O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROZRAZENÁ NEVĚRA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 říjen 2014
 S Evou jsem už pět let a dva roky už bydlíme ve společné domácnosti. Bohužel, nevím jak je to dlouho, ale ona si našla milence. Minulý měsíc jsem odjel na služební cestu a ona si pozvala frajera domů. Byli asi zalezlí celý víkend. Nejspíš jsme se jen skoro minuli ve dveřích... Když jsem se večer chtěl uložit do peřin, bouchla mne do nosu jednoznačná vůně - prostě pach sexu.

 

 

 

 

 

 

     A bylo to. Tak jsem se jí zeptal a ona jen zčervenala a začala koktat výmluvy, takže jsem okamžitě poznal, že lže. Miluju ji, ale neumím to odpustit. Vlastně se to ve mně všechno zhroutilo. Představoval jsem si, že to už je ona, se kterou bych chtěl žít navždycky, plánovali jsme, že si koupíme vlastní byt... Naše rodiny se znají. Je nám 28 a 33.

 

      Vůbec nevím, co mám dělat, v práci nejsem schopen se vůbec soustředit.  Zkoušíme to řešit, ale asi se přes to nedokážu přenést, najednou se cítím totálně vyřízený.  Nedokážu myslet na nic jiného.

 

Máte nějaké zkušenosti?

RADEK

 

Komentáře (10)add feed
.. : Karlos...
Rozchod, jednoznačně.
říjen 03, 2014 05:53
Jak píše Karlos - rozchod. : Myška
Co taky jiného. Jste bezdětní, a tobě jako chlapovi rozhodně vlak neujíždí. Takže až se oklepeš, odmiluješ, najdeš si tu pravou.
říjen 03, 2014 06:12
neseď na prdeli : vlk
a makej, běhej, jezdi na kole, dej si prostě do těla, fůra špalků a sekera je ideální. Jinak ty srajdy v mozku z rozpadu vztahu nevyplavíš. A jdi dál.
říjen 03, 2014 07:48
Jak píše vlk, fyzická práce je to nejlepší na pročištění hlavy. : mamča
Pokud ta Tvoje Eva měla potřebu se sexuálně vyžít s někým jiným jen jsi vypadl z bytu, zřejmě jí ve vašem vztahu něco chybělo.
Buď rád, že k tomu došlo teď, pokud ještě nemáte společné děti ani majetek. Odejdi se vztyčenou hlavou a nedej se ukecat. Už nikdy to nebude jako dřív, a je možné, že Evě dojde dosah jejího úletu a bude Tě chtít zpátky. Přece jenom má třicítku na krku a biologické hodiny začnou bít na poplach. Možná i rodiče budou stát o to, abyste se dali zase dohromady.
Pokud to neumíš odpustit, jak píšeš, tak by to už vždycky stálo mezi vámi a už bys jí nikdy nedokázal bezvýhradně věřit.
Každý rozchod je smutný, ale v Tvé věkové kategorii je spousta děvčat toužících založit rodinu, takže máš z čeho vybírat. Jen ty vztahy zbytečně nenatahuj. Pět let - to už je přechozený vztah.
říjen 03, 2014 08:09
fuj, to : endymio
ani nepřevlíkla? Hlavně se nedoprošuj. Nejlepší léta máš před sebou.
říjen 03, 2014 08:52
Jak píší všichni výše : Michal
a nejvíc se mi líbí a vlastně nejvíc souhlasím s mamčou.
říjen 03, 2014 10:03
:-) : Krakonoš
Jen ty vztahy zbytečně nenatahuj.

