O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOUSED NÁS ŠIKANUJE PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 červenec 2014

 Dobrý den, mam neustálej problém se svým sousedem, který naší rodině neustále otravuje život. Vše začalo, když jsme si koupili psa a jemu se to extrémě nelíbilo. Vadilo mu i jen to, že to bylo štěně, které občas zaštěkalo. Aniž by to s námi řešil, tak vzal zákon do svých rukou a to tak, že začal v ulici sbírat psí výkaly, které nepatřily našemu psu a začal nám je házet na okna a parapet! 

 

 

 

 

     Potíž je v tom, že je to nejspíš psychopat, protože nám už nám vyhrožoval i fyzickou likvidací, ale my mu to bohužel nemohli dokázat, protože je veliký kamarád tady s tamní policií. Toto je jeden problém z několika, který zde uvedu. Tak jsme se rozhodli (ale ne dobrovolně) pejska prodat, protože po psích výkalech to pokračovalo jedem na krysy - který nám dával nejdřív před vchod do našeho bytu v činžovním domě a potom se nalézal i před vchodem na trávníku.

 

     Proč jsme pejska hlavně prodali bylo to, aby se nějak neotrávila naše dvouletá dcera. Tohle vše jsme tenkrát  hlásili policii, která sice přijela, také to sepsala, pak odjeli  a a následně případ byl odložen; a takhle to chodilo pořád. Když už pejsek doma nebyl, tak mu jeho projevy averze nestačily a pokračovalo to postupným ničením našeho kočárku, kterej moje žena i já potřebujem na převoz naší dcery.

 

    Co se přesně stalo je to, že jsme měli téměř každý týden propíchaný kolečka u kočárku. To jsme nafotili a následně přivolali policii, která s tím ale nechtěla nic mít. Připadám si jako kverulant, ale ono to nekončí. Další co nám způsobuje, je to, že nám začal vyhazovat pojistky na hlavním jističi - jen proto, že já mám el. kytaru a příslušný aparát. Když jsme se to snažili normální přátelskou formou nějak řešit, tak mě varoval, že si nepřeje, abych tady v baráku hrál, že ho to otravuje a já se nemám jak bránit. Přitom jeho syn hrával a dodnes hraje doma na bicí, které mu on sám koupil.

 

     Měli jsme vykradený kočárek, neustále nám vykrádá "někdo" věci z poštovní schránky. Někdy se to omezí jen na vykrádání sobotních příloh (obrázky zvířátek, tel. program, někdy ale kompletně celé noviny) a v poslední době jsme měli tavící pistolí zatavenou schránku, takže jsme se do ní nemohli dostat. I tohle jsme nafotili a následně to ohlásili policii, které jsme poskytli fotky. Jenže  - zatím to je vše stejné - policie si to sepsala,  ale nic se stále neděje. 

 

    Aby nevypadalo že jen já s ním mám problémy - v tomto bytě, ve kterém nyní bydlíme, bydleli přede mnou tři majitelé, kteří byli rovněž šikanovaní a nakonec se rychle odstěhovali.

 

    Prosím poraďte, co s tím máme dělat, když policie nehodlá vůbec nic řešit. 

 

 

Děkuji, TAX

 

 

Komentáře (10)add feed
... : Mikin
Tak to mate smulu. Pomoci by mela policie. To je jeji prace, na to platite dane. Pokud ta se k tomu nema, tak to vyridit "rucne". Pokud to z nejakych duvodu nejde (fyzicka prevaha, nebo jine komplikace) tak se odstehovat jako ti sousedi…...
červenec 09, 2014 03:49
Odstěhovat se : Giota
Policie rozhodně nezajistí, aby se šikana neopakovala - nepostaví na 24 hodin k vám hlídku. A soud souseda neodsoudí na doživotí, pokud to jednou k soudu - snad - dospěje, dostane soused podmínku. A bude o to naštvanější...
červenec 09, 2014 06:52
... : Karlos...
Pokud vám někdo propíchá kola u kočárku, resp. ničí váš majetek, policie to řešit musí. Těžko však policie souseda donutí, aby to už nikdy nedělal. Policie to sepíše, vyslechne zůčastněné a postoupí věc na magistrát nebo obec (v případě, že se jedná o přestupek).
Jinak já bych si to s dotyčným vyřídil sám, ručně.
červenec 09, 2014 07:30
Chápu, proč se bývalí majitelé odstěhovali. : mamča
Se sousedem asi v dobrém nic nepořídíte, škody, které vám způsobuje jsou pod 5 tisíc Kč, tudíž spadají do kategorie "přestupků". Tím vám ani Policie nemůže pomoci.
Ale ruku na srdce : Hraní na elektrickou kytaru v nájemním domě není nejlepší nápad, jak utužit vztahy se sousedy, kočárek máte mít v bytě, či k tomu vyhrazené kočárkárně.
Pokud váš pes v době vaší nepřítomnosti celý den štěkal a vyl, není divu, že nebyli sousedi nadšení.
"Odvetná opatření" ovšem hraničí s psychickou poruchou dotyčného nerudného souseda.
červenec 09, 2014 10:41
... : bb2
souhlas s mamčou
červenec 09, 2014 11:39
Je dobře, že jste si stěžovali... : opas
Teď je docela dobře možné, že sousedovi někdo zapění montážní pěnou vstupní dveře, poničí auto a když bude soused nadávat, tak lze s úsměvem na lící nadhodit, že to bylo asi to samé hovado, co vám propíchalo kolečka u kočárku...
červenec 10, 2014 11:03
... : katka *
stačí sekundové lepidlo do zámku...
červenec 10, 2014 11:33
... : bb2
chápu, ale kam to povede, sociopata to nezastaví, naopak
červenec 10, 2014 15:50
bb2 : opas
Sociopat nečeká, že se mu dostane stejné medicíny, jakou aplikuje on sám. Není samozřejmě od věci umístit k bytu kameru, aby byl případně záznam jeho jednání, nicméně ještě daleko lepší je vzbudit v něm strach, aby se do něčeho vůbec neodhodlal.
Ono když zkusíte sousedovi hodit hovno pod kobereček a pak máte rozmlácené sklo u auta, tak toho radši necháte...
červenec 11, 2014 13:40
souhlasím : teta Ethel
s Opasem.
jenže, jak má člověk nezkušený v pomalu zločinu nahnat sociopatovi strach? To se těžko odhaduje, co dělat a co zabere. Najít si na radu odborníka na sociopaty?
Pravděpodobně takoví jsou a asi jsou i stránky zaměřené na tuto tematiku.
PAK UDEŘIT.

smilies/angry.gif smilies/angry.gif smilies/angry.gif smilies/smiley.gif
červenec 11, 2014 21:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]