O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHODÍM S VDANOU PANÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 leden 2014

 Milá poradno, bohužel jsem se zamiloval do vdané ženy, je jí  jen 47 a mě je už 69 roků.  Vzdát se ji nechci, ale háček je v tom, že ji to vůbec nevadí, že jsem o tolik starší. Několikrát jsem ji to řekl, ale jí to nevadí, to mi stále opakuje.  Ale rozvádět se zatím nechce.  Scházíme se potají, no,  jak to chodí v životě.

 

 

 

 

 

 

    Co myslíte, je to tak dobré?  Pokud mi odpovíte, za váš názor budu rád. Ona mě totiž opravdu miluje a já ji taky.  A asi bych jí moc ublížil, kdybych se s ní rozešel. Myslím, že by to všechno byla osudová chyba. Nevím si moc rady, nevím co s tím.

 

Děkuji za vaši radu,

JOSEF

 

Komentáře (20)add feed
Josefe, napsal si prilis malo info : moira1
aby se situace dala "objektivne" posoudit a "kvalifikovane" poradit. Napis, jak casto se vidite, co spolu podnikate, pani bezdetna nebo detna, co na to pripadne tvoje deti, vozis ji v porche nebo ve fabii....
leden 07, 2014 07:17
moiro, : Petronila
k čemu je dobré vědět, v čem ji vozí?

Za mnohem podstatnější považuju, že paní je VDANÁ.

A i kdybychom od toho odhlédli (což mně jde velmi těžko), tak mi tu pořád chybí, co chce Josef.

Osobně si myslím, že paní se nerozvede ani náhodou - člověk schopný chladnokrevně podvádět svého partnera asi nebude žádná charita a paní má nejspíš spočítáno, že by byla hloupá, aby si uvázala na krk o 20 let staršího muže, jemuž by možná i za pár let musela dělat spíš ošetřovatelku.

Josefe - pokud se dokážeš odpoutat od toho, že podvádíte jejího manžela, což asi dokážeš, když už to nějakou dobu praktikujete - tak bych ti radila, abys bral, co je, a moc do toho nešťoural. Máš na prahu stáří o víc než 20 let mladší milenku, kdo z pánů to má? A ona tě bere tak, jak jsi, a nevadí jí to, tak co bys ještě chtěl?
leden 07, 2014 07:29
Jajks !!! : Sidon
Danielko, Ty nám to děláš naschvál ! Ty chceš, aby se to tady zase začlo "tesat", protože každý si dosadí to "svoje", a bude mela.
Jinak se mi moc líbí ta vazba, jak Josef napsal - "ale rozvádět se zatím nechce" a "Ona mě totiž opravdu miluje". To je k potrhání !
smilies/grin.gif
Josefe, osudová chyba je to, že jsi se do takové situace dostal !
smilies/cool.gif
leden 07, 2014 08:02
Sidone, : Petronila
proč osudová chyba?

On si užije s mladou (ze svého pohledu), komu se to v 70 podaří? Jinak by třeba doma koukal do zdi nebo krmil holuby.

Ovšem pořád v tom falíruje ten manžel, toho si prostě odmyslet nedovedu.


leden 07, 2014 08:05
A ještě jsem něco zapomněl, : Sidon
Josefe, přečti si, co má Daniela uvedeno v záhlaví, hned pod tím kulatým logem nalevo.
smilies/cheesy.gif
leden 07, 2014 08:07
Josefe : kim
Ty žádnou radu nechceš, ty se jenom chlubíš a máš na co. 69 let je stav na který se může i umřít, takže milostný románek by bylo hezké zakončení. Bude to láska, kterou stejně smrt rozdělí dřív nebo pozdějí. Nechceš ublížit tak se věnuj zdravému stylu života. Mimochodem ty jsi vdovec, nebo ženatý?
leden 07, 2014 16:33
Josef : Ivča
v tom lítá... Už jen podle toho, jak je ten dopis formulován,,,
leden 07, 2014 18:37
Kdykoliv : Iris
se můj zrak otře o titulek tohoto článku, čtu: "chodím s vnadnou paní.." nebo "chodím s vadnou paní..".Nechtěla jsem sem psát, ale asi mám, když se mi to pořád cpe do očí.

