O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCI BÝT SAMA, CO MÁM DĚLAT? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 listopad 2013

Dobrý den, je mi 32, s přítelem (25) jsme spolu necelé dva roky a před dvěma měsíci přišel po pánské jízdě s tím, že by náš vztah bylo nejlepší ukončit. Zlomilo mně to, ale nechtěla jsem ho prosit, aby se vrátil. Po třech dnech, kdy už jsem se mohla začít smiřovat s tím, že se odstěhuje, mi řekl, že se mnou chce být dál, že si život beze mně nedokáže představit. Takže jsme spolu dál, plánovali jsme Vánoce, bylo to super až na jednu věc...vůbec neměl chuť na sex (teda se mnou).

 

 

 

      Je to pár dnů, co mi najednou řekl, že si myslí, že se k sobě nehodíme a že si nedokáže představit, že bychom spolu měli nějaké závazky.... a že má pocit, že mě brzdí.  Tak mi oznámil, že je konec a že hledá něco jiného, že chce zažít podobnou jiskru, jako měl se svojí první přítelkyní ze střední školy. Oba jsme brečeli, mně se zhroutil svět.   Jsem z této situace zoufalá. A pak se přiznal, že se zamiloval. Jsem z toho zoufalá, nešťastná, spíš než sex mi chybí ta blízkost partnera. Měla jsem ho za nejlepšího kamaráda, se vším jsem se mu mohla svěřit, o všem jsme si povídali, ve všem mně podpořil a mám strach být sama, že si už nikoho takového nenajdu.


     Mám v hlavě zmatek, nevím, jestli mám odejít ze společné domácnosti  - totiž bydlíme v pronajatém bytě - ihned nebo zůstat. Zatím tedy odtud odešel on, ale jen s báglem.  Já bych mu i tu nevěru odpustila, občas na to myslím. Cítím se sama. Chybí mi objetí, mazlení... A nic mně nebaví.  Miluju ho, chtěla bych ho zpátky, ale vím, že lásku si člověk nevynutí... původně říkal, že by chtěl být se mnou v kontaktu, i přesto, že se odstěhoval, ale nakonec jsem mu řekla, že mi to ubližuje mnohem víc, ať mě nekontaktuje, že pokud mu dojde, co se stalo a uvědomí si, že mě miluje a jinou nechce, že ví kde bydlím a bude muset o mě zabojovat, že já už mu ze sebe dala, to co jsem mohla, už víc nemohu.

 

    Řekl mi, že mě chápe. Samozřejmě jsem to nevydržela a musela jsem mu napsat alespoň zprávu, jak se má, komunikoval se mnou jako kamarád, ale mám strach, že mu nedojde, co se stalo, že to nebude chtít napravit.

 

     Chci poradit, jak se mám chovat, zdali se mám snažit vztah zachránit, nebo žít svůj život bez něj, moc mě to bolí, neumím se s tím zatím moc srovnat, že bych měla být bez něj.

JANA

 

 

Komentáře (11)add feed
:-( : KK
Celé to velmi výstižně vystihují dvě věty:

"(...) hledá něco jiného, že chce zažít podobnou jiskru, jako měl se svojí první přítelkyní ze střední školy." Tím jasně řekl, že v životě zažil větší lásku (nebo zamilovanost? to je jedno) a že vztah s Tebou tento zážitek z minulosti nedokáže přebít, že mu něco podstatného chybí a že by zřejmě měl do konce života pocit, že o něco přišel. Což lze pochopit.

"Miluju ho, chtěla bych ho zpátky, ale vím, že lásku si člověk nevynutí..." V tomto případě lze naprosto a plně pochopit první část věty... no a ta druhá, tak je smutná pravda, která moc a moc bolí.

Nevím, jak to mají ostatní, nechci tu vytvářet nějakou pseudostatistiku, ale mně se v životě stalo bohužel už vícekrát, že jsem byla ve výrazně asymetrickém vztahu. Tedy česky řečeno, buď jsem milovala podstatně víc já, anebo víc on. Obojí je na houby, chce to rovnováhu, když ne absolutní, tak aspoň přibližnou.
Bude Ti teď asi nějakou dobu hrozně (ale je to naprosto normální), ale až přejde to nejhorší, zkus se na to podívat s nadějí něčeho lepšího. K čemu by byl vztah, kde ten druhý stále čeká na někoho lepšího? IMHO nanic.
listopad 22, 2013 08:17
Je to feťák : David X
- tak trochu. Stýská se mu po tom rauši, který mu způsobil ten chemický koktejl, který tělo produkuje ve stádiu zamilovanosti.
Nepochopil, že tenhle stav zakrátko nutně pomine a musí ho nahradit něco jiného, trvalejšího, něco jako "sexuální oddané přátelství".
Takže si šel pro další dávku. Až droga přestane účinkovat, půjde zase o dům dál a bude vymýšlet vzletná slova, jimiž by to vysvětlil.
listopad 22, 2013 08:31
Neplač, nemá to cenu. : mamča
Jemu je 25, spolu jste dva roky. On je ještě tele nevybouřené, pro trvalý vztah nepřipravené.
Je bohužel málo chlapů, co v 25ti vědí co chtějí. Tenhle chce poznat co nejvíc holek, zažít tu závrať začátků. Jestli se někdy usadí, tak už to nebude s Tebou.
Ty jsi už ve věku, kdy bys chtěla založit rodinu a on na to prostě není zralý.
listopad 22, 2013 09:08
jo, viz mamča : bb2
jste každý jinde, je to mládě, hřebeček, potřebuje volnost a zážitky, ne už budovat hnízdo

