O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCI JEHO ANI TO AUTO PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 květen 2013

Milá Kudlanko a všichni čtenáři, ráda bych vás požádala o radu. Jsem úplně mimo, vůbec nevím, co mám dělat. Manžel je teď na 14 dnů služebně mimo domov, takže snad se nějak do jeho návratu dám dohromady. Protože dneska bych ho asi zabila... Jela jsem včera autem ke kamarádce a pak ještě s ní na nákup.

 

 

 

 

 

 

     Když jsme jely, tak si Zdena upravovala účes a koukla se do zrcátka, které je na druhé straně stínidla nad sedadlem. A při té příležitosti si všimla stropu auta - tedy rýh, které tam byly. A hned to komentovala: "Ježišmarjá, ty máš od podpatků poničený čalounění!" A fakt, bylo to opravdu jednoznačné... Přiznám se, že jsme pak auto prošmejdily - v boční kapse byl i dámský hřeben a pod sedadlem zakutálená rtěnka. Ani jedno nebylo moje...

 

     Dost jsem to obrečela, Zdena mi říkala, abych nebláznila (já mu to chtěla hned zavolat, nevím, co bych asi všechno říkala!), že třeba někomu to auto půjčil. Jenže já vím, že to on by stoprocentně neudělal, moc mu na něm záleží.

 

     Jsme spolu pět let, máme dvouletá dvojčata. Manželovi je 33, mně 29 let. Doposud mne vůbec nenapadlo žárlit, i když je manžel pěkný chlap a v rámci práce musí být často z domova. Prostě neměla jsem na to ani pomyšlení. A teď tohle...

 

     Tak bych vás chtěla požádat o radu, co a jak asi můžu říct - protože je přeci jasné, že pokud v tom nějak jede, tak se mi nepřizná. A bude zapírat. Jak můžu zjistit, jak to je? Zatím to ví jen tahle kamarádka, mamce to říct zatím nechci.

 

 

Děkuju za vaše rady a názory,

DOMINIKA

 

 

Komentáře (21)add feed
Něco podobného jsem už četla, dokonce na Kudlance : Aknela
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5004&Itemid=39
Stejně jako u prvního článku mám trochu pochyby - sex v autě jsem měla mnohokrát, ale že bych vášnivě prokopávala pokpatky střechu, to jsem nedělala. Dovedu si sice představit jak by k tomu mohlo dojít, ale zároveň jsem celkem skeptická. Zvlášť když je dotaz tak moc podobný tomu prvnímu. smilies/wink.gif
květen 03, 2013 06:31
Rady : Myška
viz. předchozí článek na stejné téma smilies/wink.gif.
květen 03, 2013 07:06
se nám ty jehly zapřený vo strop auta : Krakonoš
nějak začaly množit. Sakradrát, holky, v cizim autě byste se aspoň mohly zouvat! smilies/grin.gif smilies/wink.gif
(rady jsou pod původním článkem, já vosobně bych instaloval skrytou minikameru)
květen 03, 2013 11:45
To snad není možný... : d@niela
tak TOHLE bych si fakt nevymyslela...
schválně jsem porovnala oba dopisy - každej jinej!
květen 03, 2013 15:36
Věci se dějí : Josef Kouba
Podpatky na stopě u auta je blbost. Ale, že holka dostla křeč, či co a vykopla přední okno u auta, na placeným parkovišti, to mohu odpřísádnout.Přijeli i policajti.
květen 04, 2013 09:36
že, : Iris
každého hned napadnou jehlové podpatky, když vidí rýhy. Asi každý hádá podle své planety? smilies/wink.gif
Já si tedy myslím, že už by se mohlo najít vysvětlení pro ty rýhy, třeba je to něco mnohem prozaičtějšího.Já nevím - třeba že je to od nějakého dlouhého nákladu, lyží, nebo tak nějak.
Já tedy tyhle věci znám jenom z blbých filmů a moc nevěřím tomu, že by se nevěry odehrávaly zrovna takhle v autech a némlich zásadně s jehlovýma podpatkama na nohách dam.
Jedině, že by si pánové upravdu cíleně uspokojovali své představy načerpané z těch filmů a sex s lehkou děvou hlavně v jehláčích v autě považovali za jedinečný a nenahraditelný zážitek, ke kterému patří i poničené čalounění a následné problémy s parnerkou, která není jaksi slepá, že.. smilies/sad.gif
květen 04, 2013 10:09
Krakonoši, : Sinix
přesně! V (cizím) bytě se přece taky zouvaj, tak proč ne v autě?? smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif Taky si neumím představit, jak by ty důlky do střechy mohla udělat. A ta kosmetika rozházená po autě?? To už vůbec. To jakože se před sexem nalíčila a pak šminky místo do kabelky hodila pod sedadlo?

