určitě jsem pro zásadní zpřísnění imigrační politiky - dopustíš se trestnýho činu (a nebo třeba 3x přestupku výtržnickýho či násilnýho charakteru), jedeš domů, případně jedeš domů s celou rodinou, to by myslim pro začátek bylo dobrý.
Dalším problémem je, že Evropani na jednu stranu sahají až k extrémním názorům (touhy po vyhlazení všech muslimů se v diskusích vobjevujou taky docela často), na druhou stranu je tu jasně vítězící požadavek na nezasahování do cizejch zemi, nevochota nasadit svý životy do boje proti nebezpečnejm a rozpínavejm pakulturám typu ISIL, což je útvar, kterej bez vobrovský pozemní války nepůjde porazit. Nikomu se do tý války nechce, protože veřejný mínění je už dopředu jasně proti. Jenže tak se může stát, že jednou tu válku stejně budeme muset vybojovat, jen mnohem blíž našim domovům, pokud ne přímo doma - jako tomu bylo už v historii.
Jak pravil kolega Merhaut, ten problém je mnohem složitější. A musí se s ním potýkat společnost, která stárne, vymírá, nemá svou jednotnou kulturu a víru. Nemá vochotu se vojensky angažovat, navíc má hrůzu ze zbraní v rukou vlastních vobčanů, kterejm svobodu držení a nošení zbraně na svou vobranu mocní ze strachu vo vlastní moc neustále víc a víc vosekávaj. Řešení neznám...
červen 02, 2015 11:20
víš co : vlk
mě kaká nejvíce, že se mi někdo snaží podsunout, že za cizí neštěstí můžu i já a tudíž musím držet hubu a krok a spokojeně kývat ÁNO imigrantům a jejich "integraci" o kterou nijak zvlášť oni sami ani nestojí. Ve vlastní zemi si nejsou schopni udělat pořádek tak ten bordel budou vyvážet a my jim v tom budeme pomáhat. Hoří les, tak si vezmeme každý jeden hořící strom domů a je po požáru...
červen 02, 2015 12:40
K prvému tématu: : strejda
Už nemám děti. Jsem jen dědečkem, ale vnučkám jsem tu vždy připravoval podmínky na hraní. Ony tu vždy tíhnou k tomu, co v Praze nemají. To je samozřejmé. Ať už to byla houpačka z trubek nebo pískoviště, home made trakářek z koleček ze staré sekačky, mají tu i kočárek s nánami, stan a hlavně babičku a dědu. :-) To já vždy za ten den všechno musím... :-)

Už přes rok jsem nekuřákem, ale kouření v místní hospodě mi nevadí. Také tam nejsem denně, že?
Ale ptal jsem se už na to, jak to budou řešit s tím zákazem kouření, protože vím, že většina místních stálých hostů kouří. Vedoucí mi říkal, že z toho udělá soukromý klub. Všem hostům rozdá klubové průkazky a bude vyřízeno. Jsem docela zvědavý, jak to dopadne. Ono točené pivo je točené pivo.

