O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁM PROBLÉM... PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 září 2012

Potřeboval bych radu, i když si myslím, že mně už asi žádná rada nepomůže. Pracuji v poměrně velké firmě na poměrně dost dobře postaveném zařazení. Spolu se mnou tu pracuje, na jiném postu, i moje žena. Jsme manžele už 12 let, máme dvě děti, tedy každý jedno z předchozího vztahu. Ale oba je máme ve své péči, takže žijí s námi. Celkem bezproblémově.

 

 

 

 

      Mezi mé pracovní povinnosti patří i časté služební cesty (po republice), kdy jezdím na kontroly do našich poboček. Abych to zkrátil: asi před dvěma léty jsem navázal víc než přátelský vztah s jednou vedoucí jedné naší franchisové prodejny. Všechno celkem dobře fungovalo, dobře jsme si rozuměli jak po stránce intimní, tak po stránce psychické. Dá se říct, že jsem se na každou tu návštěvu onoho města dost těšil.

 

      Ona je pochopitelně také vdaná. Ale naše "užší přátelství" nijak nenarušovalo naše oficiální vztahy, vlastně je to svým způsobem utužovalo. Nevím, jestli mi rozumíte, ale s dotyčnou ženou jsem se mohl velmi dobře bavit o věcech, o kterých zase ne se svou ženou, a tím jsem neměl žádné frustrace z toho, že doma by mi něco chybělo. Svou manželku mám rád, stará se o obě děti příkladně a nerad bych jí nějak ublížil.

 

      Ale stalo se, že v době, kdy jsem byl se ženou na dovolené, byla ta moje přítelkyně přeložená k nám na ústředí. Její manžel dostal v našem městě výhodnou pracovní nabídku, takže využila té možnosti a zažádala si o přeložení také. Jelikož prý nevěděla, zda to vyjde, tak mi nic neřekla předem. A nyní, po dovolených, ji najednou potkám ve firmě - a není tu služebně, ale ona tu pracuje!

 

      Mám ze všeho nyní dost nervy, protože si říkám, že asi nebude dlouho trvat a náš vztah se nějak prozradí. Nechci se jí vyhýbat, ale ona zase i když na mne nijak nenaléhá, tak by ráda, abychom se stýkali se stejnou frekvencí jako dříve. Já bych také rád, ale něco jiného je v jednom městě a něco jiného, když jsme dříve např. jezdili na chalupu její kamarádky!

 

      Nechci ji ani sám před sebou nějak osočovat, ale mám pocit, že nějak počítá s tím, že náš vztah by pro ni mohl být příjemný i pracovně, jestli chápete. Např. nyní jede skupina lidí na jednu konferenci a ona projevila přání, aby tam jela také. I  když je tu v podstatě nová. Ale já teď nevím, co dělat, připadám si jako v kleštích... Samozřejmě, že je dobrá pracovnice, takže jistě do kolektivu brzo vhodně zapadne, ale zase ji nemohu nějak protežovat, bojím se, aby si toho ostatní nevšimli. 

 

     Poradíte mi, jak tohle zvládnout "bez větších šrámů"?

 

IGOR

 

 

      

