O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAKOVÁ HODNÁ LOUTKA ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 05 srpen 2014
 Milá Danielo, je mi 30 a mám problém, který se možná nebude zdát tak veliký, ale mě hodně trápí a vlastně možná čím dál víc. Jsem bezdětná, s vlastním bytem a jedním chlapíkem, který v něm bydlí se mnou. Je to hodný kluk.

 

 

 

 

 

 

 

 

      Takový ideál pro maminku, třeba moji. Hezký, hodný, čistotný a peníze vydělávající. Tom je opravdu bezproblémový týpek. Není v tom žádná ironie. Poznali jsme se na jedné vernisáži, kde zajišťoval zvuk muzikantům. Učaroval mě na první pohled. Takový nezávislý, delší vlasy, strniště, velmi ležérně oblečený a hlavně velký sympaťák.

 

      Byl hodně nesmělý a kamarádky mi říkaly, že toho si nějaká musí ulovit. Já jsem ho ani nelovila, prostě to nějak sedlo. Je pravda, že jsem musela být akčnější, ale dával mi najevo, že mu to tak vyhovuje a vůbec ho můj temperament nezastrašuje. Stalo se a byla ruka v rukávě. Prožili jsme spolu perfektní tři měsíce, kdy jsme, pokud nepočítám práci, skoro vůbec nevylezli s postele. Úplně jsem si lebedila. Konečně chlap pro mě. Na jinou se ani nepodívá, zbožňuje mě, udělal by mi, co mi na očích vidí. Super.

 

      Jenže teď po několika dalších měsících navíc už to tak super není. Nudím se s ním a to ukrutně. Moc  toho nenamluví, všechno mi odkývá, dělá jen co chci já a čeká, že všechno rozhodnu. Kdyby tak někdy udělal něco nečekaného,  něco jen svého. (Nemyslím tím nějaký průšvih, ale jakoukoli věc, co bude z jeho hlavy.)

 

      Nic sám nevymyslí, nepodnikne, nepřipraví. On místo toho sedí na pohovce a zamilovaně mě sleduje. Byl by rozhodně velká jistota do budoucna, ale je tohle přesně to o co jde?

 

KATUŠ

 

 

Komentáře (8)add feed
Jestli si nejsi jistá, : Petronila
tak do toho nechoď.

Když Ti něco zásadně vadí už po několika měsících, je to podle mě signál, že to nemá cenu.
srpen 05, 2014 12:08
TAK HO PUST K VODĚ, : KATE5
a najdi si ten opak.
Dost možná, že pakpo nějaké době sem budeš psát, že máš grázlíka, co tě terorizuje, je ti nevěrný, nedá ti na jídlo a už ti dal i facku.
smilies/grin.gif
srpen 05, 2014 12:21
kate5 : Petronila
není přece nutný si vybrat hned "opak".

Ani zůstat s prvním jelimánem, kterýho už od počátku za jelimána považuju.

Přeci je i něco mezi tím, a vztahy přeci nelze brát stylem "lepší vrabec v hrsti...", a není to fér ani vůči tomu vrabci.
srpen 05, 2014 12:29
Ptáš se : kim
jestli je tohle přesně to o co jde? Za mě je. On bude sice žít tvůj život, ale ty si ho vychutnáš.
srpen 05, 2014 18:01
predstav si... : aňa
ze takhle s nim budes zit jeste 40 let.... smilies/wink.gif
srpen 05, 2014 21:45
Katuš, : Giota
nejsi není spokojená s nudným parťákem. Nemyslím si, že bys měla hledat opak...
Mám pocit, že jsem se jednou krátce s podobným typem málem sblížila. Bezva spolužák, bezva kamarád, abych mu udělala radost, nechala jsem se pozvat do vinárny, vybrala jsem si ho při vodáckém kurzu jako zadáka. Byl bezva parťák - spolehlivý, milý, hodný kluk,ale já ho nechtěla :-) Když jsme se potkali po letech, vydělávat taky uměl a svou ženu by nejraději na rukou nosil, ale byl rozvedený. Nechápala jsem proč, předpokládala jsem, že jsem si s ním nezačala jen proto, že prostě nepřeskočila jiskřička. Proč si ho žena nepovažovala?
Nemyslím si, že byl tak ztracený případ jako Tvůj přítel, ale přesto si nyní díky Tobě uvědomuji, že chlap, který by mi všechno odsouhlasil, dělal, co chci já, by dlouhodobě nebyl pro mě. Vytušila jsem to nějak?
Katuš, já si svého hodného kluka držela od těla, neimponoval mi. Ty sis ho nastěhovala k sobě, ale až pak jsi zjistila, že to není pan Pravý. Aspoň se s ním nerozvádíš a neutíkáš od něj s dítětem.
Říká se - neber si chlapa, který Tě nerozesměje. Přidám druhou radu - pokud v období několika měsíců po společném bydlení ti chlap přestane "sedět", jdi od toho.
srpen 06, 2014 14:23
Samo, že nejlepší jít vod sebe. : Krakonoš
Nesmysl bejt s někym, kdo ti nesedí. Je naprostá hovadina stěhovat si jakoukoli šerstvou známost hned do kvartýru - právě proto, aby člověk předešel těm trapnejm situacím, kdy mu po pár měsících rozbouřenejch hormonů jeho vobjev přestane vonět a je třeba mu taktně naznačit, že spolubydlení končí smilies/wink.gif.
Ale jedno si přece nevodpustim: Kdo se nudí, je sám nudnej. A partner tu nejni vod toho, aby mě bavil - zabavit se musim umět i sám.
A měla by sis do dalších vztahů ujasnit (a třeba sepsat), jaký vlastnosti u chlapa jsou pro tebe v partnerským vztahu zásadní a nepostradatelný. A pak se naučit hledat tyhle vlastnosti a v tom vostatním se naučit bejt velkorysej. Dokonalost totiž neexistuje, nenech se zblbnout červenou knihovnou! smilies/grin.gif
srpen 06, 2014 19:57
Krakonoši : kim
ale ona tu červenou knihovnu žije a proto si začne hledat něco akčního, aby se její emoce měly na čem pást.
srpen 08, 2014 08:41
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]