O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZHODNĚ NEPLÁNOVANÉ DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 duben 2014

 Mám dotaz a hlavně bych potřeboval poradit. V slabé chvilce - v opilé chvilce -  jsem se vyspal se ženou za penize. Ona se zaručovala, že bere prášky a tak jsem uklouzl... Jenže pak nakonec z ní vylezlo, že nic nebere a hlavně že chce dítě. Teď to vypadá, že si ho nechá a já to vůbec nemohu nijak ovlivnit...

 

 

 

 

 

 

 

 

       A mám dost oprávněný strach, že mě tím ditětem bude vydírat. Vůbec nevím, co mám dělat a jak a jestli se mohu bránit, jestli to vůbec lze? Jsem z toho psychicky vyřízený, říkám si, že za pár minut chvilky rozkoše teď budu pykat až do plnoletosti ditěte? Byla to prostě a jednoduše na mě ušitá bouda!

 

      Zdá se mi to až moc kruté, přeci když jsem hned na začátku zaplatil, tak to bylo ok, ale teď nakonec bych měl platit ještě x let...  Jiní v opilosti udělají horší věci a jdou si jen sednout na pár let, nebo dostanou podmínku ... jsem z toho totálně nadranc, to je na mě silné kafe.

 

      Jak se mohu jako muž bránit? Nebo mam rovnou spáchat sebevraždu?

 

Moc vám děkuju a nenadávejte mi,

nadávám si 24 hodin denně

TOM

 

 

 

Komentáře (11)add feed
... : Sandra.
Jak se ta "slečna za peníze" dozvěděla, kdo jsi? Já myslela, že výhoda placeného sexu je právě v tom, že je anonymní...
JInak pokud je těhotná a rozhodne se si dítě nechat, nech si určitě udělat testy otcovství (patrně nebudeš jediný možný otec)...a jinak ano, budeš-li otcem dítěte, budeš na něj platit ne do jeho plnoletosti, nýbrž dokud nebude schopno se samo živit. To, že jsi zaplatil za sex tě nezbavuje rodičovských práv a povinností.

...a že když jdu s kurvou, tak by mělo být samozřejmostí si navléknout pláštěnku, kvůli nechtěným dárečkům v podobě dětí a pohlavních chorob, je tobě už trochu zbytečné psát...ale stejně si to neodpustím, protože třeba to bude číst nějaký jiný mladý muž, kterého tato má cenná rada zachrání před průšvihem (mmch. můžeš to brát tak, že z těchto dvou uvedených variant jsi získal tu lepší- pořád lepší být otcem, než se nakazit třeba virem HIV, ne?)
duben 07, 2014 00:07
Tyvole : Krakonoš
a tos nevěděl, že to takhle může dopadnout? Kolik ti je? No tak už to víš. Příště radši rukou, Tome, rukou! (A prej - nenadávejte mi. No to je pěkný, jenže tady nejni moc co jinýho psát, sorry. Za blbost se platí. Všecko vostatní už napsala Snadra. Koneckonců, jak se úspěšně vyhejbat placení alimentů, vo tom tady na Kudle najdeš přehršle příběhů, tak se z nich pouč smilies/wink.gif ).
duben 07, 2014 01:21
Tak ty pomůžeš té ženské k dítěti : Sinix
a ještě jí za to zaplatíš! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Takhle se dělají kšefty! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Víš, jaký je rozdíl mezi dítětem a dospělým? Dospělý (samozřejmě pokud nemá papíry na hlavu) je vždy plně odpovědný za svá rozhodnutí. Jinými slovy: Můžeš si vybrat svá rozhodnutí, ale nemůžeš si vybrat následky.

Toť vše.
duben 07, 2014 08:17
Tak ještě máš šanci, že slečna kecá. : mamča
Znala jsem jednu, co si přivydělávala za totáče sexem. Vybírala si převážně movité, nebo aspoň ženaté muže. Pak všem postupně nakukala, že je těhotná a od všech vyinkasovala nemalý peníz za to, že půjde na potrat. Všichni způsobně zaplatili a ještě s nadšením, jen aby dotyčná neudělala skandál. Přišla si holka takhle na slušné peníze.

