O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEMILUJE SE SE MNOU PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 srpen 2014
 Dobrý den, mám takovou ošemetnou intimní otázku: snad mi poradíte...  Je mi 29 a příteli 36. Jsme spolu přes 2 roky. Před rokem a něco se se mnou rozešel, ale po měsíci jsme se k sobě znovu vrátili. Ale teď se něco děje... Poslední dobou totiž náš sexuální život nestojí vůbec za nic. Pokud tedy vůbec nějaký je... A tak se třeba i dva měsíce nemilujeme. A ne že bych já nechtěla.

 

 

 

 

 

     Ale přitom vím, že přítel každý den masturbuje, někdy taky ne, podle únavy, dělá dost náročnou práci. Všechno ostatní nám ale klape, aspoň si myslím, jsem s ním až na tenhle problém docela šťastná. Pro mě je ale milování hodně důležité a dost to řeším.  Přijde mi, že dává přednost tomu přede mnou. Já ho nechci opustit, miluji ho, ale nevím, jestli se dá takový problém řešit... On říká, že mi nechce ubližovat, ale že taky nechápe, proč na milování se mnou nemá chuť, že to ale nedělá schválně. A já mám pak pocit, že vlastně si jen o to vždy zažebrám...

 

     Já mu to věřím, v těchto věcech bývá upřímný. Diskutujeme o tom spolu dost často, nebrání se tomu, ale neví, co změnit... Je možné, že ho po dvou letech už nepřitahuji?On tvrdí, že je normální, že to už prostě není takové jako na začátku... Ale už po dvou letech? Pochopila bych to, ale proč masturbuje???  Jsem z toho opravdu nešťastná. Tento týden jsme byli na dovolené, byli jsme spolu od minulého pátku pořád a dnes ráno jsem odešla na dvě hodiny pryč a když jsem přišla, zjistila jsem, že už to zase udělal. Prosím, poraď, jak zvýšit jeho sexuální apetit vůči mně. Pokud je to vůbec možné... Nechci před tím utéct a vyřešit to rozchodem!

 

 

Děkuji, ANNA

 

 


O D P O V Ě Ď :

 

 

Milá Andulko,

 

     nechci ti nijak ublížit, ale mám ten dojem, že pravda je v tom, že svého přítele prostě už nepřitahuješ, a dokonce že ani s tebou není „schopen fungovat“. Nejspíš jsi pro něj jen velice milá kamarádka... A tím, že se o tom budete stále bavit, se to fakt nespraví.

     Rozhodně ve vašem vztahu jsi nejspíš ty ta submisivní... Víc dáváš... A jemu situace zatím vyhovuje tak jak je. Svoje potřeby si vyřeší a všechno ostatní zázemí mu poskytuješ ty.

 

     Každopádně jedno je jisté – rozhodně bys se nad tím měla zamyslet a dát si nějaký termín, do kdy se TY ROZHODNEŠ, co a jak dál. Nemyslím si, že bys měla šanci se mu v tomhle přizpůsobit a tolerovat jeho jednání. Milování je fajn věc, patří ke spokojenému životu a ve tvém mládí by byla škoda se toho vzdávat. Takže - pokud to nepůjde, měla bys váš v podstatě téměř jen kamarádský  vztah ukončit.

 

      Ale určitě ti ještě víc poradí zdejší čtenářky a čtenáři... 

 

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (24)add feed
Náhradní maminku bych mu teda nedělala. : mamča
Pán je línej pohnout tělem, tak se radši obslouží sám. Náročná práce za tím nevězí, to Ti jen namlouvá.
Pokud ve vztahu už takhle od začátku nefunguje soulad ve věcech sexu, pak ten vztah nemá budoucnost. Né, že by vztah byl JEN o sexu, ale je to prostě velmi důležitá součást.
Když mu "nevoníš", tak oba hledejte jinde.
srpen 11, 2014 08:36
Neshody : RomanX
Příčin může být více.(pokud to dříve fungovalo v pohodě). Pokud má po dvou letech chuť na sex jednou za dva měsíce není to normální
- nezměnila ses nějak (neztloustla apod.) ?
- může mít strach ze selhání
- může mu vadit něco z tvého chování
- píšeš, že před rokem se s tebou rozešel, nemůže to být pořád stejná příčina ?

