O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NA CHALUPĚ A DOMA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 16 srpen 2007

 Jsem tři roky vdaná, máme ročního chlapečka a já najednou tohle. Byla jsem se sestrou u ní na chalupě a když švagr jel domů, tak jsem se svezla s nim, že nakoupím nějaké dobroty a na otočku se vrátím. Když už jsem tedy byla v Praze, tak ať mě hodí domů, že se osprchuju.       

 

 

      Zamčeno nebylo, hned jsem si pomyslela, že by manžel zapomněl, nebo jsme vykradeni? Než jsem se stačila začít bát zloděje, prošla jsem kolem ložnice, bylo otevřeno a já tak zůstala stát mezi dveřmi.

 

      Kudlanko, našla jsem manžela v naší posteli s jiným chlapem. Pak to bylo nesmírné trapné, ani nebudu popisovat, co se dělo. Ale teď bych od vás potřebovala radu. Já si vůbec neumím představit co dál bude. Je to už čtrnáct dnů, já pochopitelně zase odjela hned na chalupu, tam jsem o tom mluvila se sestrou, jinak nikomu jsem to neřekla. Teď jsem se vrátila a nějak se to musí vyřešit. On stále říká, že to bylo je úlet, výjimečně, ale úlet si přeci nebereme domů, do manželské postele, a už vůbec ne dalšího muže. S ním o tom zatím debatovat nejsem schopná.

 

