O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEVÁBNĚ VONNÝ MUŽ PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 březen 2013

Dobrý den, mám takový ošemetný problém. Můj manžel má na stará kolena časté zažívací obtíže. Asi si umíte představit, jak to asi vypadá. Pouští nepříjemný vzduch horem i dolem. Když mu říkám, aby se ovládal, tak mi jen vztekle odpoví, že si kvůli mně nevylomí bok. Že za to nemůže a podobně.

 

 

 

 

     To, že k nám už nikdo nechodí, by mi až tak nevadilo, ale nechodí k nám už ani syn s manželkou, sice mi nic neřekli, ale je to jasný. A tak bych se chtěla zeptat, jestli s tím někdo nemáte nějaké zkušenosti. K doktorovi ho nedostanu, protože když se vyfuní, tak je mu dobře a nic mu nechybí. Mimo jiné, jíme úplně normální jídlo, žádné nadýmavé.

 

     Já to prostě už nesnáším, spím v pokojíčku, snažím se být vždy kus dál. Jemu je to ale úplně jedno. Jenže - to se mám na stará kolena rozvést? On je to jinak úplně fajn chlap, v životě jsem si nemohla na nic moc stěžovat, ale až poslední léta takhle vyvádí.

 

     Já mu nabízela nejrůznější prášky, ale on mě se vším pošle do háje, abych to napsala slušně. Tak si nevím rady. Věděli byste vy?

 

ANNA

 

 

 

Komentáře (14)add feed
... : Hanna
Trvejte na tom, že manžel musí k lékaři. Zkuste ho vystrašit vážnou zhoubnou chorobou, které se tato jeho symptomatika může týkat, nebo vleklou infekcí, co se může ještě zhoršit.Bude to zřejmě obrovský problém, ale nedejte se a vytrvejte. Každý den mírný nátlak. Pokud to nepůje, zašla bych sama k jeho praktickému lékaři a vysvětlila oč jde. Mohl by si ho pozvat na vyšetření a na něj by už manžel snad dal. Alespoň v mém blízkém okolí to tak jednou zafugovalo. Přeju hodně štěstí !
březen 26, 2013 08:27
Možná by to spravila : mamča
obyčejná fenyklová tinktura. Dvě kapky do vody, a je po "zavzdušnění". Jenže není jisté, že by manžel tu "ochucenou vodu" pil.
Za pokus by to ale stálo. Vždyť jemu je určitě dost špatně, když má tyhle obtíže.
Fenyklový čaj se vařil i nemluvňatům, aby netrpěla na větry.
březen 26, 2013 10:04
... : bb2
mohli by tím začít, že - však té vody nemusí být moc, když tinktury 2 kapky. Myslím, jednoho fenyklového panáka by pro svou ženu vypít mohl.
březen 26, 2013 11:03
Všechno je sranda, než je pozdě : Grrrr
Z blízkého okolí. Šedesátník, ztráta vitaliy, nálady, spavost. A zažívací potíže. Jenže není to běžné? A doktorka ho vždy odbyla, jinak fungoval jako zdravý člověk, a že už to není co bývalo, tak na to si po šedesátce asi zvyká každý. Jenže...najednou bylo pozdě. A všemu šlo zabráni včasnou diagnostikou, hlavně ze stran doktorky. Jenže ono je tak snadné bagaelizovat, nedopřát sluchu, kor když ty příznaky jsou takové "nijaké" a člověk "jinak" dál funguje. Je to sranda, dokud najednou není pozdě.
březen 26, 2013 15:11
Grrrr : mamča
K lékaři musí dojít především sám Aniččin manžel a absolvovat různá (i nepříjemná) vyšetření. Předpokládám, že pán je svéprávný. Žádný doktor není "vinen", pokud k němu pacient přijde ve stavu téměř předkremačním.