Mám pocit jako Kim - že se chceš trochu pochlubit a nechceš poradit ani si do toho nechat kecat.

Josefe - v 69 nejsi starý,to můžeš být čupr chlap, mám příklady ze svého okolí, kdy i starší lidé navázali hezké vztahy.

Spíše mne jako zatvrzelou moralistku smilies/smiley.gif zajímá to,čeho se tu některé kudlanky dotkly přede mnou. Jsi ženatý? Podvádíš někoho? Že ona je vdaná, to víme. Nic moc slušného vůči jejímu partnerovi, ne?
Tak já tedy nechápu, co chceš slyšet.Že je to dobré? Podle mne není Josefe, ale stejně s tím neskončíš, jste v tomhle všichni chlapi dost podobní.K čemu ten vztah slouží? Čím je živen? Jaký má výhled, co získáváte, co riskujete, co obětujete? Proč vlastně riskujete?

Josefe, nebudu škarohlíd - je to asi moc krásné tohle ještě znovu prožívat, budiž. Jen bych si dovolila Tě varovat - dej si pozor, jestli ta zamilovaná mladice přeci jen z Tebe nemá nějaké výrazné profity.Víš, jsi ročník, který možná také není úplně orientovaný v dnešním rychlém a bezohledném světě. Rozpoznáš zlatokopku Josefe? Promiň,omlouvám se, pokud se mýlím.

Doufám, že tímhle vztahem tedy nikomu neubližujete a....hodně štěstí, dělej, jak umíš.
leden 08, 2014 00:32
Odpověd na některé názory. : Josef
Vážení přátelé,není pravda že se chlubím s mladší milenkou,jak tam někteří píší.Ta smrt rozdělí nás všechny,né jenom mě. Jsem rozvedený,a to už hodně dlouho.Tento řádek je pro Kima. Když to doma někomu neklape tak si musí najít náhradu. Bohužel jsem se stal tou náhradou já. A neklape to už hodně dlouho. Děti jsou, ale už jak se říká z baráku.Sidone, jaká chyba? Scházíme se na neutrální půdě.Petronila mě přesvědčila,že je to lepší než krmit holuby v parku. Jo,a jinak já chodím ještě do práce,sezonní práce v lese,porážet stromy. Htěl jsem jenom vědět jestli bych ji měl nechat,nebo ne. Já nerad někomu ubližuji. S pozdravem Josef
leden 08, 2014 00:54
Josefe, : Petronila
a ty by ses skutečně řídil naší radou a kdybychom řekli, ať ji necháš, tak bys ji fakt nechal?
leden 08, 2014 01:57
Josefe : mia I
jsem něco starší než Tvá paní. Ale jen o trochu . Znám mnoho žen a mužů, které žijí v nefunkčním manželství v tomto věku, nechtějí už nic měnit na svém životě, běhat po soudech. Pokud se svým mužem ta paní intimně nežije nevidím důvod proč byste si nemohli oba zpříjemnit život, když ona už má děti dospělé a ten svazek její je formální. Takových lidí je.
leden 08, 2014 12:19
Opověd -diskuze : Josef Nedoma
Ahojky přátelé. Jsem docela rád že to se mnou dovedete sdílet.Milá Petronilo,nevím jestli bych dal na vaši radu,rozejít se.Bylo by tp asi bolestné. Docela si myslím že Mia má pravdu,že takovích lidí je hodně.Ptáte v cem ji vozím. Tak nevozím ani její děti,ani moje děti,protož ty už mají svoje rodiny.Tak že se navzájem nenavštěvujem. Jsi zvědavá v čem vozím ji, tak ti to prozradím,sice nerad ale budíž.Koupil jsem si letos novou Škodu Rapid za třista tisíc českých chechtáků. Iris,neboj není to zlatokopka,a v tom dnešním světě se trochu vyznám.Tak brzy na viděnou přátelé. Josef
leden 08, 2014 13:27
Josefe : mia I
nepíši záměrně jestli je to dobře nebo správně, to je každého osobní věc jak naloží se svojí samotou, byť je formálně zadaný. Je to realita, kterou skutečně okolo sebe vidím. Na třídních srazech, při pobytu v nemocnici jsem poznala ženy, kde deset, dvacet let nebyl sex ač o něj třeba stály. Vím, že mladší ročníky takový svazek Tvé partnerky vidí třeba razantněji nezahnívat ve funkčním vztahu, utnout to a jít novou cestou. Ale když pak člověk vidí konkrétní starší lidi, konkrétní situace, tak si říká, proč by neměli být chvilku šťastní s někým jiným. A nemusí k tomu nutně mít úřední razítko rozvedený, rozvedená.



