O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ JE SMŮLA ZAŽRANÁ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 15 říjen 2007

 Milá Kudlanko, nevím, jestli se jedná jen o moji životní smůlu nebo jestli něco dělám stále špatně...  ale před osmi lety jsem se vdala a mám s mým (dnes už) ex-manželem dva krásný kluky (takové dva čertíky, které bych za nic na světě nevyměnila). Ze začátku bylo manželství docela spokojené, ale jen do té doby, než manžel získal mnohem lepší práci s lepším postavením...

 

 

 

 

 

     Pochopitelně, že to bylo všechno za mé plné podpory - snažila jsem se, aby nemusel dělat vůbec nic, aby měl na potřebnou přípravu absolutní čas´(jak to zdůvodňoval), vše jsem dělala já s babičkou, dokonce jsem místo mateřské chodila do práce, abychom měli více peněz. Z obyčejného svářeče se vypracoval na ředitele výroby v průmyslové firmě. A tehdy se začalo vše měnit a kazit. Když mi nedával žádné peníze a navíc jsem tušila, že má milenku, řekla jsem, že chci přestávku (být nějakou dobu s dětmi) a on? Jeho reakce byla, že přišel s papíry na rozvod, už od právničky. Pak vše šlo jako dle scénáře - děti do péče, rozvod. Majetek ještě pořád nemáme vyřešený.

 

     Nějaký čas po rozvodu jsem potkala někoho, ale ten se po čase prostě přestal ozývat a já se ani nedozvěděla proč. Určitě jsem něco udělala špatně... Je to něco přes měsíc a potkala dalšího muže. Ale není to jednoduché, jelikož je to cizinec a musí za mnou jezdit 600 km. Navíc teď pořád ještě já a děti bydlíme v domě s ex-manželem, jelikož čekáme na vyplacení.

 

     Tento nový muž je skvělý, je mi s ním víc než moc hezky, ale pořád se nemůžu zbavit strachu z toho, že ho opět ztratím. V podstatě už bych sáhla i k nějakému kouzlu, jen aby s námi zůstal. Moc jsem se do něj zamilovala. Snad bych tedy jen prosila o radu, co dělat, jak si toho muže udržet. Jak ho získat. Jak zajistit, aby vše šlo dobře.

 

     Předem moc děkuji a jestli existuje nějaké "kouzlo", tak bych ho ráda znala. Nechci toho moc - jen aby nás měl tento muž rád.

 

Věrka

 

 

Komentáře (11)add feed
Jo, kdyby šla "koupit" nějaká stopro rada, : ivanka
takových by bylo. Věrko, asi děláš něco špatně, nedáváš těm mužům moc najevo, "jak moc je chceš"?
říjen 15, 2007 10:28
Kouzlo? Kouzlo...... : Lietavica
Tady je. Každý večer, než si půjdeš lehnout, každé ráno, než z postele vstaneš, si v duchu pros své pomocníčky nahoře a jasně a stručně formuluj své přání: jakého muže (hodného, slušného, skromného, který bude mít rád tebe a tvé děti a bude mu s tebou dobře, případně budeme spolu bydlem tam a tam a budeme dělat to a to). Prostě představuj si v duchu to, co chceš, chtěj to celým svým srdcem a nech na osudu, až ti to přinese. Většinou to funguje tak, že to příjde, když to nejméně očekáváš. Věř té myšlence, věř tomu, co si přeješ a buď pokorná a děkuj za to těm "pomocníčkům". Víra hory přenáší a síla myšlenky změní i osud.
Samozřejmě nepřijde to ihned, do tří dnů, chce to trpělivost a pevnou víru.
říjen 15, 2007 10:30
ivanko, : Béda Traktorista
soudit z jednoho chlapa, co se po měsíci přestal ozývat, že těm mužům dává moc najevo, jak moc je chce, je zcestné. Prostě to nebyl ten pravý, chtěl asi něco jiného, sám nevěděl, co chce a nestál za to.
říjen 15, 2007 10:33
nemyslím to zle, : ivanka
ale podívej se Bédo, co všechno dělala svému manželovi, jak mu vlastně "šla z cesty", navopak uhrabávala jeho cestičku.
říjen 15, 2007 11:21
To je pravda, : Míša šíša
že z výše napsaného nelze usuzovat naprosto nic, na mě to ale udělalo stejný dojem jako na Ivanku. No, Věrka píše, že se do toho cizince moc zamilovala. Poradila bych jí, aby mu to nevěšela pokaždé na nos. Ono to "šííííííleně tě miluju" sice ze začátku dělá chlapům dobře, ale později je to začne poněkud nudit.
říjen 15, 2007 11:26
asi bude na vině i malé sebevědomí, : ivanka
ty jsi dřela, babička taky, dvě malý děti dají zabrat, a ještě zaměstnání. Jemu jsi jak říkáš dělala pomyšlení. No, a najednou byl mezi těmi "upravenými, odpočinutými, půůůůvabnými", prostě si taky našel nějakou, co objevila, jak má sexy mozek..

