O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEZODPOVĚDNÁ NEVĚRNICE PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 červen 2014
 Je to asi půl roku, co u nás byla na navštěvě jedna kamarádka mé ženy. Popíjeli jsme víc, než bylo záhodno, a protože jsem slaboch a vzrušení bylo silnější než já, zkrátka - došlo k milování v třech. Přiznám se, bylo to velmi příjemné, avšak bezprostředně po této noci ve mně začalo hlodat svědomí.

 

 

 

 

 

 

 

     Jak jsem se pak od ženy dozvěděl, tak i ta druhá je vdaná, má milujícího, nic netušícího manžela. Já už se s ní neviděl, ale co vím, tak ony dvě se kamarádí stále...  Je to věc, která mi vadí, ale co naplat, neudělám prostě nic, pokud nechci být ten, který jí bude zakazovat, s kým se bude bavit a s kým ne. Mj. oba jsme se tehdy domluvili, že to bylo opravdu výjimečné a že to už nikdy nebudeme opakovat.


      Další rána však na sebe nedala dlouho čekat. Z neznámého čísla mi před měsícem přišla SMS: Možná tě bude zajímat, že si tvoje žena "víc než tyká" s kolegou v práci. Pochopitelně, že jsem začal okamžitě pátrat. Nakonec jsem ženě vlezl do mobilu - i když je to svinstvo, ale nejistota byla silnější - a našel jsem tam plno SMS od té její kamarádky, které se týkaly manželčina poměru s tím kolegou!

 

      A pak, do třetice, jsem dostal někým přeposlaný manželčin erotický e-mail adresovaný onomu zmíněnému kolegovi. Psala tam i o mně a dost ošklivě. Přitom doma se ke mně chová, jako by se nic nedělo.  

 

      Nevím, co mám dělat, se ženou se už ani nemohu milovat, neboť vědomí toho, že se o ni musím dělit, ve mně vzbuzuje odpor. Jakýkoli její dotyk mi nahání husí kůži, vždy se odtáhnu. Mohu si tisíckrát namlouvat, že to zkusím přejít, ale prostě to nejde. Asi mi poradíte rozvod – jenže, musím dodat jedno, co jsem ještě nenapsal: máme dvě nezletilé děti, osm a jedenáct let. A já najednou vůbec nevím, co dělat dál, jak žít dál...

 

      Poraďte, prosím, co s tím?

 

BEDŘICH

 

 

 

 

Komentáře (10)add feed
Bedřichu, : Krakonoš
ty kluku lakomá, vidíš, kdyby ses naučil se vo všecko rozdělit - a učí se to už ve školce - nemusel ses teď trápit a těch večerů s milováním ve třech (ale taky třeba ve 4, 5, a teď nevim, jak jsou ty další čísla) sis taky mohl užít víc než jeden - a bez výčitek.
Co s tim? No nic. Ty sám sis vyzkoušel, že to může bejt zajímavý. Řiká se tomu máslo na hlavě. Pěkná hrouda másla. No a co, že to bylo jen jednou. Garantuju ti, že kdyby tvoje žena nebyla tenhle nevěrnej typ, nebylo by ani jednou - prostě by to nevydejchala, ten váš společnej experiment. Dokonce si myslim, že by jí nevadilo to vobčas zvopakovat - že to vopakovat nebudete, to jste se evidentně domluvili jenom kvůli tobě a tvejm pocitům. V životě je prostě něco za něco, když chceš uhlí, musíš koupit i mour.
Měli byste si se ženou pořádně promluvit - vo svý sexualitě, vo svým manželství a dětech a vo tom, jak to bude dál. Beze scén. Jestli se vaše manželství rozpadne, to nejni vůbec závislý na tom, co ti tady budem vykládat my, a dokonce ani na tom, co by sis teď zrovna přál. Ale mluvit byste vo tom měli. A pokud se nerozejdete hned, stanovit si nějaký pravidla bezpečný jízdy. Jedním z těch pravidel jistě bude (kromě kondomu, přátelé, to by měla bejt samozřejmost!) to, že mobil (mail...) toho druhýho je tabu.
P.S. Taky bych se na tvym místě zajímal, která že to dobrá svině se stará vo přísun těch správnejch informací ke mně. Je fajn znát svý nepřátele.
červen 02, 2014 01:14
... : od Anny
Ahoj pánové,protože dámy se ještě nezapojily:-),je určitě moc těžké žít s pocitem, že máš ženu,které evidentně nestačí jeden chlap,bývá to spíš naopak a coby pak taková žena dala za tvůj přístup...jenže jak píše Krakonoš,musíš brát i ten mour.Až zjistíš jestli tvoje manželka potřebuje jen "jiný"sex ale vždy s tebou nebo chce volný vztah,ve kterém máte oba jiné partnery,tedy spíš hlavně ona,pak se rozhodni.Buď máš na to se jí přizpůsobit nebo se rozveďte.Trápit se ve vztahu ať už kvůli čemukoli je nesmysl.Dětem tím určitě nepomůžete,vycítí že mezi sebou máte problémy a bude to pro ně vzorec chování-neřešit problém.Je vám kolem 35,odhaduji,je klidně možné že tvoje žena teď potřebuje víc sexu a taky zajímavý sex.Zkus se zamyslet nad možnostmi jak to zvládnout sám,určitě máš fantazii a nápověd je kolem nás dost.Někdy je to jen únik,sex je přírodní antidepresivum...
červen 02, 2014 07:40
... : Sandra.
Nazdar Bedřichu,
zdá se mi, že mícháš jablka s hruškami. Jedna věc je společný sexuální experiment na dobrovolné bázi všech zúčastněných, věc druhá je, že ti tvá žena zahýbá za tvými zády s kolegou.
Co se týče té první záležitosti, tak jsi mě docela naštval a věřím, že pokud to takhle prezentuješ i doma, tak že to muselo dmýchnout i tvojí ženu. Jak jako že tě štve, že se dál vídá se svojí kamarádkou? To je snad normální, ne? Nebo ji má hodit přes palubu, jako že už jste ji použili, tak dobrý, už ji nepotřebujete? Že je kamarádka vdaná není tvoje starost a tvé svědomí to tížit nemusí, to je záležitost jejího svědomí (a co ty víš, třeba jsou s manželem na různých experimentech mimo domluveni.) Pokud ti to tolik leží na srdci, měl sis to prolustrovat předtím a jít od toho. Takže tolik k té trojce- já to z pozice manželky zažila, takže vím, jak dokáže naštvat, když si chlap radostně užije, to jo, ale najednou mu už kámoška nevoní, je taková a maková a vůbec by bylo lepší ji vygumovat. Ani to nemusíš říkat, stačí úšklebky, narážky... Takže v této záležitosti ti radím, aby ses na to povznesl. Byl to experiment a třeba se ukázalo, že tudy vaše cesta nepovede...tak příště zkusíte něco jiného, no.
Druhá věc je ta manželčina nevěra, to je poměrně průser. Tam bych do toho hodila vidle a na férovku řekla, že víš, že má poměr s kolegou a že chceš vědět, co s tím budete dělat. Může to mít mnoho důvodů, buď jí v posteli nestačíš a hledá si ho jinde (nebo po vašem minulém experimentu ji přešla chuť experimentovat s tebou a rozhodla se experimentovat bez tebe) jinak tě ovšem miluje a rozhodně nemá v plánu rozbíjet rodinu...nebo je do toho kolegy zamilovaná a čeká jen na správný okamžik, aby to s tebou mohla zabalit. To se všechno dozvíš jenom když na to téma hodíte řeč. Ovšem pokud to vědět chceš a budeš stát o to, aby jste to zase nějak dali dohromady. Pokud za tím nejsi schopen nebo ochoten udělat tlustou čáru, tak možná lepší časová investice, než do pátrání po důvodech manželčiny nevěry bude pátrání po dobrém rozvodovém právníkovi.

