O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÉHO MANŽELA OPUSTILA MILENKA PDF Tisk E-mail
Pátek, 14 únor 2014

 Je to paradox. Místo, abych si zoufala, byla smutná a nešťastná, jsem nějaká "mimo". Jako by se mne to ani netýkalo. Za měsíc mám přivést na svět naše druhé dítě a je to týden, co jsem konejšila svého nešťastného chotě, kterého nechala jeho milenka. Bylo to tak trapné...

 

 

 

 

 

 

      Stalo se to při obědě. On je jinak velice záživný, má z nás první talíř vymetený, ale tehdy nad tím seděl a jen tak zíral do prázdna.

 

      Myslela jsem, že má nějaké problémy, nebo že mu není dobře. Tak jsem se zeptala. A pak se na mne najednou podíval a řekl: "Já jsem se zamiloval do jiné a ona mne nechala." Umíte si to představit? A pak už jen se mu koulely slzy po tvářích. Já si vůbec nepřipadala jako manželka, ale spíš jako jeho maminka! To jsem ho měla litovat?! Když se náš tříletý najedl a šel si hrát do pokojíčku, tak jsem si naproti manželovi sedla a jen se ho zeptala, co já s tím?

 

     Nevím si s tou situací vůbec rady. Máme tříletého kluka, já mám břicho pomalu pod nos a on je nešťastný, že ho kvůli jeho druhému dítěti opustila ta, se kterou mi byl nevěrný! Nemůžu to nikomu říkat. A ani nemám komu. S tímhle se nedá svěřovat, připadá mi to jako velká prohra. Přitom já si opravdu ničeho celou dobu nevšimla! Naše manželství doposavad bylo úplně normální, vůbec si na nic divného nevzpomínám. Asi jsem byla ponořená do sebe, do svých dětí, do starostí o nás všechny, že jsem nějak přehlédla, že by se něco dělo...

 

     Já ani nemůžu dělat nic, vůbec si neumím představit, že bych se teď, s jedním prckem a jedním novorozencem měla rozvádět, najednou být na všechno sama - prostě nevím. Kudlanku čtu už delší dobu, a i když jsem občas napsala nějaký ten komentář, nikdy jsem si nepomyslela, že budu taky prosit o radu. Napíšete mi nějakou?

 

DAGMAR

 

 

 

 

 

Komentáře (37)add feed
... : Sandra.
Ach jo, to je debil, ten tvůj chlap. Nejen proto, že se zamiloval bokem, ale zejména proto, že mu není trapné svoje milostná bebíčka nahrnout na svou těhotnou ženu...debil. No jenže co s tím? Teď před porodem se budeš těžko stěhovat, otázka je, jestli máš kam jít, jestli zvládneš uživit sebe a děti sama...nechala bych tomu čas,nepodnikala žádné ukvapené kroky, soustředila se na sebe a na děti. A třeba se tvůj chlap probudí, bude se ukrutně stydět a nějak to společně překonáte...
únor 15, 2014 08:56
Váza, : Sidon
která se rozbila a potom zase slepila dohromady, už nikdy nebude, jako předtím.
smilies/sad.gif
únor 15, 2014 09:06
Dagmarko, : Iris
Začnu něčím jako útěchou - milenka ho opustila kvůi druhému dítěti? No tak sláva,má asi mozek v hlavě, i když ho měla použít už dřív, než manžela zblbla.

Neobhajuj se zlato, že sis nestačila něčeho všimnout, já myslím, že maminky mají mít právo tak trochu slepě a pohodlně věřit v době, kdy mají nebo čekají malé dítě, že jsou milovány a podporovány svým partnerem bez toho, že by musely provádět nějaké vyšší partnerské čáry máry k udržení manžela a jeho lásky, jak to důrazně doporučují hloupé bulvární rubriky.

Já jsem si také nevšimla, když se v pátém měsíci mého těhotenství manžel zamiloval do své kolegyně.Prasklo to až v prvním půlroce života dítěte.Oba jsme si zašli pro radu a pomoc do tehdejší manželské poradny, kde nám psycholožka radila, jak to dál řešit, aniž by došlo k nějaké horší živelné katastrofě. Bolelo to, brečeli jsme oba dva ve dne v noci. Chtěl s námi dále být, chtěl svou rodinu udržet.
Ale Dagmarko - ta "naše" milenka ho nenechala, chtěla ho a dostala ho.Byla mu moc nablízku.

