O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ODTAŽITÝ PŘÍTEL PDF Tisk E-mail
Středa, 04 červen 2014
 Dobrý den, zajímal by mě názor okolí... Mám asi osmiměsíční známost s mužem (jemu je 52 let, mě 45 let), který se rozešel s přítelkyní po desetiletém vztahu. Údajně na něj žárlila, a rozešla se s ním proto ona. A nyní, co mne trápí: přítel je sice pozorný, ale neprojevuje vůči mně city, neobejme mně, nedá mi jen tak pusu apod.

 

 

 

 

 

 

      Spíme spolu, ale nelíbáme se, myslím kromě občas té obyčejné „jentak“ pusy, objímání tam je, ale spíše je to jen chvíli a sex je v poloze daleko od sebe :-); spali jsme spolu cekem brzy, po dvou týdnech známosti.

 

     Scházíme se u něj. Naše společné zájmy? Máme oba zálibu v zahrádce, jinak asi nic moc společného. Kulturně moc založený není, je schopen se dívat na ordinaci v růžové zahradě... Hudbě nerozumí, nikam spolu nechodíme - pivo a večeři si dáme doma nebo na zahradě..

 

     Po sedmi měsících známosti jsem mu napsala sms, kde jsem se mu svěřila s tím, že je mi po něm smutno, a že potřebuji něhu. Na smsku mi přítel neodpověděl. Když jsem se ho následující den ptala proč, řekl, že neměl čas. V chatičce, ve které a na tamější zahrádce společně trávíme čas, jsou stále fotky jeho bývalé přítelkyně. Když jsem se asi po půl roce známosti svěřila, že mi to není příjemné, řekl mi, že ještě nenastal čas, aby je sundal. Řekl mi, že potřebuje čas, že spolu přece nějak fungujem a že se chová tak, jak to cítí..

 

     Na otázku, zda ke mě něco cítí neodpověděl, bylo vidět, že mu tato konverzace není příjemná. Přítel reaguje mlčením, když se mu něco nelíbí, a řekl, že on patří mezi ty, kteří se zaseknou a dovedou třeba několik dnů nekomunikovat.

 

Prosím poraďte, má to ještě cenu?

A jak to vidíte vy?

 

Děkuju vám za vaše rady a názory,

IVANA

 

 

 

 

Komentáře (24)add feed
No já to vidim tak, : Krakonoš
že bych byl radši sám než v takovym "vztahu", jenže já nejsem ty. smilies/wink.gif
červen 05, 2014 01:40
To je teda průšvih - : Myška
...Kulturně moc založený není, je schopen se dívat na ordinaci v růžové zahradě... Hudbě nerozumí,... Teda nevím, jak tak může vůbec žít? Hahaha


Oběma by vám bylo líp, kdybyste ten podivný vztah ukončili.
červen 05, 2014 06:15
Mám dojem, : Sinix
že tvůj přítel dosud nemá "vyřešenou minulost". Možná jsi jenom tzv. převozník. Taky bych to v tomto případě ukončil a našel si partnera, který je na nový vztah opravdu připravený.
červen 05, 2014 07:38
..... : Nona
.... je Ti 45 let, tak od takového chladného přítele utíkej a najdi si někoho, kdo Ti bude více vyhovovat. Není Tvou povinností dostávat někoho z problémů a léčit mu bolavou duši....

červen 05, 2014 07:51
... : Sandra.
Jak píše Sinix, velmi pravděpodobně jsi jen převozník. Z tvého popisu nevidím nic, co by naznačovalo, že jde o perspektivní láskyplný vztah. Ukončila bych to.
červen 05, 2014 08:01
je mi to líto : Kamila
ještě nenastal čas, aby je sundal. Řekl mi, že potřebuje čas, že spolu přece nějak fungujem a že se chová tak, jak to cítí..

