O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SNAŽÍM SE S NIMI VYJÍT, ALE ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 23 květen 2014
 Milá Danielo, strašně dlouho jsem hledala někoho, kdo by mi pomohl se rozhodnout. Škoda, že jsem na Váš web nenarazila dřív. Stála jsem před rozhodnutím, jak rezolutně změnit svůj život. Nakonec jsem se rozhodla sama. Jestli bude moje rozhodnutí správné, to posoudí až čas. Rozhodla jsem se na základě svého vnitřního pocitu. Před čtyřmi lety jsem se rozvedla a zamilovala do muže, který je ode mě o 20 let starší.
 
 
 
 
 
      Věk nehrál žádnou roli, prožívala jsem s ním to, co nikdy předtím. Je mi 36, mám dvě děti 7 a 11 let. On je vdovec, má dvě dcery, které byly v době, kdy jsme se poznali už dospělé, a devítiletou vnučku. Já jsem od přírody taková kvočna, takže jsem takto vzniklou velkou rodinu milovala. Vlastně jsem měla někdy pocit, že mám tři děti, když beru tu vnučku.
 
     Snažila jsem se, aby rodina fungovala, přestože moje vztahy s jeho dcerami nebyly nejrůžovější. Je jim 30 a 22 let. Té starší jsem přenechala svůj byt a potom za ni platila dluhy na něm. Nijak se ale stejně netajila tím, že mě nemá ráda. Byla nejprve jako moje kamarádka, jenže za tu dobu, co ji znám, opustila partnera, se kterým má tu holčičku a teď čeká druhé dítě neznámo s kým. A co je nejhorší, tak i u nás kradla.
 
      Ta mladší bydlí u nás a nemá práci; nic ji nebaví, nic nedělá, s ničím nepomůže, jen se chodí bavit. Někdy mám pocit, že jsem si toho navalila na sebe víc než moc. Naším vztahem otřáslo, když jsme současně s partnerem přišli o práci. Dnes máme už práci zase oba. On byl bez práce dva roky a to mi věřte, není to pro chlapa v jeho věku jednoduché a pro ženskou, která to s ním sdílí, už vůbec ne.
 
     Byl hodně protivný a nesnášenlivý, ale zůstala jsem s ním, protože on má rád moje děti a chová se k nim, jako kdyby byl jejich táta. A mám ho taky ráda. Jen si nevím rady s těmi jeho dcerami. Já ho nechci nijak omezovat, má je rád, ale nebaví mě neustále řešit a likvidovat jejich problémy. Asi už nemůžu počítat s tím, že se něco změní, ale chci věřit, že to půjde líp.
 
     Tak snad kdybych věděla, jak na ty jeho holky, abychom byli všichni spokojení.
 
Děkuju předem za vaše názory a zkušenosti,
DAGMARA
 
 
 
Komentáře (8)add feed
Všichni spokojeni? : Giota
Oni jsou nyní všichni spokojeni až na Tebe, ne? Přítel má o dcery postaráno. Starší dcera si bydlí v Tvém byte a když nemá na úhradu, založíš ji, mladší dcera má mamahotel bez jakýchkoli povinností.Tvé děti mají strejdu nebo druhého tátu.
Jen ty - oprávněně - cítíš, že jejich spokojenost platíš svou spokojeností, cpeš do dospělých dcer partnera nejen peníze a vděk žádný. Ale otázkou je, jestli, když to začneš řešit, nebude hůř? Protože naštveš dcerunky partnera, ty začnou šít do vašeho vztahu, tvé děti přijdou o "strejdu" a ty budeš mít sive starostí málo, ale budeš sama...
Ach jo. A teď babo raď.

květen 23, 2014 09:55
pozdě měnit? : monika k.
tak mám Dášo, divný pocit, že po těch letech je to těžké a nemožné změnit jen tak bezbolestně. Je to již od začátku asi špatně nastavené, ale určitě jsi to myslela dobře, ale až moc. Kdybys teď začala dělat něco proti zaběhnutému systému, který evidentně dcerám vyhovuje, budou se divit, co do tebe vjelo, proč se tak TY měníš? Zkus to nejdřív po dobrém, dceři, co bydlí u vás dej nějaké úkoly (a zapoj i své děti). A taky to prober s partnerem a u kafíčka v klidu mu to řekni a zeptej se, jak navrhuje to řešit - aby jsi v tom měla oporu.
květen 23, 2014 11:03
... : endymio
když Tě nebaví řešit jejich problémy ( což bys ani neměla, jsou přeci dospělé), tak je neřeš. Já vím, zní to jako hraběcí rada, ale mám velmi podobnou zkušenost. Jeho starší dcera Tě nemá ráda, ale to jí nebrání bydlet ve Tvém bytě a brát si od Tebe peníze. Pěkná pijavice. A ta mladší to samé. Táta by ji měl pěkně srovnat do latě - bydlíš tu, tak přispívej...Člověk by rád rodině pomohl, ale všichni si rychle zvyknou na štědrou a otevřenou ruku, a když dojdeš k tomu, že už to dál tak nejde a další pomoc odmítneš, tak jsi za špatnou. Vděku se nedočkáš. Nakonec se ozve pud sebezáchovy a pochopení, že se všemi zadobře být zkrátka nelze.
květen 23, 2014 13:21
Přenechala byt??? : micka
Pevně doufám, že byt zůstal majetkem tazatelky a dcera přítele tam "jen" bydlí. Doufám.
Pokud ho přepsala na dotyčnou, pak si odřízla cestu zpátky.

