O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DLUHY A PRŮŠVIHY RODIČŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 říjen 2012

Dobrý den, prosila bych o radu: jedná se o to, že bychom se s partnerem chtěli vzít, jenže máme za sebou nemilou příhodu. Mám rodiče, kteří nepracují a jsou jen na sociálních dávkách. Měli samé dluhy a pořádně mě ani neživili. Když jsem se osamostatnila a šla do práce, byla jsem šťastná, že si vydělám na co potřebuji a zaplatím co mám.

 

 

 

 

      Jenže jednoho dne, když jsem čekala na výplatu, tak jsem zjistila, že jsem na účtě v mínusu přes 30 000,- korun. Mám trvalé bydliště na úřadě, protože mne matka nechala z domova odhlásit. Majitel  pronájmu mi pochopitelně nechtěl nechat zapsat trvalé bydliště u něj.Takže jsem se pídila po tom, kam peníze zmizely. V bance mi oznámili,že je na mne vedená exekuce za 500,- komunálního odpadu městem, ve kterém jsem měla trvalý pobyt. Ten poplatek jsem prý neuhradila v době, kdy mi bylo 15 let. Upozornění k zaplacení pohledávky bylo posláno mé matce, které samozřejmě nedělalo potíže nic nezaplatit, ani mi nic neříkat.

 

      Nakonec jsem spor u soudu prohrála, s tím, že prý platičem komunálního odpadu je i novorozeně a musí si za to zodpovídat samo.... Takže jsem musela dluh (byť si myslím, že v podstatě ani nebyl můj a zodpovídali za něj rodiče) uhradit.

 

      Teďka bych se chtěla vdávat, ale mám strach, jestli nemohou být někde nějaké další dluhy tohoto typu. Případně nějaká zdravotnická zařízení, kdy mi již bylo 18 let,ale rodiče mi říkali, jak nemocnici zaplatili a třeba to ani nezaplatili... Poradíte mi, jak to zjistit? Přeci nemůžu obvolávat vše, co se mě za celý dosavadní život mohlo týkat, jestli tam nemám nějaký dluh? Nebo se to dá zjistit u soudu, který snad vypíše nějaké to potvrzení o bezdlužnosti? Dá se vůbec sehnat nějaké potvrzení bezdlužnosti? Víte, říkám si, že je lepší zaplatit vše včas, než pak takovéhle velké sumy, když jsou u nás některé zákony tak divné. A pochopitelně nechci, aby kvůli mě přítel snad přišel o majetek, na který si pracně vydělal.

 

      Prosím poraďte mi, po té zkušenosti s komunálním odpadem mám už strach. A bojím se, že mi jedna taková  příhoda zničí rodinný život, že se nakonec budu bát udělat krok k manželství.

 

 

Děkuju vám všem moc a moc,

HANA

 

 

Komentáře (1)add feed
Bouře ve sklenici vody : wqegcqedfhr
Proboha, tuhle lapálii každý průměrně nadaný advokát smete se stolu jedním mávnutím.
říjen 10, 2012 08:36
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]