O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROZEJÍT SE NEZVLÁDNU PDF Tisk E-mail
Středa, 22 květen 2013

 Kudlanko a vy všichni kolem, pomozte mi dostat se z bláta i louže, kam jsem zabředla. Na rozdíl od některých jiných si všechno uvědomuju, ale vůbec mi to není nic platné. Zamilovala jsem se do člověka, který je snad opravdu démon. No, tak asi není, ale působí tak.

  

 

 

 

     Vím přesně, co všechno je na něm špatného, vlastně všechno, ale současně když jsem s ním, tak jsem ztracená a snad kdyby řekl skoč pod auto, tak se maximálně zeptám „pod které, miláčku?“     

 

    Já například vím, že hodně pije, je docela i gambler, mám pocit, že snad ještě nikdy normálně nepracoval. (Trochu mi připomíná politika z povolání, také velice jednoduše ukecá kohokoliv.) On má úžasné charisma, všichni vědí, jaký je, ale přitom se má dobře. Vím, že se hodně nechává vydržovat od žen. U některých občas žije, s dalšími jim zahýbá. Je to muzikant, respektive živí se hudbou, nebudu říkat raději nic bližšího, protože je i docela známý. 

 

     Znám ho necelý rok; když jsem s ním, tak si báječně rozumíme, všechno mi připadá snadné, nebo vlastně na nic opravdově nemyslím. Je mi s ním fantasticky, po všech stranách. Když s ním nejsem, mám už vlastně absťák.

 

     Uvědomuju si ale, že tohle dál nejde, má to dost neblahý následky, bojím se, jak to se mnou dopadne. I teď, když to píšu a jsem na návštěvě u kamarádky, tak se stejně těším, až ho zase uvidím. Přitom už jsem i v nějakých průšvizích. Ale asi to nezvládnu. Tak jsem to sem alespoň napsala. 

 

DENISA

 