Komentáře (45)add feed
doplnujici otazka : romanB odjinud
bez vetsich sramu pro koho? jaka je preference ublizeni jednotlivych zucastnenych? mozna se po serazeni odpoved nabidne sama.
září 11, 2012 11:30
Co je v domě... : jednababi
a tak dál smilies/grin.gif.
Možná by nebylo od věci všechny soukromé kontakty přerušit dřív, než ti/vám to přeroste přes hlavu. Je možný, že paní se to zatraceně nebude líbit, ale zatím je u vás jen krátce a můžeš doufat, že si ještě nikdo nevšiml vašich "nastandardních" vztahů. Čím později, tím hůř se z toho budeš dostávat.
A mít manželku i milenku na jednom pracovišti - to je adrenalinu ažaž smilies/grin.gif
září 11, 2012 11:42
To je jednoduchý, : mamča
pošli jí na tu konferenci a sám tam nejezdi. Pokud je paní taková přítulná, zapadne rychle do kolektivu a přisaje se na nejvyšší přítromnou šarži sama.
A Ty budeš mít klid.
Ale zas na druhou stranu, měl by sis vybrat, jestli hodláš žít v pohodovém vztahu s manželkou a dětmi, nebo v adrenalinovém vztahu s vdanou milenkou.
Obojí nejde moc dobře skloubit. Každý nemá nadpřirozené schopnosti Davida Ratha... smilies/grin.gif
září 11, 2012 12:10
Tak to je teda mazec. : Betty
Uf. Tak první co mě napadlo je že to je od té přítelkyně pořádná podpásovka. Plánovala takovou velkou věc, která ti výrazně zasáhla do života, a nic ti neřekla... Ty přijedeš z dovolené a ona tam, no mazec. Pořádně bych popřemýšlela na tvém místě co vlastně k tobě cítí a jaký ten vztah je. Jinak ukončení tohoto vedlejšího vztahu se nabízí jako jediná možnost. Nespoléhala bych na to že to nepraskne. Praskne to s téměř stoprocentní jistotou. Možná ne hned, ale jednou určitě. Manželka si to nezaslouží. Stará se dobře o tvé dítě z jiného vztahu.Ta hlavně musí být uchráněna od šrámů. Konej rychle dokud je čas.
září 11, 2012 12:49
nejsem : Iris
vůbec odborníkem na nevěru, ale myslím si jako Betty, že pro tu dámu tenhle vztah není jen tak doplňkový a beznárokový, jako to vnímá Igor. Nebyl by první, který se takhle spletl.Podle mne ta dáma čeká od vztahu víc a průšvih je na už cestě.Protože to co udělala nesvědčí o její touze být jen občasnou příležitostnou a dobře utajenou bokovkou.Cos to psal o svém postavení Igore?