Ke třetímu tématu už jsem se tu několikrát vyjadřoval a můj názor na imigranty a na muslimy zvlášť je myslím známý. Jsem zásadním odpůrcem této zrůdnosti, zaislámovat Evropu a republiku, pretože je to návrat do středověku. Je smutné, že spousta politiků před tímto problémem strká stále hlavu do písku nebo jsou omámeni tou nefungující hloupostí, zvoucí se multikulti. To, co sem připlave, to není žádný přínos pro Evropu, pouze přítěž. Co od nich můžeme čekat? Jen požadavky. Také nemoce a koberečky. Je zajímavé, že noviny otiskují stále stejné obrázky žen a dětí, ale ve skutečnosti sem přichází většina bojeschopných mladých mužů do 30ti let. Cožpak to nikdo nevidí? Co tu asi budou ti mladíci dělat? Ve fabrikách určitě ne. Co dokáží udělat pokud se jich sejde dvacet? Co však budeme dělat, až se jich sejde deset tisíc? To je budeme při nepokojích střílet? Že by se jednalo o nějaké chudáky, jak nám tu média servírují, to se také nedá říci. Za cenu poplatku, kterou dají pašerákovi za cestu, by ve své zemi mohli žít hodně a hodně dlouho. Myslím si, že V Evropě to díky politikům a Bruselu nedopadne dobře. Že tu naroste kriminalita a požadavky islamistů budou postupně stoupat, o tom není pochyb.
Lidé se nahvězdičkují na vládu poserů a vezmou to do svých rukou. Tak to tu dopadne. Pak se tu vyskytne nějaký další Hitler a lidi ho budou volit, protože budou doufat, že je zbaví té nežádoucí verbeže a jsme v tu ránu na spirále dějin. Samozřejmě bych si tento scénář nepřál a proto by se tomu exodu mělo zabránit pokud to ještě jde. S Bruselem či bez Bruselu. Moc se mi líbí postoj Angličanů...
červen 02, 2015 14:28
... : Mikin
Jestli si maji deti kde hrat uz za me napsal Krakonos. Maji, ted jen aby dokazaly zvednout hlavicky od sviticich displeju……
Kuraky a majitele hospod kteri je chteji mit kuracke trochu lituji, ale uplny zakaz koureni v mistnostech by taky zadny konec sveta neznamenal. U nas v Kanade to docela jde a spousta lidi (vcetne me malickosti) kourit prestalo. Je to dost odporny a skodlivy zvyk…….
Imigraci bude potreba nejak kontrolovat. Ne uplne zastavit, ale kontrolovat. Nejspis ty lode zastavit hned jak vpluji do mezinarodnich vod, vyklidit, posadku zavrit az zcerna, kapitana hodit zralokum, lod potopit a uprchliky vylozit s pytlem jidla a nejakym kapesnym v miste, odkud vypluli.
A snazit se pomahat zemim, odkud prichazeji. Problem je v tom, ze vzdycky kdyz se o to pokusime, zecne nekdo vriskat ze jde o "export demokracie o ktery oni nestoji". smilies/tongue.gif
červen 02, 2015 17:11
Myško, podstatu si pamatuju dobře, a pokud jde o to, na co jsem reagovala, pak jsi prostě špatně formulovala. : bb.
Jsem ráda, že jsem Itálii stihla aspoň trošku poznat, dokud byla ještě bez těchto lidských "sarančat".
asi to nemělo vyznít jako postesknutí, že jsi nestihla poznat Itálii víc (a ona se fakt nedá poznat z jedné krátké dovolené v Bibione, na severu je hnusně), ale zní to tak, a proto jsem reagovala jak jsem reagovala. Nebyla bys první, kdo zalitoval, že něco neudělal, nezkusil, nepoznal až ve chvíli, kdy to nešlo a dokud to šlo, tak to neudělal.

Jinak, "grilování" nesnáším. Naštěstí to není nutné, jsou tam stromy a slunečníky a je toho spousta, co se dá u moře podnikat, pokud někdo nechce jen relaxovat vleže na pláži. Moře je úžasný zdroj enegie, teplo u moře je něco úplně jiného než letní vedro tady, mořský vzduch, mořská voda a slunce jsou lázně pro tělo i pro duši. S naší přírodou je zbytečné to srovnávat, protože tu tam mají taky a navíc moře :-)
červen 02, 2015 19:09
Mikine, : bb.
no mají si kde hrát, ale ony si občas chtějí hrát i mimo místa dospělými a vyhláškami určená :-) což na venkově lze, ve městech hůř, tam na ně pošlou městskou policii :-) Ale samozřejmě, že nejde nechat hezké parky a zahrady zaneřádit haraburdím, co natahají děti. Jen kdyby stejně uvědomělě a razantně postupovaly orgány u kolonií, nebo jak to nazvat, bezdomovců, co si dojdou pro dávky, ty propijou nebo nastřílí do žil a dál přebývají jako zvěř.
červen 02, 2015 19:14
bb2 : Mikin
souhlasim. I s tim morem - ja uz si nevzpominam kdy jsem si naposled lehl do pisku. Vetsinou chodim, beham, plavu nebo sedim a popijim gin & tonic. smilies/cool.gif
červen 02, 2015 21:10
... : bb.
A tak to já si do slunkem vyhřátého písku lehnu moc ráda, to je jako masáž zdarma;-)
Ze všeho nejradši mám ale ráno. Prázdné pláže, klidné moře, plavu si líně proti růžovému obzoru, kde vyplouvají lodě. Vlastně ani neplavu, nechám se unášet. Pak sprcha a snídaně.
červen 02, 2015 22:10
bb, opět ti musím napsat, že si nepamatuješ dobře, co jsem o svých dovolených psala. : Myška
Když už se chceš na to odvolávat, když tě baví vytahovat informace z dávno proběhlých diskuzí, tak ať je to fakticky správně. Jinak je to jen tvůj výmysl, který s tím, co jsem skutečně psala, a co je v diskuzích doufám dohledatelné, nemá nic společného.