Tak zkus pracovat s tím, co máš. Tvůj manžel je asi hodný trouba (s prominutím) a nezkušený nevěrník - tak jako můj první muž. Teď bulí kvůli jiné a hodil to na Tebe, což je děsné, ale oni to dělají.Rozhodně nebuď zlá a hysterická, nebuď jako neřízená střela, nevyčítej každým slovem- i když na to všechno máš nárok, já to vím.Předveď mu, že jsi ta nejlepěí ženská pod sluncem, máš pochopení - i když jen v určitých mezích a ty on nesmí překročit. Myslím jako že se Ti nebude pravidelně vyplakávat na rameni a vyprávět podrobnosti toho vztahu - ostatně ani Ty je prosím nevyzvídej.

Pokud Ti někdo bude radit okamžitý hrdý rozchod, prosím neposlouchej.Jestli to udělal manžel poprvé (a to asi ano), dej mu šanci. Však on si to sežere i s chlupama. Můj bývalý říkal, jak si myslel, že si jenom tak jako trochu "zadovádí", že slyšel, že to chlapi dělají, když mají své ženy těhotné, a že o nic nejde. Že netušil, co se stane a že by to už nikdy v životě znovu nechtěl prožívat.
Rozvedli jsme se sice Dagmarko, ale až později a dodnes máme dobrý lidský vztah - možná i díky těm psychologickým radám z prvních týdnů toho trápení.

Buď silná, cítím s Tebou, protože vím.


únor 15, 2014 09:09
Sidone : Iris
kolik těch naprosto báječně neporušených nádherných váziček bez jeginého šrámu kolem sebe vidíme? On život je i o potížích, které stojí za překonávání. smilies/smiley.gif
únor 15, 2014 09:10
... : Sandra.
Tak já bych to neviděla tak jednoznačně jako Sidon- myslím, že máte šanci to slepit pořádně, pokud se tvůj manžel vzpamatuje. Taky bych si pohlídala, aby mu začlo docházet, že ten z vás dvou, kdo je na tom nezaslouženě bídně není on, protože ho opustila jeho láska, ale ty, která bys měla mít klid a nestresovat se a místo toho, aby ses připravovala na porod, tak musíš řešit manželovu nevěru. Ta chápavost by měla mít určité hranice, ty nejsi jeho maminka, abys mu foukala bebíčka utržená při záletech...
únor 15, 2014 09:13
off topic : šídlo
no nic nového k tématu asi neřeknu, myslím, že Iris to vyjádřila dokonale. Jen nechápu, kde se ta jájínkovství v těch chlapech bere..to snad musí být geneticky dáno? Mám dva kluky, a pevně věřím, že by tohodle schopný nebyli, ale asi přec jen pro jistotu s nima hodím řeč, a ubezpečím je, že pokud by tudle prasárnu nedejbože někdy spáchali, tak je jejich milující matka umlátí.
únor 15, 2014 09:30
Iris : šídlo
ještě k té milence - jak víš, že to byla ona, kdo "zblbl" Dagmařina manžela? Mohla v tom být stejně nevinně jako Dagmar - co když to byl on, kdo vše inicioval, a ona třeba ani nevěděla, že je ženatý?
únor 15, 2014 09:38
šídlo : Iris
Tím "zblbla" jsem měla možná na mysli spíše okouzlila nebo dovolila mu zaláskovat se - ale samozřejmě, že to mohlo být i tak,jak píšeš, dokonce si to v tomhle případě myslím.
Že ta milenka se to dozvěděla později a proto to ukončila - třeba patří do kategorie těch slušných a zprvu vlastně byla i ona klamána.
únor 15, 2014 09:53
... : Karlos...
Ty vole to jsou rady, to bych blil...
Ale jo, když ti to teda takhle raděj, tak s ním zůstaň, dělej jakoby nic, hlavně nevyčítej a buď ta nejskvělejší ženská smilies/grin.gif smilies/shocked.gif Vždyť je to chudák, nějak jouda hloupej, nezkušenej záletník, kterýho ona uhnala a on na tom vlastně nejspíš ani chudák nemá vinu smilies/grin.gif ( Bez urážky, pro mě je to naprostej idiot, co musí mít v hlavě úplně nasr*no, když je schopnej plakat před svojí ženou, že ho opustila píchačka !!!) smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif No do prdele, co to jako má bejt ??? smilies/grin.gif
únor 15, 2014 10:26
Karlosi, moje první reakce by asi taky nebyla : : mamča
"Nebreč, já ti obstarám jinou !" smilies/wink.gif
Ale Dagmar je teď v situaci, kdy je hodně zranitelná. Má těsně před porodem, doma tříletého caparta a ať se nám to líbí nebo ne, nemá podmínky k tomu, aby sebrala děti a hrdě odkráčela středem.
Z tohohle pohledu se mi zdá rada Iris z 09:09, která něco podobného prožila, docela uklidňující.
Můžu mít hodně radikální názory, pokud nejde o mou vlastní kůži. Ale ocitnout se v kůži Dagmar, asi bych hodně rychle na radikální řešení zapomněla a snažila se to nějak přijatelně urovnat. A to přesto, že Dagmar zřejmě doteď netušila, s jakým idiotem to vlastně žije.
Možná o něj pečovala až přespříliš, že si manželku přetransformoval pouze do role matky. A to nejen matky jeho dětí ale i SVOJÍ laskavé matičky, která ho při jeho průserech bude chlácholit a hladit po hlavičce.
A tady vidím velké rezervy, pokud s ním Dagmar bude chtít zůstat. (V téhle chvíli nemá moc na vybranou).
Okamžitě bych zapojila manžela do chodu domácnosti a zejména do 100% péče o starší dítě. Dagmar přece každým dnem může porodit, tak ať je manžel připraven se starat. Né že lupne synka k babičce a půjde slavit narození dalšího potomka.
Hned po návratu Dagmar z porodnice zapojit manžela do intenzivní péče o čerstvě narozené dítě. (Nad pos.anými plínkami se moc myšlenek na milenku nelíhne).
Až se všechno trochu zaběhne, můžou řešit svoje manželství.
Ale teď jsou OBA především rodiče !

