O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JÁ SE ROZEŠLA, ON NE A NE... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 říjen 2007

 Dobrý den paní Danielo, ráda bych se Vás zeptala na radu, jak se " zbavit " přítele, se kterým už nechci být, protože se mi nelíbí jeho chování ke mě ani k okolí. Bohužel jsem s ním na jednom pracovišti a on mi dělá vedoucího.

V klidu jsem si s ním promluvila a vysvětlila mu důvody, které mě k rozchodu vedly, ale on se stále chová, jakoby se nic mezi námi nezměnilo.

 

 

     Já se k němu snažím chovat  s odstupem, nevyhledávám ho, mluvím s ním pouze pracovně a odstěhovala jsem se od něj. On je ale neodbytný, neustále se po mě sápe, snaží se mě líbat, osahávat mě atd. Bohužel, to vše trvá už půl roku a já už ztrácím naději, že to někdy skončí.

 

     Říká mi, že jsme se nerozešli, že bez sebe nemůžeme být a že k sobě patříme. Ty jeho řeči mi ale nevadí tolik, jako jeho útoky na mě, když mě přistihne v kanceláři samotnou.

 

     Uvědomuju si, že se říká "co je v domě, není pro mě", ale to, že si to uvědomuju, mi teď, když na to opravdu došlo, mi už nepomůže. Problém však je v tom, že odejít ze zaměstnání si bohužel nemůžu dovolit, protože splácím půjčku. Jestli budete vědět radu, co mám dělat, jak se chovat?

 

Děkuji, Andrea

 

 

