O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZMĚNA JE ŽIVOT, ALE NĚKDY PRŮŠVIH... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 únor 2014

 Milá Danielo, jsem hrozně nešťastná a přitom vlastně bych měla být naopak šťastná. Nemám žádný reálný problém. Aspoň moje maminka a kamarádky mi to říkají. Mám se za pár týdnů vdávat. Je mi 33,  a už to bude podruhé. Poprvé jsem se vdávala před deseti lety. Vydrželo nám to pět let. Pak jsem od něj utekla k jinému.

 

 

 

 

 

      S tím jsem zase byla pár let a pak se seznámila se svým současným nastávajícím. Naštěstí jsme neměli děti, ale s tímhle je seriózně plánujeme. On se hrozně těší, ale já v poslední době vůbec. Vlastně se nechci vdávat a ani teď nechci mít děti.

 

     Zamilovala jsem se totiž do kolegy v práci. Je to zatím pouze v rovině platonické. Dala jsem stopku. Zjistila jsem, že se v mém životě pořád dokola opakuje – zamilování-chození- odmilování-konec. Nedokážu s tím nic dělat. Prostě mě lákají jiní muži a vždycky si řeknu, to už bude ten pravý. Zatím mě to ale vždycky po určité době přestalo bavit. Tak i teď.

 

     Rodiče jsou nešťastní, nastávající ví, že se se mnou něco děje, ale neví co. Kamarádky si ťukají na čelo. Přitom - se současným přítelem bych se měla určitě moc dobře. Má dobrou a dobře placenou práci, je obětavý, má mě rád, touží po dětech a po rodině, ale já se s ním teď tak příšerně nudím. Prostě nevím co s tím. Dostát tomu, co se ode mě čeká, nebo utéct a nechat po sobě spoušť.

 

      Svatba má být už v březnu. Mám už vybrané šaty a prstýnky. Prostě peklo! Musím se rozhodnout co nejdřív a vůbec mi to nejde a nevím, co mám dělat. Nepište mi, že jsem blbá, trapná atd. To mi fakt nepomůže...

 

DARINA

 

 

 

 

Komentáře (8)add feed
Zruš to. : Krakonoš
Když teda potřebuješ konat rychle. (Pokud "dostojíš tomu, co se vod tebe čeká", nakonec po sobě necháš spoušť tisíckrát větší - a věř mi, že zatraceně vim, vo čem mluvim.) Jsou jedinci, a nejni jich vůbec málo, který se prostě pro dlouhodobý, tzv. trvalý vztahy nehoděj. Jsi evidentně jedním z nich. Bylo by dobrý si to uvědomit, zařídit si život podle toho a nedělat blbce z chlapů, který by rádi celoživotní vztah s rodinou. Prostě všichni nejsme stejný a nevim, proč si porád někdo myslí, že musej všichni lidi na planetě žít svý životy podle toho jedinýho správnýho mustru. Necpi se do něčeho, co nejni tvoje. A je porád lepší, když jednou budeš litovat toho, žes "nedostála", než když "dostojíš" a zkazíš život třeba dalším třem lidem. A tomu svýmu nastávajícímu bys to měla říct pěkně na férovku, aby se chudák netejral, že něco dělá blbě.

