O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BYLI JSME VYKRADENI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 červenec 2014
 Já snad ani už nepotřebuju radu, protože jsme o všechno cenné přišli. Nechápu stále, jak se to mohlo stát, ale nakonec to bylo prý úplně jednoduché. Vykradli nás okny, která vůbec nepoškodili. Bylo to minulou sobotu někdy v noci. My byli u rodičů na chalupě, když jsme se vrátili, tak jsme ani na nic hned nepřišli.

 

 

 

 

 

 

 

     Zmizely všechny peníze, dva laptopy, tablet, všechny šperky, tedy řetízky, náramek, prstýnky atd., a nakonec jsme zjistili, i že nějaké oblečení, jako manželovo bunda atd. Ty peníze jsme měli čerstvě vybrané, měli jsme v pondělí nakupovat materiál a dát zálohu na rekonstrukci bytu... Zjistila to až asi za dvě hodiny dcera, když hledala laptop. Pak to bylo dost hektické, byly tu dvě auta policajtů, všechno si ofotili, sepsali, ale už dopředu vím, že je to pryč.

 

     Neměli jsme nic samozřejmě sepsaného, jen ty dva laptopy jsou pracovní, takže nakonec ještě taková nepříjemnost. Naštěstí v nich není žádný státně důležitý materiál, ale stejně je budeme muset nahradit.

 

      My nebyli ani pojištění, protože jsme se nedávno sem přestěhovali, napřed jsme chtěli udělat tu rekonstrukci (která tím asi padá) a pak bychom podnikli tohle. My se sem nastěhovali se starým nábytkem, takže jsme opravdu nečekali nic podobného.

 

     Proč vám to píšu: chtěla bych se s vámi poradit, jaké vy máte zabezpečení bytu, jak jste to řešili, případně, jak jste pak pokračovali dál po tom vykradení. My se z toho nějak nemůžeme dostat, hlavně psychicky, že tu někdo cizí byl, hrabal se nám ve věcech, bral si to, co mu nepatří.

 

Děkuju za případné odezvy,

MILADA 

 

 

Komentáře (6)add feed
Milado, : Nellina
Taky nas vykradli, prisla jsem doma a zlodej jeste tam. Kamoska stacila vybehnout, ja ne, zustala jsem zasekla v chodbe o krabice, tenkrat jsme neco stehovali. Zlodej probehl kolem, byla jsem rada, ze mi nic neudelal. Obe jsme byly v soku, ani jsme se nedokazaly shodnout, jak vypadal, kdyz se ptali policajti. Vzal nam jenom penize, ale vsechno rozhrabal a chvili jsem mela problem chodit domu. Otevřel bez poškozeni dveře, ale byla to spíše naše chyba, nemeli jsme vse poradne zajištěné. Snad se z toho brzo dostanete, ruce jim sekat, xindlǔm...
červenec 24, 2014 15:38
Před asi 15 lety : Ketrin
se nám opakovaně 3x "někdo" (víme kdo) vloupal do firmy, poprvé odnesl tržbu 60 tisíc, která tam nešťastnou shodou okolností zůstala přes noc, podruhé a potřetí nějaké drobnosti jako lahev vína, pikslu kafe a podobně. Pro mě byl nejhorší zážitek přístup policie (zlý sen) a potom, když jsme šli svědčit k soudu - když jsme vypovídali my, seděl dotyčný přímo za našimi zády a slyšel vše, co říkáme. Když vypovídal on, museli jsme na chodbu. Neschopní policajti nezajistili pořádně důkazy, takže ho soudkyně pustila ("nepřímé důkazy netvořily uzavřený kruh"), po čase ho zavřeli za něco jiného. Když ho pak pustili, docela jsem se bála o děti. Pak zas někam zmizel. Soused, co dělá bachaře ve Valdicích, nedávno říkal, že tam teď sedí jeho syn. Taková ta tzv.bílá lůza.
Ta bezmoc je hrozná, ale člověk si prostě musí říct, že to mohlo být mnohem horší, hlavně že se nikomu nic nestalo.
Na firmě jsme pak udělali v patře byt a máme tam nájemníky, takže se všeobecně ví, že barák není prázdný ani o víkendech. Domů nám zatím nikdo nevlezl. Máme alarm napojený na telefony, psy a pozornou sousedku, co je pořád doma a má dva německé ovčáky.
červenec 25, 2014 07:40
milado, : mura1
to vypadá, jak když šli na jisto, že jste měli doma zrovna velkou hotovost... a pobrali, co "potřebovali" a nenechali po sobě viditelnej nepořádek, když jste si na první pohled ničeho nevšimli.

nám nedávno někdo 2x za noc rozlomil zámek u garáže. poprvý jsme to zjistili v cca 11 večer po návratu z návštěvy. v garáži nic nechybělo, doma jsme měli náhradní vložku, tak jsme ji obratem vyměnili. a ráno byla rozlomená zas. věci v garáži byly mírně přerovnaný, jak třeba nabíječka se přestěhovala ze zadního levého kouta do pravého předního, venku u plotu byla složená rozbitá skládací plátěná židle a druhá, taktéž rozbitá, zmizela... vůbec nechápu, co to jako bylo za akci. nicméně policajtům jsme to nahlásili, spíš jen tak pro info. policajt říkal, že si myslí, že to byli 2 různí zloději, že ta vyměněná vložka, jak byla nová, tak ve tmě hrozně svítí, takže byla nápadná, tak to někdo další taky zkusil. následné zabezpečení dveří nás vyšlo na několik litrů...

Jinak si myslím, že viditelné zabezpečovací prvky udělají dobrou službu. pokud se někdo bude chtít vloupat, tak se vloupá, ale většinu to odradí a půjde hledat snažší objekt. mříže v oknech nejsou sice žádná velká paráda a v případě požáru máš o únikovou cestu míň, ale bez rozbusky či majzlíku a kladiva se oknem dovnitř nedostaneš.
červenec 25, 2014 08:22
Naše zabezpečení... : Giota
Vzteklý jezevčík v bytě, na dvoře 3 brazilské fily. Ani nemusíme zamykat...
červenec 25, 2014 16:47
Po našem vykradení : kim
jsme si pořídili rotvajlerku a je klid. Psa musíš taky naučit, aby si od nikoho cizího nic nevzal. Pro případ otravy.
červenec 25, 2014 18:52
Půjčili si nástroje od hasičů : Novák
Vykradli Vás tímto postupem: http://www.youtube.com/watch?v=x4PEGj-5fo4
Aby to nešlo, je potřeba vyměnit kličky na oknech - vyrábějí se kličky s tlačítkem, které se musí stisknout, aby šlo klikou pootočit. Když někdo nestiskne čudlík, může do těch plechů z reportáže bušit jak chce. Nebo může místo tlačítka být i zámeček, také se to vyrábí.
Aby neprolezli rozbitým sklem, je potřeba vyměnit skla v oknech za skla s bezpečnostní fólií.
No a pokud si náhodou někdo bude okna teprve vyměňovat, tak ať si koupí okna se středovým těsněním. Ta jsou zlodějům odolná už od přírody.
červenec 27, 2014 00:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]