Komentáře (29)add feed
Deniso, : bb2
kdyby sis to, co píšeš, přečetla od své sestry nebo kamarádky, zděsíš se. To, co prožíváš, je patologické, je to závislost.
Zvládneš to, když si necháš pomoct. Potřebuješ odvykací kůru, může ti pomoct kamarádka, sourozenec, nebo psycholog, psychoterapeut - sama nevím, když tě čtu, tak se obávám, že ne, nejsi dost silná nebo dost motivovaná se odstřihnout.
květen 22, 2013 21:07
No holka, : Sinix
buď přestěhuješ mozek zpátky o 1,5 metru výš do hlavy, nebo dopadneš hodně špatně. Ani nechtěj vědět jak špatně...
květen 22, 2013 23:42
Sinix :-) : micka
metr by stačil
květen 23, 2013 07:59
Deniso, : Sidon
je to marný, je to marný, je to marný... . Kdo che kam, pomozme mu tam. Ale vždyť Ty sama ani moc dobře nevíš, co chceš, tak se asi budeš muset "spálit". jako malé děti, když jim rodiče říkají, aby ta kamna nesahaly, ale oni nevěří a přece si šáhnou. No, hlavně, abys z toho pak neměla ještě větší problém. Good Luck !
smilies/angry.gif
květen 23, 2013 09:14
a není on : Puntíkatá
černý myslivec?
květen 23, 2013 09:27
Aleno P., : Sidon
ne není, je to Wilém Storitz.
smilies/cheesy.gif
květen 23, 2013 09:33
Micko, to je fakt. : Sinix
Dva a půl metru asi nemá smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 23, 2013 09:55
rada je jednoduchá : toulavej
ve druhém odstavci píšeš :
"Vím přesně, co všechno je na něm špatného, vlastně všechno, ale současně když jsem s ním, tak jsem ztracená . . ."
TAK S NÍM NEBUĎ! - je to jenom na tobě, jestli dáš přednost životu s problémy nebo bez nich . . .
květen 23, 2013 10:39
SNeím, kdo je Vilém Storitz : Puntíkatá
- ale Denisa psala, že je všeobecně známej - a to tedy černý myslivec je. smilies/wink.gif
květen 23, 2013 10:54
tak to já : Iris
si zase Tajemství Wiléma Storitze pamatuji, tedy film, hrál ho někdo úžasně krásný, jen nevím kdo. A já jsem se platonicky zbláznila s plnou pubertální silou, tak strašně bych se jím nechala unést i kdyby byl neviditelný !! smilies/smiley.gif
květen 23, 2013 11:21
ježiš to jo.... : Puntíkatá
to je ta Werneovka, o tom jak byl neviditelnej....četla jsem to, ale strašně dávno a vypadlo mi to z hlavy. Ale já mám ten dojem, že když hoo probodli, tak se zviditelnil...
květen 23, 2013 11:26
Denisa : Iris
je jednoduše zamilovaná, s tím nic rozumem nejde udělat. Mám známou, která takhle rozumem s chlapem skončila, ale skoro denně mi volá a potřebuje si popovídat, rozptýlit a hlavně povzbudit ve svém odhodlání.Jednou pláče, jednou nadává a stále opakuje - je to hajzlík, nemá to cenu, jenom bych trpěla..A jedním dechem dodává, že po něm stejně touží.
Tak Deniso nevím, jak poradit. Buď to vydržet a nechat se někým podporovat v odhodlání s tím skončit, nebo do toho spadnout, ale pak se ničemu nedivit a říkat si - stejně mi to za to stálo.
Mně by se nelíbilo to gamblerství.
květen 23, 2013 11:35
Alen, : Iris
přesně tak, jasně, že to znáš. Ona z něj vytekla krev i s tou chemickou látkou nebo co a tím se ukázal.A byl krásnej...Náhodou fajn pohádka, dlouho jsem s tím vydržela. smilies/wink.gif
květen 23, 2013 12:41
Iris : šídlo
byl to tenhle? http://cinememory.free.fr/photos/jean claude drouot 1.JPG
květen 23, 2013 13:03
Iris, to bude : toulavej
Francouzský herec Bernard Verley - naši diváci se s ním mohli setkat také v československo-francouzském televizním filmu TAJEMSTVÍ VILÉMA STORITZE (1967).
květen 23, 2013 15:14
Šídlo, : Iris
něco mám špatně, nic nevidím,....ale díky smilies/smiley.gif

Toulavej - ano, tenhle film to byl, od té doby se po něm slehla zem. I vím, proč asi, to jsem si přečetla. Ale fotografii z toho filmu a vůbec foto představitele Viléma je jako tabu, nikde nic! To nás ten Sidon krásně odklonil - člověk na spoustu věcí úplně zapomene.