bude ti smutno, to je normální, a jednou to přejde, však víš. Nesnaž se nic zachraňovat, k ničemu by to nevedlo, prodlužovala by sis agonii.

mám děti zhruba v jeho věku, syna a dceru, a vidím ten obrovský rozdíl - on roztáhl křídla a letí, nic není nemožné, budoucnost je otevřená, všechno chce vidět, zažít, užít, nevázat se k ničemu a nikomu
a u ní přes všechno ostatní už vidím záblesky budoucí ochránkyně rodinného krbu
listopad 22, 2013 11:22
Nekontaktuj : kim
nepiš zprávy, ele odpoutej se. Desetkrát denně si opakuj, že ti je lhostejný, byl to jen životní příběh a čekají tě další. Kdyby se tak nerozhodl o ten nejlepší, který máš před sebou by tě připravil.
listopad 22, 2013 11:58
To prožil asi každý : babi
tu bolest z rozchodu.Vyplačte se a pak věnujte víc času sama sobě.Stejný smutek prožívala kdysi moje dcera.Pak si vyplnila volný čas různými kurzy.A za rok potkala toho pravého.Jsou spolu už 20 let,mají dvě děti,mají se pořád rádi.To první poblouznění netrvá věčně,ale váš přítel o tom ještě nic neví.Není ještě zralý na trvalý vztah.
listopad 22, 2013 13:57
Jani, : Magdalenka
kopačky ti dal už dvakrát, tak na co čekáš? Holka zlatá, neztrácej čas přemítáním co by kdyby, a vrhni se do života. A děkuj Pánu Bohu, že nemáte spolu děti. Ve čtyřiceti by se ti odcházelo hůř, to mi věř. Máš přece na víc.
listopad 22, 2013 18:12
Odsehuj se : Puella
Jani,
odstehuj se z bytu - nebud tam kde jste byli spolu! Pokud mozno do jineho mesta nebo aspon jine casti, najdi nove restaurace, nova mista na odpocinek a zapomen! Je to tezke, ja si necim takovym prochazim ale mam za sebou uz pul roku (po 9 letem manzelstvi) - nekdy to porad boli, nekdy brecim, jindy jdu parit a mam kolem sebe chlapu, ze se mi o tom nesnilo smilies/smiley.gif Vydrz bude lip, rozchody a rozvody boli, ale da se to prezit.
Kdyz Ti bude chybet v posteli, uzivej si toho, ze se muzes rozvalovat po cele posteli smilies/cheesy.gif
Zit sama se zase naucis nez se nadejes, objevi se nekdo jiny. A hlavne ho nekontaktuj - to Ti jen a jen ublizi, vyhodit z facebooku a ze zivota.
Drzim palce!
listopad 23, 2013 19:06
Uvědom si : Zdena
že když se řízneš do prstu, nebo nabouráš kotník, taky to bolí, ale za čas to přejde. Všechna bolest musí tebou projít, musíš ji prožít a pak se všechno uklidní a sedne si. Takže truchli a i když máš chuť mu zavolat, nebo ho kontaktovat tak radši někam zahrab telefon a nepokoušej to. Tím jenom prohlubuješ bolest, jako když do rány nasypeš sůl. Zkus si to, fikni se do prstu a místo zavázání si tu ránu posol. A tohle ty teď prožíváš. Breč a řvi do polštáře, pomáhá to.
listopad 25, 2013 18:59
Na : Takychlap
zvládnutí rozchodu a pochopení toho, co se s Tebou teď děje a co Tě čeká dál doporučuji jednoznačně knihu Partneři a rozchody od J. Klimeše. Možná už je vyprodaná, ale např. jsem jí stáhnul na ulož to...
listopad 28, 2013 09:34
takychlape : Iris
kniha o které mluvíš je úžasná - i když se v ní občas člověk najde jako v zrcadle a není to příjemné, ba dokonce to trochu bolí.Četla jsem ji začerstva po rozchodu a čtu ji znovu po pěti letech , vidím to teď trochu jinak a J. Klimeš to má hodně dobře srovnané.Škoda, že se s podobnými knihami nepracuje dříve, nežli se vztah rozpadne nenávratně....
listopad 28, 2013 16:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]