Po obdobných vlastních zkušenostech doporučuji to co říká Daniela - dej si termín, dokdy to chceš vyřešit a pokud se to nepolepší, tak vztah ukonči. Vyřešit myslím opravdu i příčinu, pokud dáš nůž na krk, buď sex nebo já, tak možná dosáhneš na chvíli svého, ale dlouhodobě to k ničemu nepovede.

srpen 11, 2014 08:38
... : mia I
lépe Ti asi odpoví chlapi. Ale jste oba v těch nejlepších letech, takže sex by měl být samozřejmou, přirozenou a radostnou součástí Vašeho života. S tím vysvětlením Tvého partnera bych se moc nespokojila. Nebo on by měl pochopení kdyby to bylo obráceně - Ty by sis pravidelně klikala sama na myšku /jak se tomu nyní říká/ a na něj měla chuť jednou za dva měsíce?? Mě by na Tvém místě sakra zajímalo co ho tak vzrušuje při masturbaci , určitě má přitom nějaké erotické představy a od toho bych zkusila odvíjet další kroky. Pokud tedy trváš na tom, že se nechceš rozejít a chceš vztahu dát ještě šanci.
srpen 11, 2014 09:17
nejsi sama, kdo tohle řeší : šídlo
srpen 11, 2014 10:00
Pan je : : Lenka1
1) zavislej na pornu a ty mu uz bohuzel nestacis a nudis ho,

2) v mezidobi, kdy jste nebyli spolu, si nasel milenku, ale ta ho nechce na stalo, tak zije s tebou, kde ma full servis,

3) nema milenku, ale plati vyse uvedene. Nezajimas ho jako zena, ale pohodlicko mu vyhovuje, proto s tebou je a snazi se to uhrat na co nejdelsi dobu.
srpen 11, 2014 10:53
... : deeres
Nejspíš bych se přiklonila ke článku, co sem dala Šídlo. Je tam jedna zásadní věta:

Je to stejný princip, jako když svůj hlad uspokojíte v rychlém občerstvení,


Může být zcela převálcován pracovním vypětím a už nemá žádnou chuť na další fyzické, ale i psychické vypětí. Když máte zrovna hlad, tak si také zrovna nevaříte žádné složité jídlo a nacpete se prvním, co je po ruce. A rada pro takové jedince je prostě odpočinek, nikoliv u PC.
srpen 11, 2014 10:55
Já myslím, : David X
že je prostě jenom línej.
Řekne si: ať tak nebo tak, výsledný efekt bude pro mě stejný, tak proč se namáhat a ztrácet zbytečně čas, když je tu tak rychlé a elegantní řešení.
Tebe a tvoje potřeby bohužel do té rovnice už asi nezapočítává.

Anebo potřebuje pro uspokojení nějaký stimul, který při sexu nemůže použít (divná videa, nějaký fetiš apod.).
srpen 11, 2014 11:17
Aničko : babi
Váš přítel je docela obyčejný sobec a s ním je život těžký.Já bych vztah ukončila.Po dvou letech vztahu mít sex jednou za dva měsíce?Je evidentní,že samoobsluha mu vyhovuje a Vás mu nezáleží.
srpen 11, 2014 12:56
Holka, : Lenka1
je ti teprve 29, nemate deti ani spolecnej majetek a ty resis, jestli zustat s chlapem, kterej si to radsi udela sam nez aby se pomiloval s tebou? Kde je sakra tvoje sebeucta? On pry nevi, co ma delat! Bohajeho, to jsou stupidni vymluvy, by me trefil slak!
srpen 11, 2014 13:13
Aničko : kim
jsi jen spolubydlící nic víc nic mínˇ. Finančně se mu to s tebou lépe táhne. Není na co čekat tenhle s tebou stejně dlouho nebude.
srpen 11, 2014 13:23
Je to jednoduchý - : Krakonoš
nepřitahuješ ho, jak už bylo několikrát řečený. Jediný, čemu nevěřím, jsou jeho milosrdný kecy vo tom, že sám chudák neví, proč. Takže - a to mu dej přečíst: Milej chlape. Přestaň bejt sobeckej srab a kápni božskou. Řekni tý svý kopretince, co tě rajcuje a proč vona to nejni. Ať má holka možnost za a) ukončit tohle pitomý trápení, nebo za b) zhubnout/změnit parfém/zlepšit vosobní hygienu.....smilies/wink.gif
Vosobně si teda myslim, že a) je správně a bude dobrý se rozejít.
srpen 11, 2014 14:46
máte pravdu, : Anna-Anička
já si to snažila nějak zdůvodnňovat, ale je to tak. Mj. nevím, jak bych se tu zpodobnila: 162/57kg, tmavovlasá, každý den mytá a slušně oblékaná. I boty mám čisté.
smilies/grin.gif
Maluju se střídmě, nepáchnu.
Ale párkrát jsem o tom začala debatu a asi se m u to m oc nelíbilo.
Bydlíme v zařízeném podnájmu, máme tu každý jen osobní věci. Tak jsem se rozhodla, že si najdu jen něco pro sebe a pak mu prostě jen řeknu ahoj. Já vím, že je to trošku podraz, ale to si nedokážu odpustit. Když mě nepotřebuje v posteli, nemusím být ani s ním v bytě.

