O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁPADY NA DÁRKY PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červen 2014
Nejspíš si řeknete, že se fakt předbíhám - v červnu myslet na konec roku? Ale když já viděla něco tak hezkého... A rozhodně jednoduchého. Stačí jen vystřihnout dvě kapičky a přišít... Co vy na to, kamarádky? Mj. já bych to do zimy určitě zapomněla, takže raději vám to prezentuju hned za tepla :-))).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No, co tomu říkáte?

d@niela

 

 

 

Komentáře (22)add feed
srdce na dlani :) : bb2
hezký nápad
červen 18, 2014 22:10
hned se mi vybavilo : mia I
http://www.youtube.com/watch?v=9ci-Idr3W8Q

možná vyrobím Dani, pěkný
červen 19, 2014 07:10
To se to : Myška
jako ptákovina zdá jenom mně? smilies/wink.gif
červen 19, 2014 09:00
Milá Myško, : d@niela
je to jen návrh na dárek - např. pro puberťačku...

červen 19, 2014 09:51
ale jo .... : micka
Samozřejmě, že to je ptákovina. Ale krásná. Akdyž v rodině je problém vymyslet dárek, protože všichni všechno maj a nikdo si nic nepřeje, tak se hodí. :-)
Jednou jsme s dcerkou - když byla malá - vycpávali k vánocům takové maličké polštářky levandulí. A někteří obdarovaní je mají ještě pořád nad postelí.
červen 19, 2014 09:52
Mně : Milene
se to líbí. Rukavic není nikdy dost. A takto je přizdobit. Mně by to udělalo radost. Když to nezapomenu, tak možná.......
U nás si občas takové radůstky nadělujeme.
červen 19, 2014 10:19
je vidět, Myško, : bb2
žes měla syny a neměla jsi doma malou holčičku :-) V bílém, natož v růžovém by kdysi sklidily veeeelký úspěch. A co kdysi, ty bílé by jí vyloudily úsměv na tváři i dnes.
červen 19, 2014 11:03
... : bb2
a mně vlastně taky. V zimě v kombinaci s bílým sněhem, velkým bílým psem, bílou bundou a červenou šálou - hezké :-)
červen 19, 2014 11:04
bb2, já mám třináctiletou neteř. : Myška
Sice díky své mamince měla růžové období když byla malá, ale to je dávno pryč. Už poměrně dlouho dává přednost modré, hnědé, zelené, tedy spíš zemitým krycím barvám, které se hodí k její zálibě - jízdě na koni a péči o koně. Není to cukrová panenka. Naštěstí.
červen 19, 2014 11:16
... : bb2
občas mě napadá otázka, jestli sis tu kamenitost zvolila, nebo je to tvá podstata.
Pokud ji tvá neteř nezdědila, tak by ji srdce na dlani v rukavicích právě v tomhle věku přišlo jako vtipný nápad.
Jinak, oblečení s barevnými prvky, bílé červené ani růžové, vůbec neznamená cukrovost. Někdy dokonce naopak,někdy si úmyslně beru černou s červenou, někdy šedou s bílou nebo červenou, a někdy je nejlepší vzít si nenápadné jemné pastelové barvy. Pokud je tvá neteř zrzečka, zemité odstíny jí budou slyšet, pokud není, v jejím zájmu jí přeju, aby si to nechala jen ke koním, na vandr a tak, a jinde aby ji to nejpozději v sedmnácti pustilo a trochu se rozsvítila. Brunety, černovlásky, blondýny - všechny vypadají v zemitých barvách blbě, šedě, fádně, starší.

Teda, nevím jak tvá neteř, ale my s dcerou chodíme od koní i z venku se psy tak zpocené, zaprášené a občas i jinak zašvíkané, že jdou hadry do prádla a my do sprchy. Co je platné, že ta špína není vidět díky "krycím barvám", když o ní víš, mně sice koně voní se vším všudy, ale podruhé se do toho nenavlíknu :-)
červen 19, 2014 12:00
"občas mě napadá otázka, jestli sis tu kamenitost zvolila, nebo je to tvá podstata. " : Myška
Já ti nevím. Asi je to tím, co jsem v posledních pár letech zažila (a o čem sem psát nechci, nepotřebuju) a díky čemuž jsem překopala žebříček hodnot a věcí, co považuji za důležité, možná je to trochu ve mně...

