O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RODINNÁ NEVĚRA PDF Tisk E-mail
Úterý, 04 září 2012

Potřebuju poradit. To, co se stalo, se týká dospělých lidí, nebo skoro dospělých, takže nic trestného. Ale bojím se, že se díky tomu něco fakt trestného stane. Moje dcera se totiž vyspala s manželem mé sestry, tedy se svým strýcem. Ale on není její rodilý příbuzný, je naštěstí cizí, jí je však šestnáct a další průšvih, má sestra jim na to přišla.  

 

 

 

      Když už jsem v tom líčení toho průšvihu: švagrovi je pětadvacet, sestře devětadvacet, byla z nás nejmladší. Nedostala jsem z dcery, jak to dlouho trvá, a on taky asi nic neřekl, je tu strašný kravál v jednom kuse. Bydlíme totiž všichni v jednom baráku, rodiče nám ho nechali. Nikdo si ničeho nevšiml, to je přeci normální, že jsou rodinné vztahy takové, jaké jsou. Tak sestra prostě jednou něco zapomněla, jela domů a našla je v jedné posteli.

 

      Jenže ona je v jiném stavu, tak a teď se přeci nemůže rozvádět. V jiném stavu je sestra, ne dcera. Oni by se odstěhovali, ale to prostě nejde, není kam, teď to máme každý den na talíři, manžel mi vyčítá, že jsem ji nehlídala, ale přeci ji nemůžu hlídat, nic tomu nenasvědčovalo!

 

      Můžete nám poradit, co byste dělali vy? My si nikdo nevíme rady, všechno je to tu jak ve válce, švagr slibuje, a to ještě právě začala škola...

 

Děkuju za všechny rady,

MÍNA

 

 

 

Komentáře (10)add feed
Přesně to stejné jsem provedla já, když mi bylo asi 17 : Magi
Dobrý den,
přesně to, co Vaše dcera jsem provedla já, když mi bylo 17.
Bylo to strašné a myslím, že pro mě asi o kus méně než pro mamku a tetu. A jak to doma vyřešili? Strašně mi natloukli, můj otec rozbil stýci víc, než jen nos, a mě poslali přes týden na internát. Efekt to ale moc nemělo. Stejně jsme se tajně scházeli a "táhli" to spolu další rok.

A když na to táta znovu přišel, tak jsem utekla z domu do Prahy na vejšku. A tam jsem zjistila, že nechápu co vidím na chlapovi o 9 let starším, s děckem a s problémy. Začala jsem si uvědomovat, o co jsem kvůli našemu "vztahu" přišla,... Toto řešení bylo náročné a bolestivé pro všechny, ale zabralo. Ale asi by bylo dobré najít nějaké méně radikální. Jen si myslím, že promluvit si asi moc nezabere.

