O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEDNÁNÍ PROTI DOBRÝM MRAVŮM PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 červen 2014

 V r. 2003 jsem dceři daroval 1/3 našeho rodinného domku, protože chtěla přistavovat a zároveň slibovala, že se o mne i svou mámu postará ve stáří i v nemoci. A že dům, poškozený touto přístavbou, dá pochopitelně do pořádku. Jediné, co ale splnila, je že si v r. 2007 přistavěla. Náš původní jednopodlažní dům byl však tou její přístavbou hodně poničen.

 

 

 

 

      Přitom v r.1994 - 1998 byl zrekonstruován. A nyní? Vnitřní zdi, stropy, zahrada, vnější omítky, vše je naprosto v dezolátním stavu. Po ukončení přístavby ale odmítla dát cokoli do pořádku, pokud jí nepřipíšeme minimálně 67 %  rodinného domku, což jsme odmítli.  Vše jsme s manželkou dali (ze svých úspor na stáří) do pořádku. Dnes na nás dcera požaduje 3,5mil. Kč, a pak že se odstěhuje.

 

     Jsme starobní důchodci a takou sumu nemáme k dispozici. Nutí nás, abychom si na dům vzali hypotéku, kterou bychom do své smrti nezaplatili a pochopitelně o bydlení přišli. Pomoc ve stáří a v nemoci byla pouze slibem, což nám již prokázala. Myslíte, že je možnost žádat o vrácení daru?

 

Přátelé - poradíte nám?

 

Děkuji,  BOBO

 

Komentáře (4)add feed
Bobo, poradím : bb2
obrať se na právníka, pokud nemáš z žádným zkušenost, tak na doporučení známých, kterým udělal dobrou službu, nebo ti tip na právníka poradí notář, u kterého jste dělali přepis na dceru

Tady ti napíšeme svoje zkušenosti, domněnky a názory. Není to na škodu, ale v takovýchto případech bych se na to rozhodně nespoléhala. Ulevit ti to ale může :-)
červen 02, 2014 23:41
... : Karlos...
Já se pořád nestačim divit, čeho jsou některé "děti" schopny.. smilies/angry.gif
červen 03, 2014 05:53
... : Milene
Nemyslím, že banka by důchodcům dala hypotéku na 3,5 mil. korun. Budete s dcerou muset vydržet bydlet. Pochopila jsem, že si přistavěla samostatnou bytovou jednotku a bydlí odděleně.
červen 03, 2014 12:26
Nic dceři nedávejte : babi
nebo skončíte pod mostem.A žádnou hypotéku.Když dcera chce pryč,může svoji třetinu prodat,jestli ji někdo koupí.Doufám,že má její byt vlastní vchod.Nenechte se vydírat.Někdy je lepší bydlet s cizí rodinou ve společném domě,než s takovou povedenou dcerou.
červen 03, 2014 17:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]