Paní je spokojená ... protože ... eee ... teď ale vážně nevím ... protože se může starat o dvě děti navíc? protože dřív měla jeden plat na dvě děti a teď mají dva platy na čtyři děti? protože co by ušetřila svým dětem nacpe dcerám přítele? protože za dalších dvacet let se bude starat o osmdesátiletého? No, ve svých šedesáti nato bude mít ještě dost síly. Ale na své stáří bude zase sama.

květen 23, 2014 18:30
Tohle dám ráno přečíst svojí ženě, : Krakonoš
aby si nemyslela, že je zase až taková světice. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
Názory a zkušenosti? No, na nic ti to stejně nebude. V týhle rodině naprosto selhal ten chlap, nejen jako otec, ale i jako tvůj partner, když tě v tomhle nechá žít a neřeší to. Jsem fakt hodně měkkej fotr, ale tohle je moc i na mě. Jenže ty asi nechceš slyšet, že ses zamilovala blbě. Když se vzepřeš a zkusíš nastavit nový pravidla, bude asi po lásce, tipuju. Ale stejně bych to na tvým místě zkusil, než ze sebe nechat dělat takovej kus hovězího.... Sorry. Jo a ty nový pravidla, kdybys přece jen chtěla něco měnit?
Pravidlo č. 1: Ty dospělý dcery už neuviděj ani korunu a vypadnou bydlet na ubytovnu/ do podnájmu a začnou se vo sebe a svý dluhy starat samy. (Dobře, maj se dávat druhý šance, tak můžou ségry bydlet spolu v tom tvym bytě, ale jednou něco nezaplatěj a letěj smilies/wink.gif )
Pravidlo č. 2 a další už nepotřebuješ, po prosazení pravidla č. 1 je nebudeš mít komu nastavovat.
P.S. Toho tvýho chlapa bych chtěl vidět v "akci".... (mám na mysli výchovnej zákrok).
květen 25, 2014 01:43
Daso, : Bara
uz kdyz jsem to cetla, tak me hned napadlo, ze ten tvuj milej je k tomu deni nejak netecnej. Bud to nevidi, nebo spis nechce videt. Je to srabotka. Krakonos to vystihl do pismene!!!!!
květen 25, 2014 14:06
Dagmaro, hned jak jsem si precetla vetu : moira2
"Byl hodne nesnasenlivy a protivny" mi bylo jasne o co jde. Mela jsem to doma. Starnouci chlap, ktery nesnasi vsechno mladsi kolem sebe. Myslis, ze tvoje deti ma rad. Zatim jsou male, poslouchaji ho a on je vlastne jednoduse ovlada. Pockej, az prijdou do puberty a zacnou vzdorovat. To uvidis tu "lasku". Ja se z toho generacniho konfliktu mezi mou dcerou a dedkem malem zroutila. Zdrhla jsem tesne po jeho 60tych narozeninach po 17ti letech spolecneho zivota totalne vystavena a zbavena vsech iluzi. Zajimave je, ze dcera si po prechodu puberty k nemu nasla zpatky cestu a ted jsou nejlepsi kamosi (neni to jeji otec). Ty si navic nicis zivot jeste jeho nevychovanyma detma.
Z meho pohledu chapu, ze se ti dvema malymi detmi nechce nic radikalne resit, ale ten chlap je nechutny a bude to horsi, to mi ver.
Ale mozna, ze jsi ten typ, ktery proste musi trpet a vlastne tim zije. Moje rada, spocitej si vlastni celkovy prijem, odecti naklady na vlastni byt a vychovu deti. Pokud jsi v plusu, jdi od nej a jeho dcer.
květen 26, 2014 08:13
..... : Nona
..... já bych se Dagmaro na Tvém místě ohlížela jen a pouze na sebe a své děti a podle toho bych jednala. Nevím, jak to máš se zdravím, ale z mých zkušeností vím, že prožívajícím stresem se mohou začít objevovat zdravotní problémy. Máš partnera, staršího, s dětmi. Nepíšeš, ze byste se vzali. Takže bych nápravu stavu viděla jednoduše rozchodem a návratem do původního.... Určitě bych nic neřešila za cizí děti a už vůbec nee jejich dluhy. Dnes bych byla tvrdá a lehce se mi to říká, neboť i já mám za sebou vztah, kdy jsem podala pomocnou ruku a byla mi "utržena až u ramene". Na některé chlapy si musí ženská dávat vééééliký pozor a rozhodně nedělat ze sebe světici, že se mi někde "nahoře" přičte dobrý skutek..... nač a proč bych to dělala? Máš odpovědnost jen za sebe a své děti!!! Jsi ještě mladá a chlapů na světě běhá.......
květen 26, 2014 11:55
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]