     Jestli někdo máte nějaké podobné zkušenosti, poraďte mi. Táňa

Komentáře (28)add feed
Na chalupě a doma?? : AlenaG
Tak to je prekérní situace,vůbec bych nevěděla co s tím asi bych s ním už nemohla žít, pro mě by to bylo horší než kdybych ho nachytala s ženskou.Držím palce ať to vyřešíš co nejlíp pro Tebe
srpen 16, 2007 09:12
Nojo, poučení jasný, a po staletí prověřený : NČ
NIKDY SE NEVRACET DOMŮ PŘEDČASNĚ BEZ OHLÁŠENÍ!!!
srpen 16, 2007 09:13
Táňo, : Ráček
tady záleží v prvé řadě na Tobě a na Tvých pocitech. Záleží jak ty to cítíš.Každá z nás by to asi vnímala jinak.
Asi se budeš muset přemoct a mluvit s ním o tom, případně mu napsat dopis, jak se cítíš.....
Z toho cos napsala, jsem pochopila, že on by rád s Tebou byl dál, akorát mě překvapuje jak to zlehčuje Tím, že říká, že to byl " jen úlet " !!!
Je to zrada tak jako tak a pokud s ním chceš být, dala bych mu hodně tvrdě najevo, aby se chlapec hodně snažil, získat si zpátky důvěru, lásku, blízkost........
srpen 16, 2007 10:25
No já teda nevim, Ráčku : NČ
získat si zpátky důvěru, lásku, blízkost... To je hezký.
Ale jak se vona sama má zbavit štítivosti?
Tohle je asi uplně jiný u chlapů a u ženskejch. Mně osobně by asi ani tak nevadilo mít babu, která TO provozovala i s jinou babou (teda samože ne v době, kdy už je se mnou). Jenže u ženský si nějak nedokážu představit, že by se neštítila chlapa, kerej to provozoval, notabéne provozuje, s jinym chlapem. Bléééééééééééééé!!!! Ale třeba se mejlim.
srpen 16, 2007 10:37
NC : jajinecka
Nemejlis, je to na pobliti....Nevadi mi homosexualove, ale pri predstave, ze by ten muj....radsi ani nemyslet!
srpen 16, 2007 10:47
Tak to bych viděl jinak. : Zelený Raoul
Milá Táňo, je velmi pravděpodobné, že Tvůj muž přišel na to, že je bisexuální (to v lepším případě, je možná i homosexuální orientace). Zvláště u bisexuálů platí, že na svou orientaci nemusejí přijít už v pubertě, ale i mnohem později. Že není čistý heterák, tím si můžeš být jistá, heterák nemá potřebu takhle experimentovat, ani nalitý. Debatovat s ním o tom bys měla být schopná ve vlastním zájmu co nejdříve, ptotože nikdo než on Ti nepoví, jak to vlastně je a zda jde o záležitost, která ohrozí Váš vztah. Můžeš mu sice dávat tvrdě najevo cosi, "aby se chlapec hodně snažil", ale pokud je opravdu bi, bude Ti to houby platné. Narozdíl od hetero nevěry tady prostě hledá v sexu něco, co Ty mu nikdy nedáš, a nemá cenu mu to zakazovat - může Ti naslibovat hory doly, ale nedodrží to. Pokud Váš vztah funguje a pokud on si je jistý, že chce žít s Tebou a s Vaším dítětem, budeš muset zvážit, jestli jsi ochotná mu tohle tolerovat (a domluvit si nějaká pravidla bezpečného sexu). Pokud to tolerovat nemůžeš, připrav se na to, že dřív či později dospějete k rozvodu. Je to na Tobě a na něm. A hlavně spolu mluvte!
srpen 16, 2007 10:54
... : jajinecka
Tano, ty si musis ujasnit par otazek..Chces s nim byt, nebo ne? Dokazes se pres to prenest? Kdyz ne, mas kam jit? Odejde dobrovolne on? Dokazes to finance sama zvladnout? Nevim, jak na tom jsi. Kazdopadne by to chtelo rozmluvu. Jestli je gay, tak s tim nic neudelas. Asi bych ted nastolila nejake formalni souziti, bez fyzickych projevu, a a by odeznel ten sok, tak bych zacala uvazovat nad praktickyma vecma. Ja vim, ze ti musi byt priserne, drzim moc palce.
srpen 16, 2007 10:55
bude to chtít čas : Inka
a oba dva si musíte ujasnit co chcete, jestli Ty se přes to přeneseš a on jestli chce být s Vámi či pokračovat v experimentování.
srpen 16, 2007 11:15
ja osobne dle : Jasmina
meho zenskeho instinktu bych timto byla ranena mene nez kdybych muze nasla v me posteli se zenou. Chlap pro mne totiz nemuze byt konkurenci.Jak Raoul psal,bud si jista ze cisty hetero neni. Mam kamose homo a nedavno jsem prokecala vikend s tranvestitem,oba dva jsou vice otevreni k pochopeni zeny,citlivejsi nez mnozi hetero chlapi.S takovymy tedy bych videla domluvu lepe nez s normalnim muzem,o tom,co bude dal,dite,vztah atd.
Ted preklenout ten odpor...to uz zalezi opravdu na Tvem pristupu.Informuj se.
Zase jsme zde u toho zlehcovani,to neni fer ale vzhledem k situaci je vse slozitejsi nez z vedlejsiho clanku o "libani". I pres otevrenost vuci homo jsou lide,co se svym stavem nejsou spokojeni a doufaji ze kdyz se dokopaji zit "normalne" jako druzi,tak je ty touhy prejdou a oni se preorientuji.Bohuzel ne,je to v jejich mozku,je to jejich priroda.Presto on je stastny ze Te Tano ma,zadny chlap mu proste dite neda a i homo chce byt rodicem.Proto si nemyslim ze Te podvedl uz tim ze si Te vzal a ze s Tebou normalne zil,kdyz je pritom homo a protoze se urcite stydi,tak to zlehcuje,ale mozna by to nezlehcoval,kdyby jsi se k tomu postavila jinak.Nerikam v ten moment v loznici,to ani sebelepsi psycholog by si v klidu k nim nesedl pro hluboky rozhovor ale vyjel by na ne. Ale ted s nim prosim Te mluv,v klidu,bez znamek odporu ci jinych emoci,uz kvuli diteti zustante pratele,pokud uz nechces byt milenkou.Jak rikam,obvykle je s homo snadnejsi domluva na pratelske urovni,coz je strasne fajn nez jakesi pseudoboje,nenavist,naschvaly.
srpen 16, 2007 11:50
pro NČ : Ráček
jenže bylo to myšleno otázkou času, kdy by zase spolu čistě teoreticky začali "normálně" žít !
Teď je jí z něho blivno, to je jasný , ale za třeba 3 měsíce to může být jinak. Takže tak !!
V naší společnosti je hodně podváděných a podvádějících, kdyby se všichni rozváděli a rozcházeli, byly bychom jedna velká společnost " rozešlých " smilies/grin.gif Ve svém okolí mám minimálně 3 ženy, které se vyrovnaly s " úletem " svých mužů a paradoxně se jim po překonání té krize vztah hodně zlepšil !!!
srpen 16, 2007 11:53
Spousta krizí : wendy
pokud je ten pár ustojí, předchází zlepšení. Když ten vztah za něco stojí, krize ho může upevnit. Když se jeden ale chce trhnout - smůla.
Je fakt, že spoustě chlapů by tolik nevadil úlet jejich partnerky, kdyby byl s jinou ženou. Ale obráceně - no my běžně hetero orientovaní si dva chlapi dost eklujeme.
Čistých bisex asi moc není. A jestli to je tohle ten případ, záleží na Táně, zda by to byla schopna tolerovat. Skutečně nestandardní situace...
srpen 16, 2007 12:37
Já teda nevím, ale proč : saffron
je "něco" mezi chlapama ODPORNÉ a u žen je to OK?- nějak mi chybí aspoň troška tolerance. Tánina manžela sexuálně přitahuje stejné pohlaví - možná to byl experiment, možná otevření pandořiny skříňky. Souhlasím s tím, že si sama musí zjistit, jak to narušilo její city k manželovi a komunikovat s ním o tom, jestli spolu budou dál fungovat a jak.....hlavně v klidu a nespěchat - ani na sebe ani na manžela.
srpen 16, 2007 13:32
Tak pro ty dva muže to je jistě v pořádku : wendy
ale zeptej se dvou hetero orientovaných mužů. I těm to připadá ekl...jako nám ženám, aspoň ve většině.
srpen 16, 2007 13:37
nevím proč : kolemjdoucí
ale nějak se mi v této souvislosti vybavuje Lucka Bílá s písničkou Zas je tu jaro je tu, lidi šílí.....ale tazatelce poradit neumím, ledaže by manželovi navrhla trojku, třeba by se to líbilo všem....
srpen 16, 2007 17:43
no jo, to je zapeklitý... : Jana
první věc je, jestli je Táňa schopná a ochotná odpustit nevěru. je jedno s kým, se ženskou nebo s chlapem. a jestli jí za to ten její mužskej stojí. ale to si musí rozhodnout sama...

