O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJISTOTA, NEVĚRA... PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 červen 2014
 Ahoj Kudlanko, jmenuji se Dagmar a je mi 31 let a mému manželovi 34 let. Jsem 10 let vdaná a s manželem máme dvě krásné dcerky 3 a 8 let. Naše manželství bylo spokojené, i když musím přiznat, že se po těch letech běží v jakémsi zaběhlém stereotypu.

 

 

 

 


 

     A teď můj problém. Poslední půl rok jsme se od sebe velmi odcizili, nemáme si o čem povídat, nemáme společného koníčka, vlastně spolu nejsme a když máme možnost spolu být, manžel raději jezdí k mamince, kde údajně tráví celé dny svého volna.  Jeho maminka je nucena prodat svůj dům kvůli zadlužení druhého syna a manžel s tím nesouhlasí a všemožně hledá způsoby, jak rodný dům neprodat. Jenomže já jsem byla od začátku názoru, že dům se má prodat a velmi vysoký závazek splatit, aby to neohrozilo i moji rodinu a moje děti. Kvůli tomuto názoru a po několika výměnách názorů se mnou manžel přestal komunikovat, naše rozhovory se už týkají jen běhu domácnosti, Dříve jsme si volali, říkali. kde budem a kdy se asi vrátíme, ale poslední dobou mi už manžel neříká jak strávil dny volna (pracuje na turnus) a na moje otázky, jak se měl, ani neodpovídá. Teď už se neptám, jestli měl dobrý den a kde byl a ani manžel se neptá, kde jsem se zdržela a jak jsem se měla.

 

     Směšné je na tom i to, že on vždycky ví kde jsem, protože z práce běžím domů a starám se o "teplo" domova a holky, takže je si jist, že nikde necourám a když už vyrazím na návštěvu, tak vždycky beru holky sebou. Cítím, že už nežijeme spolu jako rodina, ale vedle sebe. Náš manželský milostný život se ztenčil, milujeme se tak 3 x do měsíce. Jinak všechno funguje, až na tu komunikaci, o děti se staráme spolu, i o rodinný finanční rozpočet. Manžel mi dává všechny peníze a nechává mě s nimi hospodařit.

 

     Ale to není problém, kvůli kterému jsem našla odvahu napsat. Před nedávnem jsem manželovi přišla na nevěru, ani nevíte, jak těžko se to píše, jak to bolí. Bylo to i mojí blbostí, mojí nedočkavou povahou. Jednou večer jsem "nutně" potřebovala na PC na internet podívat se na stav našeho účtu (máme společný), ale jelikož na PC byl manžel a nechtěl mě tam pustit,řekla jsem mu, že se podívám na jeho mobil, na poslední sms o stavu účtu. Musím jenom podotknout, že si s manželem nešacujeme mobily a v tomto směru se respektujeme. No a jaké na mě čekalo překvapení, když jsem kromě sms z banky našla sms od jeho bývalé přítelkyně, s kterou chodil přede mnou.

Já tuto ženu znám, protože jsme ji asi před rokem a půl potkali v nemocnici, kde si s manželem vyměnili telefon a ona nás srdečně zvala na návštěvu, v tu chvíli mě ani nenapadlo, že obnoví svůj dřívější vztah.

 

     Přišla jsem k manželovi a povídám mu s úsměvem, že si hraje na nevinného beránka a přitom mě podvádí, že se až divím, že mohu projít dveřmi, jaký jsem paroháč. Začal namítat, že zase plácám nesmysly a kde jsem tu blbost vzala. Tak jsem mu s úsměvem přečetla onu sms... On jen mávnul rukou a řekl: „A ty se divíš?“

 

     Je stejně divné, že toto odhalení u nás proběhlo v klidu, bez slz, nářku, asi je to tím, že nejsem typ hysterky, která bouchá jako natlakovaný papiňák. Dál už jsem to neřešila a už jsem se o tom nemluvili. Mám pocit, že manžel má radost, že mu jeho nevěra prošla v klidu, že v ní vlastně může pokračovat, protože doma je to v pohodě a nikdo mu nedělá žárlivé scény.

 

     Je fakt, že neví, jak mě to uvnitř bolí a vře. Nevím jak se mám dál chovat, protože si už nedáváme najevo své city. Nechápu jak jsem byla slepá, že jsem si ničeho nevšimla. Zmizely i naše odcházecí a uvítací polibky, doma vypíná svůj mobil.

