O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEHO ZLOZVYKY MNE NIČÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 20 listopad 2013

Ahoj dámy a pánové, už dlouho mě trápí jeden problém. Mám nejúžasnějšího chlapa na světě, za nic bych ho nevyměnila, ale jsem strašně alergická na jeho"zlozvyky". Ze začátku jsem samozřejmě žádné neviděla, pak mi bylo blbě mu něco říkat, ale teď ho fakt dost buzeruju. Strašně mi vadí, když u jídla mlaská, když dýchá pusou (vyloženě funí), když má plný nos a radši posmrkuje, než aby si došel pro kapesník...  hned ho buzeruju, ať to nedělá, ať se vysmrká atd.

 

 

 

 

 

      Nojo, ale když mu to řeknu,chvíli je klid, ale po pár dnech je to znovu.  Ono je toho víc - například děsně nesnáším, když se u televize škrabe mezi nohama a ještě k tomu to je strašně slyšet. Já mu to vyčtu, on se jen uchichtne a za chvíli jede zas. Nebo si ťuká prsty na stůl, vibruje nohou --- a ja jsem z toho na nervy, nekdy musim odejít do jiné místnosti, protože to prostě nevydržím. Proč nevydrží chvíli v klidu, bez nějakých zvuků nebo jiných hlasitých nechutných projevů?

 

      Zatím to řeším špunty do uší, už je kupuju po sadách. Ony mne ty zvuky prostě vadí, už i lemtající pes mě vytáčí a překonat to nejde, ale teď si šoupnu při jídle špunty a jsem v pohodě, naštěstí to manželovi už ani nepřijde divný.

 

 

 

 

 

     Jinak mě taky točí tisíci různými způsoby, ale jsem celkem v klidu a někdy se stane, že ani nic neřeknu.  Třeba dneska si přines boty, které na sobě dlouho neměl, přišel ke dřezu, bafnul houbičku na nádobí a začal si jí drbat celý vršek bot. Tak jsem jenom polkla a v duchu si opakovala: „pod dřezem je spousta nových houbiček, pod dřezem je spousta nových houbiček …“ 

 

Tak bych se vás chtěla zeptat:

vadí vám na tom "vašem" nějaké zlozvyky?

 

Jak to řešíte?

Nebo jsem totálně ujetá?

 

Děkuju za vaše reakce,

KÁJA

 

 

Komentáře (32)add feed
Kájo : Kamila
nejdřív jsem si říkala, že ti manžel musí vadit. Páč tyhle zlozvyky většinou točej u někoho, koho už nemilujeme...
Ale jestli tě vytáčí i pes, tak je chyba nejspíš v tobě - nemáš nervy z práce? Zdravotní problémy?
Jo, zlozvyky mých milých mi vaděj, ale zdaleka ne tak moc, jako tobě :-)
listopad 20, 2013 19:28
... : Vodoměrka
Taky jsem se zarazila na tom chlemtajícím psovi a vše nabralo jiný ráz... no, asi bys měla po večerech pít meduňku... nebo je to jen manželův pes?
listopad 20, 2013 19:50
Jaká úžasná náhoda! : Krakonoš
Právě jsem zkouknul parádní klip vo takovym páru, kde vona taky moc nemusela jeho zlozvyky. A jak to vyřešili? Takhle: smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=b9fyQlIT8sw
listopad 20, 2013 20:13
Jinak, Kájo, klíč k pochopení je v týhle větě: : Krakonoš
Mám nejúžasnějšího chlapa na světě, za nic bych ho nevyměnila, ale jsem strašně alergická na jeho"zlozvyky".

Na to já ti vodpovim, že možná jseš ta úplně nejkrásnější a nejbáječnější ženská na světě. Ale doma bych tě mít nechtěl. Měla bys s tim něco dělat. Ne kvůli mně, ale kvůli sobě a svýmu úžasňákovi, protože jinak to časem přejde v totální fyzickej vodpor a rozchod. Chtělo by to nějakou terapii.
listopad 20, 2013 20:18
Krakonoši, to je super :-))) : Beata
ale mně osobně by taky takový chlemtavý prasátko vadilo.