červen 03, 2015 05:08
K prvnímu tématu : Lenka1
nemám moc, co bych řekla. Vzpomínám si, že my jako haranti jsme si podobné bungry budovali taky, ale vždycky jsem to po sobě uklidili. Holt výchova, no.

K druhému tématu - jsem nekuřák, ale nesouhlasím se zákazem kouření. Podle mě jde o zásah do vlastnického práva. Pokud někomu vadí, že v se v hospodě kouří, tak ať tam nechodí. Vzhledem k tomu, že drtivá většina hospod je kuřáckých, tak těch nekuřáků stravujících se v restauračních zařízeních nejspíš nebude tolik, aby se někomu vyplatilo mít hospodu nekuřáckou neb by zkrachoval..

A k třetímu tématu - můj názor všichni znáte, už pár let tvrdím, že to pro nás Evropany dopadne zle, pokud nevytáhneme hlavu z pr...ele a nezačneme jednat. Ihned. Včera bylo pozdě.

Pozitivní na tom vidím jednu jedinou věc - že tenhle průser má konečně potenciál zlikvidovat ten fašistickej totalitní spolek s názvem EU.

Blbý na tom je to, že se to neobejde bez spousty krve........
červen 03, 2015 17:42
Myško, ano, opět jsi to napsala, tak to tak nechme, podstatu toho co jsem psala v oparu urputnosti stejně nevnímáš, : bb.
a je to konečně jedno.
Na diskuze se nedovolávám, k tomu snad tady není důvod. Prostě se bavíme.

Jinak někde, nevím už kde, protože jsem to zahlédla když jsem si Kudlanku četla v autě v mobilu, ses ptala na děti. Ano, je to tak, mám dceru a syna, ale máme syny, takže když mluvím o dceři a synovi, o našich dětech, o klucích...všechno platí:-).

červen 04, 2015 18:36
V angličtině : Sidon
to vyhřezne ihned, protože je to - son a son in law, ale bb to někdy dělá, že ráda "blbne" lidem hlavu. A někteří to mají i rádi.

smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červen 04, 2015 19:02
... : bb.
sidone, ale v tom jsem zcela nevinně :-)
bb hlavně neříká a nevysvětluje všechno, ale protože současně na sebe v diskuzi leccos práskne, tak to pak občas někde křísne

červen 04, 2015 20:08
a navíc : bb.
son in law zní tak studeně a stroze, nemůže obsáhnout všechno
červen 04, 2015 20:09
pro Mikina : Lenka1
cituji:
"Imigraci bude potreba nejak kontrolovat. Ne uplne zastavit, ale kontrolovat. Nejspis ty lode zastavit hned jak vpluji do mezinarodnich vod, vyklidit, posadku zavrit az zcerna, kapitana hodit zralokum, lod potopit a uprchliky vylozit s pytlem jidla a nejakym kapesnym v miste, odkud vypluli."

To je poprvé, co od tebe slyším rozumnej názor.
P.S. A kapitána hodit žralokům? Tak to už tuplem zírám. No jo, když jde opravdu do tuhýho, tak jdou všechny humanistický ideály stranou.


červen 06, 2015 10:19
Mně by taky zajímalo, jaký druh demokracie má Mikin na mysli, když napsal - : Sidon
Problem je v tom, ze vzdycky kdyz se o to pokusime, zecne nekdo vriskat ze jde o "export demokracie o ktery oni nestoji".


Jestli je to napalm, ochuzený uran, nebo docela obyčejné bombičky z dronů apod.



smilies/cheesy.gif
červen 06, 2015 17:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]