Stejně nevím Sidone, jaks to myslel? Že je Denisy milý tak démonický, tak krásný, tak zákeřný nebo neviditelný?
květen 23, 2013 16:44
Irisenko, : Sidon
ten film si taky pamatuju, byl jsem tenkrát ještě hodně mladý a myslím, že to bylo tenkrát s "hvězdičkou", tudíž jsem ho vidět neměl, ale moje sestřenice a sestra, byly taky z něho úplně paf. Proto mě napadl ten příměr. Ten film je na Uloz.to -
http://www.uloz.to/hledej/?q=Tajemstvi Vilema Storitze mp3
volný ke stažení. Ten Denisin amant je mu možná dost podobný, ale pochybuju, že je neviditelný. smilies/cheesy.gif
Odkloňovat jsem však nechtěl, jenom jsem reagoval na toho Alenina Černého myslivce, tak se omlouvám, ale tady na Kudle je to tak běžná a každodenní záležitost, že mě to nijak neznepokojuje. Adios.
smilies/wink.gif
květen 23, 2013 18:17
Tak ještě jednou : Sidon
květen 23, 2013 18:17
No, tak jiščo raz, třeba už to bude OK : Sidon
květen 23, 2013 18:27
Iris, : deeres
nevím, který se ti z nich líbil, jestli ten mladý inženýr, co jel bráchovi na svatbu, nebo démonický Vilém Storitz. Fotky z filmu z roku 1967 jsem také nenašla a nejsou ani v mých starých programech z Ponrepa. Film vznikl v koprodukci ČSSR-Francie a natáčel se z velké části v Praze a hrálo v něm hodně českých herců. Tajemného cikána hrál Walda a zřejmě kvůli němu byl film zakázán a česká verze šla do stoupy. V TV se znovu objevil až v roce 2010, někdy kolem Vánoc, jenže to byla francouzská kopie a hodně českých herců už nebylo na živu a proto byl znovu předabován. Bernard Valey hrál toho mladého inženýra, bráchovu snoubenku hrála Pascale Audret a tkalce Storitze hrál Jean Claude Druoet.
květen 23, 2013 19:29
Deeres, : Sidon
když už tak "uhýbáme" s tou radou pro Denisu, tak ten film se poprvé u nás promítal koncem roku 1967 a Matuška odešel až v 86ém roce, to je skoro dvacet let, takže "stáhnout" by ten film soudruzi mohli až po Matuškově odchodu, ale třeba jim na něm vadilo i "něco" jiného a udělali to dřív. Tady je dobrá stránka, kde jsou uvedeni všichni herci -

http://www.fdb.cz/film/tajemstvi-vilema-storitze/20472
květen 23, 2013 19:53
Už zase : Sidon
květen 23, 2013 19:54
Sidone, Deeres, : Iris
díky, jste fajn smilies/smiley.gif smilies/wink.gif
O víkendu se podívám.Líbil se mi tehdy ten neviditelnej a to proto, že to byl krásný padouch. To mi nakonec zůstalo i do života.
Jak vypadal už ale nevím.Také jsem byla malá, také jsem se asi neměla dívat smilies/wink.gif
No a Sidone, také mě napadl příměr s černým myslivcem.