no a co on - důvodů, proč se to stalo, může být... od toho, že jen tak ze zvědavosti chtěl zkusit něco "jinýho", až po to, že si není sám jistý vlastní sexuální orientací (možná je gay nebo bisexuál) nebo pohlavní identitou a teprve je objevuje... to se někdy stane i až v dospělosti. anebo si jistý je, ale z různých důvodů (bojí se coming-outu, nechce ublížit manželce, ...) se to snažil utajit a svoje sexuální potřeby si řešil potají.

jenomže jak to doopravdy je, to ví asi jen Tánin manžel... takže po ochladnutí vzteku bych, Táňo, navrhla se pokusit si s ním o tom klidně promluvit, ale aby to neodbyl jako "úlet", protože i ten má nějakou příčinu... a kdyby se vám o tom těžko mluvilo, což si docela dovedu představit, možná by nebylo od věci zkusit spolu zajít do manželské poradny.

a jak dál, to už je pak na vás... jestli v sobě dusí jinou orientaci a heterosexualitu jenom předstírá, zvlášť jestli je gay, zůstávat ve formálním manželství by asi dlouhodobě nikomu neprospělo... nebo jestli se cítí ženou nebo cokoli podobnýho. ALE, jestli je to heterák a podrazil jenom tak z nudy, tak by patřil nakopat do zadku, pacholek... smilies/undecided.gif

srpen 16, 2007 18:07
vźdycky !!!! : AlenaT
předem zavolat a oznámit, že jedeš domů.
srpen 16, 2007 19:18
A teď chlapský pohled na obdobnou problematiku : uziv
Baví se dva chlapi v práci:
"Ty, poslouchej, používáš prezervativ?"
"No jasně, používám."
"A už se ti někdy stalo, že ti tam zůstal??"
"Jasně! Už mockrát."
"No, a co jsi s tim dělal?"
"Nic. Normálně ho vyse..!"

srpen 16, 2007 22:43
Ráčku, Safron... : NČ
Můj pocit na poblití ze dvou chlapů v posteli je nezdůvodnitelnej. Vo to ale hůř bych si mohl racionálně poručit blicímu reflexu odvyknout. Buzeranta jako kolegu, třeba i jakýhosi kámoše bych klidně snesl. Jen by na mě nesměl sáhnout. NIKDY!!!!!
A vo to de. Jestli Tánička je vůbec ochotná se nadále obejít v manželství bez fyzična, nebo jestli je ochotná na sebe nechat sahat buznu, a do sebe nechat strkat tu jazyk, tu i další... vod buzny. Já osobně si to představit nedokážu ale nejsem ženská, tak vlastně nevím....
srpen 17, 2007 06:15
NČ : Ráček
Píšeš to za chlapa, ale Táňa je ženská, která má předpokládám úplně jiné myšlení smilies/wink.gifMají spolu děťátko a dalších jiných faktorů, pro které jsem přesvědčená, že se určitě budou snažit to zvládnout! To fyzično bude třeba trvat déle, ale jistě se také spraví a určitě ho ona nevidí ani nenazývá " buzerantem ", jak ho nazýváš ty ! Tak to určitě není !
srpen 17, 2007 09:16
No, já myslim, že ho tak vidí, jináč by nepsala : NČ
Může ho eufemisticky nazývat třeba čtyřprocentní menšinou, na faktu to nic nemění.
srpen 17, 2007 09:28
Taky si myslím : Gita
že celá věc je to manželově probíhajícím "outcomu". Možná se z něj nevyklube čistý homosexuál, ale bisexuál, ale tady pak bude hlavně na Táni, jestli mu občas nějakého "chlapa" dovolí. Protože si myslím, že tomu chlapovi "jiná ženská=Táňa" vadit nebude.
Smutný příběh, protože tady to vidím špatně. Já bych se strašně bála například toho, že něco chytím. Takže bych musela jít od toho pryč.
srpen 17, 2007 10:44
což o to, : Jana
gayové se mezi sebou za buzny občas označují... to bych tu neřešila. i když souhlasím s Ráčkem, není potřeba volit silný slova... (btw lesbu bys na sebe šáhnout nechal, NČ? a když jo, tak proč?)