září 11, 2012 12:58
no a kdyz se to pokusi Igor ukoncit, tak bych cekala, ze pritelkyne nebude souhlasit : mila1
a bude to mazec... Na jeho miste bych si radsi hledala uz ted novou praci, protoze pritelkyne urcite nebude chtit z prace odejit
září 11, 2012 13:14
bohužel, : Igor
nějaké rychlé ukončení asi nehrozí. Přítelkyně se naopak velmi raduje, že jsme nyní spolu poblíž. Jsem z toho všeho velmi na nervy, v žádném případě nechci, aby se to jakkoliv prozradilo. Jak už jsem psal, doposud to všechno fungovalo velmi bezproblémově a zcela podle naší domluvy.
Dnes odpoledne se máme sejít. Nemám z toho ten nejlepší pocit.
září 11, 2012 13:21
Igore, : mamča
zahrával sis s ohněm, teď musíš řešit popáleniny.
Řekni jí, že jsi HIV pozitivní, nebo že máš nějakou podobnou nakažlivou chorobu. Jinak se jí nezbavíš.
Tvoje žena a děti si tohle nezaslouží.
Každopádně se připrav na to, že to praskne. Jestli ta dotyčná za Tvými zády nachystala takovýhle promyšlený podraz, tak bude "Itálie".
září 11, 2012 13:28
No bodejť by se neradovala, : jednababi
když se konečně dostala k zobu smilies/grin.gif. Jestli má opravdu podobné tendence, jak je tu chmurně věštěno, pak jí samozřejmě musí vyhovovat chlap v "poměrně dost dobře postaveném zařazení", navíc teď tak šikovně při ruce.
Což je rovněž (asi) vysvětlení oné podpásovky - no proč by něco říkala, kdyby jí v tom ohlo býti zabráněno, že?
Obávám se, že vaše dohoda brzy fungovat přestane a problémy jsou na cestě. Proč bys to "rychlé ukončení" nemohl iniciovat sám? Bojíš se jí?
září 11, 2012 13:28
Igore : Betty
dej na svoje pocity. Tvoje vnitřní já ti prostřednictvím pocitů dává najevo, co máš dělat. Já ten špatný pocit z té situace mám taky, a myslím že to je stejně začátek konce. A vedlejšáky nejsou od toho, abychom z nich měli blbé pocity, ale aby nám bylo dobře. A ještě jedna věc. Napsal jsi, že ukončení nehrozí, protože ONA má z toho radost. V tom vztahu jste ale dva, a TY tu radost zjevně nemáš. Jak dlouho to chceš utáhnout? To ukončení může přijít ze tvé strany bez ohledu na to jestli se jí to líbí. Ona se s tím časem srovná,protože je to lidské a zažíváme to všichni. Ale ty ber hlavně ohled na sebe. A tím myslím na sebe včetně tvé rodiny!
září 11, 2012 13:32
a ta : Iris
"přítelkyně" má doma jaký vztah? Ona se nebojí prozrazení?
září 11, 2012 13:34
jeste jeden dotaz Igore : mila1
ona je ted Tvoje podrizena?
září 11, 2012 13:36
Iris : Kamila
ve článku je, že paní je také vdaná..
září 11, 2012 13:52
Kamilo, : Iris
já vím, ale jestli je také vdaná šťastně, nebo jí na manželství nezáleží, to mne zajímá.Protože jí třeba nemusí vůbec záležet na pravidlech konspirace, jak tu někdo nedávno vtipně napsal. A bude dvojí průšvih.
září 11, 2012 14:01
Igore : Betty
jak velká je vaše firma? nemohl bys iniciovat její přestup na nějaké pracoviště kde by byla co nejdál od tebe? Pro začátek abyste se nevídali pravidelně. Zajímavý dotaz je , jestli je tvoje podřízená. To by šlo nejen o vztahy mezi vámi všemi ale i o tvůj flek.
září 11, 2012 14:13
je to zatím dost bez řešení, : Igor
naše firma je poměrně velká, respektive má poměrně dost franchisových partnerů. Má přítelkyně není mi přímo podřízená, ale budeme spolu asi pracovně ve styku, přeci jen to není "velká vesnice".
Ona je velice ráda, že je tady, stěhovali se sem s rodinou. Jinak u ní doma taky všechno funguje, takže to snad nějakým průšvihem nehrozí. Ale přesto mám pocit, že nějaký firemní posun by brala.
září 11, 2012 15:08
... : bb2
Šikovná holka, jde si za svým. Zjevně to s tím psychickým porozuměním nebylo takové jak si namlouváš. Ty sis rochnil, jak to máš pěkně ošéfované, jak to klape ve firmě, doma, s milenkou, a hele jí holku čiperku :-)
No, jak píšeš, máš problém, a budeš mít větší. Pokud se nechceš rozvést, tak doporučuju milenku ukončit okamžitě. Nestane se nic horšího, než co by se stalo, pokud bys to prodlužoval, naopak máš šanci ukončit to v klidu. Když to neuděláš teď, bude to čím dál horší, navíc vycítí tvou nervozitu a začne tlačit na pilu.
září 11, 2012 15:30
pokud pritelkyni jde vic o lepsi misto nez o Tebe, tak bych nejak zaridila, aby povysila : mila1
a delala vetsinu prace mimo ustredi, tedy objizdela treba pobocky. Pak by se v Tve blizkosti na pracovisti neobjevovala tak casto a treba by to slo ustat...
září 11, 2012 15:41
Igore : kim
dobře ti tak. Nedávno vyšel článek, že muži se dožívají menšího průměrného věku než ženy, právě proto, jelikož mají potřebu tokat, jsou pořád ve střehu a tento stres je likviduje infarktem.
září 11, 2012 15:57
vždycky jsme se my, ženský, : d@niela
dožívaly většího věku...
smilies/cheesy.gif
září 11, 2012 16:54
oni : Iris
taky Danielko vždycky zanášeli smilies/wink.gif
září 11, 2012 17:33
Igore, : Sidon
pokud máš nutkání mít víc ženskejch a nemůžeš si pomoct, tak se rozveď (ale kdo by se Ti staral o dítě, že?)! Potom můžeš "poletovat" jako motýl. Mně se hrozně líbí ta Tvoje věta - Svou manželku mám rád, stará se o obě děti příkladně a nerad bych jí nějak ublížil.

