O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TRVALÝ POBYT - ZRUŠEN BEZ VĚDOMÍ - II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 červenec 2014
Dobrý večer, omlouvám se, že reaguji až teď, ale dříve jsem se k tomu nedostala. Tedy k upřesnění vašich dotazů a komentářů. Mimochodem, jsem něco jako macecha chlapce, o kterém píši. Takže opravdu ne jeho přítelkyně :-)). Nyní k věci: jeho matka odjela do Německa (našla si zde přítele), ještě v době, kdy v bytě on bydlel. Podotýkám, bydlel tam odmala, poté co se tam nastěhoval spolu s rodiči.

 

 

 

 

 

      Jeho rodiče jsou již dlouho rozvedeni. Jeho matka průběžně jezdila do Prahy se podívat, co a jak, a protože zjistila, že tam měl občas svou přítelkyni, která ale stále bydlí u svých rodičů - jen tam občas přespávala, a protože mu ji "neschválila",  vznikl problém. Takže, jak jsem psala, sbalil si pár svých nejnutnějších věcí a začal přebývat u kamarádky, kam si samozřejmě přítelkyni mohl přivést. V době, kdy se tato událost udála, mu bylo 25 a jeho přítelkyni 23 let. V tomto věku není přeci nic neobvyklého, aby spolu občas mladí lidé zůstali přes noc - notabene, pokud jsou v bytě sami.

 

      Pár dnů po tom, co odešel k té kamarádce, matka odjela. A pak, když tam občas zašel, tak tam již byla zabydlená ona paní, které byl byt načerno pronajat - jak jsme zjistili - ale až později. Od té doby se mu matka neozvala, nijak ho již nekontaktovala, žádným způsobem, a proto nikdo nebyl informován o jejím záměru ho z bytu vystěhovat a odhlásit. Nutno podotknout, že on ji také nekontaktoval. Jak jsem již uvedla, zjistil to úplně náhodou, když řešil na policii krádež svých dokladů.

 

     Matka žije v Nemecku stále, má tam přítele a asi sem občas přijela nebo přijede. Vzhledem k tomu, že s ní nikdo není již ve styku, tak opravdu nejsme informováni. Nyní ho však kontaktovala emailem, a to jen aby mu sdělila, že o ten byt přišla. Vlastně ani nikdo neví, proč mu to psala...

 

      Upřímně si myslím, že se s tím nedá dělat již nic, ale když jsem pročítala stránky, tak jsem si říkala, že tento případ je taky dost hrozný a možná by stálo za to vědět, že těmi, kdo působí těžkosti svému okolí, nemusí být jen nezdárné děti, ale i jejich mnohdy vykutálení rodiče. Vím, že zní poněkud šíleně to, že uvádím, že mu neschválila partnerku a tohle asi vše vyprovokovalo, ale ona prý měla vždy potřebu své okolí ovládat a rozhodovat. Tuto informaci mám od všech členů rodiny, které znám.

 

      Pokud budete mít ještě nějaké dotazy, ptejte se. Pokud budu znát odpověď, zcela jistě vše zodpovím. 

 

Děkuji všem za rady a názory,

BLANKA

 

 

 

Komentáře (8)add feed
... : Karlos...
Ježiši, kluk se odstěhoval ke kamarádce a byl mu zrušen TP, co je na tom tak strašlivýho ?
červenec 02, 2014 05:47
já miliju saturnina : mura1
takže kancelář uvádění románů na pravou míru Blanka opravuje:

- nehrozí, že biomatka o byt přijdee, ve skutečnosti už o něj přišla
(Nyní ho sama kontaktovala a stěžovala si, že někdo přišel na to, co udělala a že prý o byt přijde! X Nyní ho však kontaktovala emailem, a to jen aby mu sdělila, že o ten byt přišla.)