moc vám všem děkuju, pomohli jste mi.
srpen 11, 2014 17:17
rado : Lenka1
se stalo. smilies/smiley.gif
P.S. Takze 29 a jeste podle popisu pekna. Dlouho sama nebudes, takze hlavu vzhuru a o zadny podraz se nejedna.
srpen 11, 2014 17:28
Milá Aničko : H.
neboj se toho odchodu, děláš dobře, když není sex tak jak potřebuješ i ty, tak se to časem odrazí na Tvé psychice, přestaneš si věřit a časem stejně odejdeš... když není sex už po tak krátké době, lepší to nebude a mezi partnery to nadělá paseku, znám z vlastní zkušenosti. Držím palce, taky jsem odešla (i z jiného důvodu, který jsem tu nedávno probírala) a teď nechápu, proč jsem v tom vztahu tak dlouho byla. A myslím, že kdyby fungoval sex, tak bych si to ještě krapet odůvodnila smilies/cheesy.gif
srpen 11, 2014 18:25
souhlasím s většinou, : Míška
nejlíp to napsal asi Krakonoš. A mimochodem, co jsou dva roky vztahu?? I po 25 to může být fajn smilies/wink.gif Aničko, jsi hezká , mladá holka, tak proč si kazit nejlepší roky smilies/smiley.gif
srpen 11, 2014 19:25
Skvělý rozhodnutí, Aničko. : Krakonoš
A kdybych byl svobodnej, napsal bych si vo email, abys už nemusela strádat ani tejden. Já lidský utrpení nesnášim a snažim se proti němu ze všech sil bojovat. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif smilies/smiley.gif

(Nebojim se, že bys toho pravýho nenašla. Hodně štěstí!)
srpen 11, 2014 19:42
Aničko, tleskám : Giota
Zač? Za to krásné moto: Když mě nepotřebuje v posteli, nemusím být ani s ním v jednom bytě.

srpen 12, 2014 08:41
Aničko, : přece já
měla jsem to kdysi doma podobné. Jen s tím rozdílem, že jsme byli manželé, bylo nám 30, měli jsme dítě a náš nejdelší časový interval bez sexu byl rok a půl. Jak já byla zoufalá! Zkoušela jsem všechno: od prádýlka a svádění po prosby i vyhrůžky ... ano, až tak jsem se ponížila. Dnes už vím, že v tom byla jen a jen mužská ješitnost - prostě nepřekousl, že jsem byla pracovně úspěšnější, schopnější, vydělávala trojnásobek toho, co on...
Řešila jsem to tenkrát i tady, s Danielou, moc mi pomohla :-) Navenek jsme působili jako krásný dokonalý pár, nikomu jsem se nesvěřila - stejně by mi nevěřil.
Jak to dopadlo u nás? Byť jsem to do té doby odsuzovala, našla jsem si milence a děsně empatického člověka v jednom. A mám ho dodnes, už x let. Ne, nejsem promiskuitní. Jen nechci dnes, kdy už je doma všechno nadmíru v pořádku, odkopnout toho, co mi svou blízkostí nejvíce pomohl v době, kdy mi bylo ouvej.

