O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKA VERSUS KOČKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 červen 2014
 Můj problém by se mohl zdát jako prkotina, ale není. Chodíme s přítelem už několik měsíců a nabídl mi, protože já bydlím na koleji, abych bydlela s ním u něj. Jenže: on žije se dvěma kočkama. Má už je pár let, jsou po jeho mamince, která umřela a rozhodně si neumí představit, že by je dal pryč. No, a já jsem alergická. Zase mu nechci dát nůž na krk, aby si vybral buď mě, nebo kočky. Můžete mi někdo poradit? JANA
Komentáře (10)add feed
Jak jsou kočky staré? : Ňuňinka
Řešení je bydlet dál na koleji a vyčkat smrti koček.
Případně vyčkat, až přítel kočkám vyhledá nějaké náhradní bydlení, kam by je mohl chodit navštěvovat, pokud dá Vám přednost před kočkami.

červen 29, 2014 21:10
Najdi si jiného přítele, : mamča
nebo zkus, jestli si nezvykneš. I alergie se dá v některých případech překonat. Mám 4 kočky a jen na jednoho kocoura jsem byla alergická. Postupně jsem si zvykla a alergie vymizela.
Každopádně netrvej na odstranění koček. Je to možná to jediné, co Tvému příteli po mamince zbylo, a možná mu je umírající "dala na starost".
červen 29, 2014 22:09
Vyčkat smrti koček :-) : Myška
Kočka mé sestry má osmnáct let a umřít se nechystá...

Nevím, jak moc by musel být do tebe, Jano, chlapec zamilovaný, aby dal pryč kočky. Já bych psa nedala.
červen 30, 2014 06:03
Taky bych zvíře pryč nedala, : Faidra
je to člen domácnosti a člověk je zodpovědný za to, co k sobě připoutal; navíc v tomhle případě můžou být kočky pojítkem se zemřelou matkou.
Jani, na tvém místě bych asi dál bydlela na koleji a partnera navštěvovala - a při té příležitosti a při návštěvách zjišťovala, jak se alergie projevuje. Znám lidi, co jsou alergičtí na kočky, ale alergie se projevuje jen v případě cizích koček, ne u těch, co mají doma.
červen 30, 2014 08:08
a co bys chtěla poradit? : šídlo
mám pocit,že hledáš radu typu "poraďte mi, jak se těch zatracenejch koček zbavit". Protože kdybys chtěla poradit, jak na alergii, po zadání dotazu "jak se zbavit alergie na kočky" sterja Google rád poradí, např. http://www.proalergiky.cz/magazin/clanek/alergie-na-srst-kocek-a-psu-jak-se-zbavit-zdravotnich-potizi. Nechci Ti křivdit, třeba je to jen málo informací či ztraceno v překladu, ale z toho cos napsala, moc pochopení pro přítele nesálá - jen já mám alergii, ani slovo o tom, že chápeš, jak mu na nich záleží, ani o tom, že bys to soužití vůbec zkusila.

červen 30, 2014 11:24
snadná pomoc, milý plaváčku, : mura1
přítele o své alergii poinformuj a nastěhuj se na zkoušku na pár dnů/týdnů. a uvidí se. když to nepůjde, vrátíš se na kolej. tolik poradna děda vševěda.

fakt, jano, studuješ vš?
červen 30, 2014 11:48
... : Sandra.
Tak předpokládám, že svého přítele navštěvuješ a tudíž víš, jak moc silné reakce na ty ony konkrétní kočky máš. Pokud jsou to reakce tak silné, že je pro tebe nepředstavitelné, že bys tu domácnost sdílela v tomto složení, tak pak holt stojí otázka jako buď ty, nebo ty kočky. Tuhle otázku si ovšem bude muset zodpovědět tvůj přítel, to ty za něj nerozsekneš.

červen 30, 2014 11:53
nevidím jako dobrý : Petronila
dávat někomu takto nůž na krk, nota bene na začátku vztahu.

To s těma kočkama naprosto chápu a má pro mě větší cenu, že je pro něj nemyslitelné je dát pryč, než kdyby se jich s lehkým srdcem zbavil.

Myslím, že pokud jste opravdu partneři na celý život, tak to budete řešit SPOLU tak, aby nikdo nikomu nekladl žádná ultimáta.

Vem to takhle - s tebou chodí pár měsíců, kdyby dal kočky pryč a ty mu dala za půl roku kopačky, tak by ho to muselo hodně mrzet.

Zkrátka, kočky pryč bych ho dávat rozhodně nenutila a dost by u mě klesnul, kdyby to udělal.
červen 30, 2014 12:47
Jano, : bb2
vidím to jako předchůdkyně, nastěhuje se, uvidíš, ještě možná bych se poradila s doktorem z alergologie, co mít po ruce pro případ nouze

My jsme kdysi kvůli dcery alergii nepořizovali další ptáčky, ale stávající dožili (jeden uletěl, jeden umřel asi šokem, jednoho jsme ráno našli zachumlaného do sebe a odpoledne už nežil, atd..). Bydleli jsme v bytě. Klec se přestěhovala z dětského pokoje do kuchyně nejdál od linky jak to šlo, ven se pouštěli když se nevařilo, jedli jsme v obýváku, dcera měla kapky, luxovalo se často a vyměnily se peřiny z výbavy za prací umělé vlákno. A dobrý.
Tuším, že kdybychom ptáčky odlifrovali pryč, tak by se u ní vyvinulo těžké astma spojené s depresí, nebo něco takového..:-)
červen 30, 2014 21:12
... : bb2
jo, a dneska spí s kocourem v pokoji, pokud jí nedá košem, a z alergologie ji dávno vyřadili.
Vlastně se dá říct, že jak u nás doma přibývalo zvířat, tak ubývalo alergie :-))
červen 30, 2014 21:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]