O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ONA MNE NECHCE, NECHÁPU PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 květen 2013

 Milá Danielo, jsem nešťastný, zoufalý a utrápený. Je mi 27 let, vysokoškolák, s výbornou prací - dobře placenou a s vlastním bytem. Vypadám snad celkem OK a vůbec jsem prostě normální mladý chlap. Osm let jsem měl přítelkyni. Chodili jsme spolu od patnácti a pak se začala chtít vdávat, ale já jsem to prostě přestal cítit. Hlavně proto, že na mne začala hrozně tlačit.

 

 

 

 

     Rozešli jsme se. Nebylo to jednoduché. Byla to jedna docela významná etapa a prožili jsme spolu hodně pěkného. Naštěstí se velmi brzo zamilovala někde jinde a už má dvě děti.

 

      Ale teď ke mně. Já jsem se taky zamiloval a spadl jsem do toho úplně po uši. Je to úplně jiné, než s tou předchozí Terezou. Romana je o dvanáct let starší než já. Krásná, zralá, dospělá ženská se vším všudy. Má dvě děti kolem patnácti let. Je veselá, živá a já to s ní táhnu celé dva roky.

 

      Začínalo to jako normální aféra. Líbil se mi sex, dalo a dá se s ní mluvit o všem. Má v sobě takový nadhled a tak nějak ten život a ty kopance bere s humorem. Já už prostě jinou nechci. Nechci se rozcházet a zamilovávat někde jinde. Jenže ona se zase nechce rozvádět s manželem. To jsem zapomněl napsat, ano, je vdaná.

 

     Když jsem se ptal, proč je se mnou, tak se jen usmála, že je jí se mnou dobře a její manželství už nějakou dobu stojí za starou belu a manžel ji taky podvádí a ona to dobře ví, ale má s ním dvě děti a hlavně se přece nebude rozvádět kvůli takovému chlapečkovi.  Přitom se mi dívala klidně do očí a usmívala se.  Řekla mi, že si  třeba najdu časem nějakou mladou holku a budu s ní mít děti, že ona už tohle má za sebou a vracet se do toho znova nechce.

 

      Taky mi řekla, že se nejspíš určitě jednou rozvede, že s tím chlapem nebude, ale ještě chvilku počká. Vyloženě mi dala najevo, že ona se mnou vůbec do budoucna nepočítá. Proč bych s ní nemohl být?  Co je na tom, že jsem mladší? No a co. Přeci obráceně je to úplně běžné, ne? Tak co mám dělat?

 

PETR

 

 

 

 

Komentáře (14)add feed
Rozumná žena : Josef Kouba
Chlape, vzdělání a dobrá práce Vás staví na vrchol piramidy ženského zájmu. S tou paničkou to nech plavat. Dáma Vašeho srdce, má na váš vztah, střízlivý pohled a ví co by jí čekalo za 15 a více let.
květen 21, 2013 04:15
třeba to tak přestala cítit, : Puntíkatá
hlavně proto, žes na ni začal hrozně tlačit. smilies/cheesy.gif
květen 21, 2013 06:30
To tě časem přejde... : Aňa
Petře, ještě chvíli vydrž, ono to časem přejde. Teď je to zamilovanost, všechno vidíš v růžových barvách, sníš o budoucnosti...ale ženská, která ti dokáže do očí říct, že se nebude rozvádět kvůli takovému chlapečkovi asi tak moc zamilovaná není...Promiň, ale má tě pro rozptýlení, zábavu a jako náhradu toho co ji doma chybí...vždyť o čem by plkala s kamarádkama a nesmí přeci zůstat pozadu, že jo....Dívej se kolem sebe, na ostatní ženský, na ostatní dvojice, časem to pochopíš. A nebo ji podrob testu...zatlač na ni a vsadím co chceš, že to radši ukončí...
květen 21, 2013 07:34
obdivuješ na ní : vlk
přesně to, co tobě samotnému asi trochu chybí: "... dá se s ní mluvit o všem. Má v sobě takový nadhled a tak nějak ten život a ty kopance bere s humorem ..."
Tak si s ní taky promluv o všem, co tě trápí, s humorem a nadhledem, třeba zůstanete dobří kamarádi (s přídavkem) a i to je plus do života.
květen 21, 2013 08:16
Ta paní má rozum, taky už má na to věk. : Euridika
Taky jsem kdysi chodila s o sedm let mladším klukem (to bylo ovšem maximum)-hodně na mě letěli mladší a starší (střed se mi jaksi vyhýbal). Navíc mi bylo 29 let a vypadala jsem stejně mladě jako on, resp.on vypadal mnohem starší, nežli já.
Ženská na prahu čtyřicítky si nezboří manželství kvůli mladému klukovi, protože ví, že je pro ni vztah s ním neperspektivní. Tedy, chytrá ženská ho nezboří. Je si vědoma toho, že po čtyřicítce začne prudce stárnout, čas nezastavíš ,a chlapec se porozhlédne jinde. Občas to může vyjít, ale já bych to taky brala výhradně jako flirt. Ale dnes bych si připadala jako panička, co si vydržuje gigola - trapně.
květen 21, 2013 08:32
buď rád, : bb2
že nedělá to, o čem se tu každou chvíli dočteš, to, co často dělají chlapi - nebulíkuje tě, nevymlouvá se, nenechává tě v nejistotě, nevyvolává falešné naděje, nehraje s tebou žádnou hru - hezky si hrajete a ona si to užívá. Proto s tebou je, jsi přesně to, co chce. Zkus si nevytvářet představy o tom, jak budete spolu, zkus se v tom tolik nehrabat, jen si to užívat. Máš oproti ní obrovskou výhodu - jsi mladý a jsi chlap, takže ještě za dvacet let budeš přitažlivý a žádoucí pro mladé i starší. Ona začíná stárnout a za 15 let, až ty budeš na vrcholu a budou se o tebe rvát všechny věkové kategorie, a ty budeš mít mladou milovanou a milující ženu, s ní třeba děti, tak Romana bude v přechodu a houpat vnoučata.