únor 15, 2014 10:50
Karlosi, : Iris
divil by ses, kolik "idiotů" toho je toho kňourání před manželkou schopno.
Už jsi byl někdy těhotnej tvrďáku?
únor 15, 2014 10:58
Iris : Karlos...
Jo? Kolik takovejch chlapů znáš, který brečej před manželkou, že je nechala milenka ? Asi moc ne, co ? A i kdyby jich byla půlka národa, jsou to idioti...
Trapná otázka s tím těhotenstvím. Jinak to, že je těhotná, ještě neznamená, že ze sebe před svým retardovaným manželem musí dělat krávu, jak jí radíš.
únor 15, 2014 11:13
Karlosi, : Iris
a jakou radu pro tu holku máš Ty?
Pár chlapů opravdu znám - ze života i z tohoto blogu.
únor 15, 2014 11:19
Iris : mamča
Já bych jí poradila, aby se "nervově zhroutila". smilies/wink.gif Možná by jí to nedalo moc práce, důvod k tomu bezesporu má, ale drží se silou vůle.
A teď se blbečku ukaž ! Jak dokážeš zabezpečit chod domácnosti, péči o dítě a postarat se o svojí bezbrannou zhroucenou těhotnou manželku. (Chybí střílející smajlík).
Jenže mám obavy, že tenhle srab by leda povolal některou z babiček a šel by si někam do hospody sám nad sebou poplakat, jakej je chudák... smilies/angry.gif
únor 15, 2014 11:27
Vím, že je to mimořádně náročná situace, ale nedovedu si představit, že bych s ním ještě chtěla sdílet cokoliv ve svém životě. : Myška
Je to nezralý fracek a taky se tak chová. Mohla bych se na něj spolehnout? Já už nikdy. Pro mne by to byl konec.
Snad má Dagmar někoho blízkého - rodiče - s kterými by mohla tuto situaci řešit, pokud by chtěla. Není její ostuda, že si manžel našel milenku. To on by měl chodit kanálem a stydět se čtyřiadvacet hodin denně. A ne se vyplakávat na rameni těhotné manželce.
únor 15, 2014 11:33
mamčo : Iris
vím, jak to myslíš.Ale Tvoje rady by toho chlapa jen vyháněly z domova.On už měl nakročeno a jen ta ženská, která ho nechce, to zarazila. Vycházejme z toho, že to ten chlap - třeba dočasně - nemá v hlavě v pořádku, je skutečně idiot, což zamilovaní lidé někdy bývají. Musíme vycházet z toho, co chce Dagmar - a já z jejího psaní nemám pocit, že by to teď chtěla hned vzdát.

