O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK SE ZBAVIT ZÁVISLOSTI NA PARTNEROVI? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 říjen 2014

 Dobrý den, potřebovala bych radu. Je mi 25 let, mám syna v první třídě a jsem čerstvě v jiném stavu. 4. měsíc. Jsem svobodná. Můj partner, otec dětí, se mnou bydlí, ale nepřispívá mi na dítě, a ani nepřidá na domácnost. Nikde nepracuje, ani si práci nehledá. Je to s ním strašné, takový dřív nebyl. Teď jen chodí s kamarády po nocích a dokonce mi i zahýbá.

 

 

 

 

 

 

 

     Když jsem mu řekla, ať se sebere a odejde, tak mi vyhrožuje, že když ho opustím, že mě zabije a pak že zabije sebe. Já vím, že to tak nemyslí, že to má tak v krvi, on je cikán, oni takoví jsou. Žiju s ním už šest let. Přiznávám, že několikrát jsem odešla k našim, ale déle než pár dnů jsem to nevydržela a vrátila se k němu, protože sliboval, že se změní a že si najde práci.

 

     On to tak umí mě umluvit... Já husa mu léta věřím, protože brečí a říká, jak nás miluje, ale za pár dnů to je zase ve starých kolejích.

 

     Nemám sílu sama odejít a mám z něj strach a zároveň ho mám ráda, je to pořád dokola. Prosím poraďte mi, co mám dělat, abych se z toho všeho vymanila. Já vím, že mnoho času nemám, protože už nechci, aby to nové miminko žilo v tomhle věčném napětí. Děkuji za jakoukoli radu, jak se z toho psychicky dostat.

 

 

RENATA

 

 

Komentáře (14)add feed
nevážíš si svého dítěte? : petroma
Já husa mu léta věřím, protože brečí a říká, jak nás miluje, ale za pár dnů to je zase ve starých kolejích.
Přečti si vše co jsi o něm napsala.Proboha a to s ním zase čekáš dítě? Holky jste nepoučitelné. Za chvíli budeš plakat že nemáš peníze ap. Prostě se seber a vypadni od něj. Jestli je byt tvůj,vyměň zámky a dej ho k soudu kvůli výživnému.Začni si vážit sama sebe a dopřej dětem klidný život.Není ti líto dítěte které jistě vše slyší a žije v tom. Nebo dáváš takovému přednost před dětmi?Mysli více mozkem ne.... smilies/angry.gif
říjen 28, 2014 06:52
... : mamča
"Já husa mu léta věřím" smilies/angry.gif
A proč ? Parazituje na Tobě, peníze Ti nedává ani na děti ani na domácnost, vyhrožuje Ti smrtí, manipuluje Tebou, zahýbá Ti...
Co ještě bude muset udělat, abys prohlédla ?
Zabít Tě ?
Máš rodiče, ke kterým se můžeš s dětmi uchýlit. Zruš pronájem ve kterém bydlíš a odejdi. V tomhle žít si žádné dítě nezaslouží.
A Ty se vzpamatuj ! Nejsi hadr na podlahu.
říjen 28, 2014 07:40
... : Karlos...
Našla sis cikána, tak si to teď užívej smilies/wink.gif
říjen 28, 2014 08:00
Takový dříve nebyl? : Espi1
A jaký tedy byl? Píšeš, že jsi už několikrát odešla k rodičům, ale vrátila ses, protože sliboval atd. Proč jsi nepočkala, až si najde tu práci?
Nebudu psát, že máš odejít, to je zbytečné. Vyčkej do porodu, najdi si práci a ten, kterého máš tak ráda, ať je s dětmi doma. Třeba na to přistoupí.
říjen 28, 2014 08:08
Vypůjčím : Lenka1
si Krakonošovo oblíbené úsloví: "Svatá prostato".

