O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ODPORNÉ, HNUSNÉ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 leden 2014

 Dobrý den, chtěla bych se vám svěřit s mým čerstvým zážitkem - včera se mi přihodilo něco, s čím se zatím nedokážu vypořádat, nechápu to. Do včerejška jsem byla spokojená nastávající maminka, co se jen těší na své první miminko. Těhotenství na mě není moc poznat, zvláště teď v zimním oblečení. Jela jsem včera kolem 14 hod. tramvají a na jedné zastávce kolem mne prošel asi 30letý muž, který do té doby seděl vzadu ve vagonu a já si ho ani nevšimla. 

 

 

 

 

 

 

 

      Jak tak procházel kolem mne, tak mi něco otřel rukou o obličej a vyběhl ze zavírajících se dveří tramvaje.

 

      Byla jsem v šoku. Otřela jsem si obličej papírovými kapesníky. Nevím, co to bylo, ale bylo to průhledné, přišlo mi to jako sliny nebo hlen. Je mi zle, jen si na to vzpomenu. Okolo mě byly ještě dvě paní, ale nic moc neviděly.

 

     Jela jsem domu a obličej mnohokrát vydrhla. Bylo mi do breku a teď mám hlavně vztek. Přemýšlím, zda jsem nemohla nějak rychle reagovat, ale já to prostě nečekala! Byla jsem ráda, že sedím v teple a jen jsem přemýšlela, kde vystoupím, když se mi před obličejem něco mihne, a já chvíli nevidím, jen něco cítím (asi jsem instinktivně zavřela oči).

 

      Nevím, čím jsem ho vyprovokovala, že to udělal. Záleží snad na vzhledu (jsem průměrně hezká, blond, 35 let, ale vypadám mladší), nebo to bylo moje klidné a spokojené a možná nepozorné chování? A co vlastně udělal?

 

     Bála jsem se hlavně, aby na mě něco nepřenesl, co by mohlo ublížit malému. Určitě bude vše v pořádku, ale mě to pořád nejde z hlavy. Vím, že je to malicherné  ve srovnání s jinou formou "napadení", ale mě to trápí. Je mi líp už jen tím, že jsem vám to napsala, ale nevím, zda by to v případě zveřejnění neudělalo tomu neřádovi radost.

 

 

Děkuji vám předem za odpovědi,

VERONIKA

 

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
možná : Iris
jsem už sama úchylná tím, jak mi vadí hnusáci všeho druhu, ale napadá mne sexuální motiv,ten má nepřebernou zásobnici všech nemožných nápadů a praktik.Zvláště, jestli jsi hezká a možná rajcovní blondýna.
Verčo, jestli vysloveně nemáš v obličeji nějaké otevřené ranky nebo podobně, měla by neporušená kůže zabránit kontaminaci. Ale samozřejmě se poraď s gynekologem, nabrat krev se může, pro jistotu.Pokud jde o psychiku, to je složitější, ale zkus neblbnout kvůli dítěti, seber se a zkus se nějak vyrovnat s tím, že kolem nás jsou magoři nejrůznějších žánrů.
Bude-li to třeba, nech si poradit odborníkem.
leden 04, 2014 08:02
Jak praví Iris. : Krakonoš
Snad tě utěší, že takovejch hovad u nás zase tak moc neběhá a jestli máš aspoň malinký štěstí, už se ti to víckrát nestane. Neřádovi nepřeju nic zlýho, ale mohla by mu při další "akci" třeba tramvaj ujet hnátu... smilies/sad.gif
leden 04, 2014 12:01
Já zrovna studuju TZ : KK
a už mi z toho asi taky hrabe :-), takže první, co mě napadlo, je záměr šíření nějaké choroby, např. pohlavní :-). Ale prosím, tohle ber jako vtip. Myslím, že i kdyby tomu tak bylo, byl by to s největší pravděpodobností tzv. nezpůsobilý pokus.

Pokud jde o konkrétní choroby, v podstatě nejhorší hrozba - HIV - se těhotným testuje povinně, z ostatních chorob mě napadá snad jen žloutenka, která se dá, pokud vím, očkovat i v pár prvních dnech po kontaktu s chorobou (i když je možné, že při těhotenství může být očkování kontraindikováno). Doporučuju pozeptat se u lékaře.

Co se týče psychické stránky, myslím, že Tvoje rozčarování plně chápu. Oni podobně reagují všichni lidi, kterým se stane nějaké bezpráví (záměrně nepíšu jen "oběti trestného činu", protože tady by dost možná o žádný ani nemuselo jít). Nejhorší je na tom asi ta bezmoc a to, že nejde toho "pachatele" už chytit a nějak si to s ním vyřídit (ať už běžnou, nebo právní cestou). Myslím si ale, že ty Tvoje pocity za pár dní opadnou a bude líp.
leden 05, 2014 18:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]