To je divný, ne?? smilies/shocked.gif
květen 04, 2013 11:46
a jo, jsem nepozorná, : Iris
rtěnka Sinixi, to je fakt. No já četla tu předešlou diskusi na tohle téma a ty šminky jsem si umístila do té minulé debaty. A ono to bylo i v tomhle autě. Sinixi, já myslím, tedy vzpomínám si na to, že líčení a česání se dělá po sexu, když je dáma trochu rozcuchaná a rozmazaná.Proč to tam nechává hozené, to nechápu. Asi to zapadlo a díky předešlému jedinečnému zážitku na to dotyčná ani nevzpomněla. Že by to udělala schválně, aby se Dominika něčeho dohmátla, to už je hodně smělá myšlenka.

Ale vážně - myslím si, že auto mohl manžel někomu půjčit, i když mu na něm hodně záleží.A jestli mu na autě tak záleží, tak by při své případné nevěře té dámě boty z těch haksen sundal, ne? A jestli ne, tak je blb a jsem zvědavá, jak tenhle příběh bude pokračovat poté, co se Domči manžel vrátí a podá vysvětlení.


květen 04, 2013 12:18
Iris, : Sinix
jasně budiž - po sexu. Ale stejně, resp. tím spíš. Žádná ženská při líčení nespěchá, to by si místo nového obličeje mohla vytvořit surrealistickou abstrakci. Si to představ, je po sexu, otevře na klíně kabelku, vyndá hřeben, rtěnku, učeše se, nalíčí (kabelku má celou dobu na klíně) a pak co?? Hřeben dá do dveří a rtěnku hodí pod sedadlo?

Jak říkám, vůbec si to neumím představit. I kdyby ji tam ta rtěnka spadla, to mi neříkej, že ji tam prostě nechá - čert ji vem. A co ten hřeben?
květen 04, 2013 12:48
Sinixi, : Iris
třeba právě spěchala... smilies/wink.gif
Jsme tu jak dva Poirotové - namáháme šedé buňky mozkové a kdovíjak to bylo.
Každopádně - slečna nebo paninka je blbka a jestli to tedy neudělala schválně (což se v dnešní době také už dělá), tak neovládá pravidla konspirace a utajení a ať to radši neprovozuje v rodinném autě. Jenom ubližuje ostatním, koza. Ach jo.. smilies/sad.gif


květen 04, 2013 13:08
Nevěřím tomu příběhu. : Sinix
Ne, že bych bůhvíjak přeceňoval inteligenci některých lidí, ale technicky mi to přijde víceméně nemožné. Mít celou dobu nohy nahoře: Zkoušely jste to? Vždyť se vám musejí odkrvit a celkově to musí být tak nepohodlné, že je to možné tak maximálně ve filmu. Navíc udělat rýhy a důlky do střechy! Je to sice ani ne milimetrový plech, ale z té polohy je to zhola nemožné. Musela by se o to vyloženě cíleně snažit. A že by ten chlap neřešil podrápané čalounění, když - jak tu píše - mu tak strašně na tom autě záleží, navíc by mu hrozilo prozrazení jeho poměru? A pak prostě, když se líčíte, tak máte kabelku někde poruce, takže vás to samo navede, abyste tam ty šminky zase vrátily, nebo ne?