myslím, že není co dodat - Ivano, tohle nemáš zapotřebí, takhle citově strádat!
červen 05, 2014 08:43
Chápu, : Pernella1
že najít ve 45 solidního partnera je veliký problém. Hodně žen je radši ve vztahu, který za nic nestojí a nic jim nedává ze strachu, že nikoho jiného nenajdou. Což podle mých zkušeností opravdu reálně hrozí. Takže je na každé, aby si zvážila, jestli jí ten partner a ten vztah něco přináší a jestli si z něj dokáže vzít to dobré a netrápit se příliš tím, co nefunguje. Nebo jestli není lepší zaměřit se na vlastní zájmy a život bez partnera. A třeba se přece jen někdo objeví.
červen 05, 2014 08:47
.. : kolemjdoucí
k tomu "sexu daleko od sebe" by to chtělo nějaké podrobnosti smilies/cheesy.gifny
červen 05, 2014 08:51
kolemjdoucí : Roman X
Holt někdo je tak od přírody vybaven, že to jinak ani nejde :-D
červen 05, 2014 09:09
Ivano : kim
jsi jen převoznice, náplast na ukřivděnou duši. Sama cítíš, že tam láska není, tak na co čekáš?
červen 05, 2014 10:26
Přítel není odtažitý. : mamča
Přítel si pěstuje svou uraženou ješitnost, že se s ním přítelkyně po 10ti letech soužití rozešla. A Tebe používá jednak na občasný sex a druhak, aby bývalé přítelkyni ukázal, jaký je machr, že luskne prsty a má hned (pro něj) mladou holku jako náhradu.
Neztrácej s ním svůj drahocenný čas. Společné zájmy nemáte žádné, se sexem spokojená nejsi, tak na co ho vlastně máš ?
Hnít u televize může klidně sám a Ty si najdi někoho, s kým Ti bude dobře.
červen 05, 2014 11:17
Ivano, polozila jsi si otazku, : Bara
proc na nej jeho byvala pritelkyne zarlila.....Docela by me to zajimalo!!!
červen 05, 2014 13:29
Ivanko : kordulinka
mě je to hrozně líto, když něco takového čtu. To jsme my ženské, tolik potřebujeme to něžné pohlazení, přitulení, prahneme po něm až tak, že jsme schopný pro to udělat maximum, vydat ze sebe všechno a jít i za svý hranice. Bohužel mám pocit, že chlapci o to nijak moc nestojí, mají to nastaveno asi jinak.
Osobně si také myslím, že si "přítel" tebe našel jen jako záplatu, ale rozhodně né proto že by o Tebe nějak výrazně stál a že by Tě miloval. Já bych s ním tedy být nemohla, jelikož bych byla jak vyprahlá studna. Neztrácej s ním drahocenný čas a najdi někoho, kdo Ti dá najevo tu lásku, kterou potřebuješ. držím palečky!
červen 05, 2014 13:54
Tak to jsem fakt zvědavej, : Krakonoš
jestli Ivana pochopí závažnost vzácný shody, kdy veškerej kudlaní hmyz tvrdí to samý, a zařídí se podle toho. Jestli nám napíše, že už ho konečně poslala do háje zelenýho, toho svýho exota. smilies/wink.gif
červen 05, 2014 17:53
Milá Ivanko, : Magdalenka
je jasné, že máš srdce a tvoje tykadla napovídají, co a jak docela dobře. Jen ty sama víš, jestli to, co píšeš, platí pořád a jestli ta tak cítíš i dnes. Jestli to jsou jen pochybnosti nejisté ženské nebo jistota, že je to špatně. Nehledej odpověď u nás, cizích a vzdálených, hledej ji u sebe. Chceš? Nechceš? Budeš? Nebudeš? Uděláš? Neuděláš?
Mně by se s takovým chlapem špatně žilo i spalo, mám ráda autentičnost, společný prožitky i plány do budoucna, radši Itálii a bouchání do stolu nebo rozbitej talíř než chlad a nezájem.

