O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁR DNŮ A VŠECHNO V HÁJI - 2 PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 duben 2013

 Děkuju vám všem za vaše reakce. Když jsem to psal, tak mi ještě šel "oheň od huby", ale to snad chápete. A protože jste mi psali hodně moc a hodně z vás mi i fakt radilo, cítím nutnost vám dát vědět, jak to dopadá. Nebudu moc konkrétní, ale to snad chápete.

 

 

 

 

 

 

      Asi bych se měl vrátit k tomu, jak to bylo to ráno. Manželka mého partnera, budu jí říkat třeba Hanka, měla absolutní okno, takže když se probudila, vedle ní spal manžel, tak jí nic divný nepřišlo, ale pak tam uviděla vedle tu mou. To ji tedy probralo a i když si sama pořád nepamatovala nic, tak šla za mnou; abych totiž řekl, tak ona si napřed myslela, že nějak na to byli oni tři, tedy ona, její manžel a moje.

 

     Ale pak si řekla, že i když si nic nepamatuje, tak tohle že by určitě né a šla za mnou. To už měla vztek. Tak jsme tam šli oba, vzbudili je a chtěli vědět, co bylo. No, asi si nejvíc pamatuju já, jenže já zas u ničeho nebyl. Ale křičeli jsme a obviňovali jeden druhého, oni sice byli nazí, ale zase říkali, že nic, že on si šel lehnout, a ona taky, ona že si myslela, že je v našem pokoji... Bylo to fakt hustý a hnusný.

 

     Nakonec jsme se zase sešli a shodli se na tom, že nemá smysl z toho nic dělat. Byli jsme unaveni (předtím jsme byli na docela dlouhým pochodu, pak ve vodě a hlavně na slunci. Na to alkohol. Sice nejsme nikdo svatoušek, co nepije, něco snesem, ale tohle nás opravdu odrovnalo. Báli jsme se všichni "Faraonovy pomsty", takže jsme měli z domova slivču. A přeci ji nebudem vozit domů, žejo. A tak padla za vlast a my taky.

 

      V současné době máme jedno dilema: co kdyby to mělo následky? Jak to pak řešit? Zatím tedy je všechno (u manželky) asi v pořádku, ale čert nikdy nespí. Rozhodně bychom asi to nedávali pryč, ale zase jak to když tak pak řešit? Teď tedy je relativně zase všechno v pořádku, napovrch, ale úplně ne. Sice jsme si řekli, že si věříme, ale myslím si, že nikdo nikomu nevěří na sto procent.

 

     Nevím, pár z vás psalo o něčem podobném, tedy asi oprožitém okně, o nedůvěře z nevěry, ale ono se to nejspíš musí zažít, protože něco takového člověk čekat nemůže. Uvidím, jak to všechno dopadne. Jestli budete mít zájem, tak ještě napíšu.

 

IVAN

 

 

Komentáře (13)add feed
No, jestli si nikdo nic nepamatujete, : Aknela
tak si vzájemně nemáte vůbec co vyčítat. Neřešila bych předem případné následky, v takhle velké opilosti se většinou nic neděje, technicky to nejde. smilies/wink.gif
duben 30, 2013 04:21
Jo - : Puntíkatá
najděte si jiného koníčka než chlast. smilies/cheesy.gif
duben 30, 2013 09:25
... : deeres
Alkohol je sviňa a v opilosti se může stát ledacos. Já si vzpomínám na jeden malér, kterého jsem nebyla přímým účastníkem. Já se odrovnala někdy o půlnoci, odebrala se do koupelny, kde jsem se zamkla a přikryla prknem, které tam měli přes vanu. Vzbudilo mne až k ránu bouchání na dveře a za dveřmi koupelny VB. Totální okno, k tomu, co se tam dělo po půlnoci jsem nemohla říct vůbec nic. Po půlnoci totiž ostatní hráli flašku a vadí, nevadí. Některý chytrák navrhl tomu, co na něj láhev ukázala, aby šel někam ukrást auto. Ten se sebral, šel před barák , jenže v průjezdu zrovna stál náklaďák, ze kterého asi vykládali zboží.Motor běžel,on usedl za volant a rovnou to navařil do zdi průjezdu.Za to ho pak vyrazili z vysoké školy. Lepší je nechlastat, pak jde rozum stranou.
Jinak Ivanovi přeji, aby na to, co se stalo, raději všichni rychle zapomenuli.
duben 30, 2013 09:34
Happy end : Lady Jane
Takže se vlastně vůbec nic nestalo
duben 30, 2013 09:45
Takže jsme zase u toho, : Sinix
že chlastat má jen ten, kdo to umí. Když vypadne mozek, je to vždycky katastrofa. smilies/undecided.gif
***
duben 30, 2013 10:54
Asi si koleduju - : jednababi
ale myslím, že tohle je přesně případ pro použití zásady "In dubio pro reo" smilies/grin.gif

"Pokud je v konkrétní věci tak jako verze obžaloby stejně možná a pravděpodobná verze obviněných a dalšími důkazy již není možné reálné objasnit, která z v úvahu připadajících verzí je věrohodnější, nelze obviněné s ohledem na zásadu in dubio pro reo uznat vinnými."
(http://www.epravo.cz/top/soudni-rozhodnuti/zasada-in-dubio-pro-reo-15326.html?mail)

