O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÚLETY SE NEVYPLÁCÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 19 březen 2014
 Dobrý den, potřebovala bych poradit ve velmi prekérní situaci. Je to asi tři měsíce, co jsme byli služebně ve Frankfurtu. Pět lidí. Samozřejmě, že se všichni dobře známe, dobře spolu vycházíme. Jenže - den před návratem jsme si udělali takové posezení na jednom pokoji, ukazovali jsme si, co kdo nakoupil a trochu popili.

 

 

 

 

 

 

     Cestou na svůj pokoj jsem jela výtahem s jedním kolegou... Nějak jsme se zapovídali a já ještě zašla k němu... No, prostě jsme se spolu vyspali.Druhý den jsme se oba chovali normálně, takže jsem doufala, že i on to bere jen jako "úlet".

 

     Jenže on pak začal i v práci mne vyhledávat, bavili jsme se spolu a nakonec jsme se ještě párkrát spolu milovali. Mně to ovšem zas tak nebaví, jsme oba zadaní a já nechci nic riskovat. On však je dost urputný a já mám strach, aby jen ze vzteku to nějak neproseknul... Jde totiž o to, že já mám i vyšší postavení než on, takže je pravda, že bych fakt nestála o nějaké nepříjemnosti.

 

     Ono by to oficiálně ani nevadilo, ale nechci dopustit, aby si někdo mohl myslet, že ho nějak protežuji, stejně jako v žádném případě nechci, aby se to dozvěděl můj muž. 

 

     Prosím vás, nenadávejte mi, to jsem si už "obstarala" sama, to slyšet nepotřebuju. Potřebuju rady, jak z toho pokud možno moc nepoškozená vyjít...

 

Děkuju za rady,

ILONA

 

 

 

Komentáře (18)add feed
... : Karlos...
Tebe bych teda chtěl mít doma. smilies/cheesy.gif
Co takhle mu to nejdřív zkusit říct ?
březen 20, 2014 05:33
To je jednoduché. : mamča
Pokud jsi jeho přímá nadřízená, tak mu nařiď, že bude mlčet jako hrob, jinak má smůlu a skončí na pracáku smilies/grin.gif.
Důvod se vždycky najde, když se hledá, že ?
A nebo druhá varianta, pro Tebe zřejmě neschůdná : Najdi si jinou práci Ty, a pamatuj si pro příště, že "Co je v domě, není pro mě".
březen 20, 2014 08:47
Možná bys mohla naznačit, : David X
že tvé poslední vyšetření na venerologii nedopadlo zrovna nejlépe...
Možná by se dala zfalšovat i nějaká pěkná diagnóza psaná doktorskými klikyháky.
březen 20, 2014 09:10
Hm, to je ale pěkné, : Sidon
tak Ty bys ráda, Ilonko, aby se vlk nažral a koza zůstala celá ? Mně to ale připadá, jako by se mne zloděj, který okradl kamaráda, ptal, jak by měl nejlěpe ukrýt ten lup. Budeš muset napnout všechny své schopnosti a toho "urputného" milence nějak zchladit. Zkus mu třeba říct, že máš nějakou venerickou nemoc, to mu snad dokazovat nemusíš. A když to proflákne, tak je to pořád lepší, než ten úlet.

smilies/grin.gif
březen 20, 2014 10:11
není to teda vůbec nic hezkýho, : Petronila
ale když přistoupíme na to, že je to celé od počátku sviňárna, a na chvíli se převlíknem do sviňský kůže, tak bych mu zkrátka řekla, že to bylo sice hezký, ale že je konec, a že oba ve vlastním zájmu o případu pomlčíte. A naznačila mu, že pokud on nebude, tak máš páky na to, jak mu pořádně znepříjemnit život (skutečná realizace toho by byla pohyb na tenkém ledě, vydírání, sexuální obtěžování...)

Pokud on to opravdu "prosekne", tak zatloukat, zatloukat, zatloukat, tvářit se nevěřícně a pobouřeně ve stylu "to je ale haj.l, odmítla jsem ho povýšit/udělit mu nějakou pracovní výhodu a on se mi takto mstí, samozřejmě je to celé nesmysl, copak bych si začínala s takovou nulou"?

A příště si to rozmysli, z toho je názorně vidět, jak sviňárna plodí zase sviňárnu, ono mít čisté svědomí je nakonec nejpohodlnější.
březen 20, 2014 12:36
Petronila : Karlos...
Cha, to může zatloukat jak chce, ale nikdo jí to neuvěří smilies/grin.gif pokud teda dotyčnej neni zrovna známej notorickej lhář. smilies/grin.gif
březen 20, 2014 14:04
Fotřík : pupetka
Nevím kam s dotazem, omlouvám se tedy dotazující, že se sem vluzuji. Kdy bude pokračování Fotříka Danielo?
březen 20, 2014 14:13
No, vynadat nechceš, : Krakonoš
tak nemám, co k tomu napsat. Jen snad, že tomu dopisu nevěřim, protože (a říkala to i naše Alenka, dej jí pámbu nebe) tohle dělaj jen chlapi, ženský toho prej nejsou vůbec schopný. Papapa.
březen 20, 2014 14:35
Krakonoš : mamča
Těší mě, že tak často a rád vzpomínáš na Alenku a přeješ jí Nebe.
Ale Alena mluvila o záletnících a "vobšournících", což je z téhle dvojky nejspíš jenom ten taky zadanej náruživej chlap.