JO, a jak už tu psal Krakonoš, zapátrala bych po tom, kdo že mi to vlastně posílá ty anonymy. Ono takhle detailně informovaných lidí moc nebude- tvoje žena, její milenec, max. nejlepší kámoška. Z toho, kdo má zájem na tom, aby to prasklo, se dá také lecos vyvodit...
červen 02, 2014 10:25
.... : Nona
.... taky mě napadlo, jestli tím poslem "dobrých zpráv" nakonec nebude ta "kamaráka"? Nemohla by ona mít prospěch na tom, že by nevěra praskla a vůbec, vztahy mezi "kamarádkami" bývají rozporuplné.... kdoví???
červen 02, 2014 14:21
... : Sandra.
Nono, to mě napadlo taky, ale kde by ta kamarádka přišla k mailu, který posílala manželka milenci? Nějak si neumím představit, že někdo píše milenci a dá kámošku do kopie...

červen 02, 2014 15:13
... : Ňuňinka
Umím si představit, že žena kámošce pyšně přepošle e-mail od tokajícího milence a nedojde jí, že je třeba s kompletní předchozí konverzací (např. gmailová schránka "starší text" schovává).
červen 02, 2014 17:20
Bedřichu, : Magdalenka
proč myslíš, že to rozvod řeší? To jsem teda blázen. Já nebo ty. Vůbec by mi nanepadlo, že by ses měl rozvádět.
Nesdělil jsi, jestli o svou ženu a matku svých dětí stojíš. To je taky důležité. Jestli jsi jí sám někdy zahnul za těch xx let. Jestli ona stojí o tebe.
Někdy může být kámoška i žena bisexuální nebo lesba, pak by mělo smysl mluvit o rozluce, ale to ani nevíš, jestli je všechno pravda. Co když kamarádce manželka zachutnala a teď se snaží váš vztah rozbít?
KAždopádně budeš muset ten nepřijemný hovor začít sám, čím dřív, tím líp, jinak se blokneš a bude to jen těžší.
Otevři flašku, dejte děti spát a pusti se do povídání. Jinou radu nemám. Ono se to rychle vybarví, dozvíš se i to, co bys netušil, ale to je dobře. Milování je jen vrchol ledovce.
červen 02, 2014 18:46
... : Reims
Mě sedí Bedřichu co tady píšou ostatní. Fakt zajímavý názory. Já bych se podíval na to proč ti vadí, že se spolu stýkaji? Vydoluješ k tomu něco víc proč máš tenhle pocit?
červen 03, 2014 19:00
to je stejně gól : Kamila
Bedřich je slaboch, ale ona v něm vzbuzuje odpor...
Já se jí nezastávám, ale Bedřich píše, jak kdyby byl svatý!
červen 05, 2014 09:56
... : josefka
Bedřichu,
třeba si užívají teď zase oni tři - žena,kamarádka a milenec....
červen 06, 2014 15:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]