Komentáře (14)add feed
Brácha nebo kamarád nebo novej chlap, a přes dršku!!! : NČ
.
říjen 04, 2007 06:13
NČ : opas
To je postup dosti o hubu, napadený může mít kudličku nebo pistolku a to je pak nutná obrana jak vyšitá. To by měla Andrea teprve deprese, když by jí pan šéf vykuchal kamaráda.
říjen 04, 2007 07:14
já bych - být tebou : alena tečkovaná
se poučila na Kudlance a pečlivě si přečetla dopisy na téma "já ho tolik miluji a on mne opustil - jak ho mám získat zpátky!" -začni pronásledovat ty jeho - on pak zdrhne sám. padesát esemesek denně, milostné telefonáty v nejnevhodnější chvíli, neustálé odkontrolovávání, kde by, co tam dělal, proč tam byl tak dlouho, histerickou scénu, kdykoli se podívá po nějaké ženské, nebo o ní promluví, kontroluj mu mobil, pokud možno mu kontroluj poštu - jak se tam objeví ženské jméno , tak výslech na téma:"Kdo to je a co s ní máš." - to by v tom byl čert, aby nedal kopačky on tobě.
říjen 04, 2007 08:35
No bohužel, : Vodoměrka
asi jediný způsob, jak se ho zbavit, je změnit zaměstnání. Aby ti nakonec nedělala v práci peklo jeho uražená ješitnost, až mu dojde, že mezi vámi nebude pokračování.
říjen 04, 2007 09:19
jo AT : Jasmina
dobrej tah,pul roku ztaci energii tim ze unika tak at tu energii obrati bude to tak cca do 3 mesicu a bude mit pokoj. smilies/grin.gif Horsi je jedna vec a to jak se predelat,pac to neni jen o herectvi,tam se odbyde zkouska ci predstaveni a pak se to jde oslavit. Tady aby ze sebe verohodne udelala zamilovanou a poutajici zarlivku,musila by s nim nejen zas do loze ale i do domu. A tenhle chlapek musi byt v podstate hovado kdyz se na ni sape a pritom moc dobre vi ze ona s nim skoncila-nic nerespektuje. Obavam se ze by ji tu hru prokouknul. Asi bych si hledala praci jinde.
říjen 04, 2007 09:21
no, : bb
já bych teda asi neměla sílu a ani chuť při práci ještě hrát komedii a předstírat zamilovanou hysterku...takhle dolejzající chmaták je dost odporný, když se sápe a ošmatává, neměl by být pro tebe problém se normálně bránit, kolenem mezi nohy, loktem do břicha, důležité je, aby neměl pocit, že je to "dráždivá hra" (jo, blbec to tak může brát a rád bere), takže z tebe musí odkapavát nechuť, mírný odpor, lhostejnost...ještě předtím bych s ním naposled promluvila, ne o samotě, aby nezačal tokat, pozvala bych ho na kafe a oběd a naposled, stručně
říjen 04, 2007 10:11
... : bb
ale důrazně řekla, že já jsem svůj vztah k němu dávno ukončila, a pokud nepřestane dělat co dělá, přestane být můj celkem oblíbený kolega a začne mi být odporný, což nechceme určitě ani jeden...na dotazy typu Ty někoho máš apod. klidně, nezúčastněně odpovědět To sem nebudeme zatahovat, to se tě netýká. Nenechat se zvikla, nepodlehnout jeho výpadům, výhružkám, hysterii, urážkám nebo poníženému doprošování. Neurážet ho tím, že "je ti ho líto" ani mu nedávat ani špetičku naděje, a že jsou schopni ji vykřesat z čehokoli. Nezúčastněnost, klid.
říjen 04, 2007 10:15
... : bb
Klidně mu říct, že Ne v tomto případě skutečně znamená ne a že bys to ráda už měla za sebou, chceš pracovat a žít svůj život bez něj. Že tě to, co dělá, obtěžuje. Opravdu je důležitý, abys to říkala klidně a přesvědčivě, ale ne naléhavě!! Jinak si bude myslet, že vlastně přesvědčuješ sama sebe (jo, fakt), že si jako "poroučíš z rozumu" (ano, ano, je to na palici, ale je to tak) a zkusí to znovu.
Pokud ani tohle všechno nezabere, je to na žalobu, sexuální obtěžování smilies/wink.gif Ale...
říjen 04, 2007 10:18
I kdyby ti přišel do práce udělat žárliveckou scénku nějakej pořádnej chlap, : wendy
pořáde nevíš, jak by se choval po jeho odchodu, až by mu otrnulo. To fakt není žádný med chodit do takovéhle práce - ale zase se vzdát třeba vážně dobré práce kvůli jednomu pitomci - to je na zvážení. Musíš si dát ne jednu stranu všechny klady a na druhou zápory a jako bonus to, co si myslíš, že ještě vydržíš.
Jak píše bb, je to klasika sexuální harašení, ale...
říjen 04, 2007 11:16
bb : Jasmina
ale...? smilies/smiley.gif
říjen 04, 2007 11:49
Jasmína : bb
ale každý ví, jak obtížně se tohle řeší, prokazuje, a že to stejně obvykle končí odchodem "oběti" z místa, protože se jako vždy lidi rozdělí na dva tábory, jedni jsou při něm, ženy co si na něj dělají zálusk, ženy co ji nemají rády, muži macho a slaboši (je to šéf a nechtějí si to polepit), no a ta menšina, co bude v duchu při ní, se bude bát nahlas to dát najevo, a ta desetina této menšiny, co by i nahlas, si řekne - "vždyť spolu chodili, jaképak harašení, kdovíjak to mezi nimi bylo a ještě je"... to všechno jsou ta ale
říjen 04, 2007 11:59
no jasně , já navazuju na "ale" od bb : wendy
a myslíme to samé - je to holt těžké, i když tohoto konkrétního harašení si jistě kolegové všimnou a mohli by i dosvědčit, ale - další ale - je to nadřízený třeba i jejich, nebo kamarád toho jejich nadřízeného. Nebo, ja dále píše bb, bude si fakt myslet že tak moc o nic nejde.
říjen 04, 2007 13:46
bb : Jasmina
No prave ten fakt ze spolu chodili,to se bude tezko dokazovat haraseni.Pise ze dela v kanclu,kanclu ale vsude je. ja bych se na vse vytento a hledala bych praci jinde. Ono,kdyz se rozejdou kolegove,tak je stejne lepsi,kdyz jeden z nich odejde pryc,ikdyby onen zhrzeny laskou to nosil statecne.
říjen 04, 2007 14:01
stejny problem, opacne pohlavi : paja
Mam presne stejny problem s moji ex-pritelkyni. je to hystericka osobnost a zivot s ni se za posledni mesice zmenil v peklo. nemohl jsem si ani uzivat svych konicku a spolecenskeho zivota, protoze vzdy prisla s nejakou zarlivou scenou nebo jakmile jsem se prestal venovat ji,bylo zle. okamzite se zacala chovat urazene, utocit na me, obvinovat a vselijake jine hnusne veci. Navic nepracuje, jen studuje, ani brigadu nema a zadnym zpusobem neprispiva do naseho zivota alespon trochu spravedlivou delbou prace. Proto jsem se s ni rozhodl rozejit, ona mi hned vmetla "jak jsem nechopny spolecneho zivota" a odmita se odstehovat. Zacinam uz byt zoufaly, pronaslduje me vsude, nehne se z bytu a jen mi dal ztrpcuje zivot vcetne hysterickych a zarlivych scen...ano, vubec nic nerespektuje. Uz nevim, jak se ji zbavit.
listopad 23, 2008 11:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]