O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PROSÍM, POMOZTE PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 říjen 2013

 Jsem zoufalá. Od letošního března bojuji s blechami a je to marný boj. Byly tady tři deratizační firmy a nezbavily mě jich. Nic nezabralo, vždy nějaké zůstaly a zase se rozmnožily. Jsou naskákané a zabydlené všude. Žiji sama, nemám žádnou rodinu. Nemám ani kam odejít z bytu. Nemám zvíře, ani ke mně nechodí nikdo se zvířetem a přesto jsem si je domů donesla. Zřejmě ze sedaček z tramvaje.

 

 

 

 

     Nejspíš tam musel přede mnou sedět zamořený bezdomovec, jinak si to neumím vysvětlit.  Navíc jsem zároveň chytla i vši šatní - takže jsem byla pokousaná a zamořená tuplem. Než jsem na to přišla, co to je, od čeho jsem na obličeji pokousaná i na těle... Nikdy jsem blechy předtím neviděla a o těch šantních blechách ani nemluvě. Vyhodila jsem komplet celý nábytek, zůstala jsem v holobytě (garsonka) koupila jenom kovovou postel a matraci, kterou povlékám pracím potahem, všechny zbylé věci - ručníky, závěsy, deky, peřiny všchno šatstvo vyprané na 60 st. leží v pytlích, točím denně dvě pračky - peru ložní prádlo, povlečení na matraci, svoje oblečení, co mám na sobě, ráno a večer se sprchuji a nebere to konce.

 

 

 

      Musela jsem si vyholit hlavu, hnízdily mi blechy ve vlasech  a kladly vajíčka do vlasů, naskákají mi i tak na hlavu -  skákají z hlavy na krk a lezou do trička na zádech a klovou, hryžou - pak je  nechtíc nosím po bytě a proskakují tak do polic a všude, kde snad doskočí z hlavy, třeba i do vypraného prádla, co mi visí pod stropem na šnůře a kde lezu po štaflích věšet jej a sundávat, všude kde se pohybuji...

 

 

     Jsem prostě už zoufalá. Dělám sama jednou týdně postřik Cimetrilem, police, nechávám 10 cm postřik na kraji dlážky u stěn, vytírám, všude, kde jsou škvíry a v obložení - zakončení lina u zdi. Nestále dlážku vytírám mopem - voda a savo, sbírám  vajíčka,  jak mě nějaká kousne do nohy tak i 10 x za den. Nebo cítím, že zas po mně šplhá a vlezla mi pod triko... nejhorší to je každý den v n oci v posteli, kdy do čistě povlečené postele vlezu komplet oblečená od hlavy k patě, ponožky, leginy, triko, mikina, ovázanou hlavu šátkem (jsem jak pirátka) a ty bestyje přesto naskáčou do postele, najdou si cestu, jak mne pokousat.

 

      Mám pokousaný obličej,  pravidelně i krk, všude, kde se jim podaří se dostat, nejhorší jsou kousance na kloubech prstů. Musím si bohužel ředit krev, takže beru warfarin, a tím pádem mi zůstavají od některých kousanců modřiny, jak když mi sestra špatně vezme krev a udělá se podlitina. Takže jsem vyloučila možnost "že už z toho blázním" a že to "kousání a štípání" je psychogenního původu.

 

     Objednávala jsem do srpna z netu Protect spray, 400 ml je za 340,- Kč na důkladné vystříkání garsonky. Na 25 m2 jsou pořeba tři, a po týdnu opakovat. Navíc jsem to kombinovala jednou týdně s dýmovnicí Atak, ta stojí 400,- Kč jedna - a stejně vychcípalo jenom něco, a je to u mne pořád. Na vajíčka to nezabírá a  hladové blechy nově vyl íhlé na mne agresivně dělají nájezdy non stop.