Nemá to být ale rada pro Tebe, Aničko. Jen jsem chtěla naznačit, že Ti rozumím a že vím, jak to bolí. Žena se pak cítí nepotřebná, neatraktivní, nežádoucí, k ničemu :-(
Jsi mladá, Aničko. Nemáte děti, nejste svázáni svatbou. Odejdi od něj. Je to sobec. Pokud je tomu takto už po tak krátké době, co jste spolu, určitě by se to ještě zhoršovalo. Obzvlášť proto, že jste o tom spolu schopni mluvit, ale on to nijak neřeší, jen ten fakt konstatuje. Bože, vždyť to je hrůza!
Určitě najdeš někoho, koho s Tebou bude i milování bavit; kdo bude nejen brát. Přeji Ti hodně síly i štěstí ...



srpen 12, 2014 09:22
v podobných : Iris
dotazech, do kterých se většinou nemíchám, stále čtu: sex, milování, potřeby...moje potřeba, jeho potřeba..

Figuruje v těchto věcech ještě něco jako láska? Milování jako projev lásky ne jako uspokojení potřeby? Myslela jsem, že láska sama spěje k milování, není-li, proč se milovat? Myslím tedy ve vztahu, který trvá takhle krátce a je v režii dvou relativně mladých a zdravých lidí.Manželskou lásku a sex teď nezmiňuji.

Aničko, tak jestli cítíš, že mezi vámi je stále láska, zřejmě on má problém, může být klidně fyzický nebo psychický, máme málo informací. Tohle téma už tu bylo. Mluvili jsme o diabetu, vysokém tlaku apod.Třeba má problémy s erekcí a bojí se kontaktu s Tebou,svého a Tvého zklamání.S libidem se to nevylučuje a s láskou také ne.Proč by on musel hned být sobec a ten nejhorší týpek?

Jestli lásku mezi vámi necítíš, tak nic neřeš a rozejdi se s ním.
srpen 12, 2014 11:05
Irisko : mia I
na druhou stranu kdyby ji opravdu miloval, když už tak hovoříme o té lásce, snažil by se snad více o její spokojenost. Pokud by měl nějaké problémy, o kterých muži tak neradi mluví a jsou na ně příliš choulostiví, je přece i jiná možnost jak svojí partnerce alespoň částečně vyhovět . Navíc, po dvou letech vztahu , pokud by měl nějaké objektivní problémy, by ani hovor na toto téma neměl být tabu.

Na mne to spíš dělá dojem, že ho vzrušují při masturbaci nějaké představy, které není schopen s partnerkou realizovat nebo má obavu tyto představy nadnést. A styk s partnerkou ho tudíž nevzrušuje. Každopádně velká láska za stávajícího stavu může vést časem k velké nenávisti z její strany. Milující žena dokáže určitý čas být trpělivá, ale zabít nejlepší léta sexuálním půstem bude zdravou ženu zákonitě ubíjet, bude zlostná, nespokojená a svoji zášť obrátí k partnerovi.
srpen 12, 2014 11:59
ještě jednou díky, : Anna-Anička
tady to forum je opravdu bezva, jste moc fajn!!!!
A teď k té "lásce". Já mám pocit, že lásku jsem si jen já namlouvala. Určitě ne od začátku, ale teď v tom jedu setrvačností, prostě pro mně doteď nikdo jiný nebyl a brala jsem ho vážně. Kdežto on - jemu je, až na ty moje zbytečný řeči - se mnou taky bezva. Jen mu stačí se samoobsloužit. Přitom se nemusí nijak namáhat, nikoho objímat, líbat atd. Prostě si vystačí sám a já jsem mu v tomhle jaksi navíc. On je zdravý, sportovec (teď už trochu víc gaučák), on je úplně spokojený a mám pocit, že jsem opravdu na druhé koleji.
Takže dost, odstěhuju se a až se z toho vzpamatuju, tak "vyrazím mezi lidi". Třeba dopadnu líp.
Moc vás všechny zdravím.
srpen 12, 2014 13:21
Iris, : Krakonoš
nerozumím:
Myslela jsem, že láska sama spěje k milování, není-li, proč se milovat? Myslím tedy ve vztahu, který trvá takhle krátce a je v režii dvou relativně mladých a zdravých lidí.Manželskou lásku a sex teď nezmiňuji.