A za sebe bych dodala - když má někdo hlavu jen na to, aby mu nepršelo do krku, tak to obvykle takhle dopadá. Daňoví poplatníci mají na krku další tzv. matku samoživitelku. Jupí jááá jéj. smilies/cry.gif
říjen 28, 2014 08:28
To je : Krakonoš
enčého úsloví, já ho jen s voblibou citoval. smilies/grin.gif
říjen 28, 2014 12:27
Závislost : Xanada
Pokud žiješ ve městě tak najdi nějakou bezplatnou manželskou poradnu.Když tvůj partner odmítne chodit s tebou tak zkus sama psychoterapii.Neodkládej to,využij toho že máš ještě trochu volného času do porodu.A hlavně po porodu ber antikoncepci-s dvěma dětmi se lépe odchází než s houfem.
říjen 28, 2014 12:34
... : JarkaJ
Teda to jsou clanky, jeden se nestaci divit....Mila Renato! kde vidis, ze te miluje ?! V tom, ze ti zahyba ? ze ti neda korunu a necha se od tebe zivit ? ze ti vyhrozuje zabitim !? Copak takhle vypada laska ? Mela by ses s nim co nejrychleji rozloucit a radeji jit k rodicum nez takhle zivorit vedle tohoto individua.
říjen 28, 2014 13:11
rada : milanek01
holka tebe je třeba 3x denně proplesknout pro blbost.Nechlub se veřejně se svým slepičím mozkem.Asi tě to baví takto žít,jinak by jsi si s ním nazadělala na 2 dítě.Další budoucí sociální rodinka? Fakt je třeba lidstvu vymřít. Stydím se, že jsem člověk,je vidět jak lidé degenerují. Máš vůbec vyšlou základku? Protože tvůj rozum je méně než slepičí.Hanba ti!!!!!
říjen 29, 2014 07:21
Milanku01 : Roman X.
Milanku01 - Inteligence tvého příspěvku není o nic vyšší, než ten, který kritizuješ. A je zcela zbytečný a zlý. Bohužel takových zdegenerovaných příspěvků jsou diskusní skupiny plné, snad kudlanka zůstane výjimkou a takové příspěvky se tady nebudou množit.
říjen 29, 2014 08:32
Romane X, : Lenka1
mohl bys svůj názor na pisatelčinu situaci, prosím, trochu rozvést? On to milanek 01 možná napsal trochu přehnnaně, ale má pravdu. Nebo ti snad chování pisatelky přijde v pořádku? Mám taky dost velký problém smířit se s tím, že lidé jako ona mají bohužel volební právo.
říjen 29, 2014 12:57
Lenko : Roman X.
Nekomentoval jsem pisatelčinu situaci. I když se může zdát pisatelka hloupá, nikdo z nás nestojí v jejích botách a alespoň sebrala odvahu sem napsat a začala to řešit.
Ale čeho se dočkala ? Srovnej užitečnost příspěvku například Mamči nebo JarkyJ a na druhé straně Milanka01. Na nadávky, které předvedl Milánek opravdu stačí jen slepičí mozek.
říjen 29, 2014 13:19
Milá Renatko, : vlk
dál živ toho svého milovaného nefachčenka a příživníka, nech se časem taky pravidelně zmlátit, dej dětem krásný základ do života, jak se lidé chovají k sobě a láskyplně opatruj toho svého pana zahýbajícího, chlastajícího pana úžasného. Pokud věříš v reinkarnací (převtělování duší), tak se za cca 50-60 (možná i dříve, podle toho, kdy tě fakt zabije) let narodíš se stříbrnou lžičkou v puse a bude z tebe modelka, které bude u nohou ležet svět. Jinak to ale nemá cenu...
říjen 29, 2014 14:59
Milá Renato, : magdalenka
protože se chováš jako dítě, úptřebuješ vedle sebe asi dospělou osobu. Pokud je byt tvůj, nech si vyměnit zámek a odjeď na 2-3 týdny k rodičům, sestře, kamarádce, kamkoli... Partnera zažaluj o alimenty i zpětně. é chování není moc zodpovědné hlavně k tvým dětem. Připravuješ jim totiž dost bídné podmínky, materiální, citové, vztahové. Můžeš čekat na zázraky a pak se stane, že budeš čekat třetí, čtvrté dítě... Není to o tom, že je tvůj partner Rom, ale že je lehkomyslný a pěkný vyžírka. A ty nejsi pouze závislá, ale poněkud hloupá, pardon.
říjen 29, 2014 18:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]