A pak druhý případ, přímo od soudu : Čerstvá matka přivedla k soudu 29 "tatínků" smilies/grin.gif. I soudce se měl co držet, aby zachoval vážnou tvář.
Slečna si dítě "pořídila" v opilosti na jakési venkovské tancovačce, takže přivedla všechny chlapy v "plodném věku", kteří se na zábavě vyskytovali.
Dopadlo to dobře : Dítě mělo jakousi vzácnou krevní skupinu, která se v předloženém "vzorku potencionálních otců" nevyskytovala, a ani kombinací krve matky a otce nemohla vzniknout. Určování otcovství dle DNA tehdy bylo ještě v plenkách.
O dalším "lovu na otce" už ke mně informace nedorazila.
Takže těch 29 chlapů mělo kliku. smilies/wink.gif
Třeba budeš mít taky....
duben 07, 2014 08:51
. : toulavej
Život je zajímavej v tom, že na všem jakoby původně špatným se dá najít něco dobrýho – ovšem podle naturelu. Když si například moje kamarádka ve 49 pořídila (na dluh 160 tisíc) svý první dítě na umělé oplodnění jako chudá svobodná matka, myslel jsem si, že se asi zbláznila a nebyl jsem sám. Dneska po 4,5 letech vím, že to byl ten nejlepší nápad v jejím životě, když si s tím malým spolu hrajeme, protože je úžasnej a já k svýmu údivu jako starej muž jsem zjistil, že mám vztah k dětem, což jsem předtím ani při pěti dětech svých sester nevěděl. A sponzoruju je úplně dobrovolně sám . . . :-)

Tak možná máš šanci zjistit, že tenhle zdánlivej životní průser bude tvý životní štěstí, kdo ví :-) . . . možná máš v osudu psáno, že to bude tvý jediný dítě v životě, a bude se o tebe starat ve stáří, až to budeš potřebovat - cesty páně jsou nevyzpytatelné, jak by řekli věřící . . .
duben 07, 2014 15:27
přesně tak : bb2
V život se dějí daleko horší věci, než je narození dítěte, dáli pánbu, třeba zdravého. Možná zjistíš, že není tvoje, a tvůj současný strach tě ponaučí, takže příště se budeš před neplánovaným početím chránit. Nebo to bude tvoje dítě a budeš tomu rád a budeš rád platit. To jsou dobré možnosti. Nebo nebudeš platit rád, ale budeš to brát jako drahé ponaučení, za které se platí a když tě nepotká nic horšího... Taky dobré vyústění. Nebo budeš v sobě dál pěstovat pocit křivdy a podvodu, kterého se na tobě matka dítěte dopustila, zahořkneš a všechny ženy budeš považovat za vyčůrané potvory. To je horší možnost, ale zvolíš si ji jen ty sám.
Tak či onak - neděje se ti fakt nic strašného.

duben 07, 2014 16:41
... : bb2
Samozřejmě chápu, že radost nemáš, a kdyby šlo o mého syna, nebude taky rád, i já bych z toho byla trochu na větvi. Ale v podstatě bych mu řekla - kdyby se ptal - totéž.
duben 07, 2014 16:43
Ne, bránit se nemůžeš. : Bruno
Ovšem odpověď na druhou otazku je částečně konejšivá. Rozšířil jsi po Zemi svůj genofond. Čili můźeš "rovnou spáchat sebevraždu" se smírem v srdci. Ach jo, chlape...
duben 07, 2014 16:59
Já vždycky : babi
když je nějaký průšvih,tak si řeknu,mohlo se stát něco mnohem horšího.A že fantazii na katastrofické scénáře mám,to říkají moje děti.Tím pádem se ten průšvih zdá menší. Řekněte si"chybička se vloudila,následky ponesu jako chlap".Testy otcovství udělejte.
Jestli vás v životě už nic horšího nepotká ,budete šťastný člověk.


duben 07, 2014 18:55
Máš v kalhotech : kim
KURVÍTKO tak se podle toho chovej.
duben 08, 2014 10:56
Tome,.. : Karlos...
..ty jseš normálně blbec smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
duben 08, 2014 18:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]