únor 14, 2014 00:15
Souhlasím s Krakonošem : bluegrass
Darinko,přesně v téhle situaci jsem kdysi byla i já, jen s tím rozdílem,že s dítětem a to navíc postiženým,dala jsem na lidi,ať nejsem hloupá,že tak hodného chlapa už nenajdu.Cítila jsem,že to není ono,přesto jsem se podruhé vdala,samozřejmě,že to nedopadlo dobře,už dávno jsme rozvedení,ale mě dodnes trápí,že jsem ublížila člověku,který mohl být s jinou ženou šťastný.Navíc,myslím,že ten druhý to vycítí,že není milován naplno,a tohle ti stejně rozvrátí vztah.Pokud ti můžu poradit,neděl,co necítíš naplno,vymstí se to všem.
únor 14, 2014 00:29
Darino, zrus to. : moira2
Strasne se ti ulevi. Partnerovi rekni, ze to neni jeho chyba, poplat nevratne zalohy a jdi svou cestou. Ale ne, ze za 7 let budes psat na Kudlu, ze strasne touzis po diteti a ze nejsou chlapi. V zivote je vzdycky neco za neco!
únor 14, 2014 07:26
... : Karlos...
Souhlas s výše uvedeným.
únor 14, 2014 08:12
Když se mi stalo něco podobného : Lotka
ale už po sedmi letech vztahu, nechtěla jsem ho (ten vztah) jen tak poslat do kopru a zkusila jsem se obrátit na psychologa. Byl to takový starý pán, dávno v důchodovém věku, nejdříve mi jeho rady připadaly úplně na nic, ale čím víc jsem o nich přemýšlela, tím víc jsem musela uznat, že má bohužel pravdu... Říkal, že takhle to má většina lidí - zamilovat, chvíli milovat, pak rozchod a nový partner. Pokud v tom nejsou děti, je to sranda, ale pokud tam děti jsou, je to daleko větší zodpovědnost. My jsme děti neměli, takže mi radil se rozejít. Ale dodal, že ať očekávám, že podobnou situaci budu řešit za pár let znovu. Pokud se nezměním a k lásce nezačnu přistupovat zodpovědně (neřekl to přesně takhle, ale něco v tom smyslu). Takže jsem to zvážila, uznala, že má pravdu, že jednou z toho kolotoče musím vystoupit a začít žít jinak. Zůstala jsem s partnerem zatím dodnes a vůbec nelituju (věděla jsem, že ho miluju, že mě dokonale zná a je prostě fajn parťák). Sice jsem se z počátku taky ještě platonicky zamilovávala, ale nezasahovalo mi to trvalého vztahu. Vždy jsem věděla, že to jen takové snění a nikdy jsem nechtěla ho přeměnit ve skutečnost. V tom jsem měla jasno! A dneska, když jsem starší, se už ani platonicky nezamilovávám, prostě to nějak přešlo samo. Možná jsem vyzrála, možná zestárla. Asi obojí. smilies/grin.gif
únor 14, 2014 08:23
To je : Zdena
nějakej vtip - ne.?
únor 14, 2014 12:47
Milá Darino, : magdalenka
já to teda za vtip rozhodně nepovažuju, naopak, Znám několik lidí, kteří svatbu zrušili. Jsem jedna z nich. Prstýnky jsme ještě neměli, svatební oznámení už jo. A NIKDY jsem toho nelitovala. Litovala jsem toho kluka, litovala jsem mámu, litovala jsem tchýni, ale bylo to správné rozhodnutí.
Možná v tvém případě stačí obřad jen odložit. Podívej, je to koneckonců jen jeden den a podpis na papíře. Ale ten závazek... Lepší žít spolu bez papírů než vedle sebe s razítkem. Chlapům podle mě nejde o papíry, ale aby buď vyhověli konvencím nebo ženu vlastnili. Ani jedno není pro tebe vhodné. Udělej rozhodnutí pro sebe dobré, ne pro druhé...
únor 14, 2014 16:45
Znám to u sebe, : Takychlap
takže Ti docela rozumím. Co radí pán našich největších hor je pravda, i když to není jednoduché. Horší je, že když tuhle svatbu a docela slušnou perspektivu normální rodinky opustíš, za 2-3 roky na tom budeš podobně, akorát s někým jiným... a moc to nemá konce, protože tyhle navazující vztahy máme v povaze. A třeba dopadneš jako já, kdo tohle přerušil, oženil se, má supr děti (u nich je ten vztah jinde a nafurt), nežije příliš šťastně, občas si drbe hlavu a touží po jiném ovoci, občas se s tím snaží bojovat a nad tou povahou zvítězit, na což jsou nesnadné psychologické techniky....no držím ty palce
únor 17, 2014 17:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]