 

 

 

 

 

 

     Na psa je u veterináře kde co - ale na ochranu lidí proti blechám- na to není naprosto nic. Takže dokud budu bez ochrany - jak to mají ti psi - tak se blechy okolo mně a na mně budou rozmnožovat vesele dál- a já nemám šanci to úspěšně zastavit a zbavit se jich. Už nemám na to ani energii ani peníze, po selhání deratizatérů  to pořád jenom už jenom tlulmím - tím drahým chemickým svinstvem - aby se nerozmnožily do kalamitního stavu a nevyštvaly mne z bytu na ulici.

 

      Jsem naprosto z toho všeho vyčerpaná jak fyzicky, tak psychicky, a pochopitelně i finančně. Každý měsíc dotovat ty krvežíznívé úpíry 5000,- Kč, a to nepočítám další položky: vodu, elektřinu (pračka) atd... na to už dál po 8 měsících marného boje - nemám. Rezervy finanční mi sežraly blechy a pouze z důchodu to nezvládnu - aby přežila a nezbláznila se. Navíc jsem onkologický pacient, takže o to těžší je to všechno pro mne.

 

       Lidi, budu vám vděčna za jakoukoliv radu, skutečně účinný způsob, jak se zbavit definitivně urputně se držících blech v bytě - bez pořízení zvířete, které mít nemůžu, protože jsem asmatik - na zvířecí chlupy mám alergii a dusím se pak, a taky by neměl kdo se postarat o zvíře, kdybych byla opět v nemocnici, když se mi přitíží a navíc třeba nečekaně, bez možnosti přesunout ho někam jinam, včas to domluvit. Samotné jej pak přeci nemůžu nechat v bytě zavřené - bez pomoci.

 

      Jsem, věřte mi, už naprosto bezradná. Moc budu vděčná, jsem skutečně už v koncích. Kdo to nezažil na vlastní kůži, tak asi těžko pochopí. Ale chytám se naděje, že snad si to někdo přečte a třeba zareaguje...

 

OTÝLIE

 

 

 

