O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VŮNĚ LÁSKY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 30 květen 2013

Ke Kudlance jsem se dostal, když jsem ji objevil na monitoru jedné mé kolegyně v práci. Od té doby občas nakouknu. Ale - nikdy jsem si nemyslel, že sem budu také psát, že se mi může stát něco, s čím si nebudu vědět rady, ale bohužel. Milá Danielo, jsem muž středního věku.

 

 

 

 

 

 

     Mám dobrou práci, skoro dospělé děti, které jsou už jednou nohou z domu. Ještě studují a domů jezdí jednou za týden cca. Jsme se ženou už skoro sami, ale pořád ještě aktivní. Máme zahradu, jezdíme na dovolenou, kola atd. Už nějakou dobu mě ale trápí jedna věc. Něco se mezi námi změnilo. Nebylo to najednou, ale postupně. Nejdřív jsem si to nechtěl vůbec připustit, až jsem se jednou s kamarádem trochu opil a byl schopen to všechno pojmenovat.


      Žena mi totiž přestala vonět. Postupně, a sex mě s ní díky tomu i přestal zajímat, chutnat. Nejdřív jsem se přemáhal a říkal si, že to přejde a potom jsem se tomu začal vyhýbat a vymlouvat se na únavu, nemoci atd. Je to u nás v tomto ohledu špatné, ale já na ni prostě nemám chuť, nemám. Nemám milenku a neměl jsem. Sex mi hrozně chybí, ale představa, že bych ho měl se ženou je hrozná. Snad by to ani už nebylo možné. Takže volím autoerotiku a sním o ženě. Nemusí být mladší a krásnější, ale musí mi vonět. Chápete mě?

 

      Pokud se to někomu z vás také stalo, třebas mi budete umět poradit. Já si rady nevím...)

 

CYRIL

 

 

 

Komentáře (11)add feed
Tady nevoněl zase manžel: : deeres
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=4483&Itemid=39

Změna osobního pachu může souviset s hormonálními změnami tvojí ženy a věk na to nejspíš má.
Pro stavy klimakteria existují hormonální bobule. Nebo má revma a maže si kolena Opodeldokem a ty to nemůžeš vydýchat. smilies/wink.gif
květen 30, 2013 21:49
není co ....... : doktor
není co dodat,když muž řekne,že mu žena nevoní je v tom něco jiného než jen vůně.Bude v tom i ženina nechuť k milování a laskání,tak potom se muži může stát,že to veme popisované konce.Rady není.Mohu potvrdit.Jsou dvě možnosti.První popisuje muž a druhou,nevěru,vylučuje.Tak spadla klec.Je mi líto.
květen 31, 2013 15:07
Cyrile, : Iris
stárneme všichni, co k tomu dodat?

Žena Ti přestala prostě šmakovat, není to je vysloveně o vůni.Stává se to i opačně, jak je vidět z odkazu, který sem dala Deeres.Skutečně mohou být na vině hormony, nedávno jsem četla, že se tohle může stát i mladým lidem, kteří chtějí dítě a vysadí hormonální antikoncepci,kterou žena brala v době seznámení a pak po celou dobu spolužití - a najednou prásk, muži nevoní!! A nejen to - oba vzájemně si nevoní!!

Promiň Cyrile, teď budu psát otevřeně, jsem zdravotník a tyhle věci dokážu psát na plnou hubu. Tvoje žena tedy buď o hormony přichází a může jít o změny pH poševní sliznice, která byla dosud kyselá a byl jsi na to zvyklý.S věkem se to mění. Ale dá se to doplňovat, jsou k tomu například celkem neškodné vkládací tabletky nebo celkové preparáty.
Anebo žena naopak něco hormonálního už nasadila a působí to jiné změny,celkové, které vnímáš jenom ty, protože jsi na příjmu - ale zas tak tomu nerozumím.