- blanka nehledá žádnou radu, blanka si chce postěžovat, jaká je biomatka mrcha
(lze nějakým způsobem zvrátit rozhodnutí městské části X tento případ je taky dost hrozný a možná by stálo za to vědět, že těmi, kdo působí těžkosti svému okolí, nemusí být jen nezdárné děti, ale i jejich mnohdy vykutálení rodiče)
červenec 02, 2014 07:51
můro dík : Kamila
furt jsem si říkala, co vlastně Blanka chce smilies/grin.gif
Tak biomatka určitě může bejt mrcha, ale prostě já v tom celým příběhu prostě příslušnou tragédii nejsem schopna vidět smilies/wink.gif
červenec 02, 2014 09:19
kluk prisel o byt : ivca2
Kdyby matka nepronajímala na černo, mohl kluk mít dále nějaká nájemní práva (netuším jak to nyní funguje, možná se mýlím), po odstěhování matky mohl byt užívat, ted nemá nikdo nic.
červenec 02, 2014 09:34
ivca2 : mamča
Je sice smutné, když jsou v rodině špatné vztahy, ale tomu "klukovi" bylo už v té době 25 let. Za našich mladých let by to byl už chlap po vojně a měl děti do školky.
Dneska je to "kluk".
A jestliže v dobách mého mládí se byt získával "přihlášením k babičce", tak dneska si ten "kluk" může vybírat pronájem podle svých finančních možností, a podle svých potřeb - práce, škola, apod.
Je možné, že máma na syna asi kašlala (dle názoru Blanky), ale mohlo jít i o zrušení "klukova" "mamahotelu". Máma ho vychovala do dospělosti a začala žít svůj život - viz partner v Německu.
Nač by měl nadále mít TP u mámy, když už žil v partnerském vztahu a u mámy stejně nebydlel ?
Ono platit i za něj poplatky spojené s bydlením - cca 500,-Kč měsíčně (úklid, výtah, popelnice, společná elektřina...atd.), když tam nebydlel, časem omrzí.
červenec 02, 2014 10:20
..... : Nona
...... já to chápu tak, že matka neměla zájem na tom syna z bytu odstěhovat a odhlásit mu TP, ani to nebylo jejím prvotním záměrem..... ale tím, že byt neužívala ani ona ani syn a navíc nejspíše načerno pronajímala (i když lze získat souhlas s dalším pronájmem - což řádně neučinila), o ten byt přišla vlastní hloupostí, neznalostí a já nevím čím vším, a to tak, že ji patrně obec vyzvala k vystěhování a předání bytu - patrně s ní byla ukončena nájemní smlouva (z důvodu porušení povinností). Aspoň tak to chodí u nás....
červenec 02, 2014 10:24
Blanko, vždyť už to bylo uzavřené, zodpovězené, ne? : bb2
Výsledek správního řízení je jaký je, můžeme donekonečna rozebírat, proč máma udělala tohle a kluk tamto a proč neudělali todlencto, ale to je tak všechno.
Situace je taková, že matka žije v Německu, byt nemá nebo brzy mít nebude, tečka.
Podle toho se musí zařídit kluk.

Je snad nad slunce jasné, že vztahy mezi M a K nejsou OK ;-), když máma udělala vše pro to, aby ho dostala z bytu i z trvalého pobytu. A zase můžeme jen spekulovat proč, ale to je k ničemu.

Mladý bezproblémový muž je na tom totiž skoro úplně stejně, jako kdyby mu ten byt přenechala - i tam by musel platit nájemné, energie. No tak si našetří na kauci a sežene si svůj vlastní byteček, kde si bude platit nájemné a energie.

Co potřebuješ, Blanko, víc řešit?
červenec 02, 2014 10:38
a pokud bych to chtěla řešit, Blanko, zeptala bych se kluka : bb2
kdo platil nájem a zálohu na služby a energie v době, kdy tam kluk s přítelkyní bydleli. Pokud by platil byt bez problémů, pravidelně, tak by asi matka neměla námitek proti tomu, aby tam přespávala i klukova holka.

Pokud na ni po příjezdu domů čekaly upomínky plateb, tak...

No, a nebo platil bez problémů, ale ona měla možnost ho pronajmout za víc peněz, a protože se synem nemá skvělé vztahy, nebo je to chladná matka kalkulačka, nebo jí syn dlužil, nebo byl na ni ošklivej...tak mu byt nenechala.

A takhle se můžeme točit furt dokola.
červenec 02, 2014 13:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]