červen 05, 2014 22:26
hmmm : Alžbět
Asi vím, jak se cítíš.... Manžel měl víc než roční vztah a já byla po 25 letech manželství v háji.... najednou jsem ho chtěla hrozně zpět a ve chvíli, když už jsem to vzdávala, tak to s milenkou skončil. Ale v pořádku není nic. Chováme se k sobě přeslušně, jeho sebevědomí je neskutečně vysoké - dvě ženské o něj takhle bojovaly... Ale rád mě asi už nemá. Nepolíbí mě ani při sexu a to mně vadí hrozně a on ví, že mně to vadí a stejně... to tak je. Takže buď nemá ukončený vztah zpracovaný (je to 2 měsíce) nebo naše manželství dojíždí tak jako tak. Je mi z toho hodně smutno.
červen 07, 2014 12:47
Milá Alžběto, : Magdalenka
tvůj příspěvek je na samotnou diskuzi. Asi jsi z žen, které si váží manželství a prožitých společných let a kvůli jedné(?) nevěře hned neběží za advokátem s žádostí o rozvod. To je prima. Horší je, že teď bys měla být na koni, když tvůj muž se vrátil k tobě i dětem, nejsi šťastná. Spíte spolu, ale nemilujete se. Dost nechápu, jak může mít převysoké sebevědomí. Z čeho? Že se jeho žena trápí, že spolu nenavázali přetrženou nit a možná nikdy nenaváží? Jestli je pravda, co píšeš, je to hodně smutné. Musí mu být kolem padesáti a jeho sebevědomí roste s počtem žen? Budeš se muset tak jako tak citově osamostatnit, vdaná, podvedená nebo rozvedená. Buduj hlavně svoje sebevědomí. Ty jsi důležitá, krásná a úspěšná. Tvůj chlap není důležitý. Jeho chyba, pokud se chce připravit o rodinu a skvělou ženu. On na to dojede. Věř si, holka.
červen 08, 2014 15:17
Magdalenko, : Krakonoš
tohle asi patří pod jinej článek, ne? smilies/grin.gif

červen 08, 2014 17:38
No Krakonoši, tos poznal správně. : Magdalenka
Patří to Alžbětě, která psala příspěvek nade mnou, ale kam jsem to měla napsat jinam? To nevím.
červen 08, 2014 23:49
Protože : Magdalenka
je mi líto ženských, který se trápí v nefunkčním vztahu, ale ještě víc mě zlobí chlapi, kteří utečou po dvaceti pěti letech manželství k milence a když je dotyčná vykopne, vrátí se jakoby nic "domů" a žádají servis jako dřív, ale nemohou dát to, co dřív... Alžběta se trápila rok, co byl chlap u milenky. Možná si už trochu zvykla a šup, on je zpátky. Spát s ní chce, milovat ji ne. Ona mu třeba vaří, pere, žehlí a stele, čeká na něj každej večer a od na ni zvysoka...
červen 08, 2014 23:58
jooo, : Krakonoš
tak to joooo, já čet jen ten tvůj poslední, tak mi to nedávalo smysl, tak se vomlouvám :-)
červen 09, 2014 01:10
OK, : Magdalenka
taky dělám chyby. V životě i tady, na kudlance. smilies/wink.gif
červen 09, 2014 08:14
odtažitý přítel : reakce
Děkuji všem za názory, určitě mi moc pomohly, "přítele" jsem poslal do háje zelenýho smilies/grin.gif
červen 10, 2014 09:40
Magdalenko, díky : Alžbět
Máš pravdu, asi by to bylo na samost. diskuzi, ale asi na to nemám energii... Já se v tom trápím. Chtěla bych zpět funkční vztah, ale asi chci jen já. On chcee svůj klid, svoje koníčky, svůj čas a ode mne se čeká pochopení pro to vše, servis atd a občas pár společných hodin z víkendu dostanu jako almužnu. Netěším se domů z práce. Vím, že je to špatně, ale můžu říct, že sebevědomí podváděné manželky klesne přehluboko....
červen 11, 2014 21:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]