O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OBLUZENÁ DCERKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 červen 2014

 Milá Kudlanko a přátelé, potřebujeme od vás všech poradit. Něco se totiž děje s naší dcerou. Je jí dvacet, studuje na vysoké škole. Všechno bylo do nedávna zcela v pořádku, ale pak se dostala do nějakého společenství, chodí tam meditovat a ztratila veškerý zájem o své předchozí kamarádky, s námi najednou také jakoby neměla nic společného.

 
 
 
 

    Také od té doby hodně zhubla, skoro nejí, nemůže se na nic soustředit, je celkově mimo realitu. Špatně spí, vím, že těžko usíná a nemá nějaké klidné dlouhé spaní.  Celkově vypadá, jako když se něčeho bojí. Drogy nebere, to si jsme celkem jisti. Ale vůbec si s ní nevíme rady. Ona také nemá nějak vůbec zájem o reálné věci.

 

     Odmítá se o tom s námi bavit, většinou jen sedí nebo leží u sebe v pokoji. Je vlastně buď ve škole, nebo na těch meditacích, nebo sama ve svém pokoji… Ale zase nějak extrémní to není, do školy chodí a zatím to v té škole docela jde. Nechci ji někam násilím vodit, bojíme se, aby to nezpůsobilo ještě horší její odtažení.

 

      Já vím, že píšu docela nesouvisle, ale opravdu si nevíme rady. Proto, jestli někdo máte nějaké podobné zkušenosti, prosíme o radu…

 

BÁRA

 

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : evka
Dcera bude asi v nejake sekte.
červen 10, 2014 09:46
... : SK
Jestli můžu poradit, nezkazte komunikaci. Jestli je to opravdu nějaká sekta, tak dcera bude podvědomě nastavená na to, že musí pro svou víru trpět nepochopením okolí a vlastně bude očekávat, že jí zavdáte příčinu k omezení vzájemné komunikace. A pak by v tom lítala ještě víc. Snažte se spíš projevit zájem a pokud to jenom trochu jde, i kus tolerance a pochopení. Klíčem je podle mě co nejmíň zpřetrhnat vzájemné vazby.
červen 10, 2014 10:20
... : mia I
pozor na duševní nemoc. Příbuzná dělala celý život v PL zdravotní sestru, údajně v období přechodu na vysokou školu je prý nejčastěji u disponovaných jedinců rozjezd různých psychotických poruch a nemocí. Asi dva, tři lidi u kterých se rozjela schizofrenie na vejšce jsem během života poznala.

Ty meditace - nemusí jít nutně o sektu, může to být oficiálně schválená církev. Každopádně bych si zjistila víc info, aby nešlo o nějaké vymývání mozků psychicky méně odolnějších jedinců.
červen 10, 2014 10:31
tak to je Báro těžké, : kordulinka
mám spolužačku a ta takhle opravdu do sekty spadla, rozvedla se, prodala dům, s dětmi se nestýká, dokonce prodala i svýho milovanýho psa. Zhubla, přestala se líčit, opustila přátele, prostě všechny peníze dala té sektě a teď je tam v tom bludu, ale prý konečně našla to co celý život hledala. Tak jak jí pomoct? Opravdu to nelze, ona nechce nic jen meditovat. Tak proč jí vlastně pomáhat, když je konečně šťastná? Nenaděláš nic, je holce 20 let a svou cestu si zřejmě nachází sama. Ano možná jen neztratit s ní komunikaci a snažit se dozvědět víc. Chápu Váš strach, jsem taky máma, tak snad jen hlídat z povzdálí, aby v té škole vydržela a dodělala jí s úspěchem. Chce to možná čas. Nebo vyhledej psychologickou poradnu a zkus se poradit tam, třeba budou vědět jak na to. Přeji Vám hodně štěstí!
červen 10, 2014 12:23
Báro, mrkněte sem: : Faidra
www.sekty.cz/www/index.php?co=poradna
Třeba vám budou s to poradit.
červen 10, 2014 20:29
:-) : Krakonoš
Zhubla, přestala se líčit,

to bejvá vobčas posun k lepšímu smilies/grin.gif
červen 10, 2014 23:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]