K tomu psovi: ten asi nevadil, původně. Jenže pak jí právě ten pes připomněl jejího drahouška...
:-)))
listopad 20, 2013 21:07
Nejsem žádná citlivka, : mamča
ale chlap co funí, mlaská, popotahuje nosem, hrabe se v rozkroku a myje si boty ve dřezu by mně taky vadil. (Ťukání prsty o stůl a vibrování nohou ukazuje spíš na nějakou neurózu - pokud tedy pán není muzikant :-D).
Asi by mi vadil přímo fyzicky, takže bych nejspíš přehlídla jeho blíže nespecifikované dobré vlastnosti a těžko bych s takovým "čunětem" mohla mít např. sex.
A jelikož manželství bez sexu je takové "neúplné", asi by už nebyl mým manželem. "nejúžasnějšího chlapa na světě" si představuju poněkud jinak.
Řešení špunty do uší mi připadá poněkud polovičaté. Co to zpestřit kolíčkem na nos a černou páskou přes oči ?

listopad 20, 2013 21:46
Krakonoši, : Iris
díky za odkaz, nemá chybu smilies/wink.gif
listopad 20, 2013 22:10
Měla jsem kdysi kolegyni, které postupně veškeré projevy života jejího muže vadily. Třeba jak jedl jablko... : Myška
Manželství neodvratně spělo ke konci, i když ten její byl moc hodný člověk, na rukou by ji nosil. Ale z její strany láska vyprchala a projevovalo se to takhle.
Obávám se, že to samé se děje ve vztahu Káji a jejího partnera.
listopad 21, 2013 06:27
Upřímně řečeno : KK
asi jsem taky citlivka, ale s popsanými projevy bych měla velký problém. Nebo možná jinak... kdyby to byla jedna dvě věci, tak budiž, ale je jich na můj vkus nějak hodně. Nevím, zda bych si při jejich existenci byla schopná udržet cosi jako sexuální apetit. Na druhou stranu, nevím, kolik vám je... a bez ohledu na to... možná pro vás tento aspekt vztahu není rozhodující.
Jestli mě něco opravdu dostalo, tak je to čištění bot houbičkou na nádobí. Asi bych ho něčím praštila.

Když tu byla řeč o chroustání jablka, tohle třeba vadí mému manželovi i mojí tchýni. Jenže IMHO se jablko jinak jíst ani nedá, stejně jako např. mrkev. Proto se přiznám, že na jejich stížnosti reaguju velice podrážděně a chybu vidím na jejich straně. Obdobně si nedokážu představit, že by pes nechlemtal, chlemtání je v tomto případě dáno fyziologicky.

A
listopad 21, 2013 06:43
Nevím, : Anděla
aždý má asi nějaké zlozvyky. Neříkám, že bych, z výše uvedených projevů, šílela, ale chtělo by to trochu tolerance. Každý vztah ji potřebuje, pokud má něco vydržet. Myslím, že ani Kája nebude bez chybičky a že by si ten její taky něco našel.
Vypadá to na krizi. I když houbička na nádobí a boty? Brrrr, to bych vyváděla.
listopad 21, 2013 07:58
houbičku : Iris
na nádobí bych vyhodila a hotovo.Dala bych si novou a upozornila ho, že to je hnus, ať si to příště uvědomí. Ale nepoložilo by mne to, protože vím, že někdo podobné věci nevnímá. Pokud ovšem bych netrpěla alergií na svého partnera, což asi Kája trpí.
listopad 21, 2013 08:18
Kdykoli se mi něco takového : Petronila
s někým (bohudíky ne s partnerem, ale s někým, s kým jsem předtím byla v blízkých vztazích) stalo (tj. že mi začaly vadit jeho projevy), tak to VŽDYCKY znamenalo, že je něco v nepořádku s tím vztahem, a ty projevy byly jen "zástupný" problém.

Tím myslím, jako že mně ty projevy lezly na nervy v momentě, kdy jsem měla pocit, že s tím člověkem mám někde nějaké "nevyřízené účty" v můj neprospěch.