 

     Nevím na čem jsem. Zatím se vždy večer vrací k nám domů, ale jednou nemusí. Musím ještě dodat, že i ona je vdaná a má dost žárlivého manžela a s ním tři děti-kluky, které manžel vždycky chtěl, ale k jeho „smůle“ má dvě holky i když je má rád, ale jsou to jen holky. 

 

     Ještě jsem Vám neprozradila jednu věc, asi hodně důležitou, jsem totiž boubelka. Před tím neměl problémy s mými faldíky, dokonce s nimi i laškoval. Ale od té doby, co jsem se vrátila do práce po mateřské dovolené, snažím se. Ale to není kámen úrazu, ona totiž žena, se kterou mě manžel podvádí, je hubená blondýnka s modrýma očima.

 

     Prosím poraďte, jak dál, co bych měla, nebo neměla udělat. Zda mu říci, že mě to bolí a trápí, nebo hrát hrdinku a plakat v noci potají do polštáře.

 

 
DAGMAR
 
 
 

 

Komentáře (12)add feed
... : altea
Milá Dagmar, v Tvém dopisu je mnoho témat k dlouhým hovorům i k odborným řešením.
Třeba mne zaujalo, že manželova maminka je nucena prodat rodinný dům, kvůli dluhům druhého syna. Ona je vdova? Dospělé děti se mají starat o rodiče a ne naopak. Dědictví a dary se neprodávají, ty se opečovávají pro další generaci. Náš dům jsem dědila po mamince a ta po svých rodičích, mám k němu vztah, jaký nikdo kromě rodinných příslušníků nepochopí. Můžeš stále do míst, kde jsi se narodila a vyrůstala? Máš ještě oba rodiče?
Jak naložit s nevěrou vědí jiní víc. Co vím já, že Tvoje dva poklady nejsou jen holky. Kudla v kapse se mi otvírá, když někdo pěstuje holčičkám od mala, že jsou něco méně. Chvála Bohu žijeme v Evropě a co kluci můžou a holčičky ne?
Můj šéf měl tři syny a vždycky chtěl holčičku. Co mají říkat ti, co chtějí děti a nemají je?



červen 03, 2014 23:22
... : Sandra.
Milá Dagmar,
myslím, že určitě nemá smysl plakat potají do polštáře, tím se to samo nespraví. Možná kdyby šlo jen o tu milenku, tak by ho to časem přestalo bavit, nebo by s ním vyběhl její manžel a bylo by po avantýrce...a tak by mělo smysl čekat a čekat. Jenže váš hlavní problém není ta milenka, to je podle mého názoru až důsledek. Podle toho jak to popisuješ, tak se vám ten vztah sype sám od sebe, komunikace nulová, společně trávený čas nula, zájmy společné nula, sex taky nic moc...tohle nevyřešíš mlčením, naopak- musíš mluvit, mluvit, mluvit. Zjistit jak on ten váš vztah vnímá, jestli o něj ještě vůbec stojí, jakou vidí možnost nápravy a co je pro to ochoten udělat. Těch možností je víc, co by vám mohlo pomoci- manželská poradna například, nebo nějaká dovča/víkend bez dětí, kde budete spolu, budete spolu mluvit, budete mít společné zážitky, nějaká ta romantika, sex,...
Pokud se uzdraví váš vztah, zbavit se milenky už nebude problém. Buď odpadne sama, protože o ni manžel ztratí zájem...a kdyby držela, tak by stačit třeba nějaký anonymek jejímu manželovi, aby měla o zábavu postaráno.
Je tu ale ještě možnost, že se v rámci probírání dozvíš, že už vlastně žádný vztah nemáte a manžel se o nějaké kříšení nehodlá pokoušet...tak pak budeš mít dilema, jestli chceš žít celý život se spolubydlícím, nebo jestli zkusíš štěstí jinde. Ale to jsou předčasně stažené kalhoty a brod je ještě daleko, třeba to dopadne dobře...když se budete oba snažit.
červen 03, 2014 23:44
.. : kolemjdoucí
jsou dva druhy chlapů: ti nevěrní a ti, na které to ještě neprasklo. Takže klid.
červen 04, 2014 09:40
.. : kolemjdoucí
jo pardon, zapoměl jsem na Krakonoše. Ale to je výjimka.
červen 04, 2014 09:41
ahoj Dagmar, : Gréta
myslíš, že je to kvůli tomu domu?
Jinak vedle milenky se nedá nějak rozvíjet vztah, ovlivní to všechno.