Problém je, že jí to asi nedokážeš říct,že to s ní neřešíš, že se Ti o tom ani nechce mluvit. Z Tvého psaní mám pocit, žes k ní pojal skoro odpor. Pak ale myslím, že nejde jen o tu "vůni", ale i něco víc. Protože - promiň - zase nemůžu věřit tomu, že Vás společný, zřejmě asi dvě desetiletí trvající vztah je jenom o vůni....nebo jo? Jenom o sexu. Nebo jo?

Ona asi nic netuší, tak to neřeší. Třeba skutečně z nedostatku hormonů i ztrácí zájem o sex s Tebou. Třeba jí nevoníš také, Cyrile, protože i chlapi se mění. Nevidím to růžově a optimisticky - ne kvůli tomu, jaké změny se s Tvojí ženou dějí, ale kvůli tomu, jaký máš k tomu postoj.Sníš o jiných....no tak než začneš hledat nějakou voňavější, zkus s tou, která Ti stojí po boku celý život, promluvit o záchraně vašeho manželského lože. Jestli o to stojíš.


květen 31, 2013 18:23
Nejdříve : kim
si jí sám okoupej a navoněj. Mám, ale obavy, že tady nepůjde o zanedbání hygiény, ale o nepřekonatelný odpor a to se pokus se ženou domluvit, že vám zůstanou jen společné děti a majetek a pro radost si najdete ona i ty někoho jiného. Nebo druhá varianta je rozvod. Možná, by ti začla vonět, kdyby si milence našla jenom ona a dostal by ses do ohrožení ztráty samičky. Zamyslí se jestlí to je opravdu ten nepřekonatelný odpor, nebo manželská nuda? Možná se taky stáváš inpotentem a házíš to na manželku. V tomto případě by mladá samička zabrala jenom na krádkou dobu.
květen 31, 2013 19:03
Cyrile : otrlá
Nesni a konej, za chvilku už ti libido vyschne a budeš se tlouct do hlavy....
květen 31, 2013 19:41
Cyrile, : Aknela
Tyhle věci co se vůně týčou většinou začínají v hlavě. Ano, hormony se mění, když má žena přirozený cyklus, tak se vůně (podle mě velmi výrazně) střídají přirozeně během cyklu...jestli ti ale nikdy její přirozené vůně a pachy nevadily, tak bych hledala důvod jinde. V té hlavě. Něco se stalo a ty musíš přijít na to co.
červen 01, 2013 05:04
Vůně lidského těla se mění věkem. : Euridika
Pokožka starých chlapů taky nevoní tak jako kůže mladých, svěžích kluků.
Žena vás prostě nepřitahuje - to je všechno. Stává se to i v lepších rodinách.


červen 01, 2013 09:06
Iris : Euridika
Když jsem přišla do jiného stavu, tak jsem se mohla sama zbláznit ze změny pachu vlastního těla. Není to tedy vůbec nic příjemného. A v období kolem menstruace a přechodu se mění znovu.
červen 01, 2013 09:07
.. : kolemjdoucí
vitamín B komplex nebo grapefruitový džus taky dokážou své...
červen 01, 2013 12:45
Euridiko, : Iris
však já vím, také jsem v životě ženském zažila spoustu změn. Ale to je myslím normální, co lidstvo existuje. Ta chemie a ty změny. A manželé se snad kvůli změně tělesné chemie běžně neštítili jeden druhého.Jak píšeš, i zralí chlapi nám ženám nevoní jako čerství mladíčci.
Tak jako mnozí přede mnou si ale myslím, že změna nastala zejména v Cyrilově hlavě a žena ho přestala přitahovat z jiného důvodu. A kdoví, jestli Cyril sám nemá zdravotní problém?
Choré čití? smilies/wink.gif
červen 01, 2013 13:32
pachy : Pepík
Pachy, ne prachy.
Nejhorší je koňský pot.(u lidí) To je přímo hrůza. Ale jsou ženy kterým tento zápach nevadí. Znal jsem chlapíka který na své milence vyžadoval aby se před jeho plánovanou návštěvou týden nemyla. A k "mladému masíčku," vždyť ty děvčata na sebe nalejí parfému, že skutečná jejích vůně není.Takže jak mě může vonět mladé masíčko...
červen 04, 2013 11:17
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]