leden 08, 2014 13:38
oprava : mia I
v nefunkčním vztahu
leden 08, 2014 13:40
Josefe, : Eli
sice je trochu nelogické, že ti tu radíme většinou (až na Sidona) ženy, byla bych čekala nějakou rozšafnou radu od Krakonoše, ale umím si představit, že se v tom asi dost plácáš, tak jestli ti to jen trochu pomůže -nenechávej. Do jejího manželství nikdo, ani ty, objektivně nevidí, jste dospělí, zdá se, že nikomu - zatím - neubližujete, tak si užívej každého momentu, kdy jste spolu a netrap se něčím, co stejně nechceš ani řešit smilies/wink.gif
leden 08, 2014 14:47
Pozdní láska : babi
Neptejte se,jestli je dobré,že máte vztah s mladší vdanou ženou.Berte to tak,že to může být poslední láska a užívejte si jí.Ne každý má to štěstí,být v 69 letech zamilovaný.
leden 08, 2014 17:37
Josefe, : Petronila
pořád mi není jasné, proč by ses chtěl rozcháze?t

Oba dva si vyhovujete, ty jsi volný, ona sice ne, ale její manžel vám evidentně nevadí, protože jeho neřešíte.

Tak proč vlastně?
leden 08, 2014 17:55
Petronila : kim
položila otázku i za mě
leden 08, 2014 18:07
Áááá, tak rozšafnosti se panenkám zachtělo? :-D : Krakonoš
Tak teda dobrá: Josefe, je pěkný vidět důchodce v roli bezradnýho puberťáka, nic ve zlym smilies/grin.gif smilies/wink.gif. Podivej, řeknu to možná drsně, ale já už taky nejsem žádnej zajíc. Je možný, že pro vás voba jsou to poslední hezký chvíle láskyplnýho vztahu v životě. Jestli tý paní to manželství nefunguje a máte se rádi, tak se mějte rádi a nechoď si na internet pro požehnání. Dokud to ten její chlap neví, tak je to veselej paroháč a nikomu neubližujete. Snažte se teda neubližovat dál. Já nevim, proč se s nim ta paní nerozvede - protože je jí ho líto? Přišla by vo nějaký zázemí/majetky....? Nevim. Já vosobně, když bych svou ženu nemiloval a svou milenku jo, tak bych se rozved. Tvoje dáma to má jinak. Ale vona si vo radu nepsala. Tobě nejni co radit. Tož tak. smilies/cheesy.gif
leden 08, 2014 20:18
Odpoved. : Josef nedoma
Ahojky přátelé,odpověd pro Babi,Petronilu aa Kima, díky za podporu,jste féroví, protože jste se vyjádřili rozumně. Nikomu tím neubližujem,manžel je veselej paroháč,tak asi není co řešit. Odpověd pro Eli,díky nenechám. Akorát když se to počančá tak si to odnesu sám. Pro Krakonoše,prosím nebud škarohlíd,já vím vypadá to hloupě, ale v 69 se zamilovat to je takové divoké,ale co se dá dělat,je to tak.Takže přátelé mějte se zatím hezky,jste dobrej tým,a já se vám ještě ozvu. P.S. pro Krakonoše: nechtěl jsem požehnání,ale nějaké rady abych s toho něco dal dohromady. AHOJ Josef
leden 08, 2014 22:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]