O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BEZNADĚJ V ZAMĚSTNÁNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 19 září 2007

 Ahoj Danielo, četla jsem si tady nějaké texty, ale většinou jsou zaměřené na vztahy. Bohužel, já mám problém se svým nynějším zaměstnáním. Pracuji v kanceláři jedné pojišťovny. Panují tu šílené vztahy. Lidi se tu na vzájem pomlouvají, nevím komu tady věřit a komu ne. Někdy mám pocit, že jsem v době vykořisťovatelů. Názor ostatních nikoho nezajímá.

 

 

     Peníze (výplata)  jsou tady taky asi podle toho, jak se kdo vyspí. Ráda bych si našla jinou práci, ale zatim se mi to nějak nedaří. Mohli byste mi nějak poradit?

 

Rossi

Komentáře (17)add feed
Jak se kdo vyspí... : NČ
Asi se taky budeš muset občas "vyspat". Pak určitě bude i lepší výplata.
Pomlouvání po kancelářích je věc celkem běžná, s tím se budeš muset smířit všude, kde se sejde víc ženskejch. To bylo a bude za všech režimů. Věř starýmu úředníkovi!
No a jiný zaměstnání - to je takhle nemožný říct. Nic jsi o sobě, svý kvalifikaci, ani svejch představách nenapsala. Ale jestli ti jde o něco u kanc. stolu, věř, že si nepolepšíš nikde mezi babama. To snad jedině nějakou menší firmičku, kde budeš sama úřednice mezi chlapama.
září 19, 2007 11:32
baby : Jasmina
to je hrozne plemeno smilies/grin.gif smilies/shocked.gif
Nicmene jsem delala take ve vice babincich.
Jo,drbne se vsude ale jsou babince kde se to snese a kde je i sranda a jsou babince pripominajici hejno piran. Neni to vsude stejne,nekde je to lepsi,jinde horsi.
září 19, 2007 11:40
Neboj, : mamča
ono se to časem vyvrbí. Najdeš si mezi tím rozdrážděným sršním hnízdem lidi, kteří smýšlejí podobně jako Ty. Hlavně do toho hnízda nešťourej klackem, a nezúčastňuj se pomluv.
Až kdybys zjistila, že to fakt nejde, tak se poohlédni po jiném místě.
Není to všude stejné.
září 19, 2007 11:56
také jsem to zažila, : Inka
bylo to k neunešení a na nervy, tak jsem si našla něco jiného a jak říká NČ jsem sama úřednice mezi chlapama, takže jsem tu za princeznu, máme super kolektiv. Hledej něco jiného, víc poradit nemohu.
září 19, 2007 11:56
no s těma babama : alena tečkovaná
to nemusí být pravidlo - já jsem teď v kanclu se čtyřjmi dalšími děvčaty - tedy já jsem zde nejstarší - máme fajn šéfovou , a je to v poho.Myslím, že je to vedením a celkovou nejistotou, která lidi nutí dělat neskutečný věci - když ovšem nemají tvoje kolena smilies/grin.gif
září 19, 2007 12:08
no jistě : Kamila
hledej! To, co píšeš jsem zažila před dvěma roky - přesně totéž vč. toho, že to byla pojišťovna, neznáme se náhodou? smilies/grin.gif ...ale taky jsem měla kolegyni, super babu, šikovnou a spolehlivou. Nelíbilo se jí tam úplně stejně jako mně, ale je tam dodnes a jen si občas postěžuje. Řešení je jediný - hledat, hledat, nevzdávat se! Přes agentury a hlavně přes známé! Ptej se, zda někde nepotřebují člověka, na jakou práci atd... musíš být urputná, samo od sebe to nepřijde!
....naprosto bych neřešila mužský ženský kolektiv - ten i ten může být prima nebo strašný, to není kritérium pro výběr - mimochodem jak jste přišli na to, že to jsou "baby"??? V článku o tom nepadlo ani slovo!
září 19, 2007 12:15
Nojo, Kamilko, fakt, o babách ani slovo : NČ
Nějak to na mě dejchlo z psaní, ani na sekundu jsem nezapochyboval. Kaji se - naučim se číst!
září 19, 2007 12:22
hm, to se špatně pracuje, co : bb
místo práce se řeší vztahy, na tvém místě bych začala hledat jinou práci. Dělala jsem kdysi na poště, mladá holka šéfovala doručovatelkám kolem 50 let, moc jsem to neřešila, bylo to na přechodnou dobu, ale byla jsem ráda, když jsem odešla - pomlouvaly se mezi sebou, pak si s velkým halasem gratulovaly k narozkám a kupovaly dortíčky, mně nosily doma pečené buchty a přitom referovaly, co která provedla nebo zapomněla...nechutný smilies/smiley.gif teď se s ženským stýkám jen soukromě, v práci mám samé chlapy, brigádně dceru a je to fajn
září 19, 2007 12:43
Tak tohle znám : Gita
a musím potvrdit, že obvykle za tímto (po zkušenostech) stojí zapšklá baba. Zejména se mi zdá (a teď pardon), že nejhorší kategorie je ženská od 45 nahoru. Ale i některé mladší dokáží nadělat tolik zla, že je to až k nevíře. Ale ani chlapský kolektiv není automaticky výhra. Mám například jednoho kolegu a ten je horší jak baba.
Jediná rada opravdu je, hledat něco jiného, a když se to nedaří, zkoušet znovu :-(. Taky tím v současné době procházím. Práce mě baví, ale někteří lidé mi ji totálně znechucují. Ani ne kritikou té práce, ale spíš právě různými problémy osobní roviny /navíc naprosto zbytečnými a vykonstruovanými/.
září 19, 2007 12:53
No vidíte, a já jsem zase toužil pracovat s babou. : strejda
A furt a furt jen chlap.
Jéje, Gita si krásně naběhla. Nejhorší kategorie prý od 45 nahoru... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Míšo, kde jsi? Za chvíli budeš v kategorii... smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 19, 2007 15:10
Kolektiv mužů : Pavlína
Protože mám technické vzdělání, pracuju bezmála 15let výhradně v mužským kolektivu. A řeknu Vám, že to co dokáže vymyslet hloupý zakomplexovaný chlap, tak to nevymyslí opradvu nikdo. Ani bulvár smilies/wink.gif...takže - jak už tady zmínila Kamila - není to o tom jaké pohlaví v kolektivu převládá, ale kolik pitomců se v něm sejde.
září 19, 2007 15:27
no jo : Jasmina
jsem jela v kolejich NC,taky jsem hned myslila baby,tak se omlouvam.
smilies/shocked.gif ale opravdu mam vic hruznejch zkusenosti s babama. Avsak verim nekterym ze i chlapi jsou pomlouvacni podrazaci,videla jsem takove kolegy 2 jenze nastesti nebyli zamereni proti mne.
září 19, 2007 15:40
je to o lidech : Míška
může být děsný i kolektiv chlapů, asi je to mezi ženskejma náročnější. Já pracuju s holkama, tak 20:2 a celkem to jde. Někdy to skřípe a pak je fakt otrava chodit do práce, ale vcelku jsem spokojená. Ovšem jestli jsi v kolektivu, kde už to takhle funguje delší čas, těžko se to změní a budeš otrávená. Hledej něco lepšího
září 19, 2007 16:31
jak ti mame poradit : sasas
jakou praci si najit, kdyz netusime , jakou mas kvalifikaci a co te bavi?