Tak se mi zdá, že jsme se vlastně od Denisy až tak neodklonili, také si vybrala charismatického padoucha, my ženské to tak asi děláme často - ona to ví, ale nepomůže si. Ne?
květen 23, 2013 20:48
Sidone, : deeres
to se tak tehdy říkalo, že to bylo kvůlivá jeho průšvihu v Mariánských Lázních. Spolu s Gottem a Pilarovou se tam Matuška údajně opil a měl z balkonu pomočit vrátného. Pak měl rok zákaz. Jenže datumově to také nesedí, to se stalo při natáčení "Kdyby tisíc klarinetů" a ty se natáčely v 65. Leda, že se kauza táhla a ten zákaz spadl do začátku 68 roku. A možná, že byl jenom někdo moc horlivý.
květen 24, 2013 08:10
Denisko : kim
to je pudové, živočišné no prostě volání divočiny, ale děti si pořidˇ s někým kdo není sobecký a bude myslet i na tvé pocity. Zatím si to užívej, ale v podvědomí si jasně odlišuj co tě s ním baví a v čem se trápíš. Pokud si dáš hranici a nedopustíš, aby trápení převyšovalo, tak s odstupem času ho budeš mít jako kamaráda a do budoucna rodinu s někým spolehlivým. Jinak ti tento chlap zničí sebevědomí, úspory, vlastně celou tvou osobnost. Docela jsi závislá na jeho přítomnosti a to je špatně, ale naštěstí si to uvědomuješ. Víš chlapi si svou kořist uloví a jdou lovit jinde, jenže ženská svého lovce začne převychovávat k obrazu svému a to nejde, i když každá tomu věří až do sebezničení.
květen 24, 2013 08:36
Co vlastně chcete, Deniso? : Giota
Chápu, že se nedokážete rozejít s mužem, do kterého jste zbláznila, protože - je mi s ním dobře, má charizma, je známým zpěvákem, je démonický. To jsou plusy, o kterých se zmiňujete. Vidíte strašně chyb, které na vás ŘVOU "uteč" - piják, gambler,proutník, vyžírka, ale utéci nedokážete...
Chcete pomoci - ale jak máme pomoci? Přikázat - nechte ho být?
Já bych Vám, Deniso, doporučila zamyslet se, jak se vidíte za rok, za pět let. Udělat si vizi - chci žít s chápajícím, mne milujícím člověkem, který neutratí výplatu v hracích automatech nebo ji nepropije a který bude spát vždy jen ve vaší společné posteli.Vždyť kdo by to nechtěl? A pak každý den, který budete s "démonem" je ztracený pro potkání a nalezení skutečně dobrého partnera, asi tak, jako kdyby Vaším cílem byla cesta na sever a přitom jste kráčela na jih - každým krokem dál od cíle...
květen 24, 2013 09:59
Dámy, : Sidon
já se tady v tom slzavém údolí plahočím už taky nějakej ten pátek, abych měl sdostatek možností a příležitostí, utvořit si svůj vlastní názor na ty všelijaké "kalvárie", které si "některé" ženy (ale taky i muži) sami sobě "nechtíc" přivodí, nebo je dokonce i přivolávají, protože si, stejně jako Denisa, "nemůžou" pomoct. Takže Denisa není první a vůbec ne poslední, takových už je nás holt, od stvoření světa. přespříliš. Možná, že ne většina, ale bude jich asi sakra hodně. Ona ta láska, nebo vlastně zpočátku ta "zamilovanost", dokáže "divy". Horší však je, když je to tak, jako je to v případě Denisy. Ta "fyzická" přítažlivost je taky velice důležitá, hlavně u mladých lidí, jinak bysme, jako lidstvo nejspíš vyhynuli, ale já se domnívám, že se vzrůstající "náročností" a "požadavky", které dnes mají mladší (ale i starší) lidé k životu, je to pro mnohé velice těžké a taky začasto nemožné, neboť drtivá část populace je veskrze "materialisticky" založená a uznává jenom hmotné a finanční statky. A pak, když už jich třeba i dosáhnou, přijde najednou "prázdnota", citově příliš vyvinuti nejsou, jinak by nebyli takoví materialisti, a ocitají se v jakési prázdnotě, protože si najednou začnou uvědomovat tu absenci lásky a citu. A musím se přiznat, že jsem poměrně roztrpčen, touto situací a materielní "zaujatostí", velké části našich spoluobčanů a vůbec celkově a globálně tím, že se lidi snaží ponejvíce jenom o to, aby měli nějaký (větší) majetek. Nic proti tomu, to je asi prazáklad našeho bytí, ale někteří k tomu dosažení a nabytí většího majetku, používají i nečestné, nekalé a taky i zločinné způsoby, které zase zapříčiňují tu zoufalou situaci mnohým dalším, ze kterých se stávají chudáci. Jezusmankote, kam jsem se to zase dostal ?! Tady je řeč o "poblázněné" holce a já si cintám pentli s nějakou "sociální" tématikou ?!Tak teda sorry, už toho radši nechám, možná, že tím některé i popudím. Ale doufám, že tomu "někteří" porozumí.
smilies/cheesy.gif
květen 24, 2013 10:16
Sidone, rozumím ti:-)))) : Eva
A k Denise: klidně se něj vykašlat můžeš, ne, že ne!!!
Ale když se budeš jak křeček v kolečku utvrzovat jen v tom, že nemůžeš, tak nemůžeš. smilies/grin.gif Tak si to potom, spánembohem, dosyta užij! smilies/grin.gif
Já bych na sobě takové svinstvo dobrovolně nepáchala, ale když tě to baví???? smilies/grin.gif
květen 24, 2013 13:56
teda : Kamila
já vím, že mi do toho nic není, ale zajímalo by mě, kolik ti je let...
květen 28, 2013 08:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]