O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

REKONSTRUKCE - HILFEEE! PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 září 2012
Přejít na obsah
REKONSTRUKCE - HILFEEE!
Strana 2

Rozhodla jsem se totiž pořídit nové záclony. A to konkrétně záclony provázkové. Ne, že by snad po nich mé srdce toužilo, vlastně se mi moc nelíbí, ale současný model, co vypadá jako po dělostřeleckém cvičení, se mi nelíbí taky.

 

 

 

 

 

 

 

     Akorát že ty manévry u nás nepořádá armáda, ale papoušci. Vždycky totiž, když těm šedivejm smradům způsobím nějaké příkoří, například jim nedovolím skartovat knihovnu, vyrobí mi za trest nějakou pěknou díru v zácloně. Od provázkových záclon si slibuju, že se jim na ně bude a) blbě věšet, b) neudělají do nich díru, maximálně odkousnou třásni.

 

 

 

 

     No a jak to tak bývá, když už se člověk rozhodne zvelebit jedno, začne se hned nabalovat další, páč v závěsech je taky děr jak máku, a ta polička je fakt hodně okousaná... Čím dýl se hrabu na netu a hledám vhodné vzory, tím více propadám trudomyslnosti. Takže jsem se rozhodla hodit to na krk vám :-)

 

 

 

Zadání a vstupní údaje jsou následující:

 

  • Potřebuju nový závěsy, povlečení, zástěnu za klece (prostě kus látky, co se natáhne podél zdi kolem klecí, aby nebyla zaplivaná nebo aspoň na ty plivance nebylo tak vidět) a polici nad postel. A všechno se to musí hodit k tomuhle obrazu, kterej jsem v přechodném pominutí smyslů před časem nad tu postel pověsila:

 

 

 

     Polici nad postel mám vyřešenou. Bude skleněná, páč sklo se, na rozdíl od dřeva, blbě kouše. Blbě by se kousala i plechová, ale skřípání zobáku o kov mi nedělá dobře :-)

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]