ac mam technicke vzdelani, bezmala 9 let uz ve tretim prevazne zenskem kolektivu a ani jednou jsem si nemohla stezovat, z obou minulych zamestnani mam nekolik prima kamosek (z toho prvniho dokonce vice nez prima). v soucasnem jsem pomerne kratce, ale kolegyne jsou tez mile
září 19, 2007 19:17
Strejdo, já vím : Míša šíša
Už to taky pomalu cejtím v kříži smilies/smiley.gif
No, s Gitou souhlasím - mám podobnou zkušenost. Ne, že by to snad bylo pravidlem, ale je fakt, že ženy v tomto věku (a výše) dokážou pěkně prudit a otravovat ovzduší ostatním. Asi je to tím, že si nějak začínají uvědomovat, že mládí je nenávratně v háji, doma vedou neutěšený partnerský život (anebo jsou rozvedené a samy), nemají žádné přátele, koníčky a prostě je nic netěší, aniž by měly nějaké zářivé vyhlídky před sebou (a do toho ještě menopauza). Pak se odreagovávají jinak. Ovšem pravdu má Gita i v tom, že takový mrzoutský chlap v přechodu - to je pro kolektiv taky dobrý terno.
září 20, 2007 11:48
no jak říkal Werich : Kamila
že ten starej blbec byl taky někdy mladej blbec... já bych to netřídila ani podle pohlaví, ani podle věku. Nicméně je fakt, že ten věk na to jistě vliv má, zvlášť takoví starší, zneuznaní, kteří to "nikam nedotáhli", dokážou těm mladším taky pěkně otrávit práci. A nejhorší na tom je, že tohle se vždycky projeví až časem - není šance, že by člověk tušil, do jakého že kolektivu se to řítí, bohužel...
září 20, 2007 13:17
jak najit praci : petra r.
Dobrý den, potřebovala bych poradit s hledanim zamestnani- nemam s tim doposud zadne zkusenosti a opravdu si nevim rady- prozatim jsem se zaregistrovala na nekolika pracovnich portalech www.pracw.cz, www.prace-rychle.cz atd. ale co dál??
Poradte mi prosim.
Petra R.
prosinec 22, 2007 18:56
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]