Jasně, že se ten chlap zapojí do péče o domácnost a miminko - ale ne za trest, on musí být rád, že smí,že mu to bylo dovoleno i přes to, čeho se ve své blbosti dopustil, tak bych to podala.

Že se bude stydět až do morku kostí, to s jistotou předvídám - určitě s přibývajícím časem víc. Až jeho druhorozené poroste a bude pro něj radostí a chloubou v dobrém smyslu, čím dál víc ho bude mrzet, že někdy takovou kravinu provedl.
únor 15, 2014 11:53
Iris : mamča
Vím, že se snažíš v každém vidět jen to lepší, a to Ti pomáhá přežít.
Ale myslím, že "svědomí" Dagmařina manžela přeceňuješ.
únor 15, 2014 11:58
mamčo, : Iris
připouštím, ale nepomůžu si smilies/wink.gif
únor 15, 2014 12:00
možná : Iris
jen Dagmara by to mohla dál upřesnit, jinak tady zase každý spekuluje podle svých zkušeností a pocitů, takže se tahle debata může zase stát jen takovou slovní přestřelkou o ničem..
únor 15, 2014 12:02
taky jeden "příběh" : občas čtoucí kudlanku
takového ražení znám. První těhotenství milenka, druhé totéž ještě si dovolila přijít postiženou navštívit a podívat se jakou má šanci do budoucna. Dokonce otec nevěrníka celou situaci zlehčoval a synovi schvaloval. Milenky odpluly, děti vyrostly a dnes je z nevěrníka řádný fotr a z podváděné ženy super sebevědomá kočka. Nemělo by to tak být ale bohužel tady někdy platí, že čas vše urovná ...
únor 15, 2014 13:03
.. : kolemjdoucí
co mě ovšem zaráží, že tu nepadlo slovo o té milence. Přitom je to ona, potvora bezcitná, která za všechno může. Opustila chudáka v dobách nejtěžších, kdy ji nejvíc potřeboval. To vám ho není ani trochu líto?
únor 15, 2014 13:22
Kolemjdoucí : Iris
...není.A neprovokuj smilies/smiley.gif
únor 15, 2014 13:45
Milá Dášo, : magdalenka
o toho sraba se teď vůbec nestarej...Máš svých starostí dost. No už je to tvé druhé dítě, takže asi sama víš, co tě brzy čeká. On se tej tvůj vztek ještě dostaví a projeví, o to se neboj. Máš na to ještě spoustu let, teď není ta chvíle. I tak můžeš něco pro sebe relativně dobrého získat. Vůbec ho nešetři. Je potřeba vymalovat než se prcek narodí? Je potřeba vyměnit okna, koupit koberec, vozit tě na kontroly, koupit novou televizi? Je dobrá doba! Jen ho zapřáhni, ať nemá čas na blbosti. Jinak souhlasím se všemi i s Karlosem. Je to debil. Ale hlavně děsnej srab. Holka zlatá, doufám, že ti pomůžou hormony i všichni svatí. Nandáš mu to později.

únor 15, 2014 14:44
Dášo, : marty
souhlasím s magdalenkou, soustřeď se na příchod miminka, věnuj se tomu tříletému a tatínka nešetři. Bylo by hloupost v téhle situaci(tím myslím blížící se porod) balit kufry a ještě to tatínkovi usnadňovat dobrovolným vyklizením pole. Ty bys šla do nejistoty se dvěma dětma a on by si mohl užívat s milenkou, kterou by možná lehko přesvědčil, že už je volný. Co se týče alimentů a dalších věcí souvisejících s rozvodem, nesázela bych na jeho pocit zodpovědnosti vůči dětem i bývalé manželce, už teď prokázal její absenci.
Až se zbercháš po porodu, budeš mít dost času vše promyslet. Popř.i probrat s tím chudinkou nešťastným, jak si to představuje.
Ale, že by se vše vrátilo do původních kolejí silně pochybuju, ikdyž bych Ti to moc přála - pokud je tedy o co stát.
únor 15, 2014 16:17
Ten tvůj je velmi slušně řečeno nezralý jedinec, : Faidra
a fakt bych nečekala, jak se bude chovat, kdyby nastaly horší potíže (malá nápověda: zhusta se tyhle typy sesypou a místo co by ti pomohly, tak ti ještě přidělávají práci). De facto se k tobě chová jako k mámě, ne jako k partnerce, a pokud se ti celoživotně nechce hrát hru na maminku a nezvedeného puberťáka, tak to nevidím moc růžově.
Jsou případy, kdy se se vzájemnou snahou dá leccos slepit, ale tady to moc nadějně nevidím. Každopádně hodně sil.
únor 15, 2014 17:54
Myško a Karlosi, : Sidon
tentokrát s Vámi 100% souhlasím. Když si tu situaci představím, jak se manžel své těhotné manželce s pláčem svěřuje o své nevěře, tak mi to připadá, jako z nějakého přiblbého filmu. Nevěřím, že ten manžel je docela normální, je to trotl a divím se Dagmar, že si takového ňoumu vzala a má s ním dvě děti. Vlastně to druhé je teprve na cestě. Tu jeho milenku bych z toho úplně vynechal, je to hlavně těžký podraz z jeho strany a on se ještě "chudáček" rozpláče !

