O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 červenec 2014
 Ahojky. Narazila jsem na tuto stránku a četla jsem si pár dotazů, na téma vztahů. Většinou to bylo vše ohledně manželství...Doufám teda, že se vám můj "problémek" nebude zdát směšný. Týká se mého bývalého kluka. Poznala jsem ho v sedmnácti,  jemu bylo 22. Dohromady jsme to dávali dlouho, trvalo 2 měsíce, než uznal, že mě má rád a že spolu budeme chodit.

 

 

 

 

 

 

     Já se do něj moc zamilovala, jenže loni v prosinci se se mnou rozešel s tím, že chce být sám (bývali jsme spolu skoro každý den, kromě neděle). Jenže asi za měsíc se dal dohromady s holkou z jinýho města, teď jí je tak 18 (je to asi od nás kolem 60km) a je s ní doteď. Teď k problému. V květnu jsem už sice měla někoho jinýho, jenže jsem se nemohla zbavit citu k němu, tak jsem mu to řekla, on odpověděl, že ke mě taky něco cítí, ale že to bude chtít čas.

 

     To jsem chápala, jenže už je to dlouho, co spolu "jsme" a pak zase nejsme. Já se s tím druhým rozešla, od té doby jsem sama. On s tou holkou chodí pořád. Je pravda, že jednu dobu jsme se často scházeli a už to vypadalo nadějně, ale zase se to zvrtlo. On nerad mluvil o citech, ale teď o tom mluví s kamarádama, dokonce se přiznal, že žárlí, když ví, že někde sedím, i když jsem tam jen s kamarádkou.

 

      Já ho pořád miluju, moc o něj stojím, ale vážně nechápu, proč se vždycky nakonec zůstane u té holky. Já už opravdu nevím, nechápu ho. Vypadá to, že se mnou chce být a pak se to zvrtne a my se spolu třeba měsíc nebavíme. Pak si píšem, scházíme se, sex je báječnej - ale pak zase vycouvá.

 

     Budu ráda když mi na tenhle zmatenej problém napíšete názor.

 

Děkuju předem,

NIKOLA 

 

 

Komentáře (9)add feed
Je to jednoduché : Jitka U.
- máš ho ráda, nemá tě rád. Pokud je sex báječnej, je to pořád jenom sex, vypadá to, že do toho city netahá ale rád si vrzne.
červenec 25, 2014 05:03
No, tak tohle už tu bylo, relativně nedávno... : Myška
Možná by sem stačilo z toho předchozího uveřejnění překopírovat diskuzi...
červenec 25, 2014 06:13
Zajímavé - jiný nadpis, jiný podpis, problém stejný... : Myška
červenec 25, 2014 06:17
ach jo, tak jsem zase naletěla... : d@niela
ale jak mám poznat, že se jedná o stejnýho srandistu, kterej jen trochu pozmění text a dá jiný jméno?
Dneska si člověk udělá během dvou minut e-mail na seznamu a je to...
Dost mně to štve, abych mluvila slušně. Kdysi dávno bylo pár "lidí", kteří se bavili psaním vyloženě odporných komentářů, díky tomu kontrolně čtu každej komentář, kterej je tu napsanej. Ale já přeci nemůžu nijak ověřovat tazatele.
To jsou okamžiky, kdy mne to fakt přestvá bavit.

červenec 25, 2014 09:03
Dani, já jsem měla po přečtení prvních řádků jasno, že jsem to už četla... : Myška
Tobě ten text nepřipadal známý?

Nehaž flintu do žita, kvůli několika blbům bys přece nerozpustila náš kolektiv smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif ?
červenec 25, 2014 09:12
Myšičko, : d@niela
chodí mi denně asi kolem 200 e-mailů, nepočítám spamy.
A taky plno dotazů vyřizuju jen e-mailem, každej den. Ne každej to chce mít na kudle, hodně lidí totiž se bojí, i když je to striktně anonymní, že je někdo pozná.

No, a vem to tak, že ty dotazy jsou v podstatě všechny jen několik kategorií, všechno na jedno kopyto, akorát se to liší stylem...
Někdy si připadám jako doktor, kterýmu choděj do ordinace lidi s rýmou a každej říká, že on má něco totálně unikátního :-).
Nevěra, domácí násilí, rozchody, nevychovaný děti, neplacený výživný...
červenec 25, 2014 09:38
No jo no, : Myška
to se pak nějaká duplicita ztratí, chápu.
červenec 25, 2014 09:45
Dani : mia I
no to jsi napsala ještě nízkou cifru. Holka kdysi po návštěvě u Tebe říkala o 700 emailech denně. I těch 200 je darda. Musíš mít z těch cizích starostí už hlavu jak bakuli.
červenec 25, 2014 10:09
Danielo, zapomen na to ... : micka
My ti to za zlý nemáme a kam já bych chodila. Vždyť ta Kudlanka je moje oblíbený čtení. Jeden hned ví, že v tom není sám a že problémy mají všichni.
červenec 25, 2014 11:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]