O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK DOSTAT MATKU Z DOMU? - II. PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 říjen 2012

Vzpomínáte na tenhle problém?  - Petr napsal pokračování:  "Tak jsem udělal další krok, v týdnu jsem matce zaplatil podnájem na jeden měsíc (pokoj s balkónem v rodinném domě, společná kuchyň a sociální zařízení s dalším podnájemníkem, s paní ve věku asi 60 let, možnost využívat pěknou zahradu).

 

 

 

 

      Včera jsem jí tam v její nepřítomnosti odstěhoval věci a vyměnil zámky. Zavolal jsem jí pak tuto zprávu a matka šla rovnou na policii..  A to ještě dříve, než se šla podívat do toho podnájmu - a obvinila mě rovnou z krádeže cca 200 000 a šperků, které prý měla někde schované v igelitce. Dobrý, že?

 

      Večer přijela v doprovodu policie a samozřejmě se domáhala vstupu. Toto jsem nepovolil a policie mě k tomu nijak nenutila. Poté odjela do podnájmu, ujistit se, že jsem ji opravdu okradl. Zatím je klid. Tak - držte palce..."

 

PETR

 

 

Komentáře (21)add feed
Petře, přeju ti, : Myška
abys to dotáhl do vítězného konce.
říjen 08, 2012 07:12
... : Vodoměrka
No, držím palce, ať to dopadne nakonec pro všechny zúčastněné co nejlépe... jak se zdá, budeš mít ještě docela veselo s matinkou... nejsou všechny matky dokonalé...
říjen 08, 2012 10:52
a já ti přeju, : bb2
abys to dotáhl do dobrého konce :-) být nucen vystěhovat mámu ze svého domu ještě není vítězství, spíš nouzový východ, dobrý konec bude, až máma pochopí, že tě k tomu svým jednáním dohnala, jakmile to pochopí, tak toho bude litovat, ty jí to určitě odpustíš a vaše vztahy se srovnají. To bude happy end a ten ti přeju :-)

předpokládám, že jsi předtím zkusil i tu možnost, co ti radila Eva, tj. najít nestranného člověka, který by s matkou promluvil a vůbec by zafungoval jako můstek mezi vámi dvěma..?
říjen 08, 2012 12:18
prvni krok : romanB odjinud
mas za sebou, a co se tyka mamy, myslim, ze to nepochopi bb2 - kdyz uz clovek dela tyhle veci, je presvedcen, ze dela dobre. Musela by se zmenit ona, a k tomu nakroceno patrne nema.
říjen 08, 2012 12:30
bb2 - : jednababi
"jakmile to pochopí, tak toho bude litovat, ty jí to určitě odpustíš a vaše vztahy se srovnají"
Ještě tu o Karkulce, prosím smilies/grin.gif

Petře, je máti schopna věrohodně prokázat vlastnictví "odcizeného" majetku?
(Technická poznámka - budeš-li "popotahován", zkus se dostat k seznamu těch skvostů - teoreticky by se mohlo stát, že se paní matka bude někde promenovat s "ukradenou" broží.)
říjen 08, 2012 12:42
nojo, Romane, já bytostný optimista : bb2
neztrácím víru do posledního drobečku :-)
říjen 08, 2012 12:42
kdyz : romanB odjinud
ono to neni moc o vire - lide se proste dostanou do sporu, protoze maji jiny nahled na vec. A k usmireni muze dojit pouze v pripade, ze existuji realne vysledky na jedne strane a chut je akceptovat na strane druhe. Prvni chce silu, druhe moudrost. Verit, ze nekdo sam o sobe zmeni svuj pohled na mne, je .. analyticky nerealne smilies/smiley.gif Ostatne, poslal jsem dneska Daniele nacrt dalsi serie, jestli to projde, tak se to tam mozna taky objevi smilies/smiley.gif
říjen 08, 2012 12:51
... : bb2
celou dobu mluvím o tom, co by se mohlo udělat, neradím sedět v koutě a tiše věřit
Mám zkušenost, že když tomu, co dělám, věřím, tak to vyjde. Proto je pro mě víra důležitá.
říjen 08, 2012 12:56
... : bb2
Jo a dobře, že se objeví náš oblíbený seriál, už jsem se po něm chtěla ptát, léto fuč, září fuč, a naše pravidelná dávka emocí nikde? smilies/smiley.gif
říjen 08, 2012 12:57
jeste se neobjevil : romanB odjinud
to zalezi na Daniele smilies/smiley.gif ale realnej stav veci napovida, ze emoci tam bude dost.
říjen 08, 2012 13:40
měl bys jí to zaplatit aspoň na půl roku, nebo tak - : al�k punt�k
aby si tam zvykla. Kam půjde po uplynutí toho měsíce? Pod most? Stejně, v té rodině se muselo něco stát už dávno před tímto konfliktem......a něco dost ošklivýho.....jinak by tvá máma nereagovala, jak reagovala. Jinak ona musí prokázat, že ty peníze a šperky vůbec kdy vlastnila.
říjen 09, 2012 11:07
tady souhlas s Alíkem, : Petronila
že by to chtělo jí zaplatit ten podnájem o něco déle (ale zase se možná Petr obává, že tam nebude chtít bydlet?)