Zaprvý, pokud bych zůstal u tý (značně zjednodušený) myšlenky první věty, pak nevim, proč z toho nějak vyjímat manželství. Jakože v manželství je legitimním důvodem k sexu ještě něco jinýho, než láska? Třeba povinnost, pocit viny, vodměna za umytý nádobí??? smilies/grin.gif
Mně teda připadá, že v prostoru vymezeným pojmama "vztah"-"láska"-"sex" je úplně jedno, jestli se jedná vo manželství, chození, letitou "psí knížku" atd. - pořád se tam hraje ta samá hra se stejnejma energiema.
No a když pominu tohle, tak zdaleka né vždycky láska spěje k milování, zdaleka né vždycky absence sexu ve vztahu rovná se absence lásky, zdaleka né vždycky sex ve vztahu znamená zároveň lásku ve vztahu. Ale jedno je jistý - pokud se partner ve vztahu nezajímá vo sexuální touhu svýho protějšku, honí si denně někde potají "kolegu" (= fakt nemá problém s erekcí smilies/grin.gif), je schopnej na to téma komunikovat (= nemá extrémní blok), ale nejni schopnej dojít k žádnýmu vysvětlení, proč vodmítá sex se svou partnerkou (a není schopnej jí ani minimálně vyjít vstříc tak, aby vona nemusela škemrat, čímž ji ponižuje), pak takovej partner je sobec a nemiluje. Mužská sexualita je jiná než ženská a chlap, pokud ho žena aspoň trochu fyzicky přitahuje, nepotřebuje k sexuálnímu naladění ani hromadu času, ani žádný rafinovaný tanečky, dokonce nepotřebuje ani tu lásku. Potřebuje jen dvě věci - chuť na sex (ta vobvykle žádnýmu honimírovi nechybí smilies/wink.gif) a alespoň trochu atraktivní protějšek, kterej ho přitahuje. Znám pár chlapů, co sex nepotřebujou (nemoc, případně vobrovskej deficit mužský energie). Ale ty si fakt neposilujou ruku každej den. smilies/grin.gif Tenhle Aniččin týpek je divnej. Dokonce by moh bejt klidně deviant, pak by dávalo smysl, proč vo tom, co ho dovopravdy rajcuje, nechce mluvit. Ale to je spekulace. Rozchod je v tomhle případě, jak nám tu byl popsanej, dobrý řešení.
Jo a ještě jsem chtěl říct, že sex je v životě dvou mladejch milujících se lidí skoro vždycky zásadně důležitej, těžko se nad tim nějak pozastavovat nebo pohoršovat. Výjimky a páry po přechodu na tom nic neměněj. smilies/smiley.gif
srpen 13, 2014 00:12
Krakonoši : Iris
tak samozřejmě, že považuji lásku za impuls k milování i v manželství, hraje se se stejnou chemií,energiemi jak píšeš. Nechtěla jsem to tady pitvat, protože se tu občas věci poněkud zjednodušují a shazují....natolik mne znáš, že můžeš předpokládat, že pro mne láskyplný manželský sex třeba po dvaceti i více letech představuje něco jako jiný,dokonce vyšší level lásky jako takové.Vyjadřovala jsem se k dvouletému vztahu a tak jsem se nechtěla zdržovat podobnými rozbory, jak to činíme teď smilies/cheesy.gif

Že láska ne vždy jednoznačně a bezpodmínečně musí být dovršena milováním etc. si myslím také, proto jsem se Anny vlastně ptala, jestli se tedy vůbec oni dva mají rádi,jestli ona stojí o něj celého z lásky a nemluví jen o uspokojení "potřeby", protože se zmiňuje o tom, že si jinak ve všem rozumí....chtěla jsem to upřesnit.

Nevím, jestli problém s erekcí znamená nemasturbovat - v případě nějaké lehčí poruchy - teď teoretizuji - si myslím, že významnou roli hraje také psychická nepohoda či strach ze selhání, představuji si, že při autoerotice se ničeho takového dotyčný bát nemusí, vyjde si sám sobě vstříc a věci se snáze povedou. smilies/wink.gif

Zároveň uznávám, že to jeho chování zavání leností, sobeckostí a neochotou. Jen přemýšlím Krakonoši.
Pokud jde o to odměňování za mytí nádobí a podobně - to se ale myslím reálně děje, ne? Já to nedělala.

Mne mimo jiné také už napadlo, jestli se nám tady nejedná o latentní homosexualitu.Nebo jinou deviaci, jak píšeš.
srpen 13, 2014 08:55
opravuji : Iris
ne "jinou", ale "nějakou" deviaci jsem chtěla napsat..
srpen 13, 2014 09:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]