březen 26, 2013 17:35
no já bych ho donutila jít k lékaři... : alik puntik
a na pořádnoun prohlídku, nejen u praktika. Jestliže na to nikdy před tím netrpěl - je to příznak choroby. Třeba je ještě čas zasáhnout.
březen 26, 2013 17:37
alik puntik : mamča
Poraď mi, jak dostat nemocného chlapa k doktorovi (když nechce), pokud není v bezvědomí nebo svázaný do kozelce a s roubíkem v puse.
Za radu budu moc vděčná.
březen 26, 2013 17:41
mamča : Grrrr
Jistě. Já mluvím o konkrétním případu, kdy pán u lékaře byl stále dokola, ale byl neustále odbýván, právě pro takové nijaké příznaky. Proto používám slovo bagatelizovat. My nejsme doktoři, když doktor řekně že je to prd a dá kapky, tak máme holt nezdravou důvěru, opět, proto, že příznaky podobného rázu nejsou až tak těžké jako akutní bolest či zvracení. Konec toho jednoho případu. Ale i tak, ono když už je pozdě, myslíš, že si blízcí pak nevyčítají, že chlapa nedonutili jit třeba na obojku? Přesto, že je každý svéprávný a sám za sebe odpovědný, vdově to je myslím potom jedno, že to bylo mimo její režii, to prostě není podstatené.
březen 26, 2013 17:51
Grrrr : mamča
Rozumím tomu, co píšeš. Kvůli "nepozornosti" lékařky, která si nepřečetla operační zprávu mojí sestry a doporučení operatéra, aby byla pacientka poslána na kontrolní vyšetření CT (které se obvoďačce zdálo zbytečné a drahé), moje sestra předčasně a v bolestech zemřela.
Kdyby jí hned po operaci začali léčit a nebagatelizovali její obtíže, možná mohla žít, nebo aspoň nemusela umírat tak dlouho a v bolestech.
Ale co si na kom vezmeš ? V dané chvíli bylo lepší napřít všechny síly na pomoc sestře, aby aspoň za pomoci mobilního Hospicu umřela v laskavém kruhu rodiny, než běhat někde po soudech a chtít "odškodné". Doktor doktora nepotopí, a umírajícímu pacientovi jsou peníze stejně už k ničemu.
březen 26, 2013 18:07
... : Hanna
Ještě jednou : nám se podařilo to, že ošetřující praktik, poté , co se od manželky známého dozvěděl fakta, dotyčného sám pozval na prohlídku - písemně, nevím, neviděla jsem pozvánku, ale představuju si, že tam mohlo být něco o nutné preventivní prohlídce po sto letech apod.a určitě na něj nevybalil jeho trable hned od stolu, ale pěkně pomalu se mu podařilo toho člověka přivést k rozumu a nutné léky začal opravdu brát. A bylo tenkrát vyhráno ! A to byste se divili, jak se ten člověk změnil ! Rodina spokojená - šlo o vážné psychické potíže, kterými manželku a celou rodinu doslova týral. Doktora prostě poslechl, manželka se mu poslouchat nechtěla smilies/smiley.gif Prostě, myslím si, že se osvědčí vsadit na autoritu. To bych viděla jako první krok.
březen 26, 2013 18:59
... : Hanna
pokud ovšem nenarazí na lékařku typu Grrrr příspěvku ....
březen 26, 2013 19:00
mamčo : Grrrr
...to je mi líto. U nás to skončilo podobně, o trochu milosrdněji než všichni varovali, a i u nás také existuje rok stará zpráva jednoho doktora obvoďačce, která jí také přišla asi jako blbost a neposlechla ji. Vzhledem k rychlosti nemoci se dá říct, že mohlo být vše jinak. Teď už je naopak na vše pozdě. Jsi lékařka? Ano, člověk uvnitř zuří taková chyba nejde napravit, ani odčinit. Já jsem pro trest, ale nemám na to žaludek. A to je právě to co říkám, a zpráva pro Annu zakladatelku fóra. Nejde jen o ty vnější projevy, které mohou lézt i na nervy nebo se můžeš před návštěvama stydět. Je potřeba si uvědomit, že i ty nejvážnější fatální choroby se můžou projevovat pouze takto, a nebagatelizovat to na zkažený žaludek, nadýmání etc. Člověk si asi nikdy nepřipustí, že ho to také může potkat
březen 26, 2013 20:30
mamčřo, to ti řeknu přesně : alik puntik
- vystrašit ho....což ti nedá moc práce - chlapi moc statečný nejsou. Staší, aby mu nějaký společný známý řekl, že někdo /osobu si dosaďte/ zemřel na /chorobu si dosaďte/ a tato začínala stejnými příznaky. Nebo vy řekněte, že vám to řekla ta a ta známá, nebo kolegyně....já nevím, jak je to v tomto případě, ale muži většinou věří tomu, co jim řekne někdo jiný a ne vlastní manželka. Mně například zemřel děeček na rakovinu střev, která před tím začínala podobně.
březen 27, 2013 07:53
alik puntik : mamča
Ani jsem ho nemusela děsit. Dneska ráno jsem mu musela zavolat záchranku. Záchranáři jsou špička. Byli u nás za 10 minut, ještě v sanitce mu dali infuzi a píchli léky na uklidnění bolestí a křečí. Jenže pak ho předali v nemocnici na ambulanci. Tam mu sice udělali potřebná vyšetření, ale následující 4 hodinky seděl v čekárně, než ho odpinkli na další vyšetření do jiné části nemocnice. Kdybych tam za ním nejela a nepečovala o něj v průběhu "čekání", tak tam zase zkolaboval.
březen 27, 2013 14:58
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]