květen 21, 2013 08:35
vlk : bb2
ti radí dobře
květen 21, 2013 08:37
Nechápu, co nechápeš. : jednababi
Je to stejná situace, jen v opačným gardu
"pak se začala chtít vdávat, ale já jsem to prostě přestal cítit. Hlavně proto, že na mne začala hrozně tlačit"
a
"Já už prostě jinou nechci. Nechci se rozcházet a zamilovávat někde jinde."



květen 21, 2013 09:27
jak z přiloženého vidno : kolemjdoucí
ani vysoká škola nestačí...
květen 21, 2013 10:01
no taky je otázka, : Puntíkatá
zda ji nenudíš. Nezapomeň, že ona má právo na zábavu... Takže jí určitě neměj za zlé najde-li si většího komika, než jsi ty.
květen 21, 2013 10:40
Ta zamilovanost je jednostranná. : Sinix
A tudíž nemá budoucnost. Je načase zvednout kotvy a odplout za nějakou perspektivnější. smilies/wink.gif Neboj, to se ti v životě stane ještě tolikrát...
květen 21, 2013 10:58
. : toulavej
Nemůžeš dělat NIC. Jsi zamilovaný, ona ne. Jí to takhle vyhovuje, víc nezískáš ani kdyby ses rozkrájel, smiř se s tím. Nebere tě jako rovnocenného partnera, jsi jen jako hezké zpestření jejího života, něco přechodného, ale určitě ne jako trvalá budoucnost. A je to proto, že má životní zkušenosti, které tobě ještě chybí.
květen 21, 2013 17:29
Tolikrát v životě jsem si myslela, : Euridika
že bez toho jediného chlapa nemůžu žít. A houby, za pár měsíců se objevil někdo nový. Takových bylo. smilies/grin.gif
Kdybyste si tu paní ,nedej bože, vzal, za pár let budete mlátit hlavou do zdi.
Vy budete v nejlepších letech, z ní bude stárnoucí paní a přestane vás přitahovat.
Dejte si říct, mluví z nás životní zkušenosti.
Najděte si věkově přiměřenou partnerku, tohle nemá smysl.
květen 21, 2013 18:02
... : Sandra.
Mně přijde paní naprosto srozumitelná a pochopitelná- sex se zajíčkem je jedna věc, vztah se zajíčkem je věc druhá.
Jste každý v jiné životní fázi- ona má děti odrostlé a má hotovo. Ty třeba nebudeš chtít mít děti? Bude ti stačit sdílet domácnost s dvěma cizími puberťáky, kteří tě budou nesnášet, protože jsi jejich rodičům rozbořil manželství?
Také pro ni asi není úplně lákavá představa, že tě bude jako svého partnera představovat přátelům, rodičům, dětem a většina z nich si bude zhusta ťukat na čelo.
Ty bys do toho vztahu šel, protože nic neriskuješ, pro tebe by to mělo smysli jen na chvíli, ale ona by si zrušila rodinu (která je její jistotou, byť třeba manželství není 100%, ale pořád je to její jistota, domov pro její děti) a to se jí kvůli nejistému dobrodružství po tvém boku nechce riskovat.
květen 21, 2013 19:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]