O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ PIJE ŽENSKÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 26 únor 2014

 Milá Danielo, vždycky se na podobných webech píše o tom, jak jsou chlapi hrozní. Jak chlastají a jsou nevěrní a jejich ženušky chuděrky kvůli zachování rodiny trpí pod jhem chlípníka a ochlasty. U nás je to podobný, akorát že ten ochlasta je moje manželka a já trpím, protože nějak nevím, jak se rozhýbat, co s tím a jak udělat.

 

 

 

 

 

 

 

     Máme dvě děti holky 10 a 5 let. Žena měla k chlastu vždycky kladný vztah, ale po narození té druhé se to nějak prohloubilo. Flašky všude. Jsem zoufalý. Pracuji na směny a žena prodává v obchodě. Sám bych to s holkama neutáhnul a nezvládnul. Ona nepije, když chodí do práce, to se jakž takž drží, ale jakmile holky vlezou do postele, už to jede.

 

     Uhlídám to, jen když jsem doma, ale jedu na tři směny. Když přijdu domů z noční nebo odpolední, tak už tvrdě spí, vedle ní flašky, nebo v koši, když to to ještě zvládla vynést. Táhne z ní a člověk ji fakt neprobere. Holky už si začínají všímat, hlavně ta starší. Ta nesnáší, když je u nás chlast. Nedávno jsem ji chytnul u toho, když vylívala petku s vínem do záchodu. Ptal jsem se proč a ona se mě ptala, jestli mi to nevadí.

 

      Jo, samozřejmě mi to vadí. Není nic, uklizené, navařené, komunikace, sex, prostě nic nic nic. V sobotu jedeme k rodičům na oběd, to se ještě drží a pak večer do hospody. A přijde totálně setnutá. Už se vrátila i pomočená. Já nadávám, jsem zlej. Ona bručí a když jde do tuhého a ví, že jsem totálně nasr.., tak chvilku seká latinu. Pár dní a potom to zase začne.

 

      Slibovala léčení, slibovala antabus, ale nic se neděje. A já se svýma třema směnama nic neudělám. Neutáhnu to finančně bez jejího platu, taky si říkám, co holky, kdybych odešel, nemůžu je v tom nechat. Když bych šel s nimi a že nemám kam, jak bych to zvládnul na tři směny. Nechat je samotné doma?

 

      Jsem rád, že jsem u nás sehnal práci. Jsem obyčejný vyučený zámečník, ale dělám na tři směny v gumárně. Prostě nevím, co mám dělat. Napadlo mě ji vyhodit, vystěhovat k jejím rodičů, ale je to i její byt. Je to prostě blbý a já nevím, co mám dělat. Navíc její otec chlastá super třídu. Asi to má po něm. Bojím se, aby holky nebyly taky takové.

 

KAREL

 

 

 