Možná bych se, Kájo, zkusila zaměřit tímhle směrem, a třeba za tímhle účelem navštívila nějakého odborníka. Je něco zásadního a neřešeného, co Tě na Tvém muži štve?


listopad 21, 2013 11:55
Kájo : Karlos...
jdi se léčit. Nemocná jseš evidentně ty.
listopad 21, 2013 15:02
Milá Kájo, : Magdalenka
myslím, že jste moc spolu a že ho moc pozoruješ... Jako by se ti svět smrknul na to, při čem zas muže přichytíš, aby sis udělala další čárku do seznamu. A že máš sakra důvodů. A že si tě ten tvůj nějak přestal vážit. Bere tě jako inventář a tvým narážkám se pochechtává.Ty bys chtěla vybrané způsoby od gentlmeana a on se drbe na koulích. Vyhořelé manželství? Takže mám několik otázek pro tebe:
Čím tě tvůj muž zaujal při prvních schůzkách?
Co bys dělala, kdybys netrávila čas s ním, ale byla jinde?
Jaký je dnes váš intimní život?

Tyhle neurotické stavy tě totiž mohou dost poškodit. Proto bych navrhovala, abyste se na sebe tolik nefixovali a vážně jsi začala uvažovat o dočasné odluce.
Budeš se muset zaměřit na sebe a hodně toho pro sebe udělat, abys byla spokojená a mohla někdy v budoucnu uvažovat o rovnovážném vztahu. Je nesmysl spojovat úžasného manžela a svou trýzeň. Je přece podstatné, jak se cítíš dlouhodobě v manželství. A vypadá to, že dost blbě. Proto s tím musíš pohnout.


listopad 21, 2013 17:44
Vážení, : KÁJA-2
on to taky nedělal všechno hned.
To si dával setsakra pozor. Jenže pak to pomalu začalo narůstat. A když jsem později byla u nich doma, tak to bylo to samé. Už jsem nebyla "návštěva", ale rodina, takže přede mnou si taky nikdo nebral servítky.

Ano, občas mu to řeknu, jenže je to na draka.
Mám ho opravdu ráda, bez těhle nepříjemností je fajn, jenže je to v něm už z jeho rodiny. Zajímavé je, že když přijde na návštěvu moje máma, tak se chová slušně. A pak jsem muá to řekla, a on mi odpověděl, že to byla "návštěva" a se mnou je doma!

Tak jskem mu řekla, že pevně doufám, že si jednou neuleví v obýváku na koberec, protože zrovna dávají v televizi napínavý hzápas!


