O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DCERA NA PERVITINU PDF Tisk E-mail
Středa, 16 červenec 2014
 Mám velký problém se starší dcerou, která je již 7 let závislá na pervitinu. Bydlím společně s ní a mladší dcerou v městském bytě a situace je již neunosná. Dcera by s odhlášením z bytu souhlasila, ale na evidenci obyvatel nám bylo řečeno, že i když se chce dcera dobrovolně odhlásit a poté být přihlášena na městský uřad, tak to není možné. Musím prý podat návrh k soudu na vyklizení z bytu.

 

 

 

 

 

 

     Dcera nás napadá, všechno sebere a dokonce je proti ní zahájeno správní řízení pro distribuci drog. Nerespektuje žádná pravidla. Bohužel, jsem v invalidním duchodu a mám co dělat, abychom přežili, takže zaplatit jí nemužu nic. (Například nějaký podnájem.) Asi budu muset opravdu podat žalobu o vyklizení z bytu. Ale nevím jak... Poradte mi prosím, co mám dělat. 

 

PAVLA

 

 

Komentáře (5)add feed
. : toulavej
Tak já jsem třeba po zadání „Žaloba na vyklizení bytu“ do Gogolu našel na adrese http://www.bytyzdarma.cz/zaloba-na-vyklizeni-bytu
následující vzor, stačí vyplnit ho, obměnit článek 2 a 3 podle konkrétní situace a mít tisíc korun na kolek a žádost podat u soudu podle bydliště . . . Myslím, že když bude něco chybět, soud může vyzvat k doplnění informací.

Žaloba na vyklizení bytu

Okresnímu soudu . . .

Žalobce:

Žalovaná:



Věc: Žaloba o vystěhování žalované z bytu

Soudní poplatek ve výši 1000,-Kč uhrazen kolkem

(Dvojmo)

Čl. 1
1.1 Dle kupní smlouvy ze dne ………………jsem výlučným vlastníkem bytu 3 kk s příslušenstvím v domě č.p…… v Jarní ulici v ………...

Čl. 2
2.1 Dne …………. se ke mně žalovaná, která je mou nevlastní sestrou ze strany otce, nastěhovala, protože se mezi ní a jejím druhem rozpadl dlouholetý vztah a tato zůstala sama a zcela bez prostředků. Vzhledem k tomu, že jsem poslední příbuzný žalované, nabídl jsem jí možnost bydlet u mě doma, ovšem pod podmínkou, že si do tří měsíců najde práci, bude od té chvíle přispívat 50% na náklady bydlení a nákup stravy a to pouze po dobu trvání maximálně dvou let, což s vděkem přijala. Dne …………….. jsme proto sepsali, na základě předešlé ústní dohody, řádnou nájemní smlouvu na dobu určitou, a to do ……………….., řídící se platnými ustanoveními občanského zákoníku a ve které jsou uvedeny shora popsané podmínky naší společné dohody.

Čl. 3
3.1 Žalovaná podmínky uvedené v čl. 2 tohoto návrhu splnila a dne ……………. zaniklo právo žalované byt, označený v čl. 1 tohoto návrhu, nadále užívat. Vzhledem k tomu, že plánuji v brzké době založení rodiny s mou stávající dlouholetou partnerkou, zamítl jsem požadavek žalované na prodloužení nájemní smlouvy a vyzval jí, aby byt vyklidila, což však žalovaná odmítá.

Čl. 4
4.1 Navrhuji proto vydání tohoto

r o z s u d k u:

Žalovaná je povinna vyklidit byt 3 kk s příslušenstvím v domě č.p. ………………ulici v ……………………… do 1 měsíce od zajištění náhradního ubytování.
V …………………………………….
___________________
(podpis)

Důkaz: (vlastnictví bytu) - kopie kupní smlouvy (výpis z katastru nemovitostí)


Nebo tato adresa http://obcanske.juristic.cz/544601/index.html
červenec 17, 2014 15:34
:-) : toulavej
Google, nikoli Gogolu :-)
červenec 17, 2014 15:38
Pavlo, : violet.b
zkuste najít nejbližší kontaktní centrum pro drogově závislé. Většina těchto služeb nabízí poradenství i pro rodiče závislých. Měli by být schopni poradit s postupem při ochraně Vás i Vašeho majetku nebo Vás přímo odkázat na jinou bezplatnou službu, která toto bude poskytovat. Případně můžete zkusit dohledat jiné organizace poskytující bezplatné sociální poradenství - na ně by Vám měli dát kontakt i na obecním úřadě, na sociálním odboru). Budou schopni Vám poradit nejen s podáním žaloby. Držím Vám pěsti!
červenec 17, 2014 16:17
link : violet.b
červenec 17, 2014 16:19
... : Karlos...
V první řadě bys měla dceru vykopnout z baráku a vyměnit zámky...
červenec 18, 2014 13:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]