A Sandro, k tomu "lepení" té vázy, je třeba dostatek lepidla a velice "kvalitního", což já bych od toho člověka jen stěží očekával. Asi ho porodu stáhla kočka ze stolu, nebo utrpěl nějakou jinou, závažnou újmu na svém duševním zdraví.
smilies/angry.gif smilies/cry.gif smilies/shocked.gif
únor 15, 2014 19:24
Sidon : mamča
Na míře inteligence, empatičnosti a mravním profilu "chudáčka" manžela jsme se tu myslím všichni shodli.
Teď jde o to, co má v tuhle chvíli dělat těhotná Dagmar, která má za pár týdnů rodit a má s tímhle pakem už nejen jedno tříleté dítě, ale zřejmě taky společné bydlení a majetek.
Jasně, může sebrat synka a odstěhovat se k rodičům, má-li tu možnost. Ale to je stejně dočasné a polovičaté řešení.
A teď babo (Sinixi) raď !
únor 15, 2014 19:40
Pardon, ne Sinixi, ale Sidone. : mamča
Prý je to moc krátké....................
únor 15, 2014 19:41
Já bych to mamčo udělala. : Myška
Protože v přítomnosti toho vejlupka bych nemohla být v klidu a v pohodě. Na těch pár posledních týdnů před porodem bych potřebovala nějaké stabilnější prostředí, nejen pro sebe, ale i pro toho tříletého prcka, ideálně rodiče. A pak, až bych porodila, až po šestinedělí, bych řešila jak dál.
únor 15, 2014 19:45
Myška : mamča
Jasně, my co máme zázemí širší rodiny a máme kam jít, tak je řešením odejít. Ale Dagmar píše, že :
"Nemůžu to nikomu říkat. A ani nemám komu."
Takže to musí řešit sama a zůstat tam, kde je.
únor 15, 2014 19:55
Jenže, mamčo, co když si to Dagmar jen tak říká, že nemá komu. : Myška
Ona se za to stydí, připadá jí to jako její prohra, a tak se nechce svěřovat svým blízkým. Ona ale nemá proč cítit vinu, protože jediný viník je její manžel. Chlap, co si v době manželčina těhotenství najde milenku, je, slušně řečeno, ubožák. Tím větší, že se ještě manželce svěří s tím, že ho milenka opustila a chce pofoukat bebíčko. No kde proboha jsme? Co je to za povahu? Fuj, to jsem se rozohnila...

Jestliže Dagmar musí zůstat tam, kde je, protože opravdu nemá nikoho blízkého, kdo by jí pomohl, pak by měla vypakovat jeho. Jo, je možné, že by ho hodila rovnou do náruče té milenky. Jenže o takového chlapa není o co stát. Tak to cítím já.
únor 15, 2014 21:23
Vobávám se, : Krakonoš
že
se bude stydět až do morku kostí, to s jistotou předvídám - určitě s přibývajícím časem víc. Až jeho druhorozené poroste a bude pro něj radostí a chloubou v dobrém smyslu, čím dál víc ho bude mrzet, že někdy takovou kravinu provedl.

