O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁM TO UŽ ZABALIT? PDF Tisk E-mail
Středa, 02 červenec 2014

 Dobrý den, milá Kudlanko, je mi 50 let a před půl rokem jsem se rozešla s přítelem.  Tento vztah mě natolik vyčerpal a otrávil, že již nemám chuť se s někým novým seznamovat a pomalu si zvykám na myšlenku, že snad radši zůstanu sama. Ráda bych se zeptala na názor i ostatních, čtenářů a pisatelů, zda je to normální a zda znají někoho takového ve svém okolí?

 

 

 

 

 

 

 

      Mám ve stejné městě své rodiče, u sebe doma mám své  dospělé děti. Necítím se tedy opuštěná všemi.

 

      Ale jak už to tak bývá, moje tělo nese známky pozvolného stárnutí a já už ani nemám chuť na sex, tedy s tím tak nějak souvisí ta nechuť do seznamování. Jsem zaměstnaná a kromě svého povolání se o víkendech věnuji nějaké činnosti doma a nebo jedu navštívit rodiče. V mém okolí mám však ženy zadané a neznám žádnou takovou, která by to v 50 letech tzv. "zabalila".

 

     Jsem normální??

 

JULIE

 

Komentáře (8)add feed
A jak se to "zabalení" praktikuje? : Espi1
Jak víš, že už nepotkáš spřízněnou duši? Nebo se tomu chceš nějak přímo bránit? Případně - jak? smilies/smiley.gif
červenec 02, 2014 22:32
Julie, : JarkaJ
Ja myslim, ze je predcasne a hlavne uplne zbytecne takhle na sebe a sve sexualni potreby nahlizet. To, co si dnes myslite a o cem jste presvedcena, ze je hotova vec, za rok za dva vubec nemusi byt pravda. Nikdo vas nenuti hledat si nahradu za pritele, nikomu nejste povinna vysvetlovat , ze jste ted sama a ze treba sama uz zustanete a nikde neni psano, ze byt dobrovolne sam neni normalni. Zalezi na tom, jak se VY ted a tady citite dobre,spravne a jak jste sama se sebou spokojena.
červenec 02, 2014 23:10
Julie, : Krakonoš
máš vobrovskou výhodu voproti nejrůznějším zoufalcům a zoufalkám: Je ti docela dobře na světě samotný se sebou, vlastně máš jen pochybnosti vo tom, zda jsi "normální". Nic takovýho řešit nemusíš, protože na tohle žádná "norma" neexistuje a nikomu do toho nic nejni, jestli jsi nebo nejsi zadaná. Buď v pohodě, věnuj se všemu, co máš ráda, a važ si toho, že můžeš žít v klidu, podle svýho. Klidně se může stát, že ještě někoho potkáš, ale vlastně se tím vůbec nemusíš zabejvat - buď to přijde, nebo ne, teď je přítomnost. Chuť na sex se u tebe může ještě probudit, právě v případě, že se zamiluješ, protože se spustí hormonální bouře. Je navopak velkou výhodou, když jsi bez partnera, že žádnou čistě fyzickou potřebu v týhle voblasti nemáš - často to lidi žene do postelí a do následnejch problémů s neuvěřitelnejma protějškama smilies/wink.gif.
Takže - nemusíš tomu říkat "zabalení", ale prostě si žij po svým, spokojeně a uvidíš, co ještě život přinese. Je to taky hezkej stav. Hodně lidí, který došli osvícení, zjistilo, že partnerskej vztah už nepotřebujou a jsou šťastný jen tak. To neznamená, že bych se domníval, že se tenhle stav týká přímo tebe, ale dá se z toho čerpat inspirace. Zopakuju: Věnuj se tomu, co pokládáš za důležitý a smysluplný, a buď v pohodě. smilies/smiley.gif
červenec 03, 2014 00:13
... : bb2
Krakonoš to napsal pěkně, kromě toho ty sama jsi hned na začátku přesně napsala, čím to asi je - jsi vyčerpaná z minulého vztahu.
Jak psal Krakonoš - relaxuj, nech všemu volný průběh. Máš rodinu, práci, zdraví - nádhera. Nic nebalíš, žiješ v klidu, to z tebe vyzařuje, nepřekvapilo by mě, kdyby to časem nepřitáhlo pozornost nějakého partnera, který je také v pohodě a klidu a hledá přesně totéž.
Uvidíš. Teď si užívej co máš.
červenec 03, 2014 00:27
Julie, znám někoho takového - sebe sama. : Myška
A to mi není tolik, co tobě. Ne, že bych se něčemu uzavírala, ale měla jsem a mám život tak dokonale vyplněn, že mám pocit, že už v něm prostě na další "aktivity" chybí místo, čas, energie. Ale možná je to tím, že jsem jen nepotkala toho pravého. Nic jsem nevzdala, nezabalila, jen jsem nechala život plynout. Stejně jako ty mám kolem sebe své blízké - děti, maminku, sestru s rodinou, i kamarády. I když s nikým z nich nebydlím, vídáme a slyšíme se často. Jsem spokojená.
červenec 03, 2014 06:29
Jsem také sama : Meggy
Je mi 55 let, jsem 9 let rozvedená a jsem také sama. Dokonce i děti se již odstěhovaly, rodiče zemřeli, vnoučata ani sourozence nemám. Jsem velmi spokojená. Mám docela hodně kamarádek, zrovna jsem se vrátila z dovolené, kde jsem byla s jednou z nich, s ostatními kamarádkami se setkávám nejméně 1x týdně, vůbec se necítím osamělá. Kdybych se seznámila s najěkým příjemným mužem, který by stál o vztah se mnou, nebránila bych se, ale sama nikoho aktivně nehledám. A už bych si nikdy nikoho nestěhovala domů, kdyby náhodou k nějakému vztahu došlo. Nepočítám s tím ale. Znám ze svého okolí několik žen, které žijí samy a žádná není nešťastná nebo osamělá.
červenec 03, 2014 11:06
mám kamarádku, která je na tom stejně. : KATE5
A ta říká, že nikdy se tak dobře a pohodově neměla.

červenec 03, 2014 14:15
Vem si příklad z Meggy : kim
Nauč se ocenit svobodu.
červenec 04, 2014 18:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]