O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JEJÍ MAMKA NÁM NEPŘEJE PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 srpen 2012

Dobrý den, mám přítelkyni, je jí 17 let, a chtěli bychom se už vzít či zplnoletit ji. Důvod: protože její mamka z našeho pohledu  ji nebere jako dceru, ale nějakou domácí uklízečku, ona musí po ní a po ségře uklízet atd.. Ani ji ke mě už moc nepouští, páč by jim neměl kdo uklidit. Či uklidit, když mamce má přiject nějaký chlap z internetu (po každé jiný).  

 

 

 

 

 

      Ale naší lásce brání ... Jsme spolu přes rok a půl a čekání na příští rok už nevydržíme, protože jsme stále více bez sebe. Jenže je problém, že já jsem Trans a podstupuju přeměnu pohlaví. Ale teprve budu na hormonech a klukem úplně budu až za rok.

 

      Přemýšleli jsme taky o miminku a i to zkoušeli, jenže to nevyšlo naším způsobem (jo, jsem ještě žena, tak nám někdo poradil a nabídl sperma, že by to mohlo vyjít přes stříkačku. No, ale byla to blbost).  Pak jsme si uvědomili, že její máti by nás stejně nenechala žít spolu, abychom to vychovali. Nejde o to, co jsem, ale o to, že ona je k..... a chce po ní jen uklízení a aby trčela doma.

 

     Spolu už nebydlíme a ani se už moc nevídáme, sice dojíždí do školy kousek ode mne, jenže po škole vždy musela hned domů a když ne tak pak měla průser. Nebo když u mě byla o jeden den dýl, tak jí dala nejen facku.. My víme to, že když už jsme spolu přes rok a půl, že ten rok další zvladnem, jenže ta její máti je čím dál horší. Třeba když by řekla, jak to u ní doma chodí...

 

     Myslíte tedy, že by bylo možné uzavřít partnerství a že by ji soud či kdo zplnoletil? Šlo by to?  Jo, je mi 23 let. Pracuju od pondělí do neděle na stavbě starého mlýna a vše kolem toho... 

 

 

     Prosím, byla by možnost poradit?

 

 Děkuju za odpověď,

 DANNY

 

 

Komentáře (23)add feed
No, : Sinix
pokud se jí snažíš v 17 letech přivést do jiného stavu, tak se jí nedivím, že "vaší lásce" brání. A že má pomáhat v domácnosti? A co je na tom špatného??? To je naprosto normální, to je povinnost každého dítěte!!

Trochu pokory by vám neuškodilo a ve 23 letech bys už mohl(a) mít trochu rozumu. Aspoň abys ji nechala v klidu dostudovat. smilies/undecided.gif smilies/sad.gif
***
srpen 28, 2012 22:56
Nebesa!!!! : Eva
Nejsem rozhodně choletik a dceru nemám, ale z takovéhle situace bych snad i já chytila amok! smilies/grin.gif
srpen 28, 2012 23:02
Amen! : Nellina
smilies/cheesy.gif
srpen 29, 2012 02:05
No to si snad : Anděla
děláš p*del! To není od čtenáře/ky. To je provokace!
srpen 29, 2012 07:03
Být matkou zmiňované dcery, : mamča
tak jí pošlu do nějakého penzionátu na druhém konci světa, a než dostuduje, tak by odtamtud nevystrčila ani nos ! smilies/cheesy.gif
srpen 29, 2012 08:57
... : Vodoměrka
No nazdar! smilies/shocked.gif
srpen 29, 2012 09:56
ach jo, zase jen ta nedůvěra!!! : d@niela
Milá Andělo,
to fakt není žádná provokace, to je přesnej dotaz. Pouze mírně upravenej (gramaticky).

DO HÁJE, LIDI, TO MYSLÍTE, ŽE JE SVĚT JEN "UČESANEJ"???? smilies/angry.gif

Takže na některé problémy reagovat budem, na jiné jen s pošklebkem????
srpen 29, 2012 09:58
... : Vodoměrka
Takže bychom měli tazatele poplácat po rameni, říct, jaká je ta matka neskutečná mrcha, když po sedmnáctileté dcerušce chce, aby doma uklízela a pomáhala s domácími pracemi (předpokládám, že ji matka živí, šatí, ubytovává a podobně) a poradili, jak zplnoletnit, nebo jak co nejlépe otěhotnět, aby se to ubohé děvče dostalo ven ze spárů přísné a nekompromisní matky?

srpen 29, 2012 10:05
No, Danielo, : Myška
a kde bereš jistotu, že ten dotaz, který jsi patrně obdržela mailem, je míněn vážně?
srpen 29, 2012 10:44
Vysvětlím: : d@niela
MYŠKO: Psala jsem si s tou tazatelkou (ještě je to žena) dost dlouho. Právě proto, že jsem poznala, že je to skutečné, tak jsem to dala sem. Jo, můj názor je pochopitelně stejný, jako váš, ale to neznamená, že se budu pošklebovat. Pokud bych nad každým, jen trochu "jiným" dotazem pochybovala, tak to můžu poradnu rovnou zrušit.

VODOMĚRKO:
to, co píšeš, je hloupost, já nikde nepsala, že s ní máme souhlasit. Ale nebudu nad situací zavírat oči - jako když to nevidím, tak to není! Trochu o situaci lidí "trans" něco vím. Samozřejmě, že názor na to můžu mít jaký chci, ale kvůli tomu nebudu tyhle dotazy dávat do "odstraněný pošty".

