O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROBLÉMY S LÁSKOU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 květen 2014
 Ahojky. Narazila jsem na tuto stránku a četla jsem si pár dotazů, na které jste pak odpovídala. Většinou to bylo vše ohledně manželství... Doufám teda, že se vám můj "problémek" nebude zdát směšný. Týká se mého bývalého. Poznala jsem ho v sedmnácti, táhlo mi na osmnáct, jemu bylo 22. Teď mu bude 25, mě je   20. Dohromady jsme to dávali dlouho, trvalo 2 měsíce, než uznal, že mě má rád a že spolu budeme.

 

 

 

 

 

 

     Já se do něj moc zamilovala, a byli jsme pak spolu celé dva roky. Jenže on se se mnou v únoru rozešel s tím, že chce být sám (bývali jsme spolu skoro každý den, kromě neděle). Jenže asi za měsíc se dal dohromady s holkou z jinýho města, teď jí je tak 18 (je to asi od nás kolem 60km).

 

      Teď k problému. Já jsem už sice pak měla někoho jinýho, jenže jsem se nemohla zbavit citu k němu, tak jsem mu to řekla, on odpověděl, že ke mě taky něco cítí, ale že to bude chtít čas. To jsem chápala. Já se s tím druhým rozešla, od té doby jsem sama. On s tou holkou byl pořád. Je pravda, že jednu dobu jsme se občas scházeli a už to vypadalo nadějně, ale zase se to zvrtlo.

 

      Já ho pořád miluju, moc o něj stojím, ale vážně nechápu, co vlastně chce. Vypadalo to, že se mnou chce být a pak se to zvrtlo a nic. Pak si píšem, scházíme se, na rozloučenou si dáme pusu, ale pak zase vycouvá.

 

     Jenže - teď nejen, že mne tedy nejdřív vyměnil za tu 18tiletou, ale teď si najednou vybral téměř 30ti letou ženu s dítětem a mě to rozum nějak nebere. Už u ní bydlí. Mrzí mě to, chtěla bych ho zpátky, ale vůbec nevím co mám dělat.

 

Budu ráda,

když mi na tenhle zmatenej problém napíšete názor.

VĚRČA

 

 

 

 

Komentáře (13)add feed
Doporučuju ti se odmilovat... : Myška
Vykašli se na něj, vidíš, že on o tebe vůbec nestojí. Kdyby stál, kdyby tě měl rád, tak je s tebou.
květen 22, 2014 06:38
Myška má pravdu, : mamča
kašli na něj ! Chlapů je jak much, zvlášť pro dvacetiletou holku. smilies/wink.gif
květen 22, 2014 07:46
Zamysli se : David X
I kdyby se ti to "povedlo", jakou by měl asi takový vztah perspektivu ? Plánuješ si ho vzít, mít s ním děti ?
Myslíš, že by takový vztah v těžkých časech obstál ? Nebylo by pak všechno v důsledku mnohem mnohem horší ?
Nebo jen posloucháš hormony, chceš ho prostě mít, užít si "teď a tady" a budoucnost házíš za hlavu ?
květen 22, 2014 09:04
hm : Kamila
už tohle by mi vadilo
trvalo 2 měsíce, než uznal, že mě má rád a že spolu budeme.

ale jinak, jak píšou dámy výš - vykašli se na něj. Najdi si někoho jiného. A snaž se na klukovi neviset, to každýho dřív nebo pozdějc otráví smilies/wink.gif
květen 22, 2014 09:44
Věrčo, : Iris
K té skoro třicetileté - proč to tvůj rozum nebere? Poučím tě - je to zralá ženská, zralá i po telesné stránce, čili je to s ní jistě kvalitní sex, zřejmě má byt, zřejmě dokáže udělat příjemnou atmosféru, uvařit dobrou večeři.....Neříkám, že ty to nedovedeš, ale jeden můj bývalý milenec proutník říkával - zblbnout dvacetiletou holku není problém, mistrovství je ukecatou zralou třicátnici.No vím, že zase borci nad padesát považují dvacítku za prestižní záležitost smilies/wink.gif