A cos dělal až dosud, když ji podvádíš s jinou ? To jí neubližuješ ? Zatím je to tak, jak se říká, že - co oči nevidí, srdce nebolí. Ale ono to jednoho dne vidět bude, pak to však může "bolet" hodně. Kdyby to byl náhodný úlet, tak by se to dalo nějak "ututlat", ale pokud to trvá delší dobu, tak jste oba, Ty i ta Tvoje "přítulka" něco jako "obchodníci s city". Ale spíš podvodníci ! Ještě mě napadla další věc, zkus seznámit svoji ženu s manželem té Tvé přítulky, třeba si taky "padnou do oka" a máte to vyřešeno.
smilies/cheesy.gif
září 11, 2012 17:58
Sidone : mia I
ač vážnější téma, zasmála jsem se u mamči při zmínce o Rathovi a teď Sído u Tvé poslední věty, to by tedy bylo vyřešeno. smilies/cheesy.gif Tomu se říká rozpracovanost na více frontách - to není z mé hlavy, ale to říká pan Marvan alias rada Vacátko o Josefu Abrhámovi alias Rudim Macháčkovi v Partii krásného dragouna. Ovšem konec filmu byl kouzelnej, snad náš tazatel dopadne lépe. smilies/wink.gif
září 11, 2012 18:38
zkusím to : Gogogo
Tak, a vymýšlím co s tím. Začít najednou dělat odtažitýho, ať čuje, že se něco děje. Potom jakoby zdráhavě vysypat, že jsi chytil nějakou pohlavní nemoc. Až se prokáže, že je ona zdravá, a vyčte ti, že to není od ní, dojde jí, že a) chodíš ještě někam jinam, za b) bude si myslet, že podvádí tvá žena. Nemoc se vleče, tobě už se pak nic nechce, po takový zkušenosti kdo by... A mezitím, že by roznesla jak tě manželka podvádí? Nebo řekně manželce, že máš nějakou milenku? Obojí znamená, že i kdyby, tak pak už přece neřekne, že i ona s tebou spala. A poznamenán nemocí, už tak přitažlivej nebudeš. A taky už nevysílej sexuální vlny..
písmena pod textem: zraju
září 11, 2012 22:14
No, Igore, : Krakonoš
já myslim, že nejni vůbec vo čem přemejšlet. Dosáhl jsi vysokýho postavení - pokud teda nepatříš k podobný sortě lidí, jako je současná ministryně kultury, která taky naprosto překvapivě dosáhla vysokýho postavení (a ještě jí zjevně nikdo nevysvětlil, co to znamená a jakou má pracovní náplň - malá politická vsuvka: Hurá, více žen v politice! smilies/tongue.gif), tak se dá předpokládat, že jsi inteligentní.
A je-li tomu tak, pak vokamžitě, ještě tenhle tejden, ukončíš svoje sexuální přátelství se sexuální přítelkyní, protože pokračování v tom vztahu zničí jak tvoji rodinu, tak kariéru. Ta beruška vůbec nejni nezištná, ta ví velmi dobře, co chce. Ale na druhou stranu patrně taky nebude úplně debilní a záleží jí na rodině, a to ti dává určitou, a myslím že docela velkou, pravděpodobnost, že po rozchodu nebude tropit destruktivní veletoče. Takže v případě vokamžitýho rozchodu máš docela slušnou šanci zachránit si kůži. V případě pokračování přijdeš vo všechno s naprostou jistotou (a bude to plný ubližování, na to vem jed). Jestli tohle nevidíš, jsi idi*t. Já ale doufám, že nejsi a že ti to dochází. Tak s tim fofrem něco dělej. Vodsuzovat ani nějak hodnotit tě tu nebudu, však von se někdo najde smilies/wink.gif.
září 11, 2012 22:15
vetsinou souhlasim s Krakonosem, ale ted si nejsem jista.. : mila1
ten okamzity rozchod by beruska nemusela dobre vydychat - ona je do toho vztahu namocena vic citove a uvazuje vic zkratkovite a neuvedomuje si, co skody ve sve rodine muze napachat.. U ni ted prevazuje spokojenost s tim, ze ma milence nablizku a ze se budou vidat nejen tajne, ale i v praci.. a jeji reakce na okamzity rozchod bude nekontrolovatelna..
září 12, 2012 13:05
No nevím, jak citově, : Krakonoš
páč jsem s touhle beruškou jaksi neměl ještě čest aspoň letmo pohovořit... Nicméně především, a to je z napsanýho jasný, se chce mít beruška dobře. A to si vona uvědomuje. Berušce nejni vosumnáct a vztah trvá už dva roky, beruška už nemá zatmění smyslů zamilovaností, to ani v tom ideálním případě, že by jí skutečně šlo prioritně vo city. Takže to skousne, šance je myslím tak zhruba 63,782%. smilies/wink.gif To je velmi dobrá šance. Zatímco udržování poměru v rámci firmy - český firmy s českejma lidma, kde každýho enormě zajímá kdo co a s kým - to je stroprocentní jistota průseru. Jediná výhoda týhle volby je, že ten průser přijde s nějakým zpožděním. Pár tejdnů, když budou hodně vopatrný, tak pár měsíců.
Bude fajn, když sem vobčas Igor pošle pokračování - člověk se rád dozví, jak moc se ve svejch vodhadech mejlil smilies/smiley.gif.
září 12, 2012 14:05
děkuju za všechny vaše komentáře, : Igor
je to vlastně takové zrcadlo, ve kterém se vidím vašima očima.
Ale je to přeci jen trochu jinak.
Dnes večer si sednu k compu a napíšu vám víc.
tak uvidíte.
Pomáháte mi, děkuju!
září 12, 2012 15:32
Krakonoši : Iris
tak budeme tipovat - myslím, že z toho dnes večer vyleze nakonec přeci jen osudová láska.