Komentáře (14)add feed
"epicentrum" : Rony
Spíš mám z toho pocit, že ty potvory se množí někde jinde a k tazatelce se už dostanou jen ty přemnožené.
My to takhle měli s moučným molem. Celý špajz několikrát probrán a vyházen. Pak se přišlo na to, že děti mají na půdě morčata a u nich starý chleba a zrní.... vše neskutečně promořené. A ty potvory k nám lítaly jak na dovolenou. Vyčistil se kumbál pro morčata a problémy ustaly. Takže podle mě je ten problém v jiné části domu smilies/undecided.gif
Teď jen najít kde. Stačí pár správných potkanů/ ježků/ bezdomovců ve sklepě. Nebo nějaký milý sousedi s kdejakou havětí nebo ne zrovna dbajících na hygienu.
Takový ne moc super recept je vetší nízký hrnec/mísa apod. naplnit horkou vodou a trochu jaru (nebo jiné smáčelo). Blechy přiláká teplo a když skočí do vody, tak díky jaru/mýdlu/gelu na praní/šamponu... se nemůžou odrazit od hladiny, takže se vlastně utopí. Zkusila bych je lákat na to. Třeba by pomohla voda z prvního cyklu praní . Je tam prášek na praní, je teplá a je jí dostatek smilies/smiley.gif a jako odpuzovač a dezinfekci na štípance éterický olej levandule. Celoplošně bych dávala trochu ředěný třeba ve slunečnicovém oleji nebo olivovém apod. a na štípance rovnou neředěný (jeden z mála který lze na kůži). Stojí pár korun a snad aspoň trochu pomůže
říjen 01, 2013 22:48
Zkusila bych : Espijedna
říjen 01, 2013 23:05
Než bych opisovala, : mamča
dám sem odkaz : http://zivotvidlaka.blogspot.cz/2009/07/to-jsou-blechy-kocici-ty-na-cloveka.html
Asi to funguje, protože "Majucha" už blechy nemá... smilies/wink.gif
říjen 02, 2013 08:38
Ozon : Pepa
Ozon v silné koncentraci je nebezpečný a dlouhodobým (24hr) působením zlikviduje vše. Zápach, bakterie, brouky a jsem si jist i blechy. Je to jednoduché zařízení. Ozonové zářivky v umístněné v rouře a na jedné straně malý ventilátor. (To uvádím jen pro informaci) Najděte podnik který s ozonem pracuje. Pečlivě váš byt uzavřou, spustí ozonové zařízení a Vy se budete muset den či dva vyspat na hotelu či u přátel.
Toto zařízení také používají pěstitelé Marihuany k likvidaci zápachu.
říjen 02, 2013 21:43
Najít zdroj ... : micka
Za nejhlavnější v řešení bych považovala najít zdroj. Tohle není jedna donesaná bleška. To byse už vyřídilo. Tady bude někde v bytě nebo spíš mimo něj místo, kde se ty potvory usadily. Než sena něj příjde ... bude asi každá snaha marná. A bojím se, že chemii se potvory přizpůsobí.
říjen 03, 2013 22:58
A to je opravdu : Zdena
nebo si někdo dělá srandu? smilies/cry.gif
říjen 04, 2013 16:54
&# : Espi1
Dala jsem výše odkaz, nevšimla jsem si, že pisatelka má přípravek už vyzkoušený.
Jak už ale píše Zdena, ani mně se nezdá být problém skutečným a obrázek je stažen z internetu. http://www.tineye.com/search/2a5c2a6a6f6f976a76be01d81ef8173ab40a2d39/
říjen 06, 2013 18:33
pomoc : bela
do talirku dat ocet a rozmístit po byte blechy tam naskáčou a utopi se
říjen 11, 2013 16:10
Zkuste : Kateřina Ch.
listopad 21, 2013 20:20
USA : LIZZY
Dobrý den, na celé veřejné , Dobrý den , jmenuji se Janices wallocks z Housto texas.I přišel na tuto stránku sdílet dobré skutky Native doktor ( prophetbaz ) . Nikdy jsem nevěřil v lásku , peníze kouzel a magie , dokud jsem chtěl tento výkonný kouzlo kolečko , když jsem šel do Afriky v prosinci loňského roku na služební cestě . On je opravdu silný , a on vám pomůže kouzlit přivést zpět milovat jeden ` s gone ztracené , nechová , milenec hledal někoho , aby tě milovat , Money bohatství , výherní číslo lotto , dobývat ztracené svého milence , Přines zpět ztracené peníze a magie peníze kouzlo pro dobrou práci , i ` m teď šťastný a živé svědectví , protožemuž, kterého jsem chtěl vzít mě nechala 2 týdny před náš svatební den a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah byl na několik let .. jsem opravdu milovala ho , ale jeho matka byla proti nám , a on měl žádnou dobrou placenou práci . Takže když jsem chtěl toto kouzlo kolečko , řekl jsem mu , co se stalo , a vysvětlil situaci , co se k němu .. Zpočátku jsem byl nerozhodnutý , skeptický a nejisté , ale jen jsem dal to zkusit . A v 5 dny , kdy jsem se vrátil do Texasu , můj přítel (nyní můj manžel , Dr. Wallocks ) mi volal sebe a omluvil se , že vše, co bylo usadil se svou maminkou a rodinou a dostal novou pracovní pohovor , takže bychom se měli ženit a já dal zrod k dvojčatům nad i se vyléčit HIV .. já jsem ` t věří, že to coskouzlo kolečko mě jen požádal o mé jméno a jméno mých milenců a vše, co jsem chtěl, aby to udělal za mě ... Jsem šťastně ženatý nyní a můj manžel také dostal novou práci a naše životy se staly mnohem lepší a stali jsme se velmi bohatý . V případě, že někdo potřebuje kouzlo kolečko pro nějakou pomoc , E-mail se ho na tuto e-mailovou adresu : ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) ...... doufám, že vám pomůže ven . Pospěšte si nyní a kontaktujte ho nyní prostřednictvím e-mailové adresy : ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) .. Děkuji moc a já jsem velmi rád, teď .. Janices wallocks
březen 25, 2014 16:41
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : stephy
Díky velkému DR Ogün pro řešení své problémy
Jsem Stephanie , i založit zde v LOndon.since smrt mého zesnulého manžela , a všechno bylo těžké pro mě a mé podnikání bylo špatné .
Jen jsem procházení internetu a viděl jsem řadu svědectví jednoho konkrétního Dr. Ogun ,kouzlo kolečko pomoci jim různými způsoby , někteří lidé
svědčil, že on přinesl své ex zpět milence , některé svědčil, že on
obnovuje lůno , některé svědčil, že on může seslat kouzlo na zastavení rozvod a
tak dále . Tam byl jeden konkrétní svědectví jsem viděl , bylo to o ženě zvané
paní Ramirez , když svědčil o tom, jak Dr.OGUN přinesl své podnikání zpět méně
než 72 hodin a na konci svého svědectví , že pokles Dr.OGUN e-mail
address.After čtení to všechno , jsem se rozhodl dát doktorovi Ogun vyzkoušet . Ho kontaktoval jsem
prostřednictvím e-mailu a vysvětlil svůj problém s ním . Za pouhé 3 dny po tom , co se mě na to , jsem začal přijímat smlouvu jakznámé aneznámé osoby .
Já jsem ho přemýšlel znovu dělat mi ženu , a ještě šťastnější, protože nikdy before.You můžete ho kontaktovat prostřednictvím Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