červen 19, 2014 12:15
Myško, hele, já něco zkusím: : d@niela
představ si Vánoce, a ty rozbalíš třebas od té neteře (nebo od dívky některého z tvých synů) dárek - černé rukavice s tímhle srdíčkem. A ona bude sledovat, jestli ti udělala radost...
No, to je otázka přímo na tělo smilies/cheesy.gif

Jo, beru to stejně, jako to napsala bíbí. To nejsou rukavice na každý den - i když si docela umím představit, že přijít s nimi do kanclu, tak se ke mně seběhnou všechny baby :-)
Je to prostě jen taková milá ptákovinka...
červen 19, 2014 12:41
... : deeres
Opravdu je to trochu střelený a měl by být k tomu návod, protože obdarovaného nejspíš nenapadne ta srdcová idea a měl by to za divný záplaty. Musíte k tomu říct:" Nastav ruce!" smilies/wink.gif
červen 19, 2014 12:42
... : bb2
Chápu. Věci kolem nás ovlivňují a formují. I v našem věku, možná právě proto, že už nejsme tak odolní. Mě práce, podnikání ve zdejším prostředí, taky vytvrdilo. Většinou to vnímám jako pozitivum, je to praktické, ale mám sklon uvažovat a jednat stejně racionálně vždy a všude, a to není vždycky dobře.
červen 19, 2014 13:01
... : bb2
jo, na černém by to srdce vypadalo zase úplně jinak :-)
A místo srdce můžou být pro malé ženské motýlí křídla, slunce, beruška...

Beruščí rukavice by ladily k můřinu beruščímu deštníku, roztomilý set pro malinkou dámu.
červen 19, 2014 13:03
pokud to hodlá někdo : mura1
představ si Vánoce, a ty rozbalíš třebas od té neteře (nebo od dívky některého z tvých synů) dárek - černé rukavice s tímhle srdíčkem. A ona bude sledovat, jestli ti udělala radost...

raelizovat jako dárek, doporučuju na obal nalepit tu první fotku. jinak to budou rukavice se záplatou...

tak je to vtipný, ale v reálným životě nepoužitelný. schválně, kdy jste naposled takhle nastavili ruce?
červen 19, 2014 13:51
... : bb2
no, já vtipné dárky nesnáším, "blbůstky pro radost" bych vrážela do oka, překvapení když musí být, tak ať je aspoň slušně zabalené, že, třeba v palubní přihrádce mercedesu nebo tak něco...Ale tohle mi vůbec nevadí, první moment sehraje roli, a pak, až se vtip okouká, tak se jednoduše odpáře, v dlani to nevadí, a obdarovanému furt zůstanou rukavice :-)
červen 19, 2014 15:52
... : bb2
Takže mě by to neurazilo, mě teda asi neurazí nic, co já už dostala blbostí, a když jeden ví jak se věci mají a proč a jak, tak hlavně že jsme zdraví, ale děcka tyhle vtipné drobnosti oceňují, občas. Umím si představit troj čtyřlístek kamarádek, kde jedna ostatním takové rukavice naplete a obšije k vánocům.

V truhle relikvií mám mj. přívěšek ze dřeva na kůži. Když jsme měly my čtyři kdysi holčičí partu, dávaly jsme si blbosti, většinou vůbec ne tak praktické jako rukavice. Tak jsem uprosila tátu, dědu a strejdu, táta s dědou vysoustružili dřevěné kouličky, provratali dírku, vypálili iniciály, nalakovali dle pokynu matně, protože lesk se nepřipouštěl, strejda mi vyrobil krabičky. A měla jsem dárky pro nás všechny, nosily jsme to jako amulet a symbol našeho kamarádství. Kýč jak bič, ale je to památka a běda tomu, kdo by ji znesvětil.
červen 19, 2014 16:00
Danielo, kdybych takové rukavice dostala od neteře, to si dokážu s trochou fantazie představit. Neurazilo by mne to, o tom není řeč, ale překvapilo. : Myška
Ale že bych něco takového dostala od dospělé holky, přítelkyně některého ze synů, to fakt ne. Tam bych to brala jinak.

Naopak beruščí deštník je nádherný. Moc se mi líbí.
červen 19, 2014 19:38
no já se vrátím k těm barvám : šídlo
nějak mi to pořád vrtá hlavou - modrá mi teda jako zemitá barva nepřijde, a brunetám sluší náramně smilies/smiley.gif
červen 21, 2014 13:03
... : bb2
neříkám, že je modrá zemitá barva, ale že zemité odstíny, co nosí Myšky neteř, sluší málokomu.
Modrá brunetám sluší, ale když barvy slouží jako "krycí při práci s koňmi", tak ta modrá bude spíš tmavá, námořnický odstín na mikině, než blankytné šaty nebo tyrkysový top, že :-)
červen 22, 2014 18:50
námořnická modrá : mura
nám, brunetám, MOC sluší :-)
červen 22, 2014 23:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]