Je to hodně přitažené za vlasy...
květen 04, 2013 16:20
taky mě napadlo, : Puntíkatá
jestli tam ty "stopy" ta slečna nenechala schválně.....
květen 04, 2013 16:40
:-))) : d@niela
jsem sama zvědavá, jak to bylo doopravdy. Taky si to moc představit neumím.
Ale - Sinixi, že by ty nožičky měla furt nahoře, to být přeci nemusí, že?
Asi stačí se jen jednou pořádně vzepřít a už je v čalounění ďobanec. smilies/cheesy.gif
Jinak - ta zakutálená rtěnka tam nemusela být "odposledně"...

květen 04, 2013 17:01
Nebude se vám : Uve
to asi líbit, ale ono je to možné. Sex v autě mám xkrát za sebou, takže říkám na rovinu, že ano, je to možné. Moc to pitváte, jestli je to technicky možné a tak podobně...Prostě je to možné, škrábance v čalounění, vyzouvání botů , a nemusí to být jen podpatky. Zažila jsem to, a čalounění v autě dostalo zabrat. Takže mě ukázat kamarádka, co má v autě, tak jednoznačně vím o co jde. A jestli tam holka našla rtěnku a kdovíco ještě - zase rozebírat jestli se upravuje před nebo potom - tak na to je taky vysvětlení. Prostě to tam nechala jako vzkaz.
květen 05, 2013 18:37
Sinixi, : Iris
tak vidíš, jsme hodně pozadu.. smilies/sad.gif
květen 05, 2013 19:29
Iris, : Sinix
zcela zjevně...
květen 05, 2013 23:03
do boční kapsy v autě : Puntíkatá
vám nic "jen tak" nespadne. Natož hřeben. A "obětovat" rtěnku...no, to už jí musí sakra záůležet na tom, abyste se s "kamarádem" rozešli. Jednak rtěnka není zas až tak levná záležitost, druhak - je problém sehnat ten správný odstín. Podle mě, to jsou záměrně ponechané stopy,určené k tomu, abyste se v dva rozešli - ona v tom bude chudinka nevinně, protože ty jsi, mrcha jedna žárlivá, tomu chudáčkovi těžce ublížila a ona ho teď bude muset "utěšovat". Je to, ajko když si - v jednom seriálu - milenka "omylem zapomněla" v posteli svého milence podprsenku.
květen 06, 2013 06:30
v autě : vlk
vozím kde co, to máte latě, trubky, prkna, štafle, futra, dveře, trámy, roury ... (máme to všechno pane Lorenz?) strop podle toho v autě vypadá, ale za milenku jsem ještě vynadáno nedostal, dělám něco špatně?
květen 06, 2013 09:19
Naopak, vlku, : Myška
maskuješ to dobře smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif.
květen 06, 2013 09:24
Nebudu ti tady mazat med kolem huby, : Leontýna
kombinace rýhy od podpatků, rtěnka a hřeben, to už si opravdu některá dala záležet, abys to objevila. Prostě si vybral nějakou mrchu mstivou, běžná milenka zahlazuje stopy. Tak doufej, že to byl nějaká neodolatelná jednorázovka a nemá na něj podstatný vliv. Snaž se to vyhodit z hlavy a zkus nějaký adrenalinový sex s manželem taky. Co v kanclu v konferenčce na stole? Můžeš takhle za ním do práce přijít?
květen 06, 2013 12:03
Ta třetí... : Novák
...ani nemusela být milenka. Může to být např. kolegyně z práce, kterou on jenom někam svezl. Třeba jel z práce a nabídl jí odvoz, když oba dojíždí ze stejné oblasti. Cestou se zastavil u benzínového čerpadla a než došel zaplatit, "bylo vymalováno" (rýhy vyryty, rtěnka a hřeben zastrčeny). A třeba jen proto, že jí před měsícem něco vytknul. On si to už dávno nepamatuje, ona celou dobu vymýšlela nějaký naschvál. Nebo mu to udělala z prosté závisti. A neříkejte, že si vymýšlím věci, které nejsou možné. Přesně takovou totiž znám. A pohozená rtěnka je ve srovnání s níúplná hloupost.
květen 06, 2013 12:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]