Pokud potřebujete řešení následujícího problému, spojte něj také .

1 ) Pokud chcete, aby vaše ex zpět .
( 2 ) pokud budete mít vždy špatné sny .
( 3 ) Chcete-li být podporovány ve vaší kanceláři .
( 4 ) Chceš ženy / muži běžet po vás.
( 5 ) Pokud budete chtít dítě .
( 6 ) Chcete-li být bohatí .
( 7 ) Chcete-li svázat váš manžel / manželka bude vaše navždy .
( 8 ) Pokud budete potřebovat finanční pomoc .
( 9 ) Jak jste byl podveden a chcete obnovit jste ztratili peníze .
( 10 ) , pokud chcete ukončit váš rozvod .
( 11 ) Pokud chcete rozvést svého manžela .
( 12 ) , pokud chcete, aby vaše přání má být poskytnuta .
( 13 ) Těhotenství kouzlo počít dítě
( 14 ) Záruka můžete vyhrát znepokojující soudní případy & rozvodu bez ohledu na to , jak , v jaké fázi
( 15 ) Zastavení vaše manželství nebo vztah z rozpadá .
znovue-mailová adresa je Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ho okamžitě kontaktovat .
duben 20, 2014 09:34
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : stephy
Díky velkému DR Ogün pro řešení své problémy
Jsem Stephanie , i založit zde v LOndon.since smrt mého zesnulého manžela , a všechno bylo těžké pro mě a mé podnikání bylo špatné .
Jen jsem procházení internetu a viděl jsem řadu svědectví jednoho konkrétního Dr. Ogun ,kouzlo kolečko pomoci jim různými způsoby , někteří lidé
svědčil, že on přinesl své ex zpět milence , některé svědčil, že on
obnovuje lůno , některé svědčil, že on může seslat kouzlo na zastavení rozvod a
tak dále . Tam byl jeden konkrétní svědectví jsem viděl , bylo to o ženě zvané
paní Ramirez , když svědčil o tom, jak Dr.OGUN přinesl své podnikání zpět méně
než 72 hodin a na konci svého svědectví , že pokles Dr.OGUN e-mail
address.After čtení to všechno , jsem se rozhodl dát doktorovi Ogun vyzkoušet . Ho kontaktoval jsem
prostřednictvím e-mailu a vysvětlil svůj problém s ním . Za pouhé 3 dny po tom , co se mě na to , jsem začal přijímat smlouvu jakznámé aneznámé osoby .
Já jsem ho přemýšlel znovu dělat mi ženu , Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