Nebo chcete číst jen dotazy stylu: "Je na mě zlej, chodí za jinou, já ho miluju, co mám dělat?"
srpen 29, 2012 10:54
Danielo, já se pošklebuju? Proboha jak? : Myška
Tím, že jsem se tě zeptala, kde bereš jistotu, že je dotaz míněn vážně?
Nebo snad není dovoleno pochybovat?
srpen 29, 2012 11:20
A k dotazu - otěhotnět kvůli zplnoletění je HLOUPOST! : Myška
Ať už jsou ostatní okolnosti jakékoliv.
Ty, Danny, v klidu dokonči svou přeměnu, mezitím tvá partnerka snad dospěje, a pak, v klidu, založte rodinu, když vám vztah vydrží.
srpen 29, 2012 11:23
... : deeres
Moje starší ségra chodila do třídy s holkou, která se jmenovala Anděla. A taky tak vypadala, hezounká kudrnatá blondýnka, asi tak do šestnácti let, to spolu ještě chodily do tanečních. Po desítce let se k ségře hlásil autobusák, ta nevěděla , která bije, toho člověka neznala a on se jí teda představil, že je vlastně Anděla, ale teď už Honza. Je ženatý a mají malého kluka a je teprve teď šťastný. Tolik k trans. Jenomže tenhle dotaz je o něčem jiném. Tady Danny, který ještě zcela nemá svojí orientaci vyřešenou, do svých problémů zatahuje nezletilou osobu, kterou tím rozeštvává s rodinou a uvádí dost vágní důvod, proč tak činí a chce po nás radu. A tak se ani moc nedivím, že se tu kudlanky do něj pustily.
srpen 29, 2012 11:29
Možná : .
je autor opravdu trans, ale taky je to dost divný a podezřelý. Nedovedu si představit, že se holka zamiluje do holky a chce s ní zůstat dál i přesto, že se změní v kluka. Přece se důrazně doporučuje, aby si trans hledali partnery a hlavně řešili dětiv AŽ po dokončení přeměny, nebo ne? A dál: dělat dítě, navíc uměle, holce pod 18!!!! Když nemáte žádný zázemí? Já být rodič, tohle bych nepřipustila, to opravdu normální chování normálního transsexuála není.
srpen 29, 2012 11:29
Myško, já to nemyslela nijak ve zlym... : d@niela
a už ne konkrétně na tebe - na nikoho!!!
Jen jsem chtěla zveřejnit i tuhle bláhovost dvou mlaďochů... Snad si to taky přečtou a ...

Danny je prostě rád/a, že má "někoho". Ale ta její kamarádka asi ještě moc neví, o čem je život; a dost možná, že si připadá trošku výjimečná, má jiný vztah, než "ostatní holky"... co my víme.
Ale každopádně by měla do té dospělosti vydržet.
srpen 29, 2012 13:49
Danny : kim
nenapadlo tě, že tvá přítelkyně je na holky a když budeš kluk tak tě opustí?
srpen 29, 2012 17:32
Moc se mi líbí .... : micka
Tak ona chudinka musí uklízet.
Tak až bude mít dítě, tak bude taky uklízet a navíc vařit a prát a žehlit a nakupovat a máchat se v plínách a mýt nádobí a starat se o miminko a tisíc jiných věcí, které prostě s vedením domácnosti, děckem a rodinou vůbec souvisí a přitom nevyspalá a s životní perspektivou nula. Tomu říkám posun k lepšímu.

Navíc ... začnu chodit s holkou a skončím s klukem... pic kozu do vazu.


srpen 29, 2012 23:10
to je snad nějaká sranda, : alena puntíkovaná
ne?
srpen 30, 2012 05:06
Mě to jako fór snad ani nepřipadá : micka
Tahle situace je sama o sobě tak zvláštní a její aktérky tak hloupé a sobecké, že to prostě musí být pravda. Takovouhle krkolomnost nevymyslíš. A když tomu dáš jednu dvě myšlenky, tak i dynamika děje i lidí je pravděpodobná. Inu život tropí hlouposti.
srpen 30, 2012 07:27
Micko, díky :-))) : d@niela
Ano, takováhle krkolomnost se prostě vymyslet nedá... smilies/angry.gif
(mj. moc "myšlenek" jsem u nich nenašla.)
srpen 30, 2012 09:18
No jo, : Sidon
tak už se nedivím, pro koho jsou dělaný všechny ty seriály.

smilies/grin.gif
srpen 30, 2012 10:32
"Provokace" by to mohla bejt : jednababi
tak akorát mírně nestandardním vztahem - a to ještě jen pro někoho. Za sebe můžu říct, že zrovna tohle by mi vadilo nejmíň, ale docela mě irituje naprostá nezodpovědnost týhle dvojice. U sedmnáctiletý kačenky bych to ještě chápala, jenže ve třiadvaceti už by toho rozumu mělo bejt víc - o čemž teda uvažování, jak dostat přítelkyni ze spárů matky pomocí těhotenství, příliš nesvědčí.
srpen 30, 2012 12:25
Pokusím se být věcná : Betty
Takže radila bych v každém případě pustit z hlavy jakékoliv myšlenky na dítě.To v dané situaci nic nepomůže. Naopak využít výhody že ještě nejsi úplně kluk a užívat si sex bez rizika otěhotnění. Mamku ať slečna zkusí spíše pochopit, než jí vzdorovat. (Ono se to dobře radí a hůř dělá, já byla taky v 17 ta nejchytřejší.) Možná když matce vyloží, že se nebude snažit utéct z domu, a že si bude plnit domácí povinnosti, dospěje s maminkou k nějaké dohodě kolik domácích prací bude dělat. Pak bude muset zatnout zuby a všechny dohody přísně dodržet,t.j. nešidit úklid, neutíkat atd. Možná když matka uvidí zodpovědný přístup, povolí slečně častější vycházky na rande.Každopádně musíte pochopit že v dané situaci žádný rodič jásat nebude.
srpen 30, 2012 19:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]