O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DŮM RODIČŮ, MANŽEL JEŠTĚ MŮJ - 2 PDF Tisk E-mail
Středa, 01 květen 2013

 Děkuji za vaše reakce. A chtěla bych to tedy ještě doplnit: Trvalý pobyt zde manžel nemá. Má ho u svých rodičů. Do opravy domu a nějakého vybavení investoval asi 150 000 Kč. To by ale bylo až předmětem vypořádání společného jmění při rozvodu, ne? Odstěhovat by se tedy mohl ke svým rodičům.

 

 

 

 

     Máme spolu dvě děti, staré 6 a 3 roky, takže jsem na rodičovské dovolené.

 

     Odejít by měl, protože se na ničem nedohodneme. Na vedení domácnosti a výchově dětí. Po tom, co jsem ho požádala, aby odešel, dost pije. Je potom agresivní a např. ukazuje dětem mrtvolu v televizi. Staršímu řekl, že se půjde oběsit atd.

 

     Nevím, jestli mu můžu sbalit věci před dům a vyměnit zámky. Teď budu sepisovat žádost o svěření dětí do mé péče. Doufám, že nebudu muset čekat do doby, než nás rozvedou.

 

     Jinak jeho chování se v poslední době už dost zlepšilo. Teď se naopak snaží, ale já už nechci náš vztah zachraňovat. Důvodů k rozvodu mám několik. S manželem si vůbec nerozumíme.  Často se hádáme. Začínám k němu cítit odpor. Ano, někoho jiného jsem sice potkala, ale není to nic vážného. O děti se od jejich narození starám já. On o ně nikdy nejevil příliš velký zájem. Nehraje si s nimi, ani je nic neučí.

 

     Myslíte, že mám šanci na svěření dětí do mé do péče, když nemám práci (jsem na RD)? Práci si sháním, ale nevím, jestli ji stihnu najít před podáním žádosti o svěření dětí do péče.

 

Děkuji vám všem za případné rady a názory,

PETULKA

 

 

Komentáře (3)add feed
Petulko, Petulko, : Sidon
já teda nevím, jakou radu Ti dát, ale názor na to mám. Když jste se dali s manželem dohromady, nevím, jak dlouho jste spolu chodili před svatbou, ale nějaký čas asi ano. A potom, po dvou dětech, asi po sedmi letech, možná víc, se rozhodneš "zbavit se" manžela.

Nezlob se, ale mně se to tak jeví, podle toho, co píšeš. Nějak moc jsi toho nenapsala o tom, jak moc je ten Tvůj manžel "špatný" a "nevhodný", jenom, že se Ti takový začal najednou "zdát", protože jen tak mimochodem, jak teď podotýkáš, máš "známost", nic vážného, (a jak by taky jo ?), ale nějak moc Ti jde honem o to, abys toho svého manžela "vytrčila" za dveře a měnila zámky.

Proč se teda napřed nerozvedeš, když máš k němu takový "odpor", a pak se teprve nepoohlídneš po někom dalším ? Tak se mi zdá, že jsi docela obyčejná "ludra"! To slovo je docela běžné a je převzaté z němčiny, znamená - potvora, nepořádník, mrcha apod., a Ty mi tak připadáš. Mrcha, nebo potvora !

Docela rád bych si přečetl verzi Tvého manžela, ale ten o tom určitě vůbec neví, že se obracíš sem, aby Ti někdo poradil, jak nejlíp na něj. Co kdybys mu řekla, aby se sem podíval, přečetl si to, co na něho máš a zkusil napsat taky svoji verzi ? Hlavně, že si říkáš "Petulka", je to takové "milé a něžné", že ?! Mně to však přpadá trošku samolibé !

Jsem asi trošku předpojatý a sarkastický, ale nějak si nemůžu pomoct. Soráč děvče !
smilies/cool.gif
květen 01, 2013 08:18
... : deeres
Já tomu nerozumím. Jak že se změnilo jeho chování, k dobrému nebo naopak?
Po tom, co jsem ho požádala, aby odešel, dost pije. Je potom agresivní ....
Jinak jeho chování se v poslední době už dost zlepšilo. Teď se naopak snaží...

Já jsem někdy v zimě na Libeňském mostě potkala chlápka tak kolem padesátky, který šel přes most do Holešovic do Naděje a požádal mne o deset korun na polívku. Vypadal slušně , oholený, čistý a já jsem mu už ze zásady nechtěla nic dát. Somráky nesnáším. A jak tak na něj koukám, uvědomím si, že ho od vidění znám z ČKD,že je to strojní inženýr, který dělal v Konstrukci. Z něj vylezlo, že podnikal, prý ho podrazil kamarád, manželka ho vyhodila ze dne na den s igelitkou a jemu zůstaly jenom dluhy.
Vím, že pokud k někomu začneme pociťovat fyzický odpor, tak přes to vlak nejede a podle tebe on se má kam odstěhovat. Co se zkusit, třeba částečně se s ním finančně vyrovnat, pokud to je v tvých možnostech, aby měl na rozjezd? A pak tvojí, řekněmu půjčku, zahrnout do manželského vyrovnání.
květen 01, 2013 09:25
Ups : Buster1
No zase jedna mrska, co ma jiného a manzel ji nehraje do kramu. Fakt super pristup.
květen 02, 2013 15:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]