otázka je, jestli on opravdu je gay, nebo to jenom "zkusil" - homosexuální chování nerovná se homosexuální orientace (orientace je vrozená, ale v prostředí, kde nejsou ženy - třeba vězení - je homosexuální chování podstatně častější než reálný výskyt téhle orientace...). a podle toho to asi bude vypadat dál.

no a bez ohledu na to, co se z toho nakonec vyvrbí: Gito, občas mu někoho dovolit? bát se, že něco chytí? to by mohla, i kdyby občas zahnul s nějakou ženskou. a vůbec, není jedno, jestli zahýbá s chlapem nebo ženskou? kdyby ho načapala se ženskou, řešili bychom, jestli mu ona občas nějakou bokovku dovolí? přece být bisexuální neznamená, že musím mít víc partnerů a partnerek souběžně, ne? pokud by byla taková dohoda (jako že manželství obvykle takovou dohodou je), chtěla bych věrnost i po bisexuálovi... v tom by mi bylo pohlaví těch "dalších" celkem šumafuk...
srpen 17, 2007 12:29
Jano : Gita
k Tvému poslednímu odstavci - určitě souhlas. Je to nevěra jako každá jiná. I když tady to má trochu jiný rozměr... a manžel se asi bude muset rozhodnout, kterou cestou dál jít, protože asi ta cesta manželství přítel neprojde. Jen tipuju, protože jaký má Táňa obecně postoj k nevěře, si netroufám odhadovat. Chlapi (jak hetero tak gayové) jsou ale častěji tolerantnější, takže tomu "příteli" by asi Táňa nevadila. smilies/grin.gif
srpen 17, 2007 12:41
Lesbu jo (teda - kdyby nevypadala jako Švarcenégr a nemluvila zvučnym barytónem, jasně) : NČ
Ale proč??? Sem už psal, že nevím. Je to iracionální.
Já bych zase neřešil - jestli to "jen zkusil". Ale co já vim - nejsem ženská. Pro mě za mě, ať si ho teda nechá, experimentátora šikovnýho. Nebo ať se klidně zapojí do trojky.
A co já vim - třeba se jen řídil sloganem:
Lepší nežli dívčí zrada, teplá p*del kamaráda.

srpen 17, 2007 12:50
Tak trochu : NČ
Tak trochu těhotná, tak trochu nevěrná, tak trochu mrtvej, tak trochu teplej.....
srpen 17, 2007 13:01
a jeje, : Jana
tady se to začíná zvrhávat smilies/cheesy.gif

a Gito, no ještě aby milenci vadila manželka, to už by kapku přehnal, né? i když s tou větší tolerancí chlapů si nejsem tak úplně jistá (teďka pomíjím gaye, ale ti jsou někteří taky pěkní žárlivci): vždyť když chlap má kolik bokovek, tak je "kanec", a když ženská jednu, tak je hned kurva a děvka... bych to tak růžově neviděla.

a my si tu z toho děláme srandu, ale Táni vůbec nezávidím... Táňo, pak dej vědět, jak to dopadlo...
srpen 17, 2007 15:32
Jano : Gita
Souhlasím, že už to asi stavím trochu na hlavu. Důvěra je prostě v tahu a Táňa se musí cítit, jako by se přes ni prohnalo tornádo.
srpen 17, 2007 15:54
... : šedý
Milá Táňo, tvýho chlapa ještě čeká coming out. Protože tohle čistě heterosex. chlap neudělá. A možná potom si s ním budeš moct v klidu promluvit. Nechci Tě strašit, ale myslím si, že starat se o dítě a ještě tohle bude prostě fuška. Vše potom záleží na tom, jak spolu otevřeně budete mluvit a co seš citově schopná unést. Možná ti pomůže to, že i některé jiné páry řeší podobné problémy.
září 08, 2007 00:15
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]