Komentáře (11)add feed
Karle : Krakonoš
upaluj do poradny pro léčení závislostí, tady budeme jen akademicky žvanit. Nemáš rodiče, který by ti s tim pomohli? S holkama zůstat sám bys zvládl, ale musel bys udělat nějaký změny v práci a nebo by se musel intenzivně ještě někdo zapojit, třeba tvoje máma. Tvoje žena se z toho sama nedostane a do budoucna s ní stejně počítat nemůžeš, ani s jejím příjmem ne. Rozhodně nevodcházej vod svejch holek - skončej v děcáku nebo kdoví jak!
únor 27, 2014 00:33
Karle, : Nellina
presne, jak radi Krakonos, zajdi za odbornikama, co delat. Hlavne je v rukach tve zeny, pokud se bude chtit lecit. Ono si priznat, ze je alkoholicka, oznamit to nejblizsim, v praci, to neni vubec jednoduche.
Kamaradka ma stejny problem. Vzdycky si rada dala do nosu, casto to prehani a k nevyhode jeste pracuje z domova. Na Silvestra se zridila tak, ze spadla parkrat primo na hubu, krev z ni tekla proudem, pro me dost strasnej zazitek. Prisla za mnou si o sve situaci popovidat, "predvedla" paradni abstak a po dvou douscich alkoholu byla v pohode. Jenom reci, ze s tim neco udela, nekam zajde..Proste nic. Jenze me uz dochazi trpelivost s tim, jak je nespolehliva, jak si vymysli porad nejake nemoci, smyslene zivotni dramata v 5 hodin rano, jak jeden den jsou veci tak a druhej den jinak. Musim se distancovat, uz na to proste nemam ji podporovat a resit nesmysly, bohuzel.
Je to beh na dlouhou trat, jako kazda zavislost, hodne stesti tobe Karle a holcickam!
únor 27, 2014 02:50
mám to za sebou, úplně přesně... : František
Manželka neustále opilá, nejprve jen na akcích, pak doma od rána do večera, pak už i v práci. Známí mě začali upozorňovat, hrozilo, že přijde o práci (kde byla hodně uznávaná). Nedalo se s ní nikam jít, všude pro ostudu, utrpení. Chodila spát zásadně oblečená, několikrát přišla pomočená. Udělali jsme na ní nátlak - domluvili léčení v léčebně a nastal den nástupu - zapojil jsem všechny - její ředitel v práci - Vše jsem mu řekl - a on jí dal nůž na krk. V ten samý den se u nás zastavil starosta a řekl jí, že sedět v pátek ráno opilá na náměstí je trapné a že o tom celá obec mluví. V ten den děti řekli, že jí nechtějí nikdy vidět a to samé kamarádky. Tak se sbalila a jeli jsme. Byla tam tři měsíce. Vyšla úplně jiná ženská a nepije skoro 5 let. Zajdi se za někým poradit. A nepomůže nic jiného než hodně tvrdý přístup. Občas to bude bolet, bude ti trapně a zle, ale jinak vás zničí všechny tři.
únor 27, 2014 06:17
Karle, : katka *
kdybys byl ženská, všichni by ti radili - od alkoholika uteč! Že jsi chlap, tak se s tím poper? No já nevím, já bych vypakovala alkoholičku z bytu k rodičům. Dala bych ultimátum - bud chlast nebo my... Jdi se léčit. František to napsal a UDĚLAL dobře = vyhrál! Nicméně je to celoživotní boj.
Prosím tě, nenechávej v tom děti!!! Nemůžou za to. Je to strašný...fakt.
Když to jinak nepůjde, odejdi s dětmi, nějak se protlučete... všechno je lepší než věčně ožralá matka ležící v počůrané posteli...
únor 27, 2014 09:04
Určitě je potřeba navštívit odborníka : Zuzka N.
nejprve sám, on Vám dá nějaké tipy, co můžete podniknout. Známý řešil podobný problém. Jeho žena situaci zlehčovala. Probralo jí až svatební video, resp. jeho nesestříhaná verze. Motala se tam jako hovado, padala, řvala, nakonec i zvracela. Točil to její manžel, chtěl, aby se viděla jak vypadá, když je opilá. Dost jí to probralo z iluzí o tom, jak si jenom společensky přijatelně popíjí a že to dělají tak všichni. Tak se šla léčit. Pak vydržela několik let nepít, pak do toho znovu spadla poté co děti odešly z domova, nějak to blbě nesla, znovu léčba, teď je zase asi rok v pohodě, což je ale asi i díky tomu, že se začala léčit na psychiatrii, kde jí diagnostikovali depresi a začala brát léky. Je sice na práškách, ale pořád lepší než depresi zalejvat chlastem...

únor 27, 2014 10:05
... : Sandra.
Natočit jí není úplně špatnej nápad- třeba by jí docvaklo, že má vážně problém, že když je opilá je trapná a nechutná, ne neobyčejně zábavná, jak si jistě myslí. To, aby jí došlo, že má problém, je první krok k tomu, aby se s tím mohlo začít dělat. To musí chtít ona, nemůže se léčit "protože ji s tím pořád někdo otravuje"...a k tomu chtění často dopomůže právě to, že spadne na hubu- jak píše František.
Každopádně se přimlouvám za to, abys rozhodně neopouštěl svoje děti, protože pokud jsi jediný fungující rodič, tak když odejdeš a necháš je tam, tak jim totálně zkazíš život. Holt to leží na tvých bedrech.
Zkus i přemýšlet o tom, jak to udělat, abys to finančně bez manželky zvládnul (Lepší práci? Přivýdělek?)...ono některé bitvy se vybojovat nedají....
únor 27, 2014 11:21
Karel : -doktor-
Karle,jedna rad ....upaluj z tohoto vztahu.Ochraň děti a sebe.Na chlast není lék.Závislák musí chtít sám,jinak nic nezabere.Láska,domlouvání,vyhrožování,slibování....když a apd. ....nic.Držím palce.
únor 27, 2014 14:19
Možná : Espi1
mohou pomoct zkušenosti jiných, možná se najde i rada http://www.alkoholik.cz/zavislost/forum.html
Když chlastá chlap, je to hrůza, ale když totéž dělá žena, je to katastrofa. Ale zase si myslím, že žena má větší šanci se ze závislosti vymanit. Přeju hodně štěstí*
únor 27, 2014 21:22
... : bb2
neporadím lépe než ostatní, jen mě ještě napadlo zapojit její mámu a případně sourozence, můžou pomoct s holkama i s tím "nastavením zrcadla", aby tvá žena nedopadla jako její otec a vaše rodina nešla ke dnu úplně
Tohle se bude totiž stupňovat.

Mimochodem, teď začala ČT2 dávat dokument Theodory Remundové o závislých ženách, Když v tom jedou ženy, tento týden běžel první díl, možná najdeš někde kdy ho budou opakovat.
únor 28, 2014 16:37
... : marty
zrovna jsem v únorovém čísle Marianne narazila na článek o zavislosti na alkoholu. Pomoc a radu je prý možné najít na stránkách alkohol-alkoholismus.cz.

Hodně štěstí.
březen 03, 2014 18:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]