tohle může někdy skutečně nastat, ale je to vzácný a u popsanýho hovada prakticky vyloučený. Tohle nejni vobyčejnej úlet, to je dobytkárna nevyrovnanýho vymatlanýho hňupa a ten se hned tak k nějakýmu svědomí a sebereflexi nedobere. V podstatě už to řekla Sandra v prvnim příspěvku, těžko něco v tuhle chvíli radikálně řešit, teď je třeba porodit a bejt tu hlavně pro děti. Takže já vosobně bych zatnul zuby, v tichosti začal "zbrojit" a připravovat rozvod, doma zatím držel klid zbraní s tim, že bych mu řekl, že to teď nemám sílu řešit, ale aby si pamatoval, že to nejni promlčený. A až bych se sebral a připravil si únikovej plán, řízl bych do toho.
Varianta pro případ, že by si Dagmar z nějakýho důvodu myslela, že jinak je ten její kretén nejlepší chlap na světě: Místo únikovýho plánu bych mu teda dal tu druhou šanci, pokud by se holomek skutečně tvářil, že se chce polepšit. Ale další zakopnutí = nekompromisní rozchod. To bych klidně vyvěsil třeba nad lednici, ať to má furt na vočích. smilies/wink.gif
únor 15, 2014 21:57
Na rozvod je času dost : babi
Nyní se věnujte sobě a dítěti.Bohužel jste si vzala "bobánka",já tak říkám chlapům,na které se nelze spolehnout.Možná,že ještě dospěje,ale musíte počítat i s tím,že ne.Znala jsem jednoho takového,ten šel manželce do porodnice oznámit,že odchází k milence.Asi chudák nevěděl,jak se cítí žena po porodu.Doma už bylo jedno malé dítě.Následoval rozvod,kde mu soudkyně napařila alimenty nejen na děti,ale i na manželku.To už se milenka ale pomalu "odmilovávala".Bývalá manželka je šťastně vdaná a rodinka se rozrostla o chlapečka.
únor 16, 2014 11:38
babi, : Iris
na koho se lze dnes spolehnout? A bude ještě hůř - chybí vzory. Tohle dělají i dámy - jak bys je nazvala? Bobenky? Jsem teď dost rozladěná z toho, že to udělala moje blízká známá - nechala doma nechápajícího muže, o dvě předškolní děti se hodlá hádat a po 12 letech odkráčela, neboť se doma nudí a nemůže dýchat.Kdyby tohle měla některá udělat mému synovi,těžko budu už vstřícná, chápající a pozitivně smýšlející. Neboť se mi zdá, že lidé jsou v převážné většině už jen sobci a egoisti.

A psát příspěvky a dobře míněné rady do debaty, kam původní tazatel ani nezavítá, natož aby něco objasnil a upřesnil, začínám považovat za ztrátu času, nasedající debatu pak za zbytečné tlachání.Čest práci smilies/cry.gif
únor 16, 2014 12:18
Jak to vlastně je. : Pepa.
Mně se tento příběh jeví jako smyšlený. Je mi sedmdesát a mám přibližně stovku známých ale abych slyšel, že se muž svěří těhotné manželce dobrovolně s nevěrou je absolutní blbost.
Muži se vždy s podobným problémem svěřují kamarádovi.
únor 17, 2014 08:02
Dagmarko : kim
vzala sis sobce, který nemá ani tolik empatie, kterému nedojde, že ty jsi přinejmenším na tom zrovna tak jak on, protože tě nechal a ty si stím musíš poradit. Vysvětli mu, že jste oba citově opuštění, oba víte jak to bolí, protože se postaral, aby jsi to poznala i ty. Musí si uvědomit, že ti způsobil stejnou bolest jako milenka jemu. Jinak Krakonoš to napsal nejlíp.
únor 17, 2014 12:33
Já se musím přidat : Sidon
k Pepovi. Rozum mi zůstává stát nad tím, jak může být někdo takový "ňouma", že se se svojí nevěrou a s pláčem, svěří své těhotné manželce, která je navíc těhotná. Normálně vyvinutý jedinec by to přece nemohl udělat ! Takový trotl by snad měl být zbaven svéprávnosti.
Je mi Dagmary líto, že nepoznala daleko dřív, co je ten její manžílek zač. Ale jestli čeká nějakou výraznou změnu k lepšímu, tak si myslím, že čeká marně. Ten člověk patrně vidí jenom sebe a nic víc, než sebe, když mu ani nedojde, co vlastně provedl. Je to tak "zvrácené", že se mi to taky zdá, jakoby z nějakého špatného románu.
únor 18, 2014 01:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]