Na druhou stranu se tě musím zastat proti Davidovi - myslím Davide, že takhle mladá holka si nechce užívat jen tady a teď pod diktátem hormonů, řekla bych (jak si tak vzpomínám na své mládí), že věří v lásku a vztah na celý život a rodinu s ním upřímně chce.
Ale myslím, že tenhle bohužel pro Věrču není tím pravým.
květen 22, 2014 09:50
Milá Kudlanko, : Krakonoš
měl jsem takovýho prima pejska. Ale von mi chcíp. Tak jsem ho zakopal. Jenže, Kudlanko, mně se po něm strašně stejská. Prosimtě, Kudlanko, nešlo by to nějak zařídit, aby se ten pejsek dal vyhrabat z díry, vočistit, voživit, abych ho zase měl? Nebo aspoň vycpat? Díky moc za rady.
smilies/wink.gif
A proč jsem to napsal? Aby bylo jasně vidět, že když něco skončilo, je konec. Na mrtvym psovi je to líp vidět než na mrtvym vztahu. A mezi náma, ten váš vztah byl takovej polomrtvej vod začátku. Tys byla zamilovaná, von né, von se nechal ukecat. Tohle stojí dycky za pendrek a k ničemu dobrýmu to nevede. Uplně bych ho vodstřihl, abych se vodmiloval. A počkal bych si na někoho, kdo bude zamilovanej do mě.
květen 22, 2014 10:52
Krakonoš : Pernella1
smilies/smiley.gif naprosto přesně. Proč jen takhle dokážeme uvažovat jen pokud jde o druhé? Když se to týká nás samotných, nějak to nejde...
květen 22, 2014 11:11
Krakonoš : mamča
Zase jsi udeřil hřebík na hlavičku !
Nechceš si tady na Kudlance (se svolením Daniely) otevřít "psí-chologickou" poradnu ?
Tvoje rady jsou někdy trochu drsné, ale jdou na jádro věci. A umíš to podat bez zbytečných kudrlinek tak, že to pochopí i blbej.
smilies/grin.gif
květen 22, 2014 11:21
Iris, : David X
nevím, ale pokud Verča nezapojí do rozhodování taky rozum a nezodpoví si sama pro sebe bez příkras pár otázek, jde v jejím případě hlavně o hormony a ten chemický koktejl s omezenou dobou minimální trvanlivosti vzletně a nepříliš šťastně nazývaný "láska".

květen 22, 2014 11:37
Krakonoši, : David X
s tím psem by to možná šlo zařídit smilies/wink.gif
květen 22, 2014 11:40
Davide X : Iris
vzletně a nepříliš šťastně nazývaný "láska".



to nepochybně, ale k tomu je třeba přičíst mládí, nezkušenost, naivitu, iluze, sny. Nemám dceru, ale pamatuji na svoje mládí.Dnes bych si nafackovala smilies/cheesy.gif
květen 22, 2014 11:59
Věrčo : kordulinka
chce se mi fakt křičet "bože jsi tak mladá" !!!!! naprosto Tě chápu, v tom věku jsme asi vážně nebyly jiné. Takže jediné co Ti můžu poradit z výšky svého věku, že se na něj fakt vykašli. Přece vidíš, že hledá pořád kolem sebe a Tebe jaksi přehlíži, přeskakuje, nebo prostě nebere v úvahu. Rozumím i té touze i cvrčkům v žaludku, ale věř mi, i tohle se dá časem zvládnout a zapomenout. Jdi ven, rozhlédni se, vždyť všude je tolik pěknejch kluků, jistě by byť jediný stál jen a jen o Tebe. Držím moc palečky!
květen 23, 2014 07:36
Věrčo, : Ivča
kdysi se mě přítel ptal, jestli bych o něj bojovala, kdyby se objevila jiná ženská. Řekla jsem mu, že ani náhodou. Že chci chlapa, pro kterého budu ta jediná a nejlepší na světě. A pokud nebudu, ať prostě jde. Je to pár let a ještě jsem nezapochybovala, že bych tou jedinou nebyla... ( já vím, to může být jedna dvě... :-D )Každopádně - někde po světě chodí chlap, který čeká právě na tebe a který by ti snesl modré z nebe... Tak nebreč nad chcíplým psem...

Mimochodem, Krakonoši, tenhle nádhernej příměr použiju, až zas kámoška bude brečet nad mrtvým vztahem...konečně jí to snad dojde... smilies/grin.gif
květen 23, 2014 15:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]