červen 04, 2014 12:49
no jo, : endymio
tak to je těžký. Nedáváte si najevo city - on neví, co se děje v tobě, ty nevíš, co se děje v něm. Může jeden na něco reagovat, když není na co? Asi jste už zapomněli spolu upřímně mluvit. Nevím - snad by vám třeba v poradně pomohli naučit se znovu vzájemně komunikovat, pokud vám to za to ještě stojí. A to, že jsi boubelka, podle mně nehraje absolutně žádnou roli. Manžel zřejmě prostě našel někoho, kdo se o něj zajímá. Možná bys mohla zkusit trošku nabořit tu jeho jistotu, že nikde necouráš - i když chápu, že s dětmi je to obtížné. Měla jsi před svatbou nějaké zájmy, koníčky, přátele? Lze se k něčemu z toho vrátit? Buď zase zajímavá, prohrábni nějak ty stojaté vody...
červen 04, 2014 12:52
..... : Nona
.... taky mě napadlo, že by Dagmar mohla manžela trochu znejistět.... třeba se pěkně obléci, nalíčit a večer požádat manžela, aby pohlídal děti....
červen 04, 2014 13:15
Možná to odcizení nezpůsobila "modrooká blondýna", : mamča
ale Tvoje nepochopení snahy o záchranu manželova rodného domu. Je průšvih mít sourozence, co dělá ostudu a dluhy, a ještě větší problém je, když to ohrožuje mámě střechu nad hlavou.
Možná ta "bývalka" pamatuje doby, kdy všichni v manželově rodině bydleli v lásce a porozumění pod jednou střechou, a manžel se jejím prostřednictvím ve vzpomínkách vrací k těm šťastným dobám.
Vazba na rodný dům je někdy velmi silná, zvlášť, když tam pořád ještě žije máma.
Asi byste si měli s manželem spoustu věcí vysvětlit.
červen 04, 2014 13:21
Myslim, ze klicova je manzelova odpoved: A ty se divis? : moira2
Za tou vetou je neco zcela konkretniho, co manzelovi vadi natolik, ze ma milenku. Chtela bych rozhodne vedet, co to je. Muzes to, Dagmar, nejak zjistit? Pises, ze si s nim dal o tom nemluvila. Me ale prijde hodne dulezite vedet, co tim myslel. Tam bych hledala pricinu a moznost zachranit vztah.
červen 04, 2014 14:57
a já myslím, : kordulinka
že ta klíčová manželova odpověď: A Ty se divíš? je už o tom, že mu vadí vlastně všechno, že už jen tak odevzdaně odevzdává výplatu, že hlavně nemá zájem řešit neřešitelné problémy. On si je řeší po svým-milenkou! Nemá zájem je řešit s Tebou. No asi stejně nakonec k nějakému rozhovoru bude muset dojít, že jo? Nebo chcete takhle dožít? Těžko, viď? Uvědom si, že čas utíká hrozně rychle, aby jsi se nevzpamatovala za 10 let, že jsi toho moc prošvihla.
Hlavně bych asi se zamyslela nad sebou, co vlastně chci já? A jestli mi ještě on za nějakou snahu stojí. Třeba papír a dvě strany, známe to asi všichni. Jestli bude víc těch mínusů, tak máš vlastně jasno a pak už stačí za tím jít. A holky jsou sice malý, ale ony to jistě pochopí, když to doma vidí a slyší! přeji moc a moc sil a ať to dopadne jakkoliv, tak přeji vše dobré pro Tebe a Tvé holky.
červen 05, 2014 13:41
.. : kolemjdoucí
nejspíše za tím "a Ty se divíš" už nedořekl to podstatné: "podívej se do zrcadla"
červen 05, 2014 20:25
Odpoutej se od něho citově. : kim
Děti má rád, peníze ti dá, cholerik to není, tak si bokem šetři a když děti vyletí z hnízda poletí i on. Takhle nějak to udělala žena od kolemjdoucího. Jde jenom o to jestli se citově dokážeš odstřihnout.
červen 07, 2014 21:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]