Ivan byl někde jinde, manželka přítele "měla okno" a ti dva "viníci" buď taky, nebo to aspoň úspěšně předstírají. Samozřejmě, že ty pochybnosti tam budou pořád, ale osobně bych se přiklonila k řešení "nemluvit, nevytahovat, nezneužívat" - a na dovolenou si najít jiný parťáky
smilies/grin.gif
duben 30, 2013 11:39
Ivane, : Iris
to je dobře, že hlavy vychladly a že jste se nakonec domluvili.
Myslím, že následky žádné nebudou, toho se neboj, k ničemu jistě nedošlo.
A máš pravdu, že teprve když to či ono prožiješ, teprve se dozvíš, jak reaguješ. Cokoliv předtím je jen "cobykdyby".
Berte to pro příště jako poučení,pěkně výživnou lekci a pracujte na posílení důvěry v dalším společném životě. smilies/wink.gif
A určitě se ozvi.
duben 30, 2013 12:18
takže, je to sice smutný, ale zase došlo na mý slova : toulavej
Ivan, místo aby se zachoval s nadhledem jako moudrý muž, který rozhodně s ženou jeho kolegy nemá ostatním co vyčítat a dělal, jakoby nic, případně prohodil "vy ale vypadáte, nechcete něco na oblečení?, museli jste být pěkně na krupici :-)", se projevil jako žárlivý hlupák, který má sám spolu s ženou jeho kolegy máslo na hlavě.
A někteří tady na jeho místě by už měli podanou žádost o rozvod kvůli takový kravině, jako je totální opilost celé sešlosti, kdy si nikdo nic nepamatuje, co dělal, takže v žádným případě nemůže nikdo obviňovat ostatní, tím méně ta žena s oknem. Abstinentům a ženám bych to prominul, že neví, co to je okno nebo totální opilost a jaké má následky pro muže, že i kdyby chtěl, tak stejně nemůže :-) No možná by nebylo od věci, aby se Ivan odhodlal ostatním omluvit jako první, že ty dva podezíral z něčeho, k čemu nemohlo vzhledek k jejich stavu fakticky dojít a ta žena by se měla přidat, když už na sebe řvali, jak píše Ivan. A dál to nerozebírat. A Ivan si pro zapamatování může dát za rohem pár facek, aby si pamatoval, jak se má příště v krizový situaci chovat. Protože, tohle byla pro všechny výborná zkouška, poznat, kdo je kdo. Já bych měl s Ivanem dost velkej problém kamarádit. Nemám rád nerváky, žárlivce, lidi, co jsou ovládáni emocemi před rozumem. Doufám, že mu tu Kudlanka pomohla všechno si ujasnit.
duben 30, 2013 13:24
To jsem sama ráda : babi
že to takhle dopadlo.Vždyť je dnes rozvodů dost a někdy kvůli blbostem.A s alkoholem to už nepřehánějte,pro dobrou náladu stačí sklenička.
duben 30, 2013 18:54
To co píšeš : toulavej
je názor z rozumu, ale po opici rozum ještě pořád Ivanovi nenaskočil. Zajímalo by mě jestli jsi někdy pocit žárlivosti ochutnal a jak jsi tyto emoce spracoval.
květen 02, 2013 09:47
toulavej : kim
to se tě ptám já. Mám dnes ten den co za nic nestojí.
květen 02, 2013 09:52
kim, vždycky jsem si myslel, že nikdy nebudu vědět, co je to závist, nenávist a žárlivost, : toulavej
protože tyhle vlastnosti v sobě nemám. Asi před 20ti lety jsem poznal nenávist, tu v sobě mám :-). Musel jsem změnit práci, abych se dál s tím člověkem nepotkal, jinak bych mu mohl i ublížit, ale to jsem nechtěl. Byl to extrémně silný pocit. Závist ani žárlivost jsem u sebe za těch 57 let ještě neobjevil :-), tak si myslím, že to v sobě nemám, jsem velmi tolerantní člověk, který nemá potřebu vlastnit druhého. Partner nebo kamarád s tebou musí být dobrovolně, že chce s tebou být, ne kvůli nějakým výhodám, ohledům na mínění okolí apod. Emoce u mě nikdy nepřeváží rozum, řídím se heslem - dvakrát měř, jednou řež :-) a zásadní jednání v opilosti u mě nehrozí :-). Abych se skutečně opil, to bylo jen párkrát, mám v sobě tu klapku, ale zažil jsem to a vím, co je okno :-)
květen 02, 2013 15:12
. : toulavej
Tedy, jednou v životě, asi tak před 25ti lety u mě opravdu převážily emoce nad rozumem :-), před očima se mi zatmělo :-), dupnul jsem na pedál a projížděl noční Plzní na plný plyn, dokud jsem nedojel na svobodárnu. Tenkrát jsem byl trochu mimo a jsem rád, že jsem se stačil na poslední chvíli vyhnout partě trampů, co seděla uprostřed křižovatky v kruhu, tenkrát probíhala v Plzni totiž Porta.
květen 02, 2013 16:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]