O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROBLÉM S TCHÝNÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 říjen 2014
 Dobrý den, mám velký problém s manželčinou matkou. Je to nesmírně manipulativní osobnost, snaží se zasahovat do našeho života a řídit ho. Ona se umí před lidmi chovat jako úžasně milující babička, ale když jsme sami doma, tak je to strašné. Chová se slovně agresivně, pohrdavě, stále mi dává najevo, jaký jsem pro její dceru póvl (její slovo). Běžně používá citové vydírání, pomluvy, manupulaci a lhaní.

 

 

 

 

 

 

 

      Ona svou dceru  v dětství velmi ovládala a teď nám vnucuje ty svoje "návody". Bohužel, stavíme si svůj domek a tak jsme prozatím šli bydlet k nim. Bojím se, že to nedopadne dobře. Už z toho mám předem nervy, když jdu domů, co mne tam zase čeká.  Bojím se,  že mě nakonec připraví o mou rodinu. Manželka celkem drží při mě, ale vydírání občas podlehne. Tchýně je sama, velmi brzo se rozvedla a já se vůbec tomu nedivím. Teď je to takový car, který se snaží všechno ovládat. Máme zatím jedno dítě, bohužel nám je do zdejší školky nevzali, snad napřesrok. Takže musíme být vděčni, že nám ho hlídá. Jenže ona synka ovlivňuje i proti nám, kluk mi už jednou řekl, že "nemusím tě poslouchat, babička říkala!" 

 

      Jsem v podstatě klidný člověk, ale snažím se co nejvíc pracovat, abychom měli co nejdřív hotovo a mohli odejít do svého. Připadám si jak v kleci. Už jsem uvažoval i o tom, že bychom šli někam do podnájmu, ale pracuju po práci ještě na baráku a nemůžu tedy bydlet někde daleko. Je to začarovaný kruh. Máte někdo podobné zážitky, podobné zkušenosti?

 

 děkuji předem za všechny rady a názory,

DUŠAN

 

 

Komentáře (6)add feed
... : Karlos...
Poslat jí do prdele (doslova), co nejdřív dostavit barák a zdrhnout z jejího dosahu smilies/wink.gif
říjen 28, 2014 08:02
Taky : Lenka1
bych to tak viděla. Na hrubý pytel hrubá záplata.

A ne, abys jí proplesknul, Dušane, to by se ti nemuselo vyplatit.
říjen 28, 2014 08:35
Tchyni musí umravnit dcera : babi
Vypadá to,že tchyně by ráda,aby dcera byla též rozvedená.Jinak nechápu,proč se do vašeho života plete.Že hlídá vnuka,to ještě neznamená,že se bude řídit celou rodinu.Pozor na to,znám případ,kdy manžel dostavěl domek a tchyně s manželkou chlapa už na nic nepotřebovaly,tak musel jít.
Vaše manželka se musí své matce postavit a rázně.Jinak se vám rodina rozpadne.Manželé musí "táhnout za jeden provaz".
říjen 28, 2014 14:07
Zřejmě se to nebude leckomu líbit, : jednababi
ale ono je vždycky něco za něco.
V tomhle případě hlídání dítěte a možnost bydlení za "snášení" tchýna chování.
Asi se takhle nezměnila ze dne na den, takže Dušan věděl, do čeho jde - a vybral(vybrali) si ze všech možností zrovna tuhle. Proč, to vědí jen oni sami... já se můžu jen domejšlet.
říjen 29, 2014 07:13
Souhlas s jednababi : mamča
Rozumím Dušanovi, taky mám tchýni "ředitelku zeměkoule" a bydlení s ní bych považovala za "předpeklí", ale Dušanova tchýně jim vyřešila dva problémy : Hlídá dítě, které jim nepřijali do školky a poskytuje jim bydlení, než si postaví vlastní dům.
Z tohoto pohledu zřejmě na "mladé" pohlíží jako na nesvéprávné, a hodlá jim poskytovat nevyžádané rady do života.
Přesně podle hesla "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".
Naštěstí pro mladou rodinu existuje světlo na konci tunelu - až dostaví vlastní dům. Pak bude tchýně-babička jenom host a svoje rady a porady si může nechat doma.
Ale zatím, i když je vám to nemilé, jí potřebujete.
říjen 30, 2014 08:49
... : bb2.
Je to jak píšou Jednababi a Mamča, ale to ti asi moc nepomůže. Zbývá jen vydržet. Zkus to brát jako neštovice nebo jinou nepříjemnou nemoc, která naštěstí přejde, jen vydržet. Fakt, bez legrace. Obrnit se, naučit se pouštět to dovnitř a hned ven, ideálně časem nechat to jen projít kolem hlavy. Až bude útočit, nenechat se vytočit, narvat si do hlavy, že je to vlastně nemocná nešťastná stará osoba, která narozdíl od vás nemá před sebou hezkou budoucnost. Až zase zaúčtočí, pokývat hlavou a klidně říct Jojo, máte pravdu, maminko, jsem blbec, póvl, hovado, nula. Jen si poslužte, když vám to zpříjemní den. Jak gramofon, dokolečka dokola. Ji to nezmění, ale tobě to může pomoct k tomu, abys to začal brát jako otravný hmyz, nic víc.
říjen 30, 2014 10:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]