O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ON V ŽENSKÉM PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 červen 2014

 Potřebuju poradit, zatím jsem to nikomu neřekla a ani nevím, jak a komu bych to říkala. Asi jsem vstoupila do manželovy 13. komnaty. Našla jsem ho doma v "jiném" stavu: byl namalovaný, měl dámské kalhotky. Byla jsem vykulená a on taky – koukali jsme na sebe, já jen vyhrkla Co blbneš? Tak mi řekl, že mi všechno vysvětlí, já se otočila a odešla do kuchyně.

 

 

 

 

 

 

      Totiž, přišla jsem večer domů z angličtiny dřív, než jsem řekla. Předtím jsem říkala, že ještě půjdu k našim, ale máma mi volala, že jdou pryč, abych se nezlobila. No, a tak se to stalo. Pak za mnou přišel, už byl umytý a ve svém oblečení a byl na pohled dost trapnej, bylo vidět, že je z toho dost mimo, že jsem ho tak viděla, a mi sice řekl, že to jen zkoušel, že ho to jen tak napadlo, že to byl fór, že je přeci normální.

 

       Pak už jsme spolu o tom nemluvili. Jenže, já ho mám ráda, dnes jsem si o tom četla na netu, a vůbec nevím, co dál. To je transvestita?  Zatím spolu mluvíme jen tak o všedních a obyčejných věcech, ale je to stále mezi náma. Jak bych se měla chovat, jak se k němu víc přiblížit – ale co když se mu nějak mění orientace?

 

DENISA

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Deniso, orientace se mu nejak nemeni, s tim uz se proste clovek narodi. : Bara, momentalne neprihlasena
Zrovna dneska jsem si sedla ve vlaku proti takovemu cloveku. Upraven jako zena ve svetlem kalhotovem kostymku, snehove bile ponozky, cervene sportovni boty, perfektne nalicen, v usich perlicky a pres rameno damskou kabelku. Ale rysy v obliceji byly chlapske a kratke a proridle vlasy na temeni dokazovaly, ze jde o muze.
Radu mam, byt k sobe uprimni, priznat jak se veci maji!!!!!
červen 26, 2014 22:23
... : Mikin
Jestli vsechno ostatni funguje, tak bych se moc neznepokojoval. Von muze byt malicko "bi" a manzelstvi to ohrozit nemusi.
Ale je dobre si o takovych vecech v klidu promluvit. Treba jen jednou….
červen 27, 2014 07:11
... : šídlo
červen 27, 2014 08:19
...... : Nona
..... snad se s takovou úchylkou dá žít, ale upřímně..... dost dobře si neumím přestavit intimní chvíle s takový partnerem.....
červen 27, 2014 08:52
Třeba máš teď šanci : Krakonoš
mu dokázat, že jsi skutečně jeho nejbližší člověk (protože tohle slovo, to jsou ve většině případů jen prázdný kecy, v lepším případě pouhý zbožný přání). Tak mu dej najevo, že jsi připravená poslouchat, stát při něm a pochopit ho. Třeba pak všecko vostatní může bejt dobrý.
Nono, já si spíš neumím představit intimní chvilku s někym, koho jsem přistihl š***t ovci nebo kozu. smilies/grin.gif smilies/wink.gif
Tak a já se du převlíct a namalovat, tenhle tejden jsem na to ještě neměl čas. smilies/grin.gif
červen 27, 2014 10:08
Deniso : Mianon
Znám takového muže , bydlí nedaleko nás. Kdysi vystoupil i v televizi a povídal o svém problému, jak se rád převleče do dámského jednou za pár měsíců. Je to ohromně citlivý a hodný člověk.
Nepíšeš, kolik let jste spolu, ale snad si to vyříkáte a vaše maličké tajemství vás bude dál držet pohromadě.
Přeju hodně štěstí a kapičku tolerance. smilies/wink.gif
červen 27, 2014 10:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]