Igore, souhlasím z Krakonošem, jestli to je tak, jak se to doteď jevilo, čili jen sexuální přátelství,je nejlepší s tím okamžitě skončit, poctivě a na rovinu. Nafurt.Z důvodu zachování obou manželství a klidu na pracovních postech.I když z mého pohledu jste oba podvodníci a nelíbí se mi vaše nevěry. Ale holt jsem stará a nemoderní.

Jestli ale z tebe večer vyleze, jak přeci jen nakonec zjišťuješ, že ti tvoje žena nerozumí, že je v tomhle více citů, než sis vůbec kdy myslel a bla bla ....tak spánembohem, dělej jak umíš, není ti pomoci.Nic ve zlém smilies/smiley.gif
září 12, 2012 16:49
No já čumím jako puk. : strejda
Co se to tu stalo se všemi kudlankovitými požíračkami? Místo toho, abyste tomu obšourníkovi řádně vyčinily, krmíte ho radami jak na to, jak z toho a aby se to neprofláklo... Nojo, nejste na místě jeho ženy, že? Kde jsou ty Vaše zásady, to Vaše rozohnění se nad dalším neřádem s gulemi, bando jedna nestoudná...
Dobře ti tak obšourníče. Zase jeden úd zvítězil na mozkem majitele... smilies/wink.gif
září 12, 2012 23:03
... : bb2
ať čtu jak čtu, čtu jen rady, jak to ukončit - někdo radí hned, někdo pomalu, ale nikdo neplácá po ramenou a neradí, jak pod jednou firemní střechou ukočírovat kariéru, manželku i milenku
co bys mu radil ty, strejdo? já radím rychlý konec, protože i když se milenka bude cukat a zhrzeně to práskne manželce, třeba formou emailu z kolegovy počítače, tak on bude moct ženě říct Jo, stalo se to, ale ukončil jsem to, chci být s tebou (teda pokud to tak je), vybral jsem si tebe. Ta první část ženu nepotěší, ale ta druhá už jo, až se vzpamatuje, nakopne ji trochu pocit, že má nad milenkou navrch. Takové to jemné ženské soupeření, víš. Pokud má Igora ráda a nevyužívala jeho služebních cest a výjezdů ke svým vlastním výjezdům, stojí o něj, chce s ním zůstat, tak to může jejich vztah přežít. No a pokud ne, tak aspoň Igor bude za chlapa a ne za hajzla.

