O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MRCHA MILENKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 červenec 2014
 Mému muži je 51 let. V současné době na tom finančně asi není nejlépe, protože musí platit hypotéku a troje alimenty, odešel totiž ode mne a našich tří dětí.  Brali jsme se až po narození toho třetího, tedy po deseti létech, protože jsme si řekli, že už se asi známe dost. Opak je ale pravdou. Teď to je pět let od té svatby, a už jsme rozvedeni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Odvedla mi ho jeho kolegyně z práce. Je jí jedenatřicet let, ale je přesně můj obrácený typ. Je dětinská, nemá vlastní názor a můj muž na ní viděl pouze to, že na rozdíl ode mě mu nikdy neodporovala, cokoliv řekl, i kdyby to byl blábol, tak to bylo pro ni svaté. Jak jsem psala, tak teď má i hypotéku, protože si koupili nový byt, a pochopitelně ona má slabé plíce, takže musí jezdit do hor... Absolutně nechápu, jak mohl tak zblbnout. Dokonce jsem slyšela, že snad ona má být těhotná!

 

      Děti si bere jednou týdně v pátek do neděle a mám pocit, že se je snaží nějak obrátit proti mně. Nevím, o co mu jde. Je mi 42 a vůbec si neumím představit, jak budu žít dál. Protože se třemi dětmi se nemám šanci nějak seznámit a najít si někoho jiného, takže pro mne asi jako pro ženu život skončil. Je to nefér a nespravedlivé. Tak jsem si alespoň ulevila, že jsem to sem napsala, určitě totiž nejsem jediná ani poslední, které nějaká mrcha sebrala manžela a dětem tátu.

 

MILENA

 

 

Komentáře (12)add feed
"nějaká mrcha sebrala manžela" : jednababi
On je pan manžel nepohyblivej nebo nesvéprávnej?
červenec 29, 2014 07:01
Milena : vlk
má jasno, bývalý manžel je úplný blbec, našel si totální pipenu a život se třemi dětmi pro ni skončil. Ony jsou ty děti asi nějaká přítěž nebo co? Jestli budu hledat chybu vždycky jen v druhých, tak prostě nikoho tak dokonalého jako sám nenajdu. Prosté. Nedej bože, že by děti mohli být v druhé rodině spokojené - mám pocit, že se je snaží nějak obrátit proti mně Tady mi bliká poplašná kontrolka jako divá!
červenec 29, 2014 08:13
Mileno, : mamča
chápu Tvoje rozhořčení, protože od třech dětí se neutíká. Pokud mu vaše soužití nevyhovovalo, neměl si nasekat partu dětí. Tvůj život nekončí, i s dětmi se dá dělat spousta aktivit a třeba ve společenství rodičů s dětmi najdeš nové přátele a možná i lásku.
Ale aniž bys to měla v úmyslu, řekla jsi na sebe pár věcí, které vašemu manželství asi moc neprospívaly : viz :
"je přesně můj obrácený typ"
To znamená, že Ty nejsi dětinská, ale stojíš nohama pevně na zemi - pokud se přímo neboříš po kotníky, máš vlastní názor, který zřejmě razantně prosazuješ. A zatímco a ona mu nikdy neodporovala a koukala na Tvého manžela jako na svatý obrázek, tak Ty jsi byla asi často v opozici, a o svém manželovi mluvíš s despektem.
Teď už ten despekt chápu, ale nebralas ho i dřív jako "dítě navíc" ?
červenec 29, 2014 08:48
No jo, : Takychlap
když to my, chlapi, máme bohužel rádi - takovou tu bezbrannou ženskost, vedle které se cítíme jako kingové. A ten velký věkový rozdíl tyhle pocity ještě zesiluje. Úžasný afrodiziakum.... To jen tak na vysvětlenou, když nechápeš, proč takhle zblbnul
Ale jasně, že to není správné a třeba za to nemůžeš ani trochu, i když by Ti to třeba někdo zkusil podsouvat a od manžela sis určitě vyslechla spoustu blábolů, jako že až do teď nežil, nepoznal pravou lásku apod. Holt někdy za rozchod můžou oba, ale často jen jeden. Od toho se zkus odpíchnout a až to přebolí a zase ucítíš pevnou zem pod nohama, půjde vše líp, třeba i novej chlap. Držim palce
červenec 29, 2014 10:52
Děti si bere od pátku do neděle : babi
Výživné platí.A já se ptám:co ještě chcete?Máte dost prostoru se seznámit.
červenec 29, 2014 12:52
babi, : Nona
dost prostoru třeba Milena má, ale který chla si "uváže na krk" ženskou se třemi dětmi? Myslím, že ani jedno z nich ještě není plnoleté, nejmladší má cca 5 let? Milena možná najde přítele na "hezké chvíle", ale pro život????
červenec 29, 2014 13:00
"který chla si "uváže na krk" ženskou se třemi dětmi?" : jednababi
Není to předčasná otázka?
Vzhledem k tomu, v jakým momentálním rozpoložení se paní nachází asi není dobrej čas na hledání.

červenec 29, 2014 13:16
Mileno, : Milene
Já vím, že to teď vypadá černě. Ale buď ráda, že neztratil zájem o děti. Máš volné víkendy, užívej si ten čas. A třeba na někoho, až budeš připravená, narazíš. A tyto volné chvilky budeš s ním. Neházej flintu do žita. Bude líp. smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
červenec 29, 2014 14:15
A proč by si měl nějaký chlap uvazovat na krk 3 děti? : Giota
To musíš, Milen, rovnou hledat spolubydlícího partnera? Děti máš, kde bydlet taky, finančně vyjdeš, tak neřeš nového tátu dětem (už tátu mají, i když jen víkendového)a najdi si kamaráda na neděli smilies/grin.gif , tedy někoho, s kým využiješ volný čas.
červenec 29, 2014 18:06
Vidíš, vidíš kočko ... : micka
Zkus změnit postoj.
Je mu 51? Zbavila ses ho akorát včas. Ať se o jeho stará kolena stará jiná. :-)
červenec 29, 2014 18:44
Milenu : Lefulka
chápu, když jsme se rozváděli ( na kvůli milenkám či milencům), bylo mi čtyřicet a tři děti doma, rekonstruovala jsem dům a dětem zajišťovala školy a zájmovou činnost, nejbližší obchod pěšky tři km daleko - ani mi nenapadlo hledat nějakou zábavu, natož chlapa, večer jsem padala do peřin ve stavu bezvědomí. Když děti dospěly, našel se partner skoro náhodou, jsme spolu už hodně let, nevadilo mu, že všechny moje děti studují vysokou školu, vyřešili jsme to tak, že já jsem si platila své děti a on své. Ten čas, kdy jsem s dětmi byla sama, utekl jak voda. Je pravda, že sám člověk na tři děti je málo, je to honička za dva rodiče, kteří se o práci podělí - tady nebylo s kým.
červenec 30, 2014 17:57
Boží mlýny : Anet
Tím se můžeš utěšovat - že boží mlýny melou. Z mého pohledu, jestli mu doma něco vadilo, měl se o tom s tebou bavit a ne to řešit tím, že si najde porozumění jinde. To je můj názor.
srpen 11, 2014 18:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]