Tak tady se to "natahování" k****sky vyplatilo. Nemusí řešit majetkový vyrovnání, vopatrovnickej soud, výživný na rozvedenou manželku a další podobný radosti manželskýho života se samicí druhu Bos primigenius f. taurus. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
P.S. Souhlas se vším vejš, kopni ji do pozadí. Však skvělejch bab je jako plzáků španělskejch v salátovým záhonu. smilies/grin.gif
P.P.S. Až to trochu rozdejcháš a budeš nad věcí, nech si vod (už bejvalky) Evy povykládat, proč to udělala. Abys moh v rámci "poučení z krizovýho vývoje" vyhodnotit, jestli někde nemáš nějaký rezervy. (vynášení koše, luxování, naslouchání, vosobní hygiena.... znáš to smilies/wink.gif )
říjen 03, 2014 10:50
hele, bůhví jak je to dlouho, : Olivie
prostě byla jen čím dál tím víc voprsklá.
Tak si řekni, že je to super, že si se to dozvěděl už teď a ne až bys vychovával nějakého toho levobočka. Prý každé desáté dítě je "kukačka" smilies/grin.gif
říjen 03, 2014 12:08
Nic není tak horké jak na první pohled vypadá : Amro
Pět let spolu a dva roky společná domácnost. To není málo, ale ani hodně. V životě je vcelku jednoduché se zamilovat, zejména v mládi. Láska, ale není jen zamilovanost. To je dlouholetá tolerance, vzájemné podpora, společné řešení problémů a těch je v životě požehnaně. Sex, to je jen hezká a příjemná hra. Sex je koření života, nikoliv však život. Sexem lásku příjemně ochutíme, ale nenahradíme. Sex časem zevšední, láska je však smyslem života. Velice hezky o tom píše římský básník z přelomu našeho letopočtu Publius Ovidius Naso. Jen krátký úryvek:
"Snaž se především najít, nač chtěl bys upnout svou lásku,
kdo, jsa nováček ještě, poprvé nyní jdeš v boj ;
dalším úkolem tvým je milenou dívku si získat;
třetím, aby tvá láska trvala po dlouhý čas."
Absolutně věrných jedinců v životě je velice málo. Život přináší různé zkoušky a pochybení. Všechny předešlé rady jsou , abys toho nechal a šel s hrdě vztyčenou hlavou. A jak to bude až v životě klopýtneš sám? Nebo jsi přesvědčen, že Ty jsi neomylný?
Život a láska je o něčem jiném. Musíš si sám uvědomit co je na Tvoji lásce nejdůležitější. Tyto kladné a krásné stránky musíš pro sebe zdůrazňovat a velebit. O všech otázkách v životě se musíte naučit diskutovat a řešit společně. My jsme s manželkou společně již 45 let a věř mi, těch krizí bylo požehnaně. Ale neměnil bych za nic na světě. A sex? Byla období zevšednění, jednotvárnosti. Sám jsem hledal možnosti překonání všednosti a nalezení nových zážitků a zpestření. Upřimně i v sexu. Vždy, ale společně. Ne všechny postupky lze řešit předem. Moje milovaná mi také byla nevěrná. Poprvé jsme si to vyříkali a bylo to velice příjemné usmiřování. Později jsme to řešili vždy společně a předem. A nestali se z nás žádní uchyláci, nebo vyvrhelové. Vychovali jsme dva krásné syny, na které jsme oba hrdí. dnes máme roztomilé vnoučata.
Nedělej unáhlené závěry. Manželská nevěra je v životě běžná. Mnohem důležitější je umění společně řešit veškeré životní situace. Soustředit se na to hezké co vás spojuje a umět odpouštět. Velice často ani není co odpouštět, jelikož se jedná o prkotiny. Jeden můj straší kolega mně v mém mládi vždy říkával: "vždy si zadej otázku: Jde o život, nebo o hovno. pokud nejde o život, tak jde o hovno".
Velice Ti přeji chladnou hlavu, nech vychladnout emoce a zvaž co je pro tebe ve vašem vztahu nejdůležitější. Pak si o tom promluv se svoji Evou.
Pokud dospěješ k názoru, že je pro tebe nejdůležitější sex, potom mi nezbývá než Tě politovat.
Přeji hodně lásky v Tvém životě.


říjen 08, 2014 01:13
... : bb2
proč by měl 33 letý chlap bez dětí snášet to, že si jeho Eva dovede do postele milence, sotva vytáhne paty na služebku?
Eva to zjevně neřešila "vždy upřímně a společně" jako vy. Je nezralá, nebo se nudí, nebo ho málo miluje, nebo všechno dohromady.
říjen 08, 2014 13:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]