.
duben 20, 2014 09:34
Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny : rita peters
Jmenuji se RITA PETERS , jsem tady na tuto dobrou zprávu rozšířit do celého světa , o tom, jak jsem otěhotněla po 14 roků z marriage.have potkal tolik kouzlo kolečko vzhledem k mému stavu, ale k ničemu , dokud jsem potkal kamaráda, který představil mě drotumbaotula světový největší kouzlo kouzelníka , který mi pomohl přes sílu svých bohů a já otěhotněla poprvé po 14 roků manželství a já porodila dvojčata Gabriel a Gabriella .... jsem velmi rád, že sematka now.please nenechte si ujít tuto skvělou příležitost .. Pokud máte nějaký problém , obraťte se na svět větší kouzlo kolečko prostřednictvím tohoto e-mailu .. Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny '> Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .he se také specializuje na řešení dalších problémů , včetněnásledujících :
( 1 ) Pokud chcete, aby vaše ex zpět .
( 2 ) pokud budete mít vždy špatné sny .
( 3 ) Chcete-li být podporovány ve vaší kanceláři .
( 4 ) Chceš ženy / muži běžet po vás.
( 5 ) Pokud budete chtít dítě .
( 6 ) Pokud budete potřebovat finanční pomoc .
( 7 ) Pokud chcete, lék na HIV / AIDS a dalších nemocí .
kontaktujte ho nyní pro okamžité řešení vašeho
problémy na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny '> Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
děkuji
květen 28, 2014 01:01
moje svědectví : Eldad Partricia Svědectví
Jmenuji se Eldad Partricia Svědectví, žiji v Los Angelis v Kalifornii (USA). Můj život je zpět !!! Po 2 letech Broken manželství, můj manžel mě opustil s dvěma dětmi, jsem se cítil jako konec to všechno, skoro jsem spáchal sebevraždu, protože se nám nezbude nic, byl jsem psychicky dole to vše při. Díky kouzel kouzelníka s názvem Prorok Lord of řešení klatbu, které jsem se setkal s on-line. Na jedné věrné den, když jsem procházení internetu jsem narazil na několik svědectví o této konkrétní kouzla kolečka. Někteří lidé, svědčil, že on přinesl své bývalé milence zpět, někteří svědčil, že on obnovuje lůno, rakovina lék, a další nemoci, někteří svědčil, že on může kouzlo zastavit rozvod a také kouzlo udělat dobrý placenou práci tak dále. On je úžasný, jsem také narazit na jednu konkrétní svědectví, bylo to o ženě s názvem Vera, když svědčil o tom, jak se vrátil její bývalý milenec za méně než 2 dny, a na konci svého svědectví, že upustil email.After čtení všechny tyto, rozhodl jsem se to zkusit. Ho kontaktoval jsem prostřednictvím e-mailu a vysvětlil můj problém k němu. V roce, můj manžel vrátil ke mně. Vyřešeny jsme naše problémy, a my jsme ještě šťastnější, než ever.Prophet Pán jsi nadaný člověk a já se nezastaví publikovat ho, protože on je skvělý člověk. Pokud máte nějaký problém, a vy hledáte skutečné a opravdové kouzlo kolečko, snažíte se ho nějaký čas, prostřednictvím svého e-mailu kontaktní e-mail ( Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny ) On je odpovědí na vaše problémy, on je nejlepší SPELL Caster, které mohou které vám pomohou s vašimi problémy.



únor 27, 2015 14:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]