listopad 21, 2013 17:59
vážená : kolemjdoucí
odchyceno z rozhovoru dvou mladých kolegů v práci, jeden se chlubil novou přítelkyní a druhý se dotazoval, jak moc už jsou daleko a jak je to vážné. Ta klíčová otázka zněla: "už před sebou prdíte"?
listopad 21, 2013 18:37
Z tohoto příběhu jsem nepochopila : Jitka U.
jak jste spolu dlouho, jestli máte nějaké děti, co vlastně máte spolu společného?
listopad 21, 2013 20:00
kolemjdoucí 18:37 : mamča
Jééé, Ty znáš "Bonďáka" ? smilies/cheesy.gif
listopad 21, 2013 20:08
Kájo : Kamila
já se zas vrátím k tomu psovi - není ti divné, že ti vadí jeho zvuky? On za to fakt nemůže....
listopad 21, 2013 20:17
mamčo : kolemjdoucí
neznám. Co to kdo to je?
listopad 21, 2013 20:30
kolemjdoucí : mamča
To nic, jen tu větu zjišťující trvalost svazku partnerského "Už před sebou prdíte ?" pronášel náš bývalý kolega, zvaný "Bonďák".
Asi po světě běhá takových "lidových psychologů" víc. smilies/grin.gif
listopad 21, 2013 21:24
... : JarkaJ
mamčo, já to znám taky a od bonďáka to není. smilies/smiley.gif V práci to kdysi kdosi pronesl...
A ke Káje : nesnaž se ho převychovat, zbytečně se vysiluješ, on takový už zůstane. Osobně si myslím, že za tím bude z tvé strany něco jiného, co třebas sama ještě netušíš,že vlastně existuje, jen zatím víc vnímáš ty viditelné anebo slyšitelné chyby.
listopad 21, 2013 23:14
Pro kolemjdoucího a další... : lila
Nemůžu uvěřit, že by se trvalost svazku "zkoušela" jak výše tvrdíte. I pokud jste jen zamilovaní, nebo žijete v manželském svazku 5, 10 či 30 a více let - tak určité věci se konají v naprosté intimitě a tohle se prostě jen tak nedělá....na to je např. WC či někde o samotě, ale ne před milovaným či milujícím člověkem....Neumím si to prostě představit, ale je to můj problém..... :-) Uf....
listopad 22, 2013 17:53
Ještě k tomu psovi - : KÁJA-2
ten pes za to nemůže! Ale děsně mě připomene právě to moje prasátko.
No, podle všeho si on vykládá tu lásku právě podle toho, že se nemusí v ničem ovládat.
Jak to tak od vás čtu...
Ale já bych se prostě některé věci před ním dělat styděla, bylo by mi to strašně fuj - on je ale naprosto v pohodě smilies/sad.gif
listopad 22, 2013 18:12
aha : Kamila
takže psí mlaskání ti připomíná jeho :-(
No, nemám radu, přiznám se. Jen si upřímně sáhni do svědomí - tedy spíš do hlavy, zda to není zástupný problém, zda ho fakt miluješ. Protože - píšeš, že jste spolu takových let.. to ti to dřív nevadilo? Nebo se to nějak výrazně stupňuje? Každopádně se obávám, že tady pomoci není...
listopad 22, 2013 20:27
lilo : kolemjdoucí
to přece není o zkoušení, to je o definování stupně hloubky vztahu. I když chápu, že pro někoho je to nepochopitelné. Uděláme anketu ? smilies/grin.gif
listopad 23, 2013 10:14
I kdyby : lila
v anketě s tím souhlasilo třeba 95 procent lidí, tak "fuj nepřestane být fuj".... :-)
Hloubka vztahu je přece jen v něčem jiném, nemyslíte....??
listopad 23, 2013 10:37
hlavně neprdět ve vířivce : kolemjdoucí
listopad 23, 2013 15:20
Kolemjdoucí, Lila : Míša šíša
Na tohle téma se tu už kdysi dávno před mnoha lety diskutovalo a dost mě překvapilo, že tenhle projev je mezi dlouholetými partnery či manželi tolerován jako něco naprosto běžného, přirozeného a "normálního". Myslím, že jsme se proti tomu tenkrát postavili do opozice jen já a NČ. Pokud jsem na někoho zapomněla, omlouvám se. smilies/wink.gif

Projevy manžela Káji by mi osobně taky vadily, a to ještě nezmínila srkání. To naprosto nesnáším! smilies/grin.gif
Myslím si, že to není jen o averzi vůči manželovi, předpokládám, že to samé by Káje vadilo i u jiných lidí, pokud by to musela poslouchat nebo se na to dívat.
listopad 24, 2013 17:31
Paní Míšo šíšo, : lila
moc mě těší, že se tu našel aspoň jeden človíček, kterému se také tyto "projevy" mezi partnery nelíbí...Je to opravdu nechutné a odsouzeníhodné...jak si můžete vážit takového člověka, který se nestydí tohle dělat před tím druhým? Prostě si to neumím ani představit. Děkuji za Vaše vyjádření ... :-)
listopad 24, 2013 19:31
.. : kolemjdoucí
tolerován jako něco naprosto běžného
jó, sdílená radost, dvojnásobná radost smilies/grin.gif,
Nějak se mi při tom vybavil ten vtip, jak Pepíček kouká klíčovou dírkou do ložnice, kde si právě maminka užívá s tatínkem. Po chvíli se znechuceně otočí k sestřičce a říká "a tydle lidi mi zakazujou dloubat se v nose"!
listopad 24, 2013 19:44
Jestli ono tim prdenim : Petronila
Pred tim druhým neni myšleno to, ze se ani jeden nezhrouti, kdyz mu to náhodou "ulitne", ne ze by to dělali bežné a schválně.
listopad 24, 2013 21:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]