Protože Ilona píše, že "Mně to ovšem zas tak nebaví..." smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
březen 20, 2014 15:59
... : Pepa.
"Tohle dělaj jen chlapi, ženský toho prej nejsou vůbec schopný". Půjčil jsem si tuto větu od Krakonoše.
Ským by to chlapi dělali? Sami se sebou? No pár takových je, ale to je jiný případ. Dám do placu 40 let starý případ.

Můj kamarád byl náměstek ředitele jakési porcelánky. Fabrika plná ženských. Krásnej chlap a ještě větší "vobšoustník". Nikdy se na žádnou neuvázal, dělal jen "premiéry", a druhý den dámě vykal. Jedna použitá a tímto chováním zhrzena, napsala stížnost na vedení podniku. Věděla toho dost, protože ženy si tyto zážitky sdělují a pracuje to jako telegraf. Ve stížnosti byly uvedeny jména žen (bylo jich přes 30) a obvyklá místa kde to s ženami prováděl a velice podrobné informace. Stížnost se rozšířila rychlostí blesku, a to i po satelitních podnicích. Byla sestavena vyšetřovací komise ze členů ROH, KSČ,SSM a závodního výboru. Předvolávaly ženy jednu po druhé. Všechny sex s náměstkem popřely. Obžalovaný předstoupil poslední, a mistrnou obhajobou také vše popřel.
Tajemník krajského výboru KSČ, s rudou stranickou knížkou i uvnitř, všeobecně známí primitiv, který si toto vyšetřování nenechal ujít si vzal řeč.
"Inženýre, přeci mi tu nebudete tvrdit, že nešukáte, nebo jste na kluky?"
"Ne na kluky nejsem", soudruhu tajemníku, odpověděl.
"Takže šukáte"?
"Soudruhu tajemníku, je to sice má soukromá věc, ale abych uspokojil vaší zvědavost, tak ano".
Tajemník bouchl pěstí do stolu a rozjařen svou vyšetřovací genialitou zvolal.
"Soudruzi, já to od začátku věděl, že šoustá, já to věděl".

Můj přítel, na příkaz tajemníka, nedostal celoroční prémie.


smilies/grin.gif
březen 20, 2014 21:50
:-) : d@niela
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 20, 2014 23:45
Ilona je vdaná : mamčo
Píše, že jí to zas tak nebaví, tak nechápu proč to opakuje. Mohla mu hned po prvním úletu říct, bylo to jen pod vlivem a opakovat se to nebude.
březen 21, 2014 18:00
mamčo : kim
nějak jsem to přehodila.
březen 21, 2014 18:05
úlet : kočka
Ilono doufám, že tě nenapadne říci,že máš vener.chorobu.To by jsi získala stálou pověst kur..V takovém případě by musel tvůj přítel jít rovněž na vyšetření a jak by byl vyděšený, tak by se svěřil příteli o radu...Rovněž si nemysli ,že se v podniku cokoliv utají,ani váš vztah není vyjímka.Partnerovi se vymluv na výčitky svědomí,nedokážeš již lhát a nechceš přitom
zničit svou rodinu a ublížit manželovi,dceři,babičce ...
březen 21, 2014 23:48
u muže nesmíš zranit jeho ješitnost : Inka kuk
promluv s ním na férovku někde bokem, řekni mu, že to bylo moc hezké, ale že máš ráda svého muže a že v tom prostě nechceš pokračovat, navrhni mu, že budete přátelé a nech to pomalu vyšumět .... Pokud má dobrý chrakter, tak to přijme, pokud ne, tak budeš muset pokračovat tvrději ze své pracovní pozice.... Slušné odmítnutí potencionálních nápadníků je důležité, zvlášť když si vezmou do hlavy, že to bude tak a ne jinak. Chlapi se dokážou mstít aniž bys s nimi cokoliv měla prostě jen proto, že neuspěli. Já si naopak vážím těch, kteří to pochopí a nejsou z toho nijak flustrovaní.
březen 22, 2014 07:48
Ilonko, : magdalenka
najdi mu nějakou krásnou mladou slečnu. Pokud možno nezadanou... A nebo ho pošli na delší služební cestu.
březen 22, 2014 22:34
Magdalenko : Petr x
Ano Ilonka si může dát inzerát: "Pro svého zadaného milence hledám nějakou nezadanou krásnou mladou slečnu. Mně už nebaví". Nehledě na to, že on asi nestojí o nezadanou slečnu, ale o nezávazný sex. Stejně tak není jednoduché vyslat někoho na delší služební cestu, a to ani v případě, že na to má jako vedoucí právo. Taky to musí mít nějaký smysl z hlediska oné firmy.
Ilonko, pokud je sám zadaný, nemůže si vyskakovat a ukončení schůzek prostě musí přijmout. Samozřejmě slušně je vždy lépe.
březen 23, 2014 14:24
řekni mu, : Greta
že nemůžeš pokračovat, protože hrozí, že bys to vzala moc vážně a spadla do toho. To mu polichotí a zároveň odstraší.
březen 24, 2014 09:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]