Tak si začni vážit víc sama sebe, už jen kvůli sobě. A neber každýho jako toho nejlepšího na světě. Nechci tě srážet, ale ani ta vzdálenost 600 km nevypadá nic moc do budoucna. To bys děti přestěhovala do jiného světa? Kde bereš jistotu, co byste dělali (vy 3), kdyby to nedopadlo dobře? A myslíš, že on by jen tak změnil všechno a odjel sem, za tebou?
Třeba jo - ale buď i v tý nej nej situaci s trochou chladného rozumu, právě proto, že máš ty dva čertíky.
říjen 15, 2007 11:34
Kouzlo asi nejlepe vyjadrila Lietavica : Jasmina
Fakt je lepsi si prat takoveho muze-nez onoho konkretniho cizince,protoze ikdyz jsi zamilovana-nevis co je zac. A jestli hodny,milujici,slusny atd. dle Tvych prani je zrovna nahodou tento cizinec,pak u Tebe zustane. Kdyz budes carovat aby sis pripoutala tohoto konkretniho muze,mohlo by se stat ze bys treba za pul roku carovala proto jak se ho zbavit.
A jeste neco;-budes-li pracovat s pozitivnima silama,kouzlo muze se vylnit az po x letech z duvodu treba az Ty sama dozrajes. Budes-li pracovat s negativnima silama,takrka zakonite budes jednou draze platit. Protoze magie neni zadny bordel,je tam rad a souvislosti,jsi jen obycejny clovicek. Kdybys totiz chtela ovladat veskere sily,musila by jsi byt mistr magie a to je celozivotni kariera,to neni jen tak ze ted neco chces a cely vesmir se potento aby Ti to dal. Spis bych Ti radila se uklidnit uvnitr,procistit si hlavu,srovnat priority a take trochu pokory by to chtelo. Ne jen "ja chci". On je svobodny clovek,kdyz on bude chtit zustat,tak zustane ale at je to z jeho svobodne vule a ne at je "ocarovany".
říjen 15, 2007 11:34
Kouzlo? : Katalpa
U nás se říkavalo,že nejhorší je vymodlenej chlap.Já jsem na to na chvilku zapomněla a 13 let jsem pak měla možnost litovat.Je to něco ve stylu,dávejte pozor,co si přejete,mohlo by se vám to splnit.Pak po rozvodu jsem měla jednu chvíli seznamování tak nějak plný zuby a říkala si,že mi vlastně nic nechybí.A kde se vzal,tu se vzal,takového bych si nikdy ani vysnít nedokázala a ani netroufala.Hm a vlastně má se mnou docela někdy i devět světů.Takže bacha a spíš opravdu napřed být sama sebou!
říjen 15, 2007 12:23
Nepřipadá vám tento scénář podobný tomu pod titulkem Proměny ? : wendy
Mně tedy ano - prachy prostě někoho změní. Někoho ne, a to pak sem jeho partneři psát nemusí...
*****************************************
říjen 15, 2007 15:31
Verko, zadne kouzlo nehledej, : Sammy
na tvuj problem je reseni. V prvni rade, z tveho dopisu mam pocit, ze si o sobe moc nemyslis, kdyz ve vsem vidis, zes udelala neco spatne. Nejdriv se musis naucit vazit si sama sebe a najit klid a pohodu v sobe. To ti nikdo dat nemuze. Potom budes vyrovnana a sebevedomi je nutna vec, bez toho budes porad zit ve strachu o toho koho milujes a to bohuzel druhou stranu odpuzuje. Nejdriv pracuj na tom, ze je lepsi byt spokojena a stastna sama, nez nestastna s nekym. Aby te mel nekdo rad, musis se mit v prvni rade rada sama sebe, aspon trosku. Znat svoji cenu. Pak uvidis, jak se vsecko najednou zmeni. Urcite nejsi rozvedena dlouho, kdyz jeste zijete s ex-manzelem v jednom dome. DEJ SI CAS! Od toho tveho cizince si proste nic moc neslibuj. Ber to tak, ze zatim mas nekoho, ale necekej zazraky. Znamosti na dalku vetsinou nevyjdou. (Uvedom si, ze jsi zamilovana hlavne do toho, ze tady "nekdo" je. To je moc spatne, to se vetsinou vymsti). A pak zase budes rikat, zes neco udelala spatne? Blbost, nauc se nejdriv si vyslapat svoji cesticku zivotem a pak urcite uz nepujdes sama. Uvidis. Hele tohle rikam z vlastni zkusenosti, byla jsem na tom kdysi davno stejne jako Ty dneska.
říjen 16, 2007 09:44
.... : piper halliwellová
ahoj...mam dotaz....chtela bychnaucit carovat plis....
a jestli by to slo tak me plis napiste e-mail na : Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
hrozne rada bych se to chtela naucit...a byt jedba z halliwellek...tak piste no a jestli neumite nikdo carovat jako carodejky charmed tak nejakou jinou magii hlavne piste prosim!!!
listopad 29, 2007 18:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]