Moc Vám fandím, ať tohle těžké období brzo přejde. U nás doma to trvalo 6 roků, než jsem se přestala za sebe stydět a jela se na mamku a teťku zase podívat. A do dneška, a to je už víc, jak 20 roků, je tototéma naprosté tabu.
září 05, 2012 07:16
... : Tatunka
To je docela masakr, každá rada drahá. Ale myslím, že rozum měl mít především strýček, neměl to dopustit. Přeji hodně nervů.
září 05, 2012 08:14
Vyplaťte sestru a jejího manžela z baráku, : mamča
ať si můžou koupit bydlení někde jinde. Takhle se všichni v jednom domě nejspíš povraždíte. Za "strýčka" bych nedala ani zlámanou grešli, tam to stejně asi nemá budoucnost.
Dceři bych řádně naklepala pozadí a vyšoupla jí bydlet na internát.
Jasně, že rozum měl mít především ten "strýček" - budoucí otec, ale 16ti letá holka už by taky měla vědět, že "co je v domě není pro mě" a vlastní těhotné tetě nelézt do zelí, to nesvědčí o jejím křišťálově čistém chatakteru.
Pokud to sestra nerozdýchá, ať se klidně s tím blbem rozvede. Že je těhotná, není na závadu. Však jí s tím dítětem pomůžete, ne ?
září 05, 2012 09:08
... : Sandra.
Myslím, že problém by vyřešilo, kdyby šlo dceru odeslat na internát, nebo ještě lépe třeba na rok na zkušenou do zahraničí. Tam by získala od všeho patřičný odstup a na strýčka by zapomněla...a ty bys měla čas a příležitost se usmířit se sestrou. Dokud bude bydlet sestra, dcera a jejich společně sdílený chlap pod jednou střechou, tak to nebude klapat. A prožít celé těhotenství ve stresu může mít velmi negativní vliv na dítě...
Dcera je velká dost na to, aby chápala, co způsobila, a měla by nést následky. V tomto případě bych stála za sestrou, ne za dcerou.
Jak si sestra zařídí své manželství, je její věc, do toho bych se nemotala.
září 05, 2012 09:17
šestnáctiletá holka je mladfá, blbá nezkušená a prakticky neví, co se s ní děje. : alik puntik
Takovejhle zkušenej chlap ji utáhne na vařený nudli. On to mladý masíčkopovažoval za příjemný bonus a vylepšení k povinnostem, které má. Zatímco on sní o "založení hnízdečka se svou láskou" ohn rozhodně nehodlá živit dvě rodiny a starat se o ně. Což ovšem opomenul mladému masíčku sdělit. Takže je možné,že on bude tvrdit, že to byla ona, která se postarala, aby je tetička v té posteli našla. Pravda je, že vinu na celé věcfi jasně nese strýček - ale znáte chlapy, ten si to nikdy nepřizná, naopak, bude tvrdit, že ho "svedla" neteř. Nejlépe by bylo poslat dcerku na nějakou jazykovku mimo republiku - pokud možno na Nový Zéland, do Ameriky, Kanady a podobně a dokud je železo žhavé, dokout strýce, aby to zafinancoval. Bitva to bude těžká - ale jste na něj dvě. držím palce
září 05, 2012 13:43
... : Sandra.
Nevím Aleno, jestli jsi nepřehlídla, že tomu zloduchovi je 25 roků. Je starší, to ano, ale vzhledem k tomu, že chlapi dozrávají později, tak to jistě není mladá naivní holka x protřelý světák strýček. O tom,že by měl 25letý kluk na zafinancování studia své neteře na Novém Zélandě, si asi můžou všichni nechat jen zdál, nehledě na to, že i kdyby na to čistě náhodou měl, tak to budou jeho životní úspory (jinak by netrčel v poděděném baráku své manželky dohromady s rodinou své milenky) a nevím jak by se chudák podváděná těhotná manželka tvářila na to, že její drahoušek vrazí většinu svých peněz do ročního ejchuchu své milenky na druhém konci světa (aby se za rok vrátila, opálená, usměvavá, odpočatá.) Třeba v Austrálii si běžně 17letí spolužáci mého bratra po škole vydělávali na brigádách, frčí tam to drahé soukromé školství, takže pěkně po škole hurá vytírat záchody do Hungry Jack´s, nebo po ránu roznášet noviny...tohle je životní zkušenost, ne se nechat rok vydržovat rodiči na druhém konci světa (byť ty to i tak přijde na dost peněz.)
září 05, 2012 14:40
Sestra : kim
by měla vystěhovat manžela a vy dceru. Byl by to pro ně ten nejlepší trest. Jen atˇse stará, když může píchat. Dcera se taky bude otáčet kolem plotny a pračky. Sestra si nakonec najde hodného muže, dcera bude možná taky spokojená a o vánocích se rodina sejde v klidu. Jinak příběh " Magi " svědčí o tom, že tohle nikdy nepřebolí. Nejhůř je na tom tvá sestra. Vy ostatní se tomu budete za několik let smát tvá dcera divit, ale v sestře zůstane zrada.
září 05, 2012 15:24
No jo no : Buster123
Jako je to fajn tezky narez. nejak jsem si myslel, ze toto se deje jenom v prihlouplych telenovelach. je jasne, ze to je vul a dcerka holt dospela, trochu drive, no. mel by dostat od Tveho manzela pres hubu. Ale to by stejne nic nevyresilo. CEtl jsem tady sestra chudak tehotna!! No na to musim byt vzdycky dva a neprislusi mi soudit co za tim, je ze. Ale kdyby s ni byl spokojeny, tak to neudela ( nebo mozna ja bych to neudelal ). Panove a damy omlouvam se, ale moje babicka ( mimochodem velmi zkusena zena ) rikala: " Kdyz se o..s stavi rozum odchazi" je v tom hrozne pravdy. A mely by si to vsichni uvedomit, je to proste tak. I kdyz samozrejme clovek se lisi od zvirat hlavne tim, ze sve pudy umi ovladat. Z vlastni zkusenosti vim, ze to tezke!! Priznavam. A mam s tim zkusenost. Kdyz manzelka zrovna resila nesmrtelnost brouka a nejakou dobu to po sexualni strance nefungovalo ( cca tri roky ) bylo velmi tezke odolat mlademu telatku od sousedu! navic vedela, ze provokuje a delala to schvalne ( taky 16 let ). Ale chodim s jejim otcem na pivo ( takze bych si to nedovolil, jsme kamaradi ). Ale ne kazdy by odolal damy. je to tak.
září 07, 2012 12:55
... : .
Mě přijde šílená ta formulace... sestra se vyspala. Snad rozum měl mít především on, vždyť pár měsíců zpět a šlo by ješte o pohlavní zneužití.
září 07, 2012 17:57
Podle me je treba mit porad na pameti : KK
ze nejvic to odnesla tvoje sestra (ona je ta podvadena a tehotna k tomu). Takze reseni, ktere vymyslite, ji musi jit nejmene k tizi, at uz psychicky, nebo financne.
září 08, 2012 08:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]