Taky mám pocit, že se tam muselo odehrát něco ošklivého, třeba mezi matkou a dědečkem, ale zase na druhou stranu ona takto reaguje zřejmě často, takže možná ani nemuselo. Kdo ví.

Pokud má Petr sám vůči mámě čisté svědomí v tom, že ji nikdy nepodtrhnul (puberťácké vyvádění do toho nepočítám), tak ale nevidím důvod, aby on řešil nějaké dávné křivdy, ve kterých sám "nejede".
říjen 09, 2012 18:06
Je to smutné čtení : babi
když se jedná,jak dostat matku z domu. Co se v té rodině stalo,se můžeme jen dohadovat.
Možná dědeček netušil,co tím darem vnukovi v budoucnu způsobí.Že jeho dcera dožije v podnájmu.Pracovala jsem v domově důchodců a podobné příběhy tam nebyly zas tak vzácné.Rodiče rozdali vše za života dětem,pak jeden odešel a druhý skončil v DD,ani se nenadál.
říjen 09, 2012 18:40
babi, : Petronila
jenže jestli Petr nekecá, tak je to úplně jinej případ.
říjen 09, 2012 19:33
babi, Petrova matka ten dům odmítla : bb2
takže dědeček dal dům dalšímu v pořadí
říjen 09, 2012 23:44
... : bb2
s delším podnájmem taky souhlas, klidně na rok - kolik může stát jeden pokoj se společnou sociálkou a kuchyní? 3 tisíce? na rok 36? to není tak hrozné
říjen 09, 2012 23:48
Podnájem stojí 4000. : Petr Kučera
To není tak hrozné, ale za rok je to skoro 50000. Do 14 dnů se musím odstěhovat ze starého domu, abych aspoň částečně splnil tu podmínku ve smlouvě. Abych se odstěhoval alespoň do provizorně obyvatelného nového domu, musel jsem si od tchána půjčit 150000-za ty dodělávám topení a kuchyň. Svoje peníze už nemám žádné, protože na vyšší hypotéku už nedosáhneme. Mám teda z těch 150000 zaplatit třetinu matce a moje děti mají přes zimu spávat v kotelně, protože už nebudu mít na radiátory? To asi ne. A to ještě netuším co nastane, když ten kupec od smlouvy odstoupí a realitka a on po mě začnou vymáhat sankce. To půjdu pod most leda tak já. Do téhle situace nás dostala pouze a jenom má matka(jako i sebe) a má rodina má kvůli tomu celou zimu trpět? Ani omylem. Matka trestní oznámení stáhla, protože ty peníze našla, byly opravdu mezi odstěhovanými věcmi. Ona tedy má dost peněz na to, aby netrpěla nedostatkem. A nechápu, proč by podle Alíka měla jít po tom měsíci pod most-prostě si zaplatí další měsíc tak, jako to děláme my všichni. A ta úvaha o tom, že tam matka nebude chtít bydlet je možná správná-včera jsem mluvil s pronajímatelem a ten mě řekl, že matka několikrát denně z podnájmu někam odchází s plnýma igelitkama-kam ty věci stěhuje, nevím.
říjen 10, 2012 05:59
... : Sandra.
Doufám, že sis to vyfotil, jak jsi jí to tam nastěhoval....aby, až si to v igelitkách odnosí někam do smeťáku, pak nenaříkala, žes jí to ukradl.

Jinak, pokud víš, že peníze má ve více než dostatečném množství (např. pokud má těch 200 tisíc v hotovosti, o které jsi jí měl údajně okrást a pak je našla) tak bych jí také nájem neplatila. Z jakého důvodu, jako? Je na tom momentálně finančně mnohem lépe, než ty...
říjen 10, 2012 10:03
Petře, : Petronila
bez ohledu na matku - Ty sis vzal nejvyšší možnou hypotéku bez rezerv?


A tohle "do téhle situace nás dostala pouze a jenom má matka" mi teda moc nesedí. Ano, byly s ní potíže, to jistě, nepříjemně vám zkomplikovala život, ale nějak se mi nezdá, že by mohla za CELOU tuto situaci. Zčásti jste si to zavinili sami, když jste si vzali hypotéku takto "na doraz".
říjen 10, 2012 11:14
Jsem nesmírně rád, : Petr Kučera
že sem mohu konečně napsat něco pozitivního-včera si máti odhlásila trvalý pobyt!!! Poté, co jsem ji vystěhoval, si máti koupila maringotku, kterou zaparkovala u mateřské školky. Koncem týdne mě starosta poslal dopis, že se uvolnil obecní byt(to je náhoda :-) a včera matka podepsala nájemní smlouvu a spolu s tím si přehlásila tp na novou adresu. Tak snad budeme všichni spokojení, já tedy určitě jo!!
říjen 18, 2012 21:07
tak Petre : Ling II
vsechno dobre vam vsem a hezky podzim
říjen 19, 2012 16:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]