P.S. Igore, prosím tě, nepiš, že manželka určitě nikdy nic, že není ten typ, že bys to poznal...:-)
září 13, 2012 00:35
strejdo, : Petronila
třeba proto, že požíračky si sedí na rukou a nechtějí si zašpinit karmu, takže přemáhají neodbytné puzení zakladateli napsat, že si vyžírá, co si navařil, že dobře mu tak a že by se s potěšením koukaly na to, jak se smaží ve vlastní šťávě. A ještě něco o božích mlýnech.
září 13, 2012 09:31
Víš co, strejdo? : jednababi
Říká se, že "po oučinku těžká rada" - tak možná proto, aby nějakej ten oučinek nenastal, jelikož potom by na tom žena toho "neřáda", jak ho hezky jmenuješ, byla o dost hůř.
září 13, 2012 10:19
Petronilo : Iris
...a s čím kdo zachází..a tak dlouho se chodí se džbánem... Ale nic, už si zase strkám ruce pod zadek smilies/wink.gif
září 13, 2012 10:22
Petronilo, děvče, : Eva
ty máš něco proti božím mlýnům??? smilies/cheesy.gif
září 13, 2012 10:54
Evo, : Petronila
ne, naopak, a v tomto případě si myslím ,že zamlely velmi rychle a efektivně. smilies/wink.gif
září 13, 2012 10:59
Slíbil jsem, že se ozvu, tak tedy: : Igor
musím napsat, že v mém rodinném vztahu došlo víceméně k intimnímu ochlazení. Snažil jsem se, ale moje žena mi dala jasně najevo, že nic měnit nehodlá. V podstatě jsme nyní dva spolubydlící, co se mají rádi. Ona nikdy na sex moc nebyla; ale je nesmírně hodná, milá a nevyměnil bych ji za žádnou jinou. Snažil jsem se to kompenzovat jinak, ale nakonec jsem to vyřešil s tou přítelkyní. Ona je v podobné situaci zase s manželem, tudíž jsme si doposud velmi vyhovovali a nijak to nenarušovalo naše rodiny.
S manželkou jsem na toto téma nikdy nehovořil, takže žádná úmluva o volnějším životě nepadla, snad si myslí, že já také už "tohle" nemusím.
Naše debata s přítelkyní, pokud se tak o tom dá hovořit, vyzněla poměrně naprázdno. Ona se dušuje, že mi nechce nijak dělat zle, že to byla záležitost velmi rychlá, že následovala pochopitelně manžela a že do poslední chvíle nevěděla, zda to vyjde. No, tomu moc nevěřím, ale budiž.
Všichni mi tu většinou radíte, abychom se rozešli, a i když mám nyní do toho plno chutí, tak nemyslím, že by to bylo vhodné. Situace se nyní má tak, že více mám strach z toho, že by se to dozvěděl její muž. To by asi opravdu vznikly nepříjemnosti. Myslím, že manželka by to spíš ustála, jak už jsem napsal, jsme spíš pohodoví kamarádi.
září 13, 2012 12:16
Igore : Iris
Myslím, že manželka by to spíš ustála, jak už jsem napsal, jsme spíš pohodoví kamarádi.


..tak tohle ani nezkoušej, nestačil by ses divit !


září 13, 2012 12:23
a pritelcin manzel taktez pracuje v te same spolecnosti jako vy tri? : mila1
jinak si myslim co Iris - Tva manzelka by to velmi tezko rozdychavala... a hodne by ji to ranilo
září 13, 2012 13:49
No Igore : Betty
kdo chce kam. jinak snadno se radí druhému, ale rozchody jsou moc těžké. V tom směru vás chápu. Ovšem vy tři v jedné firmě, nespoléhejte se na to že to nepraskne. To praskne, takže buďte na to připraven. A manželku to zraní, to je jisté. Na to že je to doma spíš kamarádský vztah nespoléhat. Víc asi k tomu není co říct. Přeju hodně štěstí.
září 13, 2012 17:32
A je to tu zase : wendy
moje žena mi nerozumí - a tentokrát "jen" v posteli...nemůžou si za to ty frigidizující nešťastnice samy ? Teda...
smilies/wink.gif smilies/shocked.gif
září 13, 2012 19:35
BB2, a ostatní, : strejda
to je úplně jasné, co bych Igorovi poradil. Okamžitý a razantní konec. Žádné výmluvy. Stručně a jasně.
Také jsem byl, dávno tomu, v minulém století, to zní, co? podobným neřádem, proto vím, o čem mluvím a jsem rád, že to dopadlo tak moooc dobře. Kdo ví, třeba bych byl i kůlem v plotě. Ani holky by mne neměly rády. A to bych asi nepřežil. Jo,jo...Život holt tropí hlouposti...
smilies/grin.gif
A kdybych se náhodou, což se ovšem nestane, opět vrátil do let, ve kterých jsem byl tím neřádem, už nikdy bych jím nebyl. Na to dám krk.
(Jestli to nebude tím stářím, které zřejmě na sklonku pochytalo jakous, takous moudrost, vzalo rozum do hrsti a na stará kolena chce být ženě oporou. To stáří.
Nikoli hajzlem... ) smilies/grin.gif



září 13, 2012 21:36
No strejdo, : Iris
myslím, že Tebe by měl Igor poslechnout a zamyslet se nad tím, co píšeš.Pokud by tedy co nejříve chtěl nějaký ten happyend. Jenže když ono mládí nikdy nevěří tomu, kdo už svoje prožil a chtěl by poradit.No a na druhou stranu také je snadné být příkladný a mravný, když člověku už nefungují všechny ty našeptávací funkce a orgány - tím nemyslím Tebe, strejdo, neznám Tě. Ale obecně, že? smilies/wink.gif
září 13, 2012 21:48
Iris, : strejda
- tím nemyslím Tebe, strejdo, no proto! smilies/wink.gif
září 13, 2012 22:18
Igore : kim
Připomínáš mi jednu situaci, kdy jsem vyslechla rozhovor dvou mužů. Jeden z nich byl řidič a povídá kamarádovi, víš já s manželkou moc nesexuji, aby si na to NEZVYKLA a tak ona si myslí, že já na to moc nejsem a můžu si tak dovolit milenku. Tvá žena si určitě taky myslí, že na sex moc nejsi možná taky cítí něco ve vzduchu . Je tak tolerantní, jen abys byl spokojenej. Myslím si, že po sexu s milenkou bys u manželky vyhořel tak radějí napíšeš, že vám to v posteli neklape. Manželku máš jenom na chov dětí a servis. Jsi obyčejný ku....ík, který chce radu jak to dělat, aby se to neprofláklo. I já jsem tvoje zrcadlo tak se nad sebou zamysli. Rozhodni